Heeft u nog goede voornemens voor het nieuwe jaar?

4.755 stemmen | Geplaatst op 31 december 2018 | Website

Jazeker
19,4%
Ik denk er nog over na
11,9%
Nee, die heb ik niet
68,7%

Reacties (15)

Mr. White 5 maanden geleden
Zeker wel, blijven ademen!
Frank2 5 maanden geleden
Als ik al een goed voornemen zou hebben ga ik daar niet mee wachten tot 1 januari 2019. Dan begin ik daarmee op het moment dat het voornemen boven komt drijven.
Ron625 5 maanden geleden
Mijn voornemen voor 2019 is, om 2020 te halen in redelijke gezondheid.
nautiek 5 maanden geleden
Ik neem mij voor,...om er vandaag een goede dag van te maken,.....en dat iedere dag bij het opstaan.
Jan met de korte achternaam 5 maanden geleden
Goede voornemens zijn na een week meestal weer vergeten. Vaak zeggen mensen "ik ga vanaf 1 januari stoppen met roken. Een week later zijn ze het weer vergeten en gaan ze door zichzelf en anderen te vergiftigen en de gezondheidszorg op kosten te jagen. Mijn voornemen is zolang mogelijk doorgaan met leven en er het beste van te maken. Gezondheid word steeds minder naarmate je je ouder word. Ik ben nu 53 en hoop nog een jaar of tien mee te kunnen. Maar je weet het nooit. Veel mensen krijgen voor die tijd kanker of iets anders.
Baltimore 5 maanden geleden
Ik ga mijn vrouw verwennen. Ze krijgt een nieuwe keuken, stofzuiger en strijkplank.
Mister Blue 5 maanden geleden
nou jan met jou kunnen we de oorlog in
Krotekoker 5 maanden geleden
???? Ik ga mijn vrouw verwennen. Ze krijgt een nieuwe keuken, stofzuiger en strijkplank. Je zal wel moeten,anders zit je volgend jaar alleen rond deze tijd????
wispelhuis 5 maanden geleden
Het werd eens een keertje tijd Baltilul, geef haar nou eindelijk eens een beetje aandacht, steek je handen eens uit de door haar gestreken mouwen, pak zelf je biertje, je krantje, je pantoffeltjes, maar vraag eerst of zij misschien, heel misschien of zij ook wat wil drinken. En doe even die afwas ja, zij heeft gekookt, dus? En het zijn maar een paar bordjes. Zet even koffie of thee, ja? Dan kunnen jullie fijn tegelijk voor de buis gaan zitten. Wees een vent!
Peritum ? 5 maanden geleden
Mijn goede voornemen is, ' geen goede voornemens' maken, aangezien een aantal personen in den Haag, het ons op alle fronten met regels en wetjes, onmogelijk wil maken, een fatsoenlijk leven te leiden. Slechte voornemens heb ik des te meer waaronder, de belastingdienst legaal proberen te flessen en zoveel mogelijk subsidies en tegemoedkomingen van de staat proberen los te peuteren en ze het leven nog zuurder laten beleven dan ze de kleine man tot op heden heben laten beleven. Ik wens bijna iedereen een gelukkig, gezond en voorspoedig 2019..............behalve de (r)overheid! En ehh u kunt me herkennen aan m'n gele hesje.
Joris. 5 maanden geleden
Alleen snode plannen...
the engelse 5 maanden geleden
Baltimore Ik ga mijn vrouw verwennen. Ze krijgt een nieuwe keuken, stofzuiger en strijkplank. Hahaha, succes! Ik hoop dat je van ziekenhuismaaltijden houdt!
mikel66 5 maanden geleden
goede voornemens oja wel ik verdien nu 6 keer modaal eens zien of ik er 8 keer van kan maken
Cees Noordgouwe 5 maanden geleden
De wereld redden! Van het gas af, nog betere isolatie, zonnepanelen, waterpomp, elektrische auto. Mijn dieselslurpende en dus vervuilende camper de deur uitdoen. Meerdere vliegreisjes boeken want Jesse Klaver had er al 7 afgelopen jaar, dus dat is beter voor het milieu. Daardoor dus failliet gaan en de bijstand in en dan lekker bij de Staat aankloppen: hier is de totaal leeggezogen modelburger. Sorry medeburgers, maar iemand moet dat toch gaan betalen.
hanshofman 5 maanden geleden
"Vandaag is vandaag en morgen is morgen" Wij willen iedere dag het beste doen, wat morgen brengt weten we nog niet... Ideeën en plannen genoeg en dat mag.. maar je kunt maar één dag tegelijk leven.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.