Drinkt u bier?

4.482 stemmen | Geplaatst op 23 november 2018 | Website

Ja
50,8%
Nee
49,2%

Reacties (11)

wispelhuis 9 maanden geleden
En zo wordt er zachtjes aan al behoorlijk wat informatie vastgelegd over ons. Zie het poll archief bij de stellingen er maar eens op na. Zulke vragen stelt mijn bank elke dag ook bij het uitloggen. Maar vooruit: Ja, af en toe een biertje. Pils, uit de Supermarkt en in de koelkast, 7 a 8 graden.
dasy 9 maanden geleden
ik kook mijn bier altijd lekker warm bier,doe je er langer mee
Stockholm 8 maanden geleden
Zonder paranoide te zijn maar 'Big Brother is watching you'. ;) Veel mensen weten niet dat jouw stem hier misschien wel gekoppeld wordt aan jouw ip adres en wordt doorverkocht aan derden die al veel over jou weten via o.a Facebook (van het negatieve nieuws), Google, andere social media, je telefoon, zelfs jouw Windows 10 (google maar naar backdoors win10). Jouw ip adres is online hetzelfde als jouw naam. Heb je bijvoorbeeld een keer iets gekocht online waar je je moest registeren? Dan is de kans al groot dat Google (via javascript in vele websites verworven) al weet wie je bent en wat voor aankopen je online doet. Zelf ben ik met dit soort stellingen dus altijd wat voorzichtig. ;) Bij mij is dat een principe kwestie. Ik bedoel, je gaat toch niet tegen een wildvreemde vertellen dat je bier drinkt of wat dan ook naar binnen werkt of welke websites je bezoekt en heel je levensverhaal (via o.a stellingen) op tafel gooien? Maar, als je niks te verbergen hebt en je wilt dat onbekenden alles van jou mogen weten behalve je pin. Dan hoop ik voor je dat die informatie nooit misbruikt wordt op welke manier dan ook. Zal waarschijnlijk niet gebeuren maar toch.
Looijaard 8 maanden geleden
Ik vraag me af wie deze onzin stellingen iedere keer verzint. Volgens mij een kleuter ofzo, want die willen ook alles weten.
famclaes 8 maanden geleden
Om bij de stelling te blijven, ja ik drink graag een biertje en dan vooral een speciaal biertje, ik kan daar een hele avond echt van genieten al is het maar 1 flesje.
Fatsoen 8 maanden geleden
Als het heel warm is maar geen Nederlands bier. Liever een Spaans- of Belgisch biertje.
wispelhuis 8 maanden geleden
Laatst vroeg mijn dokter: "Drinkt U?" Ik zeg: "Graag, want ik begin onderhand wel dorst te krijgen!"
D2017 8 maanden geleden
Jazeker, op zijn tijd ontspannen genieten van een smaakvol patersbiertje van de Trappisten is niet verkeerd.
FoortdR 8 maanden geleden
Een stelling die geen stelling is.
Jabby 8 maanden geleden
Ja wat zal ik nu zeggen na afwijzing van mijn vorige reactie. Dat de vragensteller ook bier lust net als ik. En voor iedereen geldt hetzelfde waar te voor staat is niet goed. Hoop dat nu goedgekeurd wordt.
Jan met de korte achternaam 8 maanden geleden
Ik drink graag een biertje en met een rietje zoals iedereen. Ik kook het wel eerst want koud uit de koelkast is niet lekker. Ik heb vernomen dat het kabinet van plan is om de minimum prijs voor een krat bier te verhogen naar 25 euro exclusief statiegeld voor de goedkoopste merken. Duurdere merken komen dan al snel op 30 euro en best bier op 25. Dat is niet zon groot probleem. Ik koop dan 1 krat en doe er een jaar mee. Al drink ik bij 30 graden wel sneller een biertje. In de winter nooit. Veel te koud dan drink ik graag koffie. Oh nee dat mag ook niet meer sorry. Koffie is namelijk in de VOC tijd door de slaven naar Nederland gebracht samen met thee tabak en kruiden dus dat mag ook al niet meer. lol
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.