Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gaat u naar de kerk?

2.943 stemmen | Geplaatst op 22 april 2024 | Website

Ja
19.1%
Nee
80.9%

Reacties (27)

Howy Cues een week geleden
Kerk? Ontmoetingsplaats van zondaars. 't Zoveelste bewijs dat God niet bestaat!
GeelHesje een week geleden
Doet u dit? Doet u dat? Aldus data verzamelaar Zeelandnet uit Schiedam ...
Rippertje een week geleden
God bestaat niet
Farmer. een week geleden
@Howy Cues, ik neem aan dat uw opmerking ook betrekking heeft op de moskee, plaats voor haat zaaien en vergoelijken van terreurdaden namens allah. Wellicht is men dan beter af met een plaats voor zondaars.
mmuller een week geleden
Hoe zit het nou ? Ieder voor zich en God voor ons allen.....
Mieppio een week geleden
Inderdaad wij gaan naar de kerk en het ligt er aan welke: Heineken kerk, Jupiler kerk, bavaria kerk en het is daar gezellig, zeker te weten.
Karel33 een week geleden
de 3 verwerpelijke K's: Kerk--Kroeg--Kazerne
TCB een week geleden
Nee. Ik heb het gen helaas niet dat geloof stelt in een God die niemand ooit gezien of gehoord heeft.
Fatsoen een week geleden
Ja om te bekijken of als er een muziek uitvoering is.
Zweistein een week geleden
Gaat niemand iets aan.... Ik geef op dergelijke vragen alleen antwoord als ik er voor betaald wordt.
Groothuis 47 een week geleden
Ja zeker ga ik naar de kerk. Ik ben gelovig en heb er geen schaamte over om dit te vertellen. Wat anderen ervan vinden maakt mij niets uit. Ik laat iedereen in zijn waarde, en maak niemand belachelijk over zijn levens visie . Iemand belachtelijk maken toont wie hij/zij is .
Boefdeboef een week geleden
Je heb de kerk helemaal niet meer nodig! Vroeger vertelde de kerk"Geef ons Uw geld en wij zorgen voor U". Nu hebben we daar de politieke partijen voor, alleen zijn die nog erger.
jgth een week geleden
Die in de kerk zitten op zondag die zitten te denken wie ze op maandag weer kunnen bedonderen .
J.Vet een week geleden
Nee, vroeger moest ik wel mee van mijn opa. Maar toen ik 7 was heb ik aangegeven dat ik niet meer naar de kerk wilde omdat ik niet in de verhalen geloofde. En mijn ouder hebben mij die vrijheid gegeven om te kiezen en mij niet te dwingen. wat je zelf wilt geloven moet je zelf weten. zolang je het maar voor je zelf doet. en niet om een ander te overtuigen van jouw overtuiging.
BaGj een week geleden
De laatste tijd teveel vragen ipv een stelling. Maar goed, geloven is geloven en dan weet je het niet zeker. Ik wil graag iets zeker weten en niet zomaar iets geloven. Als kind geloofde ik in sprookjes en in Sinterklaas, helaas ben ik bedrogen uitgekomen.
Christina Rouw een week geleden
Moet je je daar dan voor schamen als je gelooft......laat iedereen in zijn waarde
Beter een lach dan een traan een week geleden
Had liever de Stelling gehad Gelooft u nog in Rutte en de Eu Of heeft u het volle vertrouwen in Timmermans?????????
Verzamelaar1978 een week geleden
God bestaat wel degelijk. kijk o.a. hoe intelligent alles geschapen is, de bladeren, moleculen etc etc. Maar goed, ik ben hier niet om te overtuigen maar dit alles is niet zomaar ontstaan zoals wij niet zomaar zijn ontstaan. Alles heeft een oorsprong, een doel en een eindbestemming en daar is idd geloof voor nodig. Laten we elkaar op dit gebied wat respecteren. Ieder zn ddng.
Howy Cues een week geleden
@Farmer. Antwoord is nee. Stelling betreft kerk. En daarvan had ik gezegd: " Ontmoetingsplaats van zondaars" én niet voor zondaars. Christenen en moslims vereren dezelfde God, dus de God van Nederland is dezelfde als God, Allah en Jahweh. Naar mijn mening is niemand brandschoon, dus als een gebedshuis (kerk, synagoge, moskee) een ontmoetingsplaats van zondaars is, zou het ook een broedplaats vóór zondaars kunnen zijn. Wat een gebedshuis in t klein is, is de wereld in in 't groot. M.a.w. als het zondes betreft, gaat niemand vrij. Een gebedshuis heeft daarin niet 't alleenrecht, dunkt me. Ik ontken het bestaan van een god en wat een ander gelooft, lig ik niet wakker van. Leven en laten leven, nietwaar?!
