Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Supermarkt Jumbo stopt met kiloknallers

3.160 stemmen | Geplaatst op 18 maart 2024 | Website

Heel goed
29.3%
Had van mij niet gehoeven
24.4%
Wat een onzin!
46.3%

Reacties (43)

GeelHesje 5 weken geleden
Dan halen we die kiloknallers toch ergens anders? Geen probleem. Bye Bye Jumbo!
The Dutch 5 weken geleden
Picnic en AH danken Jumbo.
Kaiser 5 weken geleden
als Jumbo niet op past , stopt Jumbo vanzelf , toch raar dat een Jumbo net over de grens veel goedkoper is dan de Jumbo hier
GeelHesje 5 weken geleden
@Kaiser: Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe het heeft kunnen gebeuren dat de Jumbo midden in de crisis van 2009 zo ongeveer elke week een nieuwe winkel kon openen en binnen maar een paar jaar van een buurt supertje naar een concurent van de AH kon groeien? Ik heb dat altijd heel erg vreemd gevonden ...
Zeeuwleeuw 5 weken geleden
Héél goed! Weliswaar is het onder druk ontstaan, maar het is wel moedig van Jumbo om deze stap te zetten. Hopelijk zullen de concurrenten snel volgen. Het is toch volkomen van de zotte dat, in een land waar voor vrijwel alles zo enorm veel wetten en regels zijn, dag in dag uit op zo'n afschuwelijk barbaarse manier met vele honderden miljoenen dieren omgegaan wordt. Er zijn helaas nog altijd maar heel summiere wettelijke regels. En die worden ook nog eens miljarden malen per jaar overtreden omdat men dat gemakkelijker vindt of vanuit hebzucht en er is nauwelijks controle en handhaving. De NVWA, die hier op moet toezien, is door opeenvolgende regeringen zwaar wegbezuinigd en sterk onderbezet en bovendien laten zij zich door regelmatige intimidatie en agressie vanuit de veesector en aanverwante bedrijven ernstig belemmeren om op te treden bij allerlei gruwelijke misstanden waarbij dieren vreselijk mishandeld worden en intens lijden en vreselijk angstig zijn. Hoe durven we ons in hemelsnaam een beschaafd land te noemen? Gelukkig is er wel een groei van bewustzijn en bewustwording onder steeds meer mensen. Ook voor de gezondheid is het vele malen beter om veel meer plantaardig en veel minder dierlijk te eten. Er zijn ook dan tal van mogelijkheden om enorm lekker en gezond te eten. Er zijn inmiddels zelfs sterrenrestaurants die geheel plantaardig koken. En veel andere toprestaurants kiezen er ook steeds meer voor. Vaak zijn mensen gewend aan bepaalde gewoontes en de markt richt zich daar weer op. Het is de mens eigen om niet graag te willen veranderen en vast te houden aan wat men nu eenmaal gewend is. Maar voor de gezondheid, natuur, milieu en natuurlijk last but not least dierenwelzijn is het noodzakelijk dat er een omslag komt. Het zou de partijen PVV, NSC, CU en Denk enorm sieren wanneer zij hun (onbegrijpelijke) twijfels laten varen en op dinsdag 19 maart tóch voor een degelijke nieuwe Wet Dieren stemmen! ZIJ kunnen het verschil maken en zorgen dat er, na tientallen jaren zinloos kletsen, bagatelliseren, ontkennen en goed praten in de Tweede Kamer, nu eindelijk strenge wetten en regels komen waar iedereen zich aan dient te houden en waardoor dieren een fatsoenlijk leven krijgen en zo veel mogelijk hun eigen natuurlijke gedrag kunnen vertonen, geen pijn meer lijden, niet meer verwond en verminkt worden en niet meer mishandeld, misbruikt en verwaarloosd bij ziektes en afwijkingen. Het zou volkomen normaal en vanzelfsprekend moeten zijn dat iedereen respectvol omgaat met alles wat leeft en geen lijden meer veroorzaakt. Uiteindelijk wordt je daar zelf ook veel gelukkiger en gezonder van.
Serapis 5 weken geleden
Mooi, nu de rest nog, dieren moeten fatsoenlijk behandeld worden, weg met de megastallen.
Pindakaas1983 5 weken geleden
vlees hier is toch Kut om mee te beginnen word naar Belgie gaan dan en de vriezer vol stoppen ook een manier
Karel33 5 weken geleden
het is allemaal te ver doorgeschoten. geen benzine auto's meer, maar de vervuilende electrische auto's, geen vlees meer maar vegarommel--isoleren--van het schone gas af--de idiootste reclames vliegen om je oren. en al die zogenaamde millieu maatregelen kosten veel en leveren niets op. je komt steeds meer laadpalen tegen terwijl we een tekort aan stroom hebben--nog meer landbouwgrond gebruiken voor zonneparken en steeds meer windmolens die mensen tot waanzin drijven door slagschaduw en het lage brom geluid. geen kippen-kilo's meer? en wat dacht je van de mega varkens en koeien stallen? verbieden van dit--verbieden van dat--alleen de veel te hoge belastingem mogen we nog betalen. den haag is volkomen de weg kwijt door hun "millieu" (wan)beleid.
fiat124sport 5 weken geleden
Onzin ik ga voor de beste prijs dus goedkoop . Dus andere supermarkt voor mij. Ik kijk alleen naar prijs en wat ik zelf wil kopen ga ook niet voor minder vlees en ga zeker niet vegetarier worden en meelwormen eten. Tot slot stop klimaat en stikstofonzin voor 130 stop verduurzaming isoleren is slecht, een batterij auto is niet schoon namelijk 500 kilo batterij en stroom vretend wat uit niet schone wind en zon energie komt. Nieuwe verkiezingen.
fiat124sport 5 weken geleden
Kaiser niet allen Jumbo kaas bijvoorbeeld hier rond 4,39 in Belgie 2,89 water zonder statiegeld bij Oke bijvoorbeeld is het zelfde als AH zelfde bron maar voor 1 euro goedkoper en zonder statiegeld. Heel veel is goedkoper daar een volle kar scheelt me ruim 30 euro . Alleen vlees en vis is vaak wel duurder maar overige boodschappen zoal bijvoorbeeld kipfilet op brood koop je daar voor 0,99 cent en hier ruim 2,40 . Maar is inderdaad belachelijk dat Nederland zo duur is en dan dat belachelijke statiegeld op blik goor en vies.
Fiat100sport 5 weken geleden
Natuurlijk, waanzinnige vleesindustrie die alle steun krijgt van de recht populistische wind die door dit land waait. PVV die nu de wet gaat terugdraaien om die Sweet Caroline maar te vriend te houden. Plantaardig eten moet de norm zijn. Tot slot tegen alle klimaatontkenneers, verplicht alle huizen isoleren, weg met de megastallen, Timmermans for president en 30 binnen de bebouwde kom en max 100 op de snelweg ! Nieuwe verkiezingen !!
fiat124sport 5 weken geleden
Hee een nieuwe linkse Fiat. Succes gelukkig zijn veel mensen wakker en dat rechts echt het beste en goedkoopste voor je is. Want links dwingt af kijk naar je achterlijke 30 ,60 en 100 rijden, excuses maken, mensen binnen laten terwijl het land vol is, planten eten - eet smakelijk. , isoleren veel plezier kijk naar je schimmel over een paar jaar, megastallen hoeft niet voor mij. Timmermans met zijn achterlijke en onbetaalbare zinloze green deal nee dank u., terug naar 130 en inderdaad nieuwe verkiezingen met een grotere pvv en wilders voor president.
plombier 5 weken geleden
Een goede start. Ik koop mijn vlees altijd bij de echte slager in Zelzate, dat is een heel stuk goedkoper als bij de grootgrutters in Zeeland. Ik ga voor echt vakmanschap, en niet voor de massa productie waar water toevoegen heel normaal is. Probeer dat maar eens bij onze zuiderburen te verkopen. Het water druipt er bij de AH,Jumbo enz in ons land uit.De kaas die wij in ons land kopen is gewoon fabrieks blokkaas en heeft totaal niets met vakmanschap te maken maar meer met zakken vullen.
Mieppio 5 weken geleden
Mensen die nu nog een stukje vlees kunnen kopen kunnen dat straks niet meer omdat jumbo zo nodig met de kilo knallers stopt. Schandalig. Wat moeten die mensen dan?
