Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aldi vervangt stemacteur voor AI in reclames

2.047 stemmen | Geplaatst op 13 april 2024 | Website

Mooie ontwikkeling!
3.2%
Ik hoor liever een echt mens
61%
Het maakt mij niet uit
35.8%

Reacties (21)

Zomervliegje 2 weken geleden
Voor diegene die zeggen: Ik hoor liever een echt mens.Je hoort toch geen verschil met AI of een bestaand persoon. Het is meer principieel waarom een echt persoon.
Peritum ? 2 weken geleden
Nu nog de Aldi slogan aanpassen, dan pas zijn ze op de goede weg, echt wel !
fiat124sport 2 weken geleden
Het begin. Nu gaat het beginnen. Straks veel minder werkgelegengheid, computers nemen over en zo gaat het straks ook met de batterij auto dan programmeren ze hem zodat je niet harder kan als voorgeschreven of ze kijken mee, de kudde loopt mee met de groene schijn. Tot slot stop klimaat en stikstofonzin, voor 130 stop verduurzaming, batterijen , wind en zon zijn niet schoon, voor gas . Stem rechts bij EU verkiezingen en Howy ja ze zijn al zo ver met de techniek dat ze de auto heel wat zaken kunnen laten doen daarom heb ik bewust gekozen voor een oldtimer en youngtimer.
Groothuis 47 2 weken geleden
De vooruitgang is niet te stoppen. je routeplanner werk al jaren met opgenomen stemmen die zinnen samenstellen. Wind energy is superschoon, dat weten onze voorouders al eeuwen. Varen, malen, zagen persen enz . Met windenergy de wereld rond.
Fiat124spot 2 weken geleden
YES !!! HET GAAT EINDELIJK BEGINNEN !!! Computers die de mens helpen met zaken uithanden nemen !!! Fantastisch voor de werkgelegenheid. Al jaren personeels tekort !!! Nu kan die mevrouw die normaal die spotjes inspreekt gaan werken in de zorg !! Geweldig !! De mensheid krijgt de tijd om zich bezig te gaan houden met belangrijke zaken zoals het klimaat!!! Alle energie kan gaan naar verduurzaming ! Laten we nu nog met z'n allen stoppen met stemmen op de PVV en gaan stemmen met liefde in ons hart. Wens jullie een hele zonnige dag en vooral een schone lucht dag zonder uitlaatgassen!!!
Fiat124spot 2 weken geleden
Love HOWY !!
volijke 2 weken geleden
De Amsterdamse techgigant Bird, voorheen Messagebird, ontslaat 90 van de 570 medewerkers. De reden: hun werk wordt overgenomen door kunstmatige intelligentie (AI).Topman Rober Vis: ‘Ik weet voor mezelf niet goed of deze ontwikkeling wel zo goed is voor de mensheid.’
volijke 2 weken geleden
In 7 minuten ontslagen Net als bij een eerdere ingreep in november 2022 verloopt de sanering op een manier die vooral gangbaar is in de Amerikaanse techsector. Vis stuurde vorige week donderdag een e-mail aan het hele bedrijf met de reorganisatieplannen en de mededeling dat mensen om wie het gaat binnen een kwartier een ontslagmail zouden krijgen en werden afgesloten. De mail volgde binnen zeven minuten.
Geel Flesje 2 weken geleden
Prima !! Ik heb niet het idee dat de overheid hier achter zit. Heb ook niet het idee dat we straks worden overgenomen door de hypnotiserende stem van de Aldi of dat de Aldi mijn week menu gaat koppelen aan mijn waterverbruik. Ik vertrouw het volledig. Deze keer zie ik geen complotten. Tot slot voor verduurzaming en auto's moeten maximaal 100 op de snelweg en 30 in de bebouwde kom.
volijke 2 weken geleden
Volgens Vis hoort dat bij het techwerk dat Bird biedt. ,,Het gaat hier om hoogbetaalde banen; onze medewerkers verdienen gemiddeld 140.000 euro en komen allemaal uit de techwereld. Daar hoort wat mij betreft bij dat dit de risico’s kunnen zijn. Baanzekerheid bij hoogbetaald werk is wat mij betreft anders dan bij mensen met een minimumloon. Dan had ik dit heel anders aangepakt.”
