Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kabinet maakt 1 miljard euro extra vrij voor militaire steun aan Oekraïne

2.972 stemmen | Geplaatst op 14 april 2024 | Website

Eens
44.9%
Oneens
55.1%

Reacties (49)

The Dutch 2 weken geleden
Mooi! En wat levert het op?
GeelHesje 2 weken geleden
Wetboek van Strafrecht Art.100: "Met gevangenisstraf van ten hoogste tien jaren of geldboete van de vijfde categorie wordt gestraft: hij die, in geval van een oorlog waarin Nederland niet betrokken is, opzettelijk enige handeling verricht waardoor het gevaar ontstaat dat de staat in een oorlog wordt betrokken." ... En de Oekraïne is geen lid van de EU en geen lid van de NAVO dus NL heeft nul verplichting om de Oekraïne wapens minutie en zelfs F16's te leveren en dus is iedereen die dat wel doet of gedaan heeft schuldig aan boven genoemd Misdrijf.
GeelHesje 2 weken geleden
@The Dutch: Veel dode mensen en weer een extra villa of superjacht voor MI6 Agent Zelensky.
Karel33 2 weken geleden
zodra bedelaar zeiklenski staat te jammeren trekt sinterklaas mark rutte zijn geldbuidel. echter: het is het belastinggeld van ONS. het is ronduit schofterig om miljarden te spenderen in een oorlog waar NL niets mee te maken heeft, want die oorlog IS niet te winnen. en ALS rutte zo tegen oorlog is, waarom steunt hij dan niet de sudan? want daar vinden dagelijks ergere dingen plaats dan in de door en door corrupte ukraine die ook nog eens vol nazi ideologie zit. maar ja: als toekomstige baas van de navo moet je je van je "beste" kant laten en slaafs achter de usa aanlopen. nee mark--je bent voor mij en ik hoopvoor anderen een gore hypocriet die het geld van zijn landgenoten over de balk gooit. reken er maar op dat als die oorlog is geeindigd en het westen weer toenadering zoekt tot rusland vanwege de broodnodige grondstoffen je de prijs zal moeten betalen met rente voor de idiote steun aan zeiklenski. door in navolging van de usa sancties op te leggen deed het de russen geen pijn, maar wel de europeanen die met torenhoge energieprijzen kwamen te zitten doordat putin de gaskraan dicht draaide. bedank he, markje voor je slaafs nalopen van de usa.
GeelHesje 2 weken geleden
@Karel33: Helemaal mee eens!!! Op 1 ding na en dat is dat Putin nooit de gaskraan heeft dichtgedraait. Dat heeft de EU zelf gedaan. De EU heeft voor haar eigen ondergang getekend en gekregen!
dutchy71 2 weken geleden
Er zou moeten staan, Nederland maakt 1 miljard vrij voor onze ouderen die dit land opgebouwd hebben, En dat wij op een fatsoenlijke leeftijd met pensioen kunnen, Strooien met geld moet je aan de grote landen overlaten, En los de problemen eerst in eigen land op want die zijn er genoeg.
Karel33 2 weken geleden
dutchy 71: het binnenkomende belastinggeld moet in EIGEN land worden besteed. dan zijn er geen voedselbanken enz nodig. dan kan iedereen leven van een normaal inkomen. maar de "wijze mannen": in den haag spenderen ONS geld aan idiote buitenlandse projecten. en dan vinden ze het gek dat ze zoals gewoonlijk geld tekort komen. een paar miljard naar slokop brussel--zeiklenski enz enz. ze krijgen een X bedrag binnen en geven een Y bedrag uit. gek he, die tekorten. en een een huisdhoudboekje? onbekend, daarom is het zo';n verdomde rotzooi in dit land, vooral de de millieu en klimaat gekte. puur bedrog. het klimaat veranderd elke 12--13.000 jaar en daasr is niets tegen te doen.
BigF666 2 weken geleden
verbeter de wereld, begin bij jezelf..... m.a.w. zorg eerst eens dat de binnenlandse problemen opgelost worden, zolang hier nog armoede heerst zou er geen euro naar het buitenland moeten gaan, en al zeker niet van een regering die in principe niets meer te vertellen heeft...
fiat124sport 2 weken geleden
Deze linkse regering beslist maar alles en drukt nog snel alles er doorheen, ja vvd is links want ze voeren links d66 beleid uit. Persoonlijk ben ik er niet mee eens. Wat steun mag maar 1 miljard kunnen we ook in zaken voor Nederlanders stoppen. Net als assielzoekers die in in dure hotels zitten terwijl de Nederlanders niet eens op vakantie kunnnen. Wij betalen veel , hun krijgen geld toe. Dat moet stoppen. Het is tijd voor een rechts geluid en dat moet heel snel. Ik denk nieuwe verkiezingen persoonlijk. Stem ook rechts bij de EU verkiezingen. Tot slot stop klimaat en stikstofonzin, voor 130 stop verduurzaming, wind en zon en batterij die zijn niet schoon. Voor gas.
volijke 2 weken geleden
En doe gelijk 1 MILJARD naar de zorg!
kleinjanbj 2 weken geleden
1 miljard voor de russen om te oefenen die wapens te vernietigen. maar laat de nederlanders maar in de kou staan letterlijk en figuurlijk. zorg, oudere, gehandicapten, daklozen allemaal niet belangrijk beter nog ff de pot legmaken zodat een nieuw kabinet er wel nooit komt want er valt dan niks meer te onderhandelen. schandalig dat een kabinet zoveel geld uit kan geven terwijl het weggestemd is.
Groothuis 47 2 weken geleden
@fiat124sport. De verkoop van campers en caravans schiet omhoog, en de vlieg vacanties vekopen als zoete broodjes. Hoezo dat nederlanders niet op vacantie kunnen ?
jgth 2 weken geleden
Rutte doet dit alleen maar voor eigen belang, dit is één bodem loze put het is erg om te zeggen maar één derde wereld oorlog ligt op de loer WAAROM het geloof /macht zegt het maar , 30 jaar geleden of langer geleden werd dit voorspeld
Alles stroomt 2 weken geleden
Make love not war
D.M. 2 weken geleden
Maakt een miljard vrij om in een bodemloze put te stoppen, over zulke uitgaven zou eigenlijk vooraf een referendum gehouden moeten worden. Bindend!
Howy Cues 2 weken geleden
Eens! Alle vormen van steun zijn nodig, zodoende kan Oekraïne zich blijven verdedigen tegen agressor Rusland. Dat is niet alleen belangrijk voor de toekomst, veiligheid en vrijheid van Oekraïne, maar ook voor Europa, waaronder Nederland. Indien Rusland in Oekraïne zegeviert, wordt de land-vraatzucht als maar groter. Daarom moet Nederland Oekraïne blijven steunen. Rusland probeert niet eens meer de schijn van democratie op te houden, Rusland heeft haar ware gezicht getoond. Sterker nog. Sinds de vrije nieuwsgaring onder curatele staat, is de vrijheid van meningsuiting onthoofd. Wie nee zegt tegen extra militaire steun, geeft Oekraïne cadeau aan Rusland. Als we het geld niet uitgeven in Oekraïne, worden de Russen geënthousiasmeerd voor wat ze meer willen doen, zoals landjepik van de Baltische Staten. En eerlijk is eerlijk. Sinds Oekraïne het strijdtoneel is, verarmt Rusland op alle fronten en raakt zij aan de bedelstaf bij bevriende dictaturen, zoals Noord-Korea, Iran en China. Zonder Oekraïne, de graanschuur van Oost-Europa, verliest de westerse wereld een van de belangrijkste exporteurs ter wereld van graanproducten. Een reden des te meer om Rusland tot de orde te roepen en Oekraïne extra steun te blijven geven. Voorts moeten Poetin-aanbidders aan de schandpaal genageld worden, zodat Europa-verraad en andere ondermijning van de Europese democratie niet langer getornd wordt. Verklaar het gele legioen persona non grata en verban haar naar het Siberische paradijs, alwaar het gele kanonnenvoer met open armen wordt opgewacht door bevriende rode legionairs.