Mieppio 5 weken geleden
Plombier, de kaas in belgie is niet te eten dat smaakt naar karton die zooi
B Tender 5 weken geleden
Gewoon een ordinaire manier van het toepassen van krimpflatie, meer niet.
Domoor 5 weken geleden
Drammen loont.
plombier 5 weken geleden
@Miepio ik eet enkel kaas uit mijn thuisland (Fr) die weten hoe echte kaas smaakt. Niet zo snel oordelen over een ander dat zou je sieren.
Verzamelaar1978 5 weken geleden
Toch maar weer een triest 30% die ermee in stemt. Het is zoals 'domoor meldt' DRAMMEN LOONT. Dit is tegenwoordig de dag toch de lijn: minder vlees eten, het liefst een omschakeling richting insecten nuttigen. Je moet voor alles bang zijn, werkelijk voor alles: voor de zon, voor de zuurstof die je inademt, voor het water dat je nuttigt. PFAS in de eieren als je legkippen hebt, PFAS in vlees waar je voor uit moet kijken en we gaan door en door. Wel mooi dat er best wel wat 'nuttige idioten' zijn die voor het systeem pleiten en langzaamaan ervoor zorgen dat een normaal stukje vlees onbetaalbaar gaat worden wat nu ook al geldt voor een visje. Maar goed, het is toch niet waar want in die kleine hoofdjes heeft gezond verstand plaats gemaakt voor de klimaatmantra van angst, onderdrukking en controle door een systeem wat dingen oplegt en de 'voetsoldaat' alias 'de nuttige idioot' zorgt dat het wordt verspreid: u kent ze wel! Die idiootjes die achteruit sprongen als je geen mondkapje ophad of die maar al te graag je erop attendeerden dat je zonder mondkapje mensen ziek maakte. Je MOET gevaccineerd worden, je MOET een mondkapje op, je MOET een booster halen want REGELS ZIJN REGELS. Weet u nuttige idioot? Ik moet helemaal NIETS!
Verzamelaar1978 5 weken geleden
Ontmoediging van de kiloknaller?! Laat me raden: voor het milieu en de liefde voor de dieren?! En een doorsnee gezin wat een normale maaltijd wilt en kan het dan weer moeilijker betalen maar daar denken we niet over na. Daarom zijn al die voorstanders niets meer dan 'nuttige systeem idioten'. Wil je het klimaat beschermen, doe je ding, wil je het milieu beschermen, doe je ding, ben je bang voor corona, doe je ding maar laat het INDIRECT niet opdringen aan de meerderheid want daar zijn we momenteel goed mee bezig. Opdringen oftewel DRAMMEN. Hetzelfde geldt voor heel die genderflauwekul; ik doe daar gewoon niet aan mee en dat zouden meer mensen eens moeten doen: niet meer meedoen.
ritamid 5 weken geleden
Mieppio, die mensen die dan geen vlees meer zouden kunnen kopen kunnen natuurlijik naar en andere supermarkt gaan, nog keus genoeg,
Peritum ? 5 weken geleden
Geen kilo knallers bij jumbo? Dag jumbo, ik haal m’n boodschappen en vlees wel elders. Eigen schuld dikke bult! Het is nog altijd mijn keuze om dit soort vlees te eten, en niet die van jumbo! De echte slager komt hierdoor gelukkig weer in beeld !
