Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ik deel niks van persoonlijke informatie op het internet

1.102 stemmen | Geplaatst op 12 maart 2024 | Website

Ja, gaat niemand wat aan
57.4%
Nee hoor, niks te verbergen
6.4%
Daar ben ik niet mee bezig
36.2%

Reacties (6)

J.Vet 6 weken geleden
je probeert het zo veel mogelijk geheim te houden , maar je ontkomt er eigenlijk niet aan. elke website houd gegevens van je bij , elke spaar kaart die je hebt van winkels etc . alle data word verzameld en verkocht. het gaat veel verder dan je denkt. Zeker als je er helemaal niet bij stil staat ! , en denken dat je niets te verbergen hebt is nog het gevaarlijkst. dit is ook wat de EU wilt , alle soorten data van je bij houden, zo weten ze precies wat je eet, wat je hobbies zijn. waar je het liefst naar toe gaat . en dus ook waar je je geld aan uit geeft of in steekt. welke merken je leuk vind. je kan het zo gek niet bedenken. je laat zo meer sporen achter dan je denkt. de enige manier om dit te ontlopen is , om geen computer of tablet te hebben en geen smart phone. geen dingen online bestellen en alles contant betalen.
Howy Cues 6 weken geleden
"Ik deel niks van persoonlijke informatie op het internet," is een paradox. Delen en niks zijn in tegenspraak met elkaar. Niks is geheel waar, én zelfs dát niet. Immers ik deel nu persoonlijke informatie. Ook de drie keuze-opties zijn flauwekul. Als het niemand wat aangaat, zwijg je. En als je niks te verbergen hebt, ben je een heilig boontje. Dan rest alleen de optie "daar ben ik niet mee bezig", hetgeen ook in tegenspraak is met mijn reactie. In mijn ogen zijn alle opties onaantrekkelijk. Ondanks dat er een gradatieverschil qua ergernis te bespeuren valt, vink ik alle opties aan. Met zoveel anonieme aliassen zal ik nooit de ezel van Buridan zijn.
GeelHesje 6 weken geleden
Iedereen die oa hier wat schrijft deelt persoonlijke informatie op internet ... Of dat slim is of niet valt te betwijfelen maar moeten mensen zelf weten. Het gaat wat anders worden als het verplicht gaat worden om persoonlijke informatie in een centrale EU database op internet te zetten en het verplicht gaat worden die met anderen te delen. Goed dat mensen zich daar steeds meer bewust van gaan worden!
Peritum ? 6 weken geleden
Zeelandnet kan alleen bestaan door het gedeelde.
JH Dobbelaar 6 weken geleden
Wat Howdy Clueless quotes van de laatste tijd: "wat je denkt van anderen, denk je van jezelf" "als nadenken teveel van je tijd en energie vergt, oordeel dan niet" "als jij je aangesproken voelt, ligt dit in de lijn der verwachtingen" "jouw logica is volkomen gestoord" "Wie weet, steek je voor het eerst van je leven iets zinnigs op?!" "kan je beter zwijgen, want je maakt jezelf schuldig aan gebreken die je anderen verwijt" "Spiegeltje, spiegeltje aan de wand" " Je moet niet alles geloven wat je denkt. "Het zijn slechts flarden van een onsamenhangend gesprek dat je met jezelf voert".
plombier 6 weken geleden
De vraag is in de "ik " vorm gesteld en mijn antwoord is totaal niets. Zelfs mijn naam niet. Wat anderen doen is hun zaak.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.