Farmer. 2 weken geleden
Oekraïne is één van de voormalige Sovjet republieken met in het oosten een grote Russische bevolking. Rusland beschouwt Oekraïne nog steeds als haar achtertuin net zoals de Verenigde Staten Zuid-Amerika beschouwen als haar achtertuin. Meermaals hebben de VS direct of indirect in Zuid-Amerika ingegrepen als de communistische invloed te groot werd. In 1983 viel de VS schaamteloos Grenada binnen om een communistisch coup tegen te gaan. Rusland heeft het Westen meerdere malen gewaarschuwd zich niet met Oekraïne in te laten. Het is natuurlijk een gotspe om te veronderstellen dat Oekraïner de oorlog zou kunnen winnen, ook niet met Westerse steun, daarvoor is een wereldoorlog nodig. Onderhandelen en het vrijgeven van het oostelijk deel (met haar Russische bewoners) is de enige optie om verder bloedvergieten te voorkomen. Het westen is uit op een onverantwoordelijke confrontatie met de Russische beer die, daar is geen misverstand over, op afstand gehouden moet worden, maar niet op de huidige manier.
heul 2 weken geleden
Over dit soort uitgaven moet een nieuw kabinet beslissen en niet een stel ratten sinterklaas laten spelen voor ze het zinkend schip verlaten. En eigen problemen oplossen voor we nog dieper in het moeras zakken. Voedselbanken, daklozen, torenhoge accijnzen op energie, de Nederlander laten bloeden en geen problemen oplossen . Ze hebben het in Den Haag nog niet door , dus zo snel mogelijk nieuwe verkiezingen. Laat Nederland ze maar eens afrekenen met deze vieze spelletjes politiek van ja zeggen en nee bedoelen. Hoe lang gaat de kruik nog te water voor hij barst?????????
fiat124sport 2 weken geleden
Groothuis,ja een onhandige camper lijkt leuk maar je kan nergens naar toe of met de fiets , Je zit altijd gebonden aan dat ding en je kan geen stad in rijden. Dus nee dat is niks van mij, er zullen veel leningen afgesloten worden anders kan dit ook niet natuurlijk. Een simpel hotel kost al 100 euro per nacht, een vakantiehuis 1000 euro minimaal in de week. Niet meer te betalen en die zitten gratis en krijgen een dubbele uitkering ten opzichte van iemand met een simpel pensioen. Kan niet en is niet te betalen en moet stoppen.
Howy Cues 2 weken geleden
"Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet gij dat ook een ander niet" gaat klaarblijkelijk bij rechts niet op. Soms lijkt het of rechts haar medemenselijkheid laat zien, maar eigenlijk weet de mensen-mens al dat het niet zo is. De realiteit (feiten, meningen, veronderstellingen) toont aan dat ruim de helft van 't forum liever Oekraïne en Oost-Europa opoffert voor egoïstisch belang. Hoe ouder, hoe gekker, want de NSB-mentaliteit woekert nog steeds voort in het verkalkte brein van menig senior. Hoe rechtser, hoe zelfzuchtiger, want de verrechtsing in de samenleving ondermijnt ook het solidariteitsbeginsel. De zwakkeren op deze aardkloot moeten geholpen worden door hun sterkere broeders; en niet andersom.
