Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Nederland gaat het songfestival winnen!

2.793 stemmen | Geplaatst op 1 maart 2024 | Website

Ja
5.2%
Nee
83.6%
Misschien
11.2%

Reacties (20)

Beter een lach dan een traan 8 weken geleden
Met deze act kan hij beter zomers in een kersen boomgaard spelen, dan weet je zeker dat je de eerste 50 jaar geen last hebt van opgevreten kersen Wat een wan vertoning ,van Nederland ,Geeft ook precies aan ,hoe het met Nederland is gesteld
mmuller 8 weken geleden
Internationale Poppenkast !!! Uiteindelijk een machtspelletje dat alleen om geld draait....
Frank2 8 weken geleden
Tja. Het is dat ik niet van circus houd. Dus heb ik er weinig van mee gehad. Maar ja, er zijn meer controversiële figuren die gewonnen hebben. Dus je weet maar nooit.
tiscrea © 8 weken geleden
Het genre is totaal 'niet mijn ding', en ik had nog nooit van hem gehoord, maar ik vind het wel pakkend, vlot en verrassend. Het zit slim in elkaar en het einde is mooi ivm zijn vader. Het refrein blijft goed hangen. Of het wint? Geen idee, maar het is beter dan die irritante ballads van de laatste jaren. Ik kijk nooit naar het Songfestival dus ik hoor de volgende dag wel hoe "we" het ervan af hebben gebracht en dan kijk ik ook even naar zijn optreden, want dat is toch heel anders dan zo'n filmpje. Liever niet winnen, want dat kost Nederland weer een hoop Euro(papa)'s. Een mooie 2e plaats dan ? :D
Mieppio 8 weken geleden
Dit is toch een blamage als zo iemand voor Nederland gaat optreden voor het songfestival, dan ga je je toch schamen. Het gaat tegenwoordig om de "act "en niet meer om het zingen, want dat is zo ie zo al niet om aan te hoeren, het ene land doet nog gekker dan het andere en dat moeten we dan mooi vinden. Afschaffen die zooi, het is 3 x niks. Kost handen vol geld dat apen spul.
GeelHesje 8 weken geleden
Whahahahahhaahahahahaha ... proest ... hahahahahhahaahaha ... LOL ... Nee natuurlijk niet!
velder 8 weken geleden
Tja, Het is vreselijke muziek. D act best grappig. Het zou me niets verbazen wanneer hij hoge ogen gooit.
Howy Cues 8 weken geleden
Over smaak valt te twisten. Als iemand beweert dat het nummer Europapa van Joost Klein Songfestival-waardig is, zeg ik: "Ja, ja, uw audicien weet wel beter." Mits je van rap, hiphop, pop, gabber en rock houdt, heb je weinig te klagen. Allicht gooit dit nummer hoge ogen bij genoemde doelgroepen, maar bij liefhebbers van traditionele songfestival-uitvoeringen staat de melodie (zangkwaliteit) voorop. Denk aan Johny Logan, Loreen, Duncan Laurence, Abba en Vicky Leandros. Ach, je weet het nooit hoe een koe een haas vangt. En mocht het Joost Klein lukken, zegt héél songfestival-minnend Nederland: "Ik heb het je toch gezegd!"
Rippertje 8 weken geleden
Opsluiten
Uisge 8 weken geleden
Doen ze dat expres, die typefouten altijd in de vraag bovenaan?
Havenot 8 weken geleden
De reacties laten wel duidelijk de leeftijd categorie zien helaas. Het is ook niet mijn ding, maar jonge mensen vinden het geweldig. Ik heb overigens gelezen dat het live uitgezonden wordt vanuit het Pieter Baan centrum .
Alles stroomt 8 weken geleden
Ik vind het een geweldige act en pakkend internationaal klinkend. Waarom niet.
Peter Arnolds 8 weken geleden
Hoe diep kan je zinken als land om dit ook maar te willen laten zien in de wereld .
Peritum ? 8 weken geleden
Het ‘ songfestical’ misschien wel als enige deelnemer maar bij het songfestival maakt hij geen schijn van kans.
ErikRe 8 weken geleden
@Uisge:) : een groot deel van de bevolking kan amper lezen noch schrijven (en rekenen). Het is (dus) niet vreemd dat er vaak spelfouten optreden.
B Tender 8 weken geleden
Nee, Nederland gaat niet winnen....Het EURO songfestival blijft volgens mij voorbehouden aan Israël (wat doen ze er?), die met een zielig lied hun o zo groot aangedane leed te berde zullen brengen...... Ook al zijn er momenteel door de EBU twee songs van Israël afgewezen, ze zullen het niet laten om zich een slachtofferrol toe te bedelen....En...ik zou er dan ook niks van staan te kijken, dat ze nog gaan winnen ook......(gