Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Een keurmerk voor influencers?

2.228 stemmen | Geplaatst op 24 april 2024 | Website

Hard nodig!
46.4%
Wat een onzin!
30.1%
Wat is een influencer?
23.5%

Reacties (29)

GeelHesje een week geleden
"Goed gekeurd door het Ministerie van Waarheid"
Mieppio een week geleden
Wordt hoog tijd dat het keurmerk er komt. Ze smeren allerlei pillen, poeders en crème aan en doen of ze het zelf gebruiken. Nou dat is dus niet het geval dat is alleen om reclame te maken voor spul dat niet werkt. Pillen of zalf waardoor je artrose over zal gaan en nog meer van die onzin. Dus hoog tijd dat er aan die influencers die deze onzin verkopen een eind komt.
TCB een week geleden
Dit noemde men vroeger kwakzalvers en trapten mensen er ook in. Via internet gaat het wel heel gemakkelijk dan zoals vroeger op de markt gaan staan en veel mensen zijn steeds dommer aan het worden, de lage vaccinatiegraad is daar een triest voorbeeld van.
Karel33 een week geleden
nix keurmerk. gewoon afschaffen dat influencer gedoe. pure kwakzalverij--producten aansmeren die ze zelf niet gebruiken, pure ladenlichters.
No summer this year een week geleden
@Verzamelaar1978 je vergeet nog dat binnen een aantal jaren wij allemaal een chip krijgen ingespoten. De films van vroeger worden helaas waarheid. Dus stem tegen de EU. Black Mirror IMPLANTED Trailer (2022) Microchip Implant Thriller Movie
Howy Cues een week geleden
Een keurmerk voor influencers? Wat een onzin! Scherp de wet aan en stel het Middenstandsdiploma weer verplicht in. Een goed begin is 't halve werk. Voor wat de aanscherping van de wet betreft, beschouw ik elke vlogger met meer dan 10.000 volgers (influencer) als een btw-ondernemer, dus inschrijving bij de KvK wordt dan verplicht. Ondernemers behoren - net als vroeger - multidisciplinaire ondernemersonderwijs (middenstands- en marketingdiploma) gevolgd te hebben, zodat allerlei minimale eisen (keurmerken of certificaten) komen te vervallen. Trouwens influencers mogen sowieso geen reclame maken als ze niet duidelijk maken dat het om reclame gaat. Daarom is vakkennis op NIMA-A niveau een broodnodige behoefte, welke op elke ondernemersschool onderwezen wordt. Een influencer levert goederen en diensten. Inherent aan dit proces wordt 'flink' geld verdiend. M.a.w. de doelgroep stelt sowieso vertrouwen in de influencer, waardoor een verplicht keurmerk een soort schijnvertoning wordt. En over overbodige keurmerken gesproken. De voorlichtingswebsite (influencerregels.com) is een initiatief van DDMA (vereniging voor data en marketing), dus het mes snijdt aan twee kanten en levert dubbel voordeel op. Want zowel DDMA als de sponsoren behalen financieel voordeel uit een verplicht keurmerk dat slechts de lading dekt. Immers voor goed ondernemerschap geldt vooral een goede basiskennis (middenstandsdiploma) en een uitgewerkt businessplan (marketingfilosofie).
Howy Cues een week geleden
@No summer this year, je verbreekt de wet van stilte: horen, zien en zwijgen. Jouw avatar (de drie aapjes) spreekt bepaald geen boekdelen. Ofschoon je reeds slachtoffer van brainwashing was, constateer ik nu een disfunctionele onderhuidse chip, waardoor je monkey lips bipolaire overuren draaien. Er is geen correlatie of causaliteit tussen keurmerk en films van vroeger.
Groothuis 47 een week geleden
@No summer this year staat al helemaal onder invloed van deze influencers en kraamt de meest onzinnige verhaaltjes uit. Hoog tijd voor opname in een kliniek.
GeelHesje een week geleden
@No Summer this Year: Mensen gaan geen chip ingespoten krijgen. Dat is bij C19 geinjecteerden reeds gebeurd in de vorm van nanotechnologie. Het is geen chip maar een geheel computer systeem op nano niveau incl een MAC adres zodat het op afstand inlogbaar en bestuurbaar is. Het gaat geen waarheid worden want het is reeds al sinds 2021 waarheid geworden!
Kaiser een week geleden
nou nog een keurmerk voor stelling gebruikers, zit tenslotte ook veel onzin verkondigers tussen
blue sea een week geleden
ga eens echt werk zoeken, maar daar zijn die lui allemaal te bedonderd voor. ga eens een mestpit leeg scheppen. alleen maar op zon stom mobieltje zitten wrijven hele dagen. daar is nederland niet mee gebaat hoor.
Verzamelaar1978 een week geleden
Dat is pas opvallend mensen! Mijn posts zijn verwijderd inzake kritiek op co2 en het geknecht worden van ons als bevolking! Rara............zo werkt het systeem dus en kritiek noemt men DESINFORMATIE.