B Tender 2 weken geleden
Hoe demissionair is een demissionair kabinet, dat het gewoon 1 miljard euro kan toezeggen aan wat dan ook.....Hoewel de formatie partijen er van stonden te kijken en zich in de wielen gereden voelen, schijnt toch een meerderheid van de Tweede Kamer ermee akkoord te zijn gegaan....Nb. een Tweede Kamer, waarin de formatiepartijen (sinds de beëdiging na de verkiezingen) een meerderheid hebben.....Vreemde gang van zaken, of heb ik het mis?.....Anderzijds, door het doneren van financiële en militaire steun, aan Oekraïne, kunnen we nog steeds zorgen, dat het zich in Oekraïne afspeelt en het zich vooralsnog niet uitbreidt naar andere landen.( Maw. we kunnen beter de Russische beer daar maar beter stoppen, dan dat hij z'n pad vervolgt).......Zeker is, dat beide scenario's geld kosten, veel geld......maar voorlopig rekken we tijd en dat heeft Europa en de NAVO hard nodig volgens mij.
Kaiser 2 weken geleden
een verhoging van 25 euro op het minimum loon (uitkering) werd weg gestemd , rare wereld!
waggel1 2 weken geleden
Die miljard zijn voor de extra bodybags. En voor Howy: heb je nou niet in de gaten dat jij als verlengstuk van het westelijk narratief aan deze kant van het oude gordijn dezelfde retoriek bezigt als Poetje aan de andere kant van datzelfde oude gordijn? Gevolg: de gewone man laat zich weer voor dat aloude stompzinnige karretje spannen en haalt weer de kastanjes uit het dat door beide kanten opgestookte vuurtje.
GeelHesje 2 weken geleden
@Waggel: Nederlandse bodybags wel te verstaan! Want reken maar dat de dienstplicht weer geactiveerd gaat worden en iedere autochtone Nederlander tussen de 18 en 45 jaar in de loopgraven in de Oekraïne uiteengereten gaat worden en in bodybags terug gaat keren. Lost meteen oa het woningtekort op.
ErwinMin 2 weken geleden
MH17......
waggel1 2 weken geleden
@GeelHesje: gaat niet gebeuren. Oekrainse dienstplichtigen vragen hier asiel aan omdat ze niet willen vechten voor "onze" vrijheid. En zijn hier welkom. En dan zouden Nederlanders verplicht kunnen worden om daar te gaan vechten voor Oekrainse vrijheid waar Oekrainers zelf niet voor aan de bak willen en daarom vluchten naar Nederland? Dat wordt lachen.
mystiek56 2 weken geleden
de lieden die geld zat te verspillen hebben zijn voor steun en zullen niet minder hoeven te doen. maar degenen die op een houtje bijten en het helemaal niet zo geweldig hebben zijn daar tegen. Vreemd toch he. Maar degene die die het minder hebben worden dadelijk wel opgeofferd als kanonnen voer. Maar gelukkig zijn er hier nog zat Oekraïners die hier kunnen werken als Nederlandse solfaten naar het front mogen. Zal benieuwen met die dubbele nationaliteiten waar we allemaal zo voor waren, Want denk je nu echt dat een man met Marokaanse of Turkse achtergrond voor Nederland gaat werken? Vergeet het maar. De hoeveelheid andere culturen in de ziekenhuizen zijn ookniet zo groot als we zouden willen. Je gaat toch geen Christen zijn billen schoon maken.
mystiek56 2 weken geleden
foutje, moet soldaten zijn en ipv werken moet het vechten zijn.
Wim Dreves 2 weken geleden
Eens die rus stopt niet meer
GeelHesje 2 weken geleden
@Waggel: Dat gaat helaas wel gebeuren! In de brief die jongeren dit jaar hebben gekregen mbt de dienstplicht staat het duidelijk. In geval van een oorlog kunnen ze opgeroepen worden om te vechten cq te sterven. Rotte zegt al tijden dat dit "onze" oorlog is en volgens Blinken gaat de Oekraïne binnenkort lid van de NAVO worden. Connect the dots aub. En nee natuuuuurlijk gaat geen enkele vluchteling opgeroepen worden om te vechten cq te sterven voor Nederland! Ben je nou? Alleen de autochtone Nederlander komt straks uiteengereten en in onderdelen in een bodybag terug naar huis. Dat snap je wel toch? Ouders van kinderen in de dienstplicht leeftijd die dit lezen: Ik maak geen grappen hierover! Kijk om u heen. Ken de geschiedenis. En weet wat u moet doen! Sterkte met de beslissing maken!!!!
