GroenLinks wil xtc reguleren.

2.381 stemmen | Geplaatst op 18 december 2018 | Website

Goed idee
24,4%
Nee, slecht plan
75,6%

Reacties (16)

Allem 7 maanden geleden
Ha,Ha,Ha, Groen Links, wie neemt die club nu serieus.
mikel66 7 maanden geleden
niet te vroeg juichen allem groen links haalt nu 16 zetels en de ratten van de pvv 19 toch niet zo slecht voor de groene
Jan met de korte achternaam 7 maanden geleden
Het is maar net wat je ermee bereiken wil. Wil je schone XTC zonder schadelijke troep voor die paar gebruikers dan zeg ik ja doe maar dan weet je wat er in zit/ Voor de criminaliteit moet je het zeer zeker niet doen want dat schiet zijn doel voorbij. 95% is namelijk voor de export en dat zal zo blijven, dus ook de criminaliteit en illegale lozingen. Dat blijft gewoon. Er gaat zoveel geld in om dat is extreem. Miljoenen. En produceren voor de export dat gaat je niet lukken want je weet de afzet kanalen niet. En XTC labs opruimen is dweilen met de kraan wagenwijd open. Als er een gepakt word gaan er 5 open.
Baltimore 7 maanden geleden
Zou iedereen moeten willen. In ons land een noodzakelijk kwaad. Niemand wil zijn kind aan de XTC maar zeker is dat niemand wil dat zijn kind aan het gebruik ervan overlijdt. Nederland faalt nu eenmaal vreselijk op vele fronten. Onder andere in het opsporen en straffen van producenten en handelaren van drugs.
Aceb 7 maanden geleden
Hoe krom toch. Roken zg. ontmoedigen, door belasting te verhogen, alcohol gebruik zg. ontmoedigen, door de belasting te verhogen. Alles met het doel om "verslaving te minimaliseren en gezond leven te stimuleren". Hoe haaks dan toch op hetgeen Groen Links voorstelt. Maar ach, wat wil je van een partij, die groen nog steeds zwart laat en na 3x links af te slaan, toch weer rechts uitkomt en nauwelijks een vuist wil maken (al of niet met andere partijen), om het huidige kabinet te laten vallen. Zoveel onrecht he Jesse, mbt. de milieu belasting, die ten onrechte voor het, een te veel onrechtvaardig deel, op het bordje van de gewone man wordt gegooid ipv bij de vervuilers. Doe daar eens wat aan!!! Met daden bedoel ik dan!!
Peritum ? 7 maanden geleden
En u gelooft nog steeds niet dat de overheid het spoor beister is ? Dit alles is te danken aan een falend beleid en onwil van de overheid zelf. Kruipende als een slak, ‘ loopt ‘ ze altijd achter de feiten aan en kan niet meer ingrijpen als het te laat is. Verder..... denk ik, is er ook misschien wel van een beetje eigenbelang sprake, want zeg nu zelf, waar zitten de meeste boeven?
D2017 7 maanden geleden
Groen Links aan de XTC; ik wist het niet zeker maar nu wel !
hanshofman 7 maanden geleden
blinden die ons land te gronde richten onder de vlag van goede bedoelingen.. maar helaas zonder inzicht in het geheel... Helaas laten veel jongeren zich misleiden door deze gladde prater.
nautiek 7 maanden geleden
Ja natuurlijk wil groen links dat graag,dan hebben ze in die club een excuus om voorop te lopen in het kopen en gebruiken van xtc
Harlekin 7 maanden geleden
Je kunt je ook afvragen hoe dat nou komt dat zovelen xtc nodig hebben om te overleven in onze sameleving. De problemen beginnen bij de gebruiker.
nautiek 7 maanden geleden
Ik vraag mij altijd af,waarom heeft iemand een of ander middel nodig,om zijn of haar geest te verrijken? Of langer te kunnen feesten,dansen? Het is tegen natuurlijk om een leven te leven,met kunstmatige middelen,om zo in een illusie te leven, want wanneer deze gebruikers of gebruiksters in problemen komen als gevolg van bijwerking,van welk geestverruimend middel dan ook,dan kan de samenleving weer opdraaien voor deze leeghoofden,(en deze lieden komen waarschijnlijk niet meer bij zinnen.) De criminelen varen er wel bij,vergeet dat niet,want deze schoften gaan over lijken. Dus gebruikers,..........wanneer ga je je verstand eens gebruiken? Of pleeg je liever destructieve zelfmoord? Want in mijn ogen doen jullie allemaal aan zelfvernietiging,en ontkenning van jezelf,............dus achteraf geen zelfbeklag,of vals medelijden,en of krokodillentranen,en vooral niet proberen echt te leven te voelen in al zijn facetten.
nautiek 7 maanden geleden
Natuurlijk Harlekin beginnen de problemen bij de gebruiker,....helemaal mee eens,want die stopt het onder hun neus,en niemand anders.Dus geen uitvluchten a.u.b. Maar is xtc een middel om te overleven dan?,ik dacht dat xtc een energie opwekkend middel was?En niet verslavend?En denk je nu zelf dat je lichaam niet gaat protesteren? En als gevolg daarvan,teveel van je lichaam en geest vragen,......maar vergeet niet dat je als gevolg daarvan de rente betaalt. Uiteindelijk zie ik al deze kunstmatige middelen als een uitvlucht,en ontkenning van je eigen bestaan,...........dus zelfvernietiging,dat uiteindelijk ook in de natuur van de mens zit.
Harlekin 7 maanden geleden
nautiek. Mee eens. Maar een vlucht uit de maatschappij is ook een kritiek op die zelfde maatschappij. Het leven in B.V. Nederland eist haast academische kwaliteiten tegenwordig. Niet iedereen heeft deze.
savage 7 maanden geleden
Groenlinks is getikt.
nautiek 7 maanden geleden
Harlekin, een vlucht is nog steeds de weg van de minste weerstand,en vooral uitvluchten misvormen soms een mens in het denken,en ervaren van zijn/haar bestaan. Om toch,wanneer de (uit)vlucht is geland,en dat is geheid,........alweer die confrontatie met de werkelijkheid.,.................dan maar weer vluchten. Er zijn altijd keuzes te nemen in di in dit leven,die vervolgens weer tot nadenken stemmen.....,en andere keuzes moet maken. Dit leven eist absoluut geen academische inzichten,het circus,of samenleving zoals je wilt,om mij heen is altijd een decor van vluchten,......om vooral jezelf niet te ontdekken,.....en de talenten die iedereen bezit om deze te begraven.
Harlekin 7 maanden geleden
nautiek Een vlucht is een natuurlijke reactie om te overleven op een direct gevaar. Keuze is hier geen isue. En de mens wordt gevormd door drie dingen: aanleg, opvoeding en ervaring. Op geen heb je zelf invloed.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.