Mieppio een week geleden
Mensen die mij duimen naar beneden geven oke, maar dat zijn van die goed gelovige figuren die er met open ogen intrappen. Echt heel dom bezig, al dat spul helpt voor geen meter. Als het zou helpen zouden er niet zoveel mensen zijn met zere knieën en gewrichten.
No summer this year een week geleden
@Verzamelaar1978. Mijn eerste bericht ook. Je ziet wel dat de macht uit Brussel hier ook toeslaat. Neemt dus
B Tender een week geleden
Influencer?? Lijkt mij teveel op influenza....Ik blijf er zo ver mogelijk bij uit de buurt en hou daarmee de besmetting verre van me af, keurmerk of niet...."Aan mijn lijf geen polonaise"....En al die andere stomme reclame, ( soms van duizenden euro's ) is ook niet aan mij besteed en werken bij mij dan ook juist averechts.
Verzamelaar1978 een week geleden
WAT WIL DE EU VAN U! 1. DIGITALE EURO; 2. DIGITALE IDENTITEIT; 3. CO2 BUDGET; 4. EEN LICHAAM OM IN TE VACCINEREN! (ZO KAN WORDEN BEPAALD HOE LANG U MEE GAAT VOORDAT MEN U VANWEGE ECONOMISCHE REDENEN NAAR DE SLOOP KAN BRENGEN); 5. HOE DAN? - KRITIEK WORDT SAMENGEVAT ALS DESINFORMATIE EN ZAL WORDEN VERWIJDERD ZOALS DIT BERICHT (DENK DAT DIT BERICHT MAX ENKELE UREN ZICHTBAAR IS); - MEN GEBRUIKT HET KLIMAAT ALS ARGUMENT OM ALLERLEI VRIJHEIDSBEPERKENDE MAATREGELEN OP TE LEGGEN; - DE MEDIA ZOALS DE KRANT E.D. GEBRUIKT ANGST ALS MIDDEL, SLA DE KRANT MAAR OPEN EN U ZIET HET ‘ANGST’, ‘ANGST’ EN NOG EENS ANGTST OFTEWEL BEINVLOEDING VAN U: ALS WE DIT NIET DOEN DAN GEBEURT DAT ZOALS BIJ DE CORONA LEUGEN. - AH EN ANDERE KETENS BEREIDEN U VOOR OP HET CO2 BUDGET: EERST U BEKEND MAKEN MET PRODUCTEN EN WAT DIT DAN DOET EN VERVOLGENS U KNECHTEN MET EEN MAXIMALE NORM. IS DE OEKRAIENE BIJVOORBEELD UW OORLOG? NEE HE, IK DACHT HET NIET. TERWIJL HIER MENSEN AAN DE BEDELSTAF ZITTEN GAAN ER MILJARDEN OM DE OORLOG IN STAND TE HOUDEN. WAS PUTIN DE AGRESSOR? OF ZEGT DE MEDIA DIT? ALS LAATSTE CORONA: ALS U WAS INGEENT KON U TOCH GEEN CORONA KRIJGEN OF OVERDRAGEN? MOET IK U NOG MEER VERTELLEN? BE MY GUEST EN STEEK UW HOOFD NOG VERDER IN HET ZAND….OF ONTWAAKT.
B Tender een week geleden
Haaaa,haa,haa,....Je CapsLock stond nog aan (lol).
gelejas een week geleden
Geel Hesje waar is het bewijs, nee natuurlijk niet, bestaat niet, je heb zeker selluf ondersoek gedaan ? Alhoewel het kan zeker goed bij jou werken als je jouw opmerkingen leest, controlled by FSB, Verzamelaar1978 is ook ingespoten zo te lezen
Howy Cues een week geleden
Na een snufje geestverruimende substantie vomeert samenzwerings-theorist-78 als vanouds giftige kretologie. In navolging van reptielen-hoofdman Baudet, die gelooft in wereldwijde samenzwering van kwaadaardige reptielen, doet fantast Verzamelaar ook een vergeefse moeite om bedrieglijke schijninformatie te deponeren op dit forum. Inmiddels zijn een paar ongefundeerde en geperverteerde pogingen verijdeld, maar duimzuiger'78 is onderwijl zo diep in zijn droomwereld gezonken dat hij niet voor rede vatbaar is. Ach ja, dan maar buikpijn van 't lachen, temeer Verzamelaar met de lach leuker wordt.
B Tender een week geleden
Wat mij wel opgevallen is, dat na de laatste coronaprik, heel veel mensen ziek werden (griep oftewel influenza kregen).....Vervolgens, heb ik al diverse mensen ontmoet, die iets mankeerden (ontstekingen) en waarbij de antibiotica niet meer werkte en ingeënt waren tegen corona......Zelf heb ik me nooit tegen corona in laten enten en ben zeker vanaf 2018 niet eens verkouden of ziek geweest.......Tsja, is er dan toch sprake van influencers (anders dan) en niet op Facetic, Tokbook, Linktube, Youding, of iets dergelijks staan???