Johan__ 2 weken geleden
Geen geld voor oudjes maar wel voor oorlog? ZIEK. En Wim ook.
Groothuis 47 2 weken geleden
@GeelHesje. Je ben zeker vergeten dat jij je vuil kan spuien omdat er 80 jaar geleden mensen hun leven hebben gegeven. Zeker het verleden vergeten ? Ga maar eens de diverse erevelden bezoeken, dan hoop ik dat je je ogen eens open gaan.
K.C. 2 weken geleden
Was het maar 1 miljard het is 1 miljard extra boven de 3 miljard die al zijn uitgeven dit jaar, dit alleen al aan militaire steun. Volgend jaar is al 3 miljard militaire steun door ons demissionair kabinet toegezegd, tel hier nog even de kosten van ons COA voor noodopvang bij op en vertel mij dan maar hoe we dit gaan betalen
GeelHesje 2 weken geleden
@Groothuis47: Nee dat ben ik dus NIET vergeten! Maar deze keer is het totaal anders. De oorlog in de Oekraïne is niet onze oorlog! Wij worden niet aangevallen! Nederland levert wapens aan een NAZI land in oorlog dat geen lid is van de EU of de NAVO! Op het moment dat de Oekraïne lid gaat worden van de EU of van de NAVO of dat er in de Oekraïne NAVO soldaten gaan vechten (wat reeds het geval is) dan hoeft er nog maar heel weinig te gebeuren of wij zijn via de NAVO letterlijk in oorlog met de grootste kernmacht ter wereld! Verwacht in dat geval bommen op Den Haag Rotterdam en mogelijk zelfs Borssele en verwacht dan een algehele mobilisatie van het restje leger dat wij nog hebben incl dienstplichtigen om te sterven voor de NAZI's in de Oekraïne! En dat moment komt steeds dichterbij ...
Groothuis 47 2 weken geleden
@GeelHesje . Het was ook de oorlog niet van de Polen, Fransen, Engelsen, Amerikanen, toch gingen ze vrijwillig mee vechten om Europa weer vrij te maken. ga je mening eens in jouw Rusland verkondigen en de rest van je leven mag je achter in de oeral op twee vierkante meter uitzingen.
waggel1 2 weken geleden
@GeelHesje: wat een mop he? Sta je als autochtone jongere achter in de rij voor bv een woning maar als het op knokken aankomt is het wel "eigen volk eerst". Nou ja, zal Geertje wel blij mee zijn. Maar ff zonder gekheid: heb je geen zin om je voor dat stompzinnige internationale geopolitieke karretje te laten spannen? Briefie terugsturen naar mw Kassa Ollongren.
GeelHesje 2 weken geleden
@Groothuis 47: Polen was bezet door Duitsland. Net als Frankrijk. De Duitsers hebben de Engelsen aangevallen. Net als de Russen. De Amerikanen kwamen te hulp dat is correct. Maar vergeet ook even niet de rol van de Russen bij de bevrijding van Europa toen! Op dit moment is Nederland niet in oorlog met zowel de Oekraïne als de Rusland. Maar Nederland levert wel wapens aan de Oekraïne. Dat is zoals ik al heb aangegeven hier in Nederland niet voor niks een Misdrijf en heel erg gevaarlijk om te doen. Er vechten al NAVO militairen in de Oekraïne. Er worden Russen met NAVO wapens vermoord. Wat kan er fout gaan denkt u? Juitst! Aan vrede wordt niet gedacht. De Oekraïne moet winnen van de NAVO. Het is feitelijk al een oorlog tussen de NAVO en Rusland en de NAVO gaat geen nederlaag accepteren. What is next? Ik denk dat u het wel weet he. En ik ook. En dat allemaal voor een land dat geen EU lid is geen NAVO lid is geen democratie is waar Oekraïnse tanks met hakenkruisen rondrijden een Azov battaljon wat geen verdere uitleg nodig heeft een land waar voormalige Oekraïnse Nazi helden worden vereerd en het legaal is om op straat in het openbaar de Hitlergroet te doen en met een hakenkruis rond te lopen en Oekraïnse militairen met SS symbolen op hun uniform rondlopen! En Nederland steunt zo'n land met bergen geld en wapens! Ik ben geen liefhebber van Putin of Rusland maar ik ben absoluut geen liefhebber van het huidige Oekraïne en Zelensky & Co!!!!
GeelHesje 2 weken geleden
Nee @Waggel ik wil me hier zo min mogelijk mee bemoeien en Nederland en de EU en de NAVO zouden er ook goed aan doen zich hier zo min mogelijk mee te bemoeien. Maar daar is het al te laat voor en het moment dat er Nederlandse millitairen in de Oekraïne gaan vechten in heel dichtbij. Het is te hopen dat Rusland zich dan onder al deze NAVO provocatie's rustig gaat blijven houden ...
GeelHesje 2 weken geleden
En hier ga ik het even bij laten voordat dit ook uit de hand gaat lopen. Er dient gewoon VREDE te komen op deze gehele Aarde!!! Wat er nu in deze wereld gebeurd kan heeel erg fout af gaan lopen en dan een berg geld geven om het vuur nog eens extra op te laten laaien is wel het slechtste dat je op dit moment kan doen.
Serapis 2 weken geleden
Wat een domme tokkies weer in de reacties, is zeelandnet tegenwoordig een platform voor Putin's neonazi's?
Tramper Kees 2 weken geleden
Wat een domme tokkies weer. Oekraïne is geen EU land dat klopt. Maar Oekraïne is het enige Europese land dat aangevallen word en in oorlog is. Oekraïne is nu eenmaal een Europees land en komt bij de NAVO. Daarbuiten is het de grootste graanschuur van Europa. Er komt enorm veel graan van af. EN als Oekraïne niet beschermt word en Rusland zou winnen dan is Finland aan de beurt en daarna Polen en de Baltische staten. En dat zijn NAVO landen. Oekraïne is voor ons dus van groot belang om te behouden en bij de NAVO te voegen. SLAVA Ukraine
Groothuis 47 2 weken geleden
@Tramper Kees. Je hebt helemaal gelijk. ik sta helemaal achter je mening.
C.J. de Loof 2 weken geleden
Weggegooid geld en meneer Zelensky koopt nog een extra huis.... die Russen geven nog lang niet op. Het is niet meer op te brengen, miljarden naar Oekraïne, miljoenen naar de vluchtelingen opvang en doe dan ook nog maar 18 miljoen naar Friesland voor het behoud hun mooi taaltje! Nederland moet willens en wetens naar de kloten!
GeelHesje 2 weken geleden
@C.J.de Loof: Miljoenen naar vluchtelingen opvang? Ik lees net bij de NOS dat er meer dan een Miljard gaat naar de opvang van vluchtelingen in oa hotels enz. Ondertussen slapen de autochtone Nederlandse daklozen buiten onder een brug en krijgen ze daar steeds vaker een flinke bekeuring voor ook!
Groothuis 47 2 weken geleden
@C.J. de Loof. Ik ken huisjesmelkers die aan vluchtelingen scheppen geld verdienen. Aan daklozen is niets te verdienen .
Veloci R. 2 weken geleden
Ze zouden is beter al dat geld in Nederland zelf steken. Eerst maar is alle zaken hier in orde brengen en dan pas ons geld steken in andere landen en Europees geneuzel. We moeten zelf trouwens al helemaal geen voertuigen weggeven of uitlenen. Ongeacht welke van die 2 het is, we zullen ze waarschijnlijk namelijk toch nooit meer terug krijgen. Wie weet hebben wij zelf die vliegtuigen en tanks binnenkort ook wel nodig.