Mieppio 5 weken geleden
ritamid, kennissen van ons kunnen niet anders dan kilo knallers kopen en naar een andere slager is geen optie die is te ver weg. Zit alleen een islamitische slager in de buurt en daar passen ze voor. begrijpelijk
Alles stroomt 5 weken geleden
Ik eet geen vlees en vis
P+l 5 weken geleden
Jumbo mag er helemaal mee stoppen
Howy Cues 5 weken geleden
"Supermarkt Jumbo stopt met kiloknallers." Dapper. Jumbo zet de trend. Hiermee toont marktleider Jumbo affiniteit met de maatschappelijke problemen van deze tijd. Het dilemma is dat consumenten verandering haten, maar tegelijkertijd ook willen. Enerzijds gaat men voor veel en goedkoop en anderzijds wilt men beter en duurzamer. Op 't eerste gezicht lijkt dit onverenigbaar, maar als de consument de ogen opent, merkt hij dat een veranderend voedingspatroon voordelen biedt. Zonder verandering blijft alles hetzelfde, dus als de consument blijft denken zoals hij dacht, blijft hij doen wat hij deed. Vandaar dat Jumbo met haar vernieuwde marketingfilosofie de 'tijdgeest' centraal zet en zich richt op geëngageerde behoeften, attitudes, wensen en voorkeuren van de hedendaagse consument. In haar achterhoofd weet Jumbo dat 'oude honden moeilijk af te richten zijn', maar zij begrijpt ook dat het mes aan twee kanten snijdt. Het levert dubbel voordeel op. Enerzijds voor de consument (evenwichtig voedingspatroon, plantaardige alternatieven) en anderzijds voor het supermarktketen Jumbo (trendsetter, marktleider, upgrading housestyle). Dan rest nog de vraag of Jumbo nog op de kleintjes let: de klanten met de kleine portemonnee. Jazeker, want door het elimineren van 'dumpprijzen' blijft de prijselasticiteit status quo, En door gerichter plantaardige alternatieven te promoten, groeit de wil en motivatie om het 'dure stukje vlees' te vervangen door een gelijkwaardig plantaardig alternatief. A propos, er bestaat geen twijfel dat klimaatverandering plaats vindt. Als u wilt dat het tij keert, draag dan uw steentje bij. Dus óók max.100 en max. 30 waar het hoort. En stop de Russische propaganda, pak Russische nepjournalisten aan, stel 1-ste en 2-de Kamer landverraders onder curatele en biedt pro-Russische Nederlanders een gratis enkeltje Rusland aan.
jogi 5 weken geleden
Biologisch gezien zijn wij omnivoren. Het eten van zowel plantaardig als dierlijk voedsel hoort bij ons eetpatroon. Wanneer wij alleen plantaardig eten moet dit vaak aangevuld worden met voedselsupplementen de kruidenwinkels liggen er vol van, een supplement nemen betekent, dat je toch iets tekort komt in je voedsel patroon. Van mijn eigen ambachtelijke slager weet ik dat het vlees bij hem van kleinschalige milieuvriendelijke bedrijven komt. En wat de Islamitisch slager betreft onverdooft slachten is niet mijn voorkeur.
Verzamelaar1978 5 weken geleden
"Laat me eens kijken, het is altijd de moeite waard om iemand zijn verhaal te analyseren op basis van argumenten. Ik las bij een persoon met duidelijk linksgeoriënteerde opvattingen de volgende argumenten waarom men Jumbo toch als een positieve kracht zou moeten zien. Hier is het: 'Het levert dubbel voordeel op. Aan de ene kant voor de consument (een gebalanceerd voedingspatroon, plantaardige alternatieven) en aan de andere kant voor de supermarktketen Jumbo (voorloper in trends, marktleider, vernieuwing van de huisstijl). Rest de vraag of Jumbo nog steeds aandacht heeft voor klanten met een beperkt budget. Zeker wel, want door het elimineren van 'dumpprijzen' blijft de prijselasticiteit stabiel, en door specifieke plantaardige alternatieven te promoten, groeit de bereidheid en motivatie om vlees te vervangen door een gelijkwaardig plantaardig alternatief. Dus: een gebalanceerd voedingspatroon en plantaardige alternatieven.' Met andere woorden, suggereert men dat het consumeren van 'kiloknallers' in feite leidt tot een onevenwichtig voedingspatroon? Waarom is er zo'n drang