Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gaat u naar een sportschool?

2.055 stemmen | Geplaatst op 21 april 2024 | Website

Ja
13.9%
Nee
86.1%

Reacties (12)

Peritum ? een week geleden
Heb geen sportschool nodig om te sporten, hetgeen ik het liefst individueel doe. Geen prestige, geen wedstrijd, gewoon voor m’n plezier.
TCB een week geleden
Nee. Wederom een vraag en geen stelling, om klaar te zijn voor de rest van het jaar; Ik ga niet op vakantie, heb geen fatbike, geen elektrische auto, geen koopwoning, geen scooter, steek geen vuurwerk af, heb geen warmtepomp en ook geen hond.
Mieppio een week geleden
Of ik ga sporten, nee ik ga niet naar de sportschool. Zonde alleen je portemonnee slankt er van af, en als ik sport doe ik het in de buitenlucht , veel gezonder en lekkere frisse lucht. In de sportschool zit je toch min of meer in de zweetlucht van een ander.
Johan__ een week geleden
Als je werkt heb je geen sport school nodig
havma een week geleden
Nee, ik hoef niet in mijn auto naar de sportschool om daar op een fiets te gaan zitten of op een loopband te staan zonder vooruit te komen met een uitzicht dat steeds hetzelfde blijft.
jws1962 een week geleden
heb het gedaan en vond het helemaal niks .Je neemt vol goede moed een jaar abbo omdat dat goedkoper is . Ik was het na 2 maanden al spuugzat en heb het abonnement afgekocht .Sport nu lekker buiten hetgeen veel gezonder is naar mijn mening .
Karel33 een week geleden
sportschool? nee--teveel zweetlucht. mijn vrouw doet elke ochtend buiten in de frisse lucht tai chi, en ik qigong. goekoop en we voelen ons er goed bij.
Groothuis 47 een week geleden
Met 2 kunstheupen en een kunstknie zit dat er niet meer in. Maar een flinke wandeling met mijn hond gaat best nog wel aardig.
jgth een week geleden
Er zullen veel mensen anders over denken ,maar waar moet de vraag duiden(luie mensen in Zeeland) ? of ????
Borduurnaald een week geleden
Ik hou niet van iets opgedrongen te worden.
Pindakaas1983 een week geleden
Te voet naar de winkel is gratis
No summer this year een week geleden
Helaas veel te duur, en het meebetalen van de werkgever in de vorm van stimulans helpt daar niet bij helaas. Daardoor is het alleen maar duurder geworden. Wel jammer want n uurtje spinning is zo leuk.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.