Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Wat voor internetverbinding heeft u?

2.929 stemmen | Geplaatst op 21 maart 2024 | Website

Glasvezel
28.1%
Kabel
64.4%
ADSL
3.8%
Iets anders
3.7%

Reacties (27)

dutchy71 5 weken geleden
Wat ik wel weet dat het overal een grote puinhoop is onder de grond met kabels, Overal klachten van stoepen die slecht worden terug geplaatst en overal steekt er een kabel uit de grond, Wat daar allemaal de bedoeling van is dat is mij een raadsel, Dat terwijl de bewoners er helemaal er niets mee te maken willen hebben, Blijft dit zo allemaal liggen of komt er weer een actie of vervolg.
fiat124sport 5 weken geleden
Ik hou het voorlopig op kabel de glas vezel ligt er maar ik heb genoeg aan de huidige snelheid en ik ben tevreden met de kabel daar voor ben ik bij zeelandnet gegaan tenslotte. Tot slot stop klimaat en stikstofonzin stop verduurzaming voor 130 . Batterij wind en zon is niet schoon want 500 kilo batterij kan niet groen zijn en een windmolen is slecht voor mens en dier en zonnecellen ziten vol rotzooi voor gas , voor benzine en diesel en lpg. Fijne dag.
velder 5 weken geleden
Kabel is snel zat.
velder 5 weken geleden
Wie is er nu de klimaatdrammer?
Peritum ? 5 weken geleden
Terwijl medewerkers van Delta een lege kabelsleuf weer aan het dichtgooien waren in mijn straat, vroeg ik wat ze gedaan hadden. Antwoord: “draadloos netwerk aangelegd”, dus geef ik aan in deze stelling, iets anders. Begrijp nu trouwens wel waar de beroerde verbindingen en storingen vandaan komen.
fiat124sport 5 weken geleden
Ik ben de klimaat drammer met het eerlijke tegen geluid dat moet worden gehoord we worden tenslotte de hele dag in het nieuws en reclame's en in praatprogramma's gebrainwashed en dat blijf ik doen tot we een goed en rechts kabinet krijgen waar dit niet de hele dag een podium krijgt. Ik ben ook niet zo tevreden overigens hoe de stoepen zijn terug gelegd in de oude situatie lag het veel strakker.
No summer this year 5 weken geleden
Geen enkele twijfel. Kabel. Snelheid perfect, geen gezeur van kastjes voor elke tv en eigen Deco gekocht en niet die ondermaatse Deco M5 die Delta aanbied. Je kunt wel lekker 1 GB glasvezel hebben maar als je websites bezoekt die niet snel laden, en dat zijn er genoeg dan heb je daar dus niets aan. Nee alleen ben ik bang dat de prijzen van kabel de komende jaren gedwongen extra duurder worden zodat we allemaal een keer over moeten. Nexit, want glasvezel is ook opgelegd door die criminelen in Brussel.
plombier 5 weken geleden
Ik heb internet gewoon met de kabel, dat is meer als genoeg voor mij. IK doe eigenlijk niet zo erg veel op het net. Te veel instellingen duwen het door je strot om toch vooral digitaal te gaan, ik heb daar geen zin in.
smoefel1 5 weken geleden
Leuk die sneheden van 1 Gbps en meer voor allerlei speedtestjes. Maar het valt erg tegen dat er zo weinig sites zijn waar je in de praktijk bestanden met deze snelheid kunt downloaden. Onedrive en Google Drive halen dit bij lange na niet de meeste blijven ergens tussen de 500 en 600 Mbps steken. Dus de daadwerkelijke zinvolle toepassing blijft beperkt.
C.J. de Loof 5 weken geleden
Ik heb ze allemaal behalve glasvezel, zolang je draadloos verbinding maakt met je router hebben die enorme snelheden van glasvezel ook niet zo veel zin. Voor deze zomer als ik weer wat ga reizen heb ik Starlink en ben aangenaam verrast door de hoge snelheid en stabiele verbinding voor een zeer acceptabel maandbedrag.