om voor anderen te denken? Als iemand vlees wil eten, dan doet die dat. Als iemand vegetarisch wil zijn, dan is dat ook prima. Maar waarom proberen anderen hun ideologie op te leggen aan anderen, zonder rekening te houden met individuele keuzes? Wat maakt het uit wat mensen eten? Bovendien, door te beweren dat het kopen van vlees of goedkopere opties automatisch resulteert in een onevenwichtig voedingspatroon, wordt er geen rekening gehouden met de realiteit van mensen met beperkte financiële middelen. Het is niet aan anderen om te bepalen wat het beste is voor individuen, vooral als hun argumenten geen rekening houden met de complexiteit van het dagelijks leven. Dan zijn er nog andere zogenaamde voordelen voor Jumbo (alsof consumenten hier echt om geven, maar laten we doorgaan): een trendsetter? Ja, misschien voor het bedrijf zelf, maar niet per se voor de consument. Marktleider? Dus door voordelen voor consumenten af te schaffen, word je marktleider? Dat lijkt eerder dictatoriaal dan leidend. Een vernieuwde huisstijl? Nou, dat is nogal vergezocht. Het is als zeggen dat je de kat van de buurvrouw hebt neergeschoten met een luchtbuks en dan zegt: 'Yeah, dat stond nog op mijn bucketlist!' Alsof iemand daar echt om geeft. Maar laten we eens kijken naar het echte doel achter deze veranderingen: 'En door gerichter plantaardige alternatieven te promoten, groeit de wil en motivatie om het 'dure stukje vlees' te vervangen door een gelijkwaardig plantaardig alternatief.' Met andere woorden, iedereen moet minder vlees gaan eten en meer plantaardig. Nou, ik hoef helemaal niets. Dat is het probleem tegenwoordig. Mensen willen voor anderen denken, ze willen anderen voorschrijven wat ze moeten doen. Sommigen worden hier behoorlijk moe van, vooral als de argumenten niet steekhouden. Oh ja, er is geen twijfel dat klimaatverandering plaatsvindt. ?! Dat weet ik niet. Maar wat ik wel weet, is dat deze klimaatideologie steeds vaker wordt gebruikt om mensen te controleren en dingen op te gaan leggen. Misschien moeten mensen daar eens wat meer over nadenken dat zogenaamde onschuldig lijkende fenomen, uiteindelijk leiden tot VOLKSCONTROLE. Er hoeft niet voor een ander te worden gedacht. Laat iedereen lekker voor zichzelf denken.
B Tender 5 weken geleden
In een straal van pakweg 2 km vanuit mijn huis, zijn er > 9 supermarkten, waarvan er 2 de boventoon voeren......Het gekke is, dat er bij de Jumbo's al lang geen sprake meer is van kiloknallers en het assortiment in vlees en vleeswaren beperkt is. Ze hebben nooit vooraan gelopen daarmee......AH, heeft allang geen kiloknallers meer, is overgegaan op 900 gr, en recentelijk bij de meeste vleessoorten op nog lager gewicht per verpakking....(dus waar hebben we het eigenlijk over).......Wel zijn de prijzen gestegen per 100gr product en verkopen ze naar het schijnt liever verpakking, dan product, onder het mom, dat er minder vlees gegeten zou worden......Gewoon een smerige smoes.....Net zo'n smerige smoes als dat ze de plastic zakjes voor de groente niet meer zouden verstrekken, onder het mom van een beter milieu......(maar een eindje verder liggen wel hele schappen met plastic zakjes op een koper te wachten)..........Allemaal schijnheil volgens mij en alleen maar bedoeld als geldklopperij..........hoedan ook, die gemalen rommel is- en zal niet aan mij besteed zijn..
fiat124sport 5 weken geleden
Ja Howy klimaat verandering is tenslotte normaal dat doet de aarde al sinds zijn bestaan Hoorde vandaag ook een miepje over shell. Waarom moeten altijd de linkse een podium krijgen en waarom moet die onzin altijd waarheid zijn. Denk daar eens over na. Ik kom met een eerlijk en bewust tegen geluid en daar blijf ik voor strijden.
Johan__ 5 weken geleden
Wat Tender zegt idd. Totaal gestoord is dat wij accepteren dat elke komkommer in plastic zit, maar dat je geen plastic tasje aan de kassa kan krijgen. Nederland is ziek.
