Heeft u iets met Black Friday gekocht

5.119 stemmen | Geplaatst op 28 november 2018 | Website

Jazeker
15,3%
Nee
80,6%
Black Friday? Wat is dat?
4,1%

Reacties (12)

wispelhuis 8 maanden geleden
Nee, niets gekocht, maar ik heb al alles wat ik nodig heb.
Looijaard 8 maanden geleden
Nee niets gekocht, wel een week er voor. En wat blijkt op folder van black Friday staat : Koop nu extra goedkoop maar het was gewoon 10,00 duurder. Dus gewoon afzetters.
hanshofman 8 maanden geleden
Nee, wij kopen alleen als we werkelijk iets nodig hebben... Bij mijn2e werkgever al gezien dat korting niet altijd korting is... 1a 2 weken er voor een bepaald product verhogen in prijs en dan er na in de reclame doen... Een enkele keer kom je een werkelijke korting tegen of in de opruiming maar ook dan moet je nog goed kijken... Je moet dus eigenlijk het hele jaar op een product wat je wil hebben op de prijs letten... Als je het 3x per jaar voor 100 euro ziet staan en je krijgt in de opruiming 50% korting en betaalt 50 Euro dan is dat zo.. Black Friday is op de hebberigheid gericht..
Zomervliegje 8 maanden geleden
Normaliter zou ik dit niet doen omdat het echt allemaal marketing trucs zijn. Echter heb ik deze keer wel iets gekocht wat wel degelijk een stuk goedkoper was. Alles uitgeplozen en nagezocht en in dit geval kon ik toch niet anders zeggen dat ik echt een korting had. Volgens mij betreft dit 0.1% van de kortingen die zogenaamd worden gegeven.
Apple Fan 8 maanden geleden
Nee. Ik heb wat ik hebben wil al. En met de verkoop prijzen, wordt toch mee gerommeld. Eerst duurder gemaakt, en dan wat korting! Dus de verkoop prijs is het vaak het zelfde gebleven.
savage 8 maanden geleden
Nee is oplichterij. We moeten maar met Amerika meedoen met allerlei flauwekul. Ik kreeg via een site een aanbieding van een produkt dat was van 1990 voor 1350 euro op black friday. Ff goed gegoogled en vond dit produkt voor 1095 normale prijs. We worden met deze "super acties" gewoon belazerd.
D2017 8 maanden geleden
Jawel, de wekelijkse boodschappen...……………………….
wijari 8 maanden geleden
Nee hoor alleen gekocht wat er nodig was. En dat net voor sint kerst en oud naar nieuw. Weer een hipe er bij.
Jan met de korte achternaam 8 maanden geleden
Nee ik doe niet mee met deze oplichterij. Als je alleen al kijkt naar de Media markt b.v. Ik heb bewijzen gezien b.v. een koelkast die op woensdag 550 euro is die kost op Black Friday 630 euro. En dan nog staat er op het papier dat hij van 660 naar 630 euro is gegaan. Maar in werkelijkheid is hij 80 euro duurder geworden. De mensen zijn toch wel gek denken die Walcheraars. Alle prijzen waren daar in 3 dagen een stuk hoger. Gewoon ff duurdere bordjes ophangen zo werkt dat daar en net doen of er toch iets af is wat niet zo is. Maar zo werkt Intertoys ook met Sinterklaas en kerst. En vele andere winkels. Je word genaaid waar je bij staat.
Aceb 8 maanden geleden
Ja, ik ben op Black Friday, weer uit m'n dak gegaan. Ik kon het niet laten. Ik heb 48 flesjes bier gekocht,( voor geringe meerprijs kreeg ik er twee passende kratjes bij ), 4 flessen Beaujolais, 19 sigaretten, netjes verpakt in een doosje, 900 gram gehakt ( ja, wie wil er nu immers kiloknallers), Diverse dozen snacks, 2,5 kilo voorgebakken frites, knabbelspek en nog het een en ander. En ik heb het allemaal zelf betaald.
Aceb 8 maanden geleden
Helaas, sommige aankopen zijn te impulsief gebleken, want ik rook niet meer of zal ik dan toch maar weer beginnen??
ESF 8 maanden geleden
Goede vrijdag is barbaars, de zwarte is nu hot - zwarter piet is uit de tijd, een boerka echter not - wie zegeningen tellen kan, wacht niet op hemelgod - men slaat slag op narrendag en wint zijn eigen lot ;-D
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.