Karel33 2 weken geleden
en straks wordt A I ZO pienter dat hij ziet hoe dom de mens bezig is en neemt het zaakje over na te hebben gezorgd dat hij niet is uit te schakelen. dag vogels, dag bloemen dag mensheid.
Howy Cues 2 weken geleden
Mooie ontwikkeling. Geen onverstaanbaar gemompel van Frank Lammers (Jumbo), geen theatrale toonklanken van Randy Fokke (AH), geen schelle stem van Anneke Blok (Hema) of de 'gay' timbre van Frans van finance (Hema). Op den duur worden producten niet langer geassocieerd met namaak-consumenten, maar met gelijkwaardige kunstmatige entiteiten. Hulde, hulde, de consument krijgt wat hij verdient: een duidelijk, verstaanbare stem in 't algemeen Nederlands. Hopelijk wordt televisie-minnend Nederland óók verlost van die verschrikkelijke dialecten, want streektaal hoort thuis en niet op de buis. Een ander voordeel van IA-robots op de arbeidsmarkt is dat zij toekomstige arbeidsmigratie zal nivelleren. En die acteurs dan? Ach, het leven is een groot drama, dus overal kunnen zij toneel spelen en 'doen alsof'. Trouwens, een beetje visionair ingesteld persoon heeft het verstand om te voorzien wat er eventueel in de toekomst zal plaats vinden. En aangezien de overheid altijd achter de feiten aanholt, bespeur ik geen kwaadaardige elite in de tentakels van het landsbestuur. Maar zeg nooit nooit, want 't olijke duo Geel en Hesje is de grens van gezond wantrouwen reeds gepasseerd. Laat u niet bij de neus nemen door fiat124sport, want dankzij zulke molenwiekpatiënten is de lucht in Nederland nagenoeg overal ongezond. Gelukkig zijn de ware Fiatrijders op dit forum niet ondervertegenwoordigd. Dus als u milieuvriendelijke Fiat124-forumleden op de digitale snelweg spot, steek dan uw duimpje omhoog.
GeelHesje 2 weken geleden
Aldi heeft reeds al eens (ik dacht in Utrecht) een experiment gedaan met een supermarkt waar geen enkele Aldi werknemer meer te vinden was. Alles zelfscan overal camera's en alleen toegang met een QR code. Dat is gelukkig een enorme mislukking geworden maar gaat helaas wel de toekomst worden waarbij je alleen naar binnen mag als je eID met CBDC erop hebt en dan kun je alleen dat kopen wat de roverheid jou toestaat om te kopen en anders eet en drink je maar niks. AI is daarmee het perfecte instrument voor de toekomstige digitale totalitaire samenleving en op den duur gaat AI de mensheid gewoon volledig overbodig maken. En als we niet uitkijken gaat AI dat op eigen houtje buiten onze controle om doen!
Howy Cues 2 weken geleden
Bah, Aldi vervangt stemacteur voor AI in reclames. Dit riekt naar samenzwering, want "de IA-reclames kunnen op grote schaal worden gepersonaliseerd." Dus de mondelinge informatie via massamedia met economisch doel is niet genderneutraal of non-binair, maar interseksueel. Vandaar dat chipfabrikanten zwaar gesubsidieerd worden door de roverheid. Nu pas begrijpt de naïeveling dat een grote schurk aan 't roer moet staan in ons vaderland. Met een boef vang je boeven, is een PVV-principe pur sang. Daarom wordt binnenkort heel ons mediastelsel plat gelegd met de hypnotiserende IA-stem van Euraziër Wilders. Donders nog aan toe: Nederland wordt ver-Wilderst. Iedereen koerst naar rechts en blijft paradoxaal rondjes draaien zonder af te kunnen slaan. Stop onmiddellijk IA, want links verlangt naar Frank, Randy, Anneke en Frans. Met teveel van Geert, loopt 't niet gesmeerd, dunkt me.
Mieppio 2 weken geleden
Wij hebben liever een gewone stem dan zo een nep stem, weg er mee, achterlijke zooi.
mystiek56 2 weken geleden
Ga zo door Howy Cues , PVV groeit hierdoor des te meer.!! Nog even iets over de Aldi. Dat was toch die supermarkt waar je de artikelen uit de dozen moet halen, Die supermarkt waarvan blijkt dat die helemaal niet zo goedkoop is. Howy Cues kan dat wel opzoeken ofdat zo is, die zoekt toch alles op om zijn mening te vormen. . En als klap op de vuurpijl de Aldi is toch ook die supermarkt waarvan het personeel beleid zodanig is dat er mensen dushet personeel wordt uitgebuit. Weet niet of dit veranderd is maar wat erin zit komt eruit hoor.
Howy Cues 2 weken geleden
Tis wah, mystiek56, dat je nog steeds niet begrijpt hoe een mening gevormd wordt. Vandaar dat na-aperij in je vaandel staat. Het wordt tijd dat je uit je boomhut kruipt, bosmens. Menig Blijdorp-aap heeft overtroef jou in Aldi-wijsheid. Over personeelsuitbuiting gesproken. Je hebt de klok horen slaan, maar je weet niet waar de klepel hangt. De supermarktbranche heeft twee CAO's, te weten de VGL CAO (voor filialen) en de CAO Levensmiddelenbedrijf (franchisers en zelfstandig ondernemers). Zoals je zelf al in je laatste regel constateert, weet je écht van niks. Echter - ere wie ere toekomt- je verloochent jezelf niet: een aap blijft een aap.
Peter D? 2 weken geleden
Ik spoel advertenties altijd door of heb er met etflix geen last van. AI is er al een tijdje; “papier hier, papier hier, dank u wel”.
B Tender 2 weken geleden
Het maakt mij niks uit.....We komen er zelden tot nooit, want in het verleden sloegen we daar de plank te veel mis....Reclame was al uitverkocht ( nb. dat de winkel amper open was of "het was niet aangekomen" enz)....... En bij de Aldi in de stad, betaal je parkeergeld...."Lekker goedkoop boodschappen doen toch?"....... En dan......Een tv spotje???.... Kosten TV Commercial?.... De kosten voor uitzending op landelijke tv: voor een commercial van 20 seconden die 100 maal wordt uitgezonden liggen de tarieven tussen €60.000,- en €125.000,- Voor hetzelfde aantal zijn de kosten voor uitzending op regionale tv gemiddeld €4.000 tot €12.000.......Tsja, dan moet je kennelijk toch ergens op bezuinigen he?.......Trouwens....dit gebruik van AI vind ik persoonlijk niet eens zo erg....Veel erger vind ik het toepassen van AI, als het m'n prive en m'n leven(swijze) raakt, dan wordt het pas gekker, dan krijg ik het zelfs een beetje benauwd.
fiat124sport 2 weken geleden
Groothuis ,wind energie is niet schoon, in de maak en afbraak, het zit vol olie en het is slecht voor mens en dier.Spot Fiat ik heb ook liefde alleen links sloopt het door domme zaken als wind en zon en batterijen waardoor we een veel groter probleem aan het maken zijn, kijk naar Indonesië waar al een stuk van 8 km weg is voor onze groene waanzin.
GeelHesje 2 weken geleden
@Fiat (de echte): Das nog niks. In Schotland hebben ze een oerbos van 120.000 bomen vermoord om er 250 windmolens neer te zetten! En oa in Duitsland gaat dat ook op die manier. Er bestaat zo ongeveer geen wisselvallige vorm van energie dan windenergie. En om die windmolens neer te maken zijn zeer schaarse grondstoffen nodig die ter plaatse grote meren met gif veroorzaken. De wieken zijn niet recyclebaar en worden bij sloop letterlijk in de grond begraven en dan heb ik het nog niet over de hoeveelheid energie (en geld) die het kost om zo'n molen laat staan een heel veld te produceren en neer te zetten. En inderdaad de schade aan de Natuur is Groot! Dode vogels vissen die door de kabels en palen de weg kwijt raken en de omgeving onder een windmolen droogt uit door de luchtstroom van de wieken. Kortom: Slecht plan die windmolens!
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.