B Tender 5 weken geleden
Ha, en deze dan.....appels zijn los te koop, maar je krijgt geen plastic zakje meer....maar dezelfde appels zie je ook verpakt op een schaal van een soortje styropor, (of is het geperst gerecycled papier?) met plastic er overheen.....een broodje.....met frikandel, of met gehakt (worstenbroodje), pak maar een zakje (mag zelfs per stuk)........maar gebruik dat zakje niet voor bv je groente of wat......Neeeee, dat mag niet......Kaas, voorgesneden van de "versafdeling", verpakt in dusdanig plastic, dat er menig worsteling plaats moet vinden, vooraleer het te kunnen nuttigen...en verder en verder......Maar een ding wil ik u nog niet onthouden........Elke week, duizenden en duizenden reclame folders, (niet alleen rondgebracht per brievenbus, maar in de winkels zelf ook nog eens honderden)....Een keer gelezen en doei......Een grotere belasting op het milieu kan ik me niet voorstellen, elke week weer. Papier, dat wordt gerecycled, (kijk zelf maar hoe het gebeurd en vraag je af waar de inkt en andere achtergebleven troep blijft), dit, terwijl het gewoon digitaal te lezen is....Ik kan nog wel even doorgaan.........maar tsja, het ging om het stukje vlees he?.......Het ligt nu eenmaal aan de koe he?
Howy Cues 5 weken geleden
Begrijpend lezen is voor laaggeletterden een hele opgave. Zelfs het begrijpen van hun eigen denken ontspoort in onbegrijpelijke onzin. Neem nu zo'n Verzamelaar'78. Met wartaal probeert hij uiting te geven aan opgekropte frustratie, impotentie en onmacht. In plaats van zijn 'goed bedoelde adviezen' zelf op te volgen, probeert hij anderen een lesje te lezen. Zonder na te denken oreert hij onsamenhangende prietpraat over marketingbegrippen die zijn petje te boven gaan. Dom en naïef als hij is, veronderstelt hij dat Jumbo in haar eigen vingers snijdt. Uit den treure is het marketingconcept getoetst en toch weet Verzamelaar'78 het beter. Schoenmaker blijf bij je leest. Jouw stompzinnige ontkenning over klimaatverandering zegt exact wie je bent. Als je voortaan begrepen wilt worden, denk dan eerst na voordat je wat beweert. En als je zo ver bent gekomen, lees dan wat er staat en niet wat jij denkt dat er staat. Overigens, je raadt lezers aan "voor zich zelf te denken!" Doe dit dan en ga bij je zelf te rade, want een gezond en verstandig mens denkt voor zichzelf en behoeft geen Verzamelaar-abracadabra. Als verstand met de jaren komt, heb jij nog vele jaren te gaan. Je overschreeuwt jezelf met de "drang voor anderen te denken". Bij deze heb je de puntjes op de i gezet.
B Tender 5 weken geleden
Ah....begrijpend lezen?.....Nou, ga je gang...."Als ze je negeren, moet je ze gewoon negeren."....Walgelijke kritiek, van een walgelijk persoon......Maar ja, wat wil je met altijd een oog dicht en daardoor gebrek aan perspectief.
Howy Cues 5 weken geleden
@fiat124, waarom moet links altijd een podium krijgen, vraag je. Altijd is een hyperbool. Voor zo ver je het niet door hebt, heeft rechts de laatste maanden het podium. En voor wat betreft klimaatsverandering, impliceert het woord verandering genoeg. "En waarom onzin altijd de waarheid moet zijn," is wederom een retorische vraag. In rechtse optiek is de waarheid onzin als de waarheid links is. Hoe dan ook blijft onzin tegenovergesteld onzin, zoals de vraag. "Denk daar eens over na," luidt je advies. Ach, ik constateer dat paradoxen lastig voor je zijn. Volg je eigen raad eens op en wie weet, komt het eurekagevoel.
