Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Koop nu, betaal later?

2.912 stemmen | Geplaatst op 11 april 2024 | Website

Handig!
16.5%
Nee, dat doe ik niet
83.5%

Reacties (12)

fiat124sport 3 weken geleden
Nee doe ik nooit. Ik betaal iets direct want dan ben je er van af en als ik het niet kan betalen koop ik het niet dat is voor alles. Ooit is een fout gemaakt een auto private te leasen nou die heb ik 2 x betaald achter af dan ga ik liever voor gebruikt en goed. Ik leen nooit voor spullen en achteraf betalen is vaak uitstellen dus nee. Tot slot stem rechts bij EU verkiezingen. Stop klimaat en stikstofonzin voor 130 stop verduurzaming, batterijen , wind en zon zijn niet groen en schoon. Snap niet dat hier zo veel mensen in trappen. Hoe kan 500 kilo batterij nu schoon zijn, laat staan dat andere landen gesloopt worden voor onze groene schijn. Windmolens zijn slecht voor mens en dier, zitten vol olie en zijn lelijk. Zonneparken zitten vol schadelijke stoffen. Voor gas. Zo dom dat wij onze gaskraan dicht hebben gedaan terwijl er al lang technieken zijn om bevingen te voorkomen. Nu maken we ons afhankelijk van andere landen. En voor de mensen die daar wonen ze moeten gecompenseerd worden zonder discussie.
volijke 3 weken geleden
En zo gaan we maar door in dit land.....
velder 3 weken geleden
Tja ik heb een hypotheek. Had het toen ff niet cash bij me... Voor andere zaken zorg ik dat ik de centen heb. Tot slot....ach u snapt het.
Uisge 3 weken geleden
Kan handig zijn bij on-line aankopen, betalen als je het daadwerkelijk ontvangen hebt.
Groothuis 47 3 weken geleden
Nee ik heb nog nooit iets gekocht en later betaald buiten mijn hypotheek om. Deze is inmiddels afbetaald na 25 jaar, daardoor heb ik nu meer te verteren als iemand die nog bezig is met afbetalen.
W. J. de Putter 3 weken geleden
Enkel bij een webshop die ik niet ken. Wordt het artikel niet geleverd, wordt er ook niet betaald.
Karel33 3 weken geleden
wat ik koop van bol.com betaal ik na levering. ik wil eerst zien of het geleverde product voldoet, en het retoerneren is easy en gratis. maar grotere uitgaven betaal ik meteen, wil geen schuld opbouwen.
Mieppio 3 weken geleden
Wij betalen nooit achteraf er is altijd geleerd wil je iets kopen spaar ervoor. Achteraf betalen is net zo iets als op afbetaling kopen. Vergeet je te betalen dan ben je de sjaak. Dus spaar er voor klaar uit.
Peritum ? 3 weken geleden
Boter bij de vis.
TCB 3 weken geleden
Nee doe ik niet maar het wordt wel heel gemakkelijk gemaakt om dat wél te doen, foute boel dus en wat gaat men daaraan doen behalve er oeverloos over praten? Niets waarschijnlijk zoals met vrijwel alles wat niet klopt in deze wereld.
Howy Cues 3 weken geleden
Handig? Ja, onder bepaalde voorwaarden. Achteraf betalen geldt voor mij als voorwaarde bij online-bestellingen. Wanneer ik dan het bestelde product retourneer, hoef ik mij geen zorgen te maken over 't retourbedrag. Maar dit ter zijde, want het thema is dat minderjarigen teveel en te makkelijk gebruik maken van de 'koop-nu-betaal-later-optie". Aangezien bij minderjarigen een geverifieerde leeftijdscheck eenvoudig te omzeilen is, zou het inloggen per BSN een voorwaarde kunnen zijn om leeftijdsgesjoemel te voorkomen. Zolang 'aanbieders' teveel in de financiële pap te brokkelen hebben, is het nog een lange weg te gaan voordat Europese richtlijnen voor consumentenkrediet aangescherpt zijn. Momenteel is het een beetje de slager die zijn eigen vlees keurt, want zelfregulering middels een gedragscode is slechts een formeel document. Zo'n gedragscode is een tijdelijke oplossing, omdat het maken van regels en wetten veel tijd vergt. Weliswaar biedt de gedragscode (wat wel/wat niet) een duidelijk houvast, maar de ethische waarde hangt ergens tussen hangen en wurgen in.
Mr. Bean 3 weken geleden
Als het kan achteraf betalen bij bestelling online, is het product ok betaal ik direct, heb wel eens iets niet ontvangen, heb je al betaald ben je de pineut ! En nee het is geen afbetalingsregeling, effe info aanvragen !
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.