J.Vet 5 weken geleden
Gewoon kabel, kan tot 1gbps nemen bij de Delta. Dat is meer dan genoeg voor vrijwel elk gezin. met video's kijken moet je toch goed je best doen om daar alle bandbreedte uit te zuigen. je hebt zo'n 50mbps nog voor 1 stream van 4k. ik heb 400mbps dat zijn toch 8 tv's. en 20 tv's met 1gbps. ( afgezien dat streamen in 4k op mobiel of tablet totale overkill is )dus zelfs met 400 kun je makkelijk met een gezin streamen en internetten te gelijk. het probleem ligt hem vaker in de router en het wifi vermogen. een goeie router met genoeg antennes met veel draadloze kanalen krijg je niet van je provider en moet je dus zelf aanschaffen ! ( en zorgen dat je niet uitzend op de kanalen waar je buren op zitten, dit kun je zelf doen in je standaard router , duurdere routers kunnen dit ook zelf ! ) . ik zelf heb alles met de kabel voor zover dat mogelijk is. en nooit problemen. Wat ik wel erg vind is dat de providers alle kosten vrijwel direct door berekenen naar hun vast klanten. ik ben al zeker 10jaar klant en betaal vrijwel het dubbele van wat een nieuwe klant moet betalen omdat ik bij het zelfde bedrijf blijf. ( na wat onderhandelen daar wel een leuke verlaging weten te regelen ) maar dan nog , je word tegenwoordig gestraft als vaste klant voor de ambities van het bedrijf.
Frank2 5 weken geleden
Ik heb glasvezel. Maar daarvoor had ik gewoon kabel. En trok ik toch 400Mbps download uit het net. Nu net achter het modem 1000Mbps. Maar uiteindelijk via wifi komt er 200Mbps opa n zijn apparaten. Niet echt slecht, maar niet om het uit te zingen.
Ron625 5 weken geleden
Omdat koper in mijn omgeving te gammel en te traag was (25MB/sec) ben ik overgestapt op glasvezel van Delta. De eerste 3 maanden had ik 1000MB/sec, waarvan maar één apparaat in huis de 300MB/sec haalde via Wifi (logisch). Dit omgezet in het goedkoopste glasvezel abonnement en wij merken geen verschil (wij zijn 2 70 plussers). Kort samengevat: we zijn tevreden..........
tiscrea © 5 weken geleden
Ik ben helemaal verrast. Ik dacht dat ik diep in de minderheid zou zijn met mijn kabel, maar nu blijkt nog niet eens 30% glasvezel te hebben. En dat terwijl er zoveel over geschreven en gepraat wordt.
Howy Cues 5 weken geleden
"Wat voor internetverbinding heeft u? Lees meer .." Zo gezegd en zo gedaan. En ja hóór: geen vrije nieuwsgaring maar Delta-reclame. Wanneer je algemene informatie verwacht en je krijgt een reclameadvertentie van Delta te zien, noem ik dit misleiding. De vraag "wat voor internetverbinding heeft u" is geen stelling, maar marktonderzoek. Zaken doen over de ruggen van forumleden is ongepast. Als Zeelandnet zich voor het karretje van Delta laat spannen, is dit haar keus en verantwoording. Maar geef dan wel van te voren aan of het algemene informatie of een 'commerciële reclameboodschap' betreft. Zeelandnet pretendeert door het advies "lees verder" publieke informatie, welke uiteindelijk een schaap in wolfskleren blijkt te zijn. Misleiding in de vorm van 'free publicity' is voor de Reclame Code Commissie een doorn in 't oog.
Fatsoen 5 weken geleden
De glasvezel van Delta ligt er wel maar het duurde ruim een jaar voor ze eindelijk eens door kregen, na eindeloos bellen, mailen dat ik de enige in de straat nog niet aangesloten was. Ik had er zo genoeg van dat ik het op de kabel gehouden heb.
TCB 5 weken geleden
Hier waren ze aan het graven voor kpn. Ik bel naar Delta of ik ook via hun gebruik kan maken van deze glasvezel. Nee dat kon niet dan moest ik maar overstappen naar kpn als ik glasvezel wilde. Twee maanden later is men hier voor Delta aan het graven voor de glasvezel!!!
Karel33 5 weken geleden
met mijn vrouw van 85 en mijn 90 jaar is de kabel voor ons snel genoeg. vorig jaar vroeg ik om glasvezel, er zou binnen 3 dagen iemand bellen voor een afspraak. na een maand nagevraagd: sorry dat het fout is gegaan, maar nu komt het voor elkaar. na nog een maand van wachten heb ik glasvezel gecanceled.
Howy Cues 5 weken geleden
Delta? Om gek van te worden. Daar kunnen ze bij het Delta Psychiatrisch Centrum over meepraten. Het onophoudelijk, gekmakend terreur van reclamefolders op de deurmat. Of telkens geleur aan de deur. Hou toch eens op met die waanzin! Nee is nee. Delta? Geen bord voor haar kop, maar glasvezel-blind. Delta, het bedrijf dat alles op een rijtje heeft staan, behalve in de goede volgorde. Eerst leveren dan pas verkopen. En niet omgedraaid. Donder op uit m'n comfortzone. En ga eens buurten bij een naamgenoot in Rotterdam en omstreken. Voor bijzondere gevallen altijd plek.