Verzamelaar1978 5 weken geleden
We gaan eens kijken naar wat Howy Cues te zeggen heeft over iemand anders: Dus, volgens Howy Cues zou ik anderen proberen te overtuigen met mijn adviezen, terwijl hij deze kwalificaties niet echt kan onderbouwen. Interessant, aangezien veel van zijn woorden eigenlijk zonde lijken te zijn van elke aanraking op zijn toetsenbord. Hoewel ik zelf geen ervaring heb met impotentie, schijnt Howy Cues hier wel ervaring mee te hebben. Daarnaast wordt beweerd dat ik laaggeletterd ben en vol frustratie zit. Het lijkt erop dat we te maken hebben met een persoon die zijn eigen onzekerheden projecteert op anderen. Op deze manier lijkt hij zijn eigen beperkte cognitieve capaciteiten te willen verbergen, terwijl hij probeert 'slim' over te komen. Een van zijn vermeend slimme bijdragen is het idee dat we allemaal moeten overstappen op plantaardig voedsel om bij te dragen aan de klimaatverandering. Misschien moet Howy Cues eerst eens bij zichzelf te rade gaan om het verschil tussen meningsverschillen en interpretatieverschillen te begrijpen. Het ontbreken van bronnen of specifieke voorbeelden om zijn beweringen te onderbouwen, vormt een zwakte in zijn argumentatie. Het zou een goed idee zijn als hij iets doet met zijn gebrekkige onderbouwing, zodat zijn communicatie wat respectvoller wordt, in plaats van te keer te gaan als een persoon die misschien de hoopvolle gedachte koestert dat hij een grote intelligentie heeft of een legende is (in zijn eigen gedachten dan). Overigens, ik heb niet beweerd dat Jumbo in haar eigen vingers snijdt. Mijn punt was dat deze ontwikkeling de keuzevrijheid van mensen beperkt, en dat mensen zelf moeten kunnen kiezen of ze vlees eten of niet, met betaalbaarheid als een belangrijke factor.
No summer this year 5 weken geleden
Zijn ook gestopt met de klant als klant te behandelen. Kocht gisteren roomsoesjes. Ik kan melden ze doen er duidelijk minder slagroom in. Nog maar net genoeg voor de smaak. Jumbo is echt achteruit gehold. Weinig echte aanbiedingen en met sommige leveranciers zijn ze in onderhandeling en dus ggen evergreens al weken niet op voorraad. Winkel krijgt een 3. En vlees koop ik bij n ander die is veel beter
B Tender 5 weken geleden
Klopt, veel dingen zijn dikwijls niet meer in de schappen te vinden.....Meestal ga ik er nog voor 2 kratjes bier, dan de ene keer 2e krat halve prijs is (25% korting) en dan ineens weer 20% korting bij aankoop van 2 kratten.....Kaas in plakken van "Leerdammer origineel", lijken af en toe wel dagprijzen en het lijkt wel of er steeds meer gaten in de plakken zitten......Nog even en de hele verpakking is een groot gat.....Nee, nee, soms is het bij die andere grootgrutter van hetzelfde laken een pak, dus............het gaat niet meer om de consument, maar steeds alleen meer om de aandeelhouders cent.
Allem 5 weken geleden
We hebben de Jumbo helemaal niet nodig. Ga naar de echte slager of de Maros in Goes. Elke week een tas laten vullen met allerlei lekkers van de slager. Van de zomer weer lekker barbecueën. Laat lui als @zeeuwleeuw toch lekker in hun eigen leugen geloven.
Johan__ 5 weken geleden
@verzamelaar: het is spiegelen wat hij doet, zo noemen ze dat in de psychologie. En narcissme om altijd gelijk te willen hebben. Met een vingertje.
Chouffeke 5 weken geleden
@Allem.. Bij Héél goed! bovenaan van Zeeuwleeuw hoef je de rest van zijn (lange) verhaal al niet meer te lezen.. Iedereen moet maar vegetarisch en veganistisch worden gezien de advertenties en de reclames. Mij niet gezien!
C.J. de Loof 5 weken geleden
Ja ik kom 2x per week bij de Jumbo en ga dus nu naar andere supermarkt, nu heb ik niet de illusie dat de Jumbo dat merkt als ze mij als klant moeten missen maar als meer mensen dat doen hopelijk wel.
Zeeuwleeuw 5 weken geleden
@Fiat100sport Sorry, ik heb u per ongeluk een minnetje gegeven maar dat had natuurlijk een hele dikke plus moeten zijn! Ik verwarde u helaas met die andere Fiat die hier al jarenlang elke dag hetzelfde riedeltje plaatst en dat inmiddels al zo'n 4238 keer gedaan heeft. Ook hij/zij/het/die/hen/hun ;) zit nog steeds enorm hardnekkig in de ontkenningsfase van de grote problemen waar de wereld mee worstelt. Hopelijk zal ook deze persoon snel tot inzicht en wijsheid komen en er aan mee helpen om een leefbare aarde, en daarmee ook de mensheid, te redden.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.