ST DEKEN een week geleden
Met alle respect naar de gelovigen. Maar een organisatie of sekte hoe je het wil noemen, die verantwoordelijk gehouden mag worden van bijna 2000 jaar terreur, oorlog, moord, verkrachtingen, machtsbeluste idioten, diefstal, onderdrukking, heksenjachten. Enz. Om te kotsen en nog gaat het door Nee wij gaan niet naar de kerk, wat raar nu
Rippertje een week geleden
Verzamelaar1978. Kaïn sloeg Adam dood en trouwde met zijn nicht terwijl Adam en Eva de eerste mensen op aarde waren , heeft hij er dan nog meer geschapen ? Leg mij dat maar eens uit
Mr. Bean een week geleden
het woord zegt al genoeg, geloven, er zal duizenden jaren geleden vast een intelligent mannetje hebben rond gelopen met een hoop volgelingen en zoals veel verhalen is dit door de jaren lekker opgeklopt, deze persoon heeft vast bestaan, maar niet het verhaal van de bijbel. Slim bedacht, ging toen vast al om macht en geld !
Verzamelaar1978 een week geleden
@Rippertje: ten eerste sloeg Kain Abel dood en niet Adam en trouwde inderdaad met een dicht familielid en als je Genesis leest dan kun je precies zien wie de 1e mensen waren en door Wie zij zijn geschapen. Ik ga voor de rest hier geen bijbelstudie geven.
Uisge een week geleden
Dames, heren en andere alfabetletters, de vraag is of je naar de kerk gaat, niet of God bestaat. Ik ga weleens naar een kerk bijvoorbeeld terwijl God overduidelijk niet bestaat. Als je dooi ga, is het klaar dus doe hier nou maar een beetje vrolijk want er komt noppes na het leven.
B Tender een week geleden
Nee, ik ga niet meer naar de kerk... Jammer eigenlijk, maar teveel dogmatiek en eenzijdig (mis) gebruik van hetgeen er in de bijbel staat......Jammer, dat het zo gelopen is in de loop der tijd en jammer, dat er tegenwoordig zo veel aan het licht komt (mn. over misbruik) en het de eenheid in de mensen verstrooit en verstrooit en ieder denkt als eenling beter af te weten. Jammer, jammer en misschien worden we nog wel eens teruggefloten, als het minder goed gaat met ons en we ons in de ontstane ellende weer iets gemeenschappelijk hebben om elkaar weer bij te staan.........Maaaar, dat neemt huidig niet weg, dat ikzelf en velen met mij nog steeds geloven in een God, een hoger schepsel, dan dat de mens in z'n simpel verstand kan bevatten..... Als ik zo af en toe eens naar de sterrenlucht kijk en al de sterren aan de hemel aanschouw, dan krijg ik veelal de indruk, hoe nietig wij als mensen uiteindelijk zijn.....En als ik dan wat verder denk en een heel klein zaadje zie, wat uit kan groeien tot een prachtige plant en zie de manier hoe alles in de natuur op elkaar reageert.....ja, dan is dat voor mij genoeg om te bepalen dat er meer is, dan we weten en dat er weldegelijk een grotere macht bestaat.....Daar houd ik me dan ook aan vast...Niet alles is verloren, ook niet na de dood, ook daar eindigt het niet mee....Dus als u mij vraagt; "is er leven na de dood", dan is mijn volmondig antwoord.....JA. En dat is een troost, een troost waar ik mezelf al een heel leven aan vasthoud en nimmer afstand van zal doen......Wie er anders over denkt en er ook nog prat op gaat, bekijkt het maar.
dutchy71 een week geleden
Ja soms, En de ene doet dit en de ander doet dat, Dus leef zoals je wilt leven, En voor de rest zal het mij een worst wezen wie wat doet, Maak jezelf gelukkig zolang de gezondheid dit toelaat en leef en geniet van het leven!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Bram Altman een week geleden
Nee, ik ga niet naar de kerk maar hoop dat er wel een hel bestaat. Initiatiefnemers voor vestiging van arbeidsmigranten in Vlissingen Charles Poppe en Lodewijk Lammerts: "Helaas heeft de gemeenteraad zich laten beïnvloeden door druk uit een wijk." Grootgraaiende dieven nemen het de gemeenteraad kwalijk dat er naar burgers geluisterd wordt. Dit soort figuren willen hun zakken vullen zonder naar de leefbaarheid van huidige bewoners te kijken. Plekje in de hel is gereserveerd voor die twee 'ondernemers'.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.