Mieppio 2 weken geleden
Ik ben het er niet mee eens. Ze moeten eerst maar eens voor de ouderen zorgen in ons land en voor de zorg. Het ene na het andere ziekenhuis gaat failliet. Er worden ziekenhuizen gesloten zoals op schouwen duiveland. In goes wordt een nieuw ziekenhuis gebouwd en dat is nog niet zo oud. Echt niet normaal. Op Schouwen Duiveland moet je maar zien als je naar het ziekenhuis wil, Je kunt daar beter dood gaan want voor je in een ziekenhuis bent ben je zo al een 3 kwartier verder. En dan willen ze 1 miljard aan oekraine geven terwijl hier de mensen geen cent hebben om te makken en maar zien hoe ze rond moetenkomen. Ik zeg eerst voorde Nederlanders zorgen en wat er overeblijft kan eventueel naar de oekraine
Verzamelaar1978 2 weken geleden
Een oorlog die niet de onze is, maar door het 'Westen' zelf is aangewakkerd door de afspraken met de Russen niet te eerbiedigen maar te schenden. En plotseling is de agressor geboren: RUSLAND! Wij, het 'heilige DEMOCRATISCHE Westen', toegewijd aan een beter klimaat, volledig ingezet voor mensen die in het 'verkeerde lichaam' zijn geboren, diversiteit! We maken ons 'oprecht' zorgen, als politici, over de stoelgang van mensen die zich 'anders' voelen. We willen juist dat iemand zichzelf mag zijn: 'het' mag douchen naar keuze in de sportdouche ruimten waar jongedames zich wassen. Want wie gaat nu bepalen wat 'juist' is? En jawel, ook het Bureau Discriminatie staat om de hoek te kijken of het kan optreden tegen een kritisch persoon, want, u begrijpt het al, als je kritisch bent, of jouw mening niet overeenkomt met het standpunt van de overheid, dan verspreidt u eigenlijk 'desinformatie'. En desinformatie is een 'doodsteek' voor mensen die mogelijk zelf ook gaan nadenken. Toch? Ik blijf het toch nog eens herhalen: als 60% van de gezinnen niet meer rond kan komen en 100.000 mensen wekelijks naar de voedselbank gaan, patiënten niet de juiste medicijnen krijgen omdat ze te duur zijn, en tijdens koude dagen wordt ons verteld dat we de verwarming niet moeten aanzetten omdat dat slecht is voor het milieu. En oh ja, 0,04% van 1% is CO2 van de totale lucht, waar we massaal voor moeten vechten. Vlees is extreem duur, vis nog meer, en genoeg Nederlandse kinderen (dus voor de linkse no-no's, dat zijn kinderen van allerlei pluimage maar wel met een Nederlandse identiteit) leven in armoede, zonder fatsoenlijk ontbijt, in koude huizen. En wat doet de Nederlandse politiek dan? We geven nog een miljard aan Oekraïne en in het verleden gooiden we geld naar Griekenland, enzovoort. Dat is onze politiek: niet voor jou, niet voor u, maar voor henzelf en de EU. We verbazen ons over antisemitisme, maar aan de andere kant importeren we het. Begrijp me niet verkeerd, mensen die een bijdrage willen en kunnen leveren aan ons land zijn welkom, je hoeft echt geen stamppot te eten, maar PAS JE AAN aan de cultuur, neem een baan en draag je steentje bij. Maar goed, dan heb je LINKS nog: 'iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen', klinkt het uit de fanfare met als naam; 'de holle vaten'. Het is niet moeilijk om logisch te denken, maar wat de politiek ons aandoet heeft niets te maken met medemenselijkheid of hulp bieden, maar meer met CHAOS zaaien. Dit is pure chaos en niet meer uit te leggen. Hoe haal je het trouwens in je achterlijke K.kop om jonge kinderen te verzieken met genderideologie en seksuele handelingen die ze perfect op latere leeftijd kunnen ontdekken en zo kan ik nog wel even doorgaan.
h@n 2 weken geleden
De enige manier om van een democratie een totalitaire democratie te maken is chaos scheppen en vervolgens democratisch de gewenste draconische maatregelen nemen om de democratie te redden.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.