B Tender 5 weken geleden
Het internet, dat ik nu heb is snel genoeg...Het geld vliegt nu al de deur uit....nog sneller hoeft niet......En...vergeet niet, dat de ketting zo sterk is als de zwakste schakel, maw, je kunt wel heeeel snel internet hebben, maar als de rest van de configuratie (computer) het niet aankan, dan heb je er toch mooi niks aan. En zeg bij glasvezel, maar gedag tegen je humax, enz enz.
Rippertje 5 weken geleden
De glasvezel ligt voor de ingang van het appartement maar binnenbrengen is een probleem , probeer al een jaar om het binnen te krijgen maar de Delta geeft niet thuis en de verhuurder ook niet . Ik heb 1 GIG op de oude manier en dat gaat prima , het komt er ook niet meer in de glasvezel
Serapis 5 weken geleden
Hier glasvezel; 1GB up en down, cd downloaden in 5 seconden :o)
Peritum ? 5 weken geleden
Ik zou twee jaar geleden aangesloten worden op het glasvezelnet van Delta en moest een afspraak maken. Gedaan en er kwamen twee mannen van Volker Wessel die e.a. moesten uitvoeren, maar die om onbekende reden weer vertrokken met de mededeling ‘ wij komen op een ander tijdstip terug’. Na één jaar gewacht te hebben contact gezocht met Delta, wisten van niets, evenzo de aannemer die e.a. zou aanleggen. Het enige wat ik hoorde “ we weten nergens van”. Heb toch duidelijk een schriftelijke kopie van Delta, betreffende de afspraak tot het doen aansluiten van glasvezel. Ergo, Delta is een onbetrouwbare provider in velerlei zaken, zo ook in deze. Tot op heden inmiddels twee jaar, nog steeds geen glasvezelaansluiting en het hoeft van mij ook niet meer. Gemiste kans voor volgens hun eigen credo “ beste internetprovider van Nederland”. ECHT NIET !!!
li-me-sha 5 weken geleden
Kabel en voldoet prima. Daarnaast bewust kabel, omdat ook TV via kabel gaat en dat is ook bewust i.v.m. 2x Humax met vaste schijf. Kunnen we reclame tussen films of series doorspoelen. En met glasvezel kan dat niet en werken Humaxen niet. Daarnaast kunnen we via de Humax zelf bepalen hoe lang we iets bewaren en hoe lang we iets willen terugkijken. Dus in eigen handen i.p.v. iemand anders, zoals bij glasvezel.
li-me-sha 5 weken geleden
Toen Delta glasvezel hier wilden aanleggen, zei ik dat ze het binnen mochten leggen, maar dat ik het niet afnam (i.v.m. dat ik toen gelukkig vroegtijdig hoorde dat dan de humaxen niet meer zouden werken). Toen besloot Delta deze net bij de gevel buiten te leggen. Prima. Echter een half jaar later kwam KPN met hetzelfde, maar die mocht binnen en toch niet hoeven af te nemen. Gaan wij verhuizen, dan zullen de nieuwe bewoners dus gewoon eerder KPN kiezen (want die ligt al binnen) dan Delta (die nog niet binnen ligt, maar buiten bij de gevel). Gemiste kans voor Delta. Hoorde echter al meer problemen bij Delta als het glasvezel betreft. Een straat die ze niet kunnen vinden en waar nu heel die straat overgestapt is naar KPN. Toch een fixe misser al deze klanten die overstappen, omdat Delta de straat niet kon vinden.
BigF666 5 weken geleden
gewoon kabel, ze hebben hier wel glasvezel gelegd, maar dat laat ik me niet door mn strot duwen, want dat lijken ze te proberen, allemaal mooie praatjes.... was ook handig geweest dat er tenminste 1 van die werklui nederlands had gesproken, zonder toestemming gooien ze mn oprit open, en leggen ze de klinkers niet juist en beschadigd terug, keurig klacht ingediend, maar totaal geen respons....
Zeeuwse Omaatje 5 weken geleden
Vreselijk waardeloos met Glaswezel . Ik ben namelijk doof . Veel probleem met ondertiteling . Veel doven wonen in Zeeland en ook niet tevreden en zo boos. Graag terug gewoon terug kabel van Delta.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.