J.Vet een week geleden
alleen al het feit dat er zoveel mensen zijn die vinden dat er een keurmerk moet komen voor infuencers zegt al genoeg. Wanneer zelf nadenken voor je iets zomaar aanneemt of probeert je te veel moeite is zal je eerst flink moeten vallen voor je inziet dat ook infuencers alleen maar geld willen verdienen door je producten aan te smeren. en er zitten altijd goeie en slechte tussen. maar even nadenken voor je iets doet, en niet zomaar blindelings aannemen dat je favorite internet pipo het beste met je voor heeft. Moet echt even flink wakker geschud worden. Mensen doen nu eenmaal van alles voor geld !, Maar wat zou een keurmerk moeten betekenen dan? als of die personen ook allemaal professionals zijn op het gebied van de producten die ze aanbieden. het komt gewoon weer neer op het afkopen van een label. als je echt medisch advies wilt en niet naar de dokter wil kun je altijd nog zelf onderzoek doen maar ga nooit van een bron uit en als je het niet zeker weet, laat desnoods iemand anders voor je bellen naar een professional. Maar reclamen maken voor onzin zal altijd blijven bestaan, denk je dat elke reclame op tv 100% de waarheid verteld over hun product.......
Groothuis 47 een week geleden
Het gebruik van geestverruimende paddenstoeltjes is in Zeeland best wel hoog zo te lezen op dit forum.
B Tender een week geleden
Inderdaad, sommigen zijn broodnodig toe aan een verruiming van hun geest...Dat geldt trouwens al vanaf vele stellingen hiervoor.
GeelHesje een week geleden
@gelejas: Het bewijs kunt u zelf op uw eigen telefoon met uw eigen ogen zien als u de bluetooth aanzet en gaat zoeken naar onbekende netwerken. Geinjecteerden verschijnen daar als onbekend apparaat met ieder zijn/haar eigen mac adres. Doe dat vooral even in een omgeving ver weg van alles met een geinjecteerde zonder telefoon. Haal uw telefoon met internet verbinding langs de geinjecteerde om de nanotech te activeren en kijk vervolgens in uw bluetooth lijst welk mac adres de geinjecteerde heeft. In theorie moet het mogelijk zijn om vervolgens op de geinjecteerde in te loggen als u het wachtwoord voor dat mac adres heeft.
GeelHesje een week geleden
@gelejas: En hier een uitleg over nanotechnologie uit 2013. Verwonder u wat ze toen al konden namelijk injecteerbare nanorobotjes maken die op afstand bestuurbaar zijn via een eigen ip adres. Weet dat de universiteit die hier in 2013 mee bezig was in 2015 samen is gegaan met pfizer en dat pfizer in 2020 dus al 5 jaar beschikte over dit in 2013 reeds funcionerende nanotech systeem. https://rumble.com/v4muy02-the-emergence-of-a-nanobot-society-how-nanobots-change-medicine-tedmed-isra.html
GeelHesje een week geleden
@gelejas: En hier een alweer bijna 2 jaar oud artikel daar over met alle data info extra links uitleg video pdf bestanden enz: https://www.frontnieuws.com/gevaccineerde-mensen-zenden-mac-computer-adressen-uit-wat-veroorzaakt-dit-fenomeen/ Maar het met eigen ogen op uw eigen telefoon zien in een omgeving ver weg van alles zodat er geen enkele twijfel mogelijk is over de herkomst van dat mac adres is en blijft natuurlijk het allerbeste bewijs! En ik garandeer u dat ik dit veelvoudig heb uitgetest en dat ik weet waar ik het over heb. Er is redelijk wat info over te vinden als u goed en diep gaat zoeken incl aanwijzingen in de patenten van oa pfizer en moderna enz. Succes!
GeelHesje een week geleden
@redactie zeelandnet: Ik weet dat dit niks te maken heeft met de stelling van vandaag maar ik geef hier enkel antwoord op een aan mij gestelde vraag hier. Ik mag aannemen dat dat acceptabel is.
Serapis een week geleden
@GeelHesje zou eens een afspraak maken bij de GGZ want jij bent echt compleet geschift. Suc6. https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/geestelijke-gezondheidszorg/vraag-en-antwoord/waar-vind-ik-hulp-bij-psychische-problemen
GeelHesje een week geleden
@Serapis: Ik ben niet compleet geschift. De "mensen" die die injectie gemaakt hebben zijn compleet geschift! Of beter gezegt gevaarlijk kwaadaardig geschift want zoiets uitdenken ontwerpen en vervolgens een wereldwijde Leugen optuigen om dat vervolgens wereldwijd op zoveel mogelijk mensen uit te voeren dan ben je niet alleen geen mens meer dan ben je iets daar zijn eigenlijk geen woorden meer voor!
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.