Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Heeft u uw belastingaangifte al gedaan?

2.467 stemmen | Geplaatst op 3 maart 2024 | Website

Jazeker
23%
Nee, nog niet
77%

Reacties (13)

ierist 7 weken geleden
Nee
fiat124sport 7 weken geleden
ze zien alles ik vraag me al jaren af waarom kan dit niet automatisch met 1 druk op de knop. uitzonderingen daar gelaten. scheelt stress en tijd, tot slot stop klimaat en stikstofonzin voor 130 stop verduurzaming.
Karel33 7 weken geleden
ofakketa inevuld e? da gi hin mens wadan
Howy Cues 7 weken geleden
Jazeker. Daar verheug ik mij elk jaar op. "De Belastingdienst heeft al zoveel mogelijk gegevens vooraf ingevuld. Het goed controleren van die gegevens en aanvullen waar nodig blijft wel belangrijk," informeert de Rijksoverheid aan haar belastingplichtigen. Dus doen!
GeelHesje 7 weken geleden
Van aanslagen moet je aangifte doen bij Justitie en niet bij de plegers van de aanslagen zelf.
DIYA 7 weken geleden
Ja zeker en erg vroeg zelfs. Kon nie slapen, dus op 01-03-2024 s,nachts om 04.30 uur verstuurt, en krijg nog wa €€€€ terug, meer dan vorig jaar lekker toch.
Peritum ? 7 weken geleden
Zo vroeg als het kan zodat mijn tegoed bij de Belastindienst zo snel mogelijk op mijn rekening wordt bijgeschreven.
tiscrea © 7 weken geleden
Ik heb dit jaar waarschijnlijk even de Belastingtelefoon nodig, en omdat die de eerste dagen bijna ontploft, wacht ik wel even :-P Sneller contact en ik hoop meer kans op een correct antwoord als ze niet meer de oren van het hoofd af worden gebeld.
volijke 7 weken geleden
Howy Cues, werk je soms bij de belastingdienst, je verheugt je erop, mafkees!
B Tender 7 weken geleden
Nou, ik ben dit jaar zelf een poos bezig geweest, maar voor het verzenden stond er dat het naar waarheid ingevuld moest zijn.......Dus.. moet ik helaas weer opnieuw beginnen.....Maar gelukkig heb ik nog even de tijd.
Farmer. 7 weken geleden
Tja, om je nu te verheugen om zo snel mogelijk aangifte te doen zoals Howy Cues, gaat wel erg ver of het moet sarcastisch bedoeld zijn, ik hou het daar maar even op. Ik verheug me daar niet zo op, heb meer een gevoel van daar gaan mijn zuurverdiende centen, op aan niet noodzakelijke overheidsuitgaven en verdere onnozelheid.
Mieppio 7 weken geleden
Onze aangifte is al weg en weet ook al wat we terug krijgen dus das mooi
Howy Cues 7 weken geleden
@volijke, satire, je snapt het of je snapt het niet. Als ik zou willen dat jij het begreep, had ik het wel beter uitgelegd. En voor wat je retorische vraag betreft, kom je - ere wie ere toekomt - oprecht voor je domheid uit.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.