Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bezit u een kunstwerk?

2.072 stemmen | Geplaatst op 13 maart 2024 | Website

Ja
28.4%
Nee
71.6%

Reacties (17)

Alles stroomt 6 weken geleden
Meerdere.
Emmetje 6 weken geleden
Heel veel en allemaal zelf gemaakt. Eerst schilderijen en nu UV-resin sieraden.
Ron625 6 weken geleden
Zelf gemaakte, en natuurlijk kunst van mijn kleinkinderen.
Domoor 6 weken geleden
Is dat interressant?
Mieppio 6 weken geleden
Ja dat heb ik en wel een schilderij van van Gelder. Een heel mooi schilderij, er hangen ook schilderijen van hem in verschillende galerieën.
Howy Cues 6 weken geleden
"Bezit u een kunstwerk?" Zo'n vraag schept een vals dilemma. Zeg ik ja dan valt er wat te halen, zeg ik nee dan heb ik wat te verbergen. Volgens de wet van uitgesloten derde heb ik slechts 2 opties, terwijl ik mijn antwoord over de kunst van het leven graag in 't midden laat. Zwijgen is altijd beter dan te veel praten, tenzij ik er wijzer van word. Dan pas wordt kunst interessant.
B Tender 6 weken geleden
Nee, ik spoel ze elke dag door.
jgth 6 weken geleden
Ja onze buren ,dat zijn kunstwerken op zich zelf deze kan je zo in lijsten .
Howy Cues 6 weken geleden
Oh, hersenspoeling.
Uisge 6 weken geleden
Ik weet niet of ik ze bezit maar mijn vrouw is zeker kunstig in elkaar gestoken.
B Tender 6 weken geleden
Eventjes, heb ik er over nog nagedacht, om een banaan met tape aan de muur te hangen, maar bij nader inzien heb ik er maar vanaf gezien, want iemand was me al voor....Voorts heb ik me ooit gewaagd aan het knoeien met verf en volgens mij had het zondermeer een echte B Tender Brood kunnen zijn, maar voor erkenning, had ik dan van het dak af moeten springen, met een minder leuk vooruitzicht op de toekomst.....Schilderen deed ik vroeger in mijn jeugd al in den verve, maar het afsnijden van een oor en het me voor de raap schieten, gingen me te veel te ver....De Cobra groep, was net te vroeg voor mij, want hoewel het talent al in de luier te zien was, was ik toen tot schilderen nog niet in staat....Al met al.....maar met respect, voor grootmeesters uit diverse jaren, mag u raden hoe ik over kunst denk.....Sterker nog....vele mensen, die een handarbeid uitvoeren, zijn voor mij grotere kunstenaars, dan die knoeiers, die slechts drijven op de naam het te zijn.......O, o, zo jammer, dat de eerstgenoemden zo worden ondergewaardeerd.....en .....
Zeeuwleeuw 6 weken geleden
Wij hebben een aantal kunstwerken waar we erg blij mee zijn. Zij zijn niet van beroemde kunstenaars en we hebben er natuurlijk geen enorme bedragen voor betaald. Maar wij zijn er wel erg blij mee. Kunst kan het leven mooier en lichter maken. Niemand blijft eigenlijk onberoerd bij een mooi schilderij, een mooi gebouw, mooie muziek.
Zeeuwleeuw 6 weken geleden
En inderdaad hebben we ook nog de kunst van het leven. Wij proberen ons niet door de ellende in de wereld mee te laten slepen maar zo veel mogelijk te genieten van alles wat het leven de moeite waard maat, zoals wandelen in de natuur en dan ook van allerlei dingen zien, horen, ruiken, voelen. Verder genieten we van luisteren naar mooie muziek, heerlijk en gezond eten, leuke contacten en mooie ontmoetingen met fijne mensen, een leuk vrolijk tv-programma met goede humor, en allerlei kleine dingen.
B Tender 6 weken geleden
Maar....@Zeeuwleeuw, wie heeft er dan toch bepaald, dat je kunstwerken, kunstwerken zijn??
Peritum ? 6 weken geleden
Een ‘ kunstwerk ‘, wat is een kunstwerk, dit is zeer persoonlijk in de belevingswereld van de beoordeler. Wat de een een kunstwerk vindt, vindt de ander rotzooi. Dus ja, ik heb meerdere kunstwerken omdat ik bepaalde dingen mooi vind, maar of u dat ook zo ervaart betwijfel ik.
Tramper Kees 6 weken geleden
Jawel eigengemaakte kunstwerkjes op de wc. Maar of ze wat waard zijn. Ik zit te denken aan een kiwi vast spijkeren op een plankje. Maar iemand die dit leest is me al voor.
JH Dobbelaar 6 weken geleden
Fijn dat er is opgetreden tegen de kwetsende reactie van Howy Cues.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.