Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gaat u 6 juni stemmen voor de Europese verkiezingen?

2.522 stemmen | Geplaatst op 30 maart 2024 | Website

Ja
46.8%
Ik weet het nog niet
26.8%
Nee
26.4%

Reacties (19)

GeelHesje 5 weken geleden
(X) - Dat gaat niemand wat aan
fiat124sport 5 weken geleden
Ja , hoewel ik liever uit de eu ga omdat ze dom beleid voeren op o,a. gebied van klimaat en de kosten ga ik er van uit dat dit niet gaat gebeuren dus ga ik stemmen, op de pvv of fvd in ieder geval zo rechts mogelijk want links beleid kost alleen geld en levert zoals altijd niks op. Dus stoppen met klimaat en stikstofonzin voor 130 stop verduurzaming. Batterij , wind en zon is niet schoon. Voor gas. Stem rechts.
Allem 5 weken geleden
Ja. Zo rechts mogelijk. Weg met de groene leugenaars.
Zweistein 5 weken geleden
[email protected] is een Lada iets voor jou? Gezien je affiniteit met de FvD past dit perfect bij je opvattingen. En nee....ik ga niet stemmen. Dat heeft geen enkele zin, we voorzien hiermee alleen de graaiers van een gegarandeerd mooi maandinkomen.
dasy 5 weken geleden
zweistein wat is er mis aan een lada.ik heb er drie gehad reden altijd goed en waren sterk als trekker voor decaravan
velder 5 weken geleden
Ben benieuwd welke stokpaarden er bij deze stelling van stal worden gehaald. De eerste oude bekenden hebben we al voorbij zien komen.
Groothuis 47 5 weken geleden
Nee, geen denken aan dat ik ooit nog gaat stemmen. @Dacy, alles is er mis aan een lada , het is een cloon van de Fiat en die is helemaal fout . Ik heb ooit de verleiding weerstaan en een fiat 850 gekocht , het ding roeste al voordat hij aan mij geleverd was.
Howy Cues 5 weken geleden
Ja. Zo links mogelijk. Weg met die radicaal rechtse, islamofobe, xenofobe, anti-Westerse en pro-Russische querulanten. Dit gaat iedereen aan. Zodat men zich later niet kan verschuilen achter de ironische zegswijze "wir haben es nicht gewusst". Over dubieuze denkbeelden gesproken: de politieke verbintenis van de PVV met het Duitse Alternative für Deutschland en het Franse Rassemblement National toont wederom aan dat Wilders "koelkast-van-duistere-beloften" in de ontdooistand staat. Ondertussen draait de Russische hybride oorlogsmachine (propaganda, desinformatie, misleiding) op volle toeren om tweespalt te drijven in de Europese democratie.
Rippertje 5 weken geleden
Wat een niveau weer
Howy Cues 5 weken geleden
"Dat gaat niemand wat aan," is een paradox. Nu weet iedereen het. GeelHesje ten voeten uit. Wat Geel beweert, ontkracht Hesje. Tja, 't dubbelleven van een eeneiige tweeling gaat niet over rozen.
Farmer. 5 weken geleden
Ik citeer Howy cues: Ja, zo rechts mogelijk. Weg met die radicaal linkse, antisemitische, oikofobe, kapitalistische querulanten. Dit gaat iedereen aan. Zodat men zich later niet kan verschuilen achter de niet ironische zegswijze "wir haben das nicht gewüsst". Over dubieuze denkbeelden gesproken. De politieke verbintenis van de EU met Letland waar Russisch minderheden worden gedwongen de Letse taal te leren en als minderwaardige (Europese) burgers worden behandeld. Waar de EU schaamteloos handel drijft met Turkije waar de persvrijheid ver te zoeken is en journalisten worden opgepakt en waar de Armeense genocide nog steeds wordt ontkend. Laten wij vooral eens de hand in eigen boezem steken en niet voortdurend met het vingertje wijzen waardoor het z.g. vrije westen steeds meer geïsoleerd dreigt, te worden. En zeker, de Russische beer moet op afstand gehouden worden maar het z.g. vrije Westen gaat in dit drama niet vrijuit. Oekraïne is één van de voormalige Sovjet republieken waar het Westen in principe niets te zoeken heeft. Stelt u zich eens voor wat de Amerikaanse houding zou zijn indien de Russen zich zouden mengen in een conflict in Zuid-Amerika, wat de VS nog steeds beschouwd als haar achtertuin. De Cuba crisis in 1962 en de Amerikaanse invasie in Grenada in 1983 zijn we gemakshalve maar vergeten.
Karel33 5 weken geleden
ja--zo rechts mogelijk. brussel heeft teveel macht--en de slinkse partijen steunen dat. FARMER: ja--het bzogenaamde vrije westen loopt als een mak schaap achter de usa aan. maar dat mag je niet zeggen--zolang het maar tegen rusland gaat is alles ok, want het westen doet nooooit iets fout.
B Tender 5 weken geleden
Ja, wij gaan stemmen bij de eu verkiezingen, op een rechtse partij.....Beiden nemen we 2 volmachten mee, dat worden dus 6 rechtse stemmen......De rest laten we gewoon links liggen....Hopelijk is het slecht weer, want daarbij zijn linkse kiezers gauwer geneigd om het af te laten weten.
No summer this year 5 weken geleden
Zeker weten en dat wordt een partij die anti Europa is. Deze criminelen in Brussel heeft ons al genoeg bestolen. Die figuren zitten er puur voor eigen eer en glorie. Dus NEXIT. Voor de de duimpjes naar beneden: Jullie zijn al gehersenspoeld en slaafs aan die dictators in Brussel. Fijne paasdagen allemaal.
Mr. Bean 5 weken geleden
Farmer u citeert Howy Cues, maar die wil links, u bent het met hem eens, maar wil rechts, moet ik jullie serieus nemen, lekker rechts zou ik zeggen, geen Klavertjes en Timmermannetjes, hebben nog altijd de boel verziekt ! lezen kunnen ze in dit land ook schijnbaar niet meer.
Frans39 5 weken geleden
Mr. Bean, Om het u makkelijk te maken heb ik Google ingeschakeld: Na verkiezingen in 1981 werd met CDA en D66 het tweede kabinet-Van Agt gevormd, maar dit was geen lang leven beschoren. Tot 1989 maakte de PvdA geen deel meer uit van de regering. In 1986 werd Joop den Uyl opgevolgd door oud-FNV-voorzitter Wim Kok als politiek leider. Wat hebben de parijen die u bedoelt dan verpest?
Farmer. 5 weken geleden
mr. Bean, ik neem u serieus net zoals ik alle forum leden serieus neem. Howy Cues doet dat niet en kijkt neer op een ieder die anders denkt en schrijft en zet deze mensen op een elitaire manier vervolgens weg. Mijn reactie was natuurlijk sarcastisch bedoeld.
falco1 5 weken geleden
ja en links...al die rechts facisten gaan ook..dus je moet wel...
ierist 5 weken geleden
Ja. Voor minder macht in Brussel. En meer soevereiniteit voor de lidstaten.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.