Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Brit liep 352 dagen achter elkaar elke dag een marathon

2.574 stemmen | Geplaatst op 8 april 2024 | Website

Knap gedaan
38.4%
Beetje overdreven
25.7%
Wat een onzin!
35.9%

Reacties (19)

Alles stroomt 3 weken geleden
Respect !
tiscrea © 3 weken geleden
Knap gedaan, maar wat een onzin! Ik dacht nog even: het zal wel voor een goed doel zijn, maar hij schijnt het leuk te vinden! Nou ja, ieder het zijne, den ik dan maar :-)
B Tender 3 weken geleden
De kans is groot, dat hij een stuk kleiner is geworden.
Mieppio 3 weken geleden
Waarom heeft hij dat gedaan, voor zichzelf zeker had hij beter een goed doel uit kunnen kiezen en de kleding vol sponsors dan had het nog wat opgebracht, nu helemaal niets.
Howy Cues 3 weken geleden
Knap gedaan is een understatement. Weliswaar had hij een ervaren begeleidingsteam om zich heen, maar dit doet niets af aan zijn uitzonderlijke prestatie. Met zo'n motivatie en doorzettingsvermogen is opgeven geen optie. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, doet Russ Cook zijn 'safari' doodleuk af met een avondje doorzakken op Frozen Strawberry Daiquiri. Voor mij is hij een held, want hij zijn leven aan iets groters heeft gegeven dan aan zichzelf. Respect !
TCB 3 weken geleden
En daar is de wereld nu mee gered?
Howy Cues 3 weken geleden
In "Lees meer" staat o.a.: "Zo haalt hij geld op voor The Running Charity, dat zich inzet om jonge daklozen aan het sporten te krijgen, en WaterAid, dat zorgt voor wereldwijd schoon drinkwater. Voor die goede doelen zamelde hij met zijn tocht omgerekend meer dan 700.000 euro in en de teller loopt nog." Russ Cook wordt o.a. gesponsord door Hoka. Ten aanzien van goede doelen-donaties: https://givestar.io/gs/PROJECTAFRICA.
tiscrea © 3 weken geleden
Over dat goede doel (o.a. sporten voor daklozen, persoonlijk denk ik dat ze meer hebben aan andere hulp en een dak boven hun hoofd, maar ach...) heb ik heen gelezen. Bij het lezen van het stukje dat hij zich een week levend liet begraven ben ik gestopt.
jacobo 3 weken geleden
Mooie prestatie, ondertussen ook voor goede doelen ingezameld, alle kleine beetjes helpen.
velder 3 weken geleden
15000 km rennen, voor een goed doel. 386 marathons binnen een jaar. En dan deze reacties?! Nou petje af hoor.
B Tender 3 weken geleden
Wat hypocriet toch, hoe deels in tegenspraak met eerdere stellingen.....Over het algemeen was, als het maar even ter sprake kwam, bijna een ieder tegen goede doelen (kijk bv ook maar eens naar de stelling van 24 mei 2023). Hypocriet? jawel, omdat er nu bij deze stelling ineens positief gereageerd wordt op een figuur die zich uitgesloofd heeft voor een paar "dubieuze goede doelen" ??
Beer Tender 3 weken geleden
Wat fantastisch !! En na elke mijl een biertje ! Ik hou van goede doelen !!!
velder 3 weken geleden
24 mei 2023. Dan heb je een druk leven. Als je tijd hebt om dat uit te pluizen.
Uisge 3 weken geleden
Mijn vriend fietste 15000 km per jaar hard, tot hij plotseling te vroeg stierf aan een sporthart.
B Tender 3 weken geleden
Prima, maar ik zet dan wel vraagtekens, over hoe je er bij de laatste mijl (+/- 26) bij loopt.... Maw, ik geloof er geen rt van, evenmin of je zelf wel, aan je pseudo liefde doneert of het toch maar aan anderen overlaat en kwekt en kwekt, maar zelf niets spekt.
B Tender 3 weken geleden
Maar....ik weet het goed gemaakt....Als jij loopt (liefst in km's), dan offer ik me wel op en drink het bier wel.
dutchy71 3 weken geleden
Waarschijnlijk geen werk, Dan maar gaan lopen [ lol ]
dutchy71 3 weken geleden
Ik sta elke dag op om 5.00 op om te gaan werken, Want ik steun de staat want ik zou niet willen dat zij daar tekort hebben, Als dat geen doel is weet ik het ook niet meer.
B Tender 3 weken geleden
@ dutchy71...... Bedankt voor de bijdrage aan mijn en vele anderen hun AOW uitkering....Zeker blijven doen!!.......... En ja @velder, ik heb het even druk als die blaaskaak van een "ondernemer", die het zooooo druk heeft maar die elke dag hier meerdere malen op deze site zich als een betweter voordoet en telkens, ieder ander probeert te kleineren, dan wel te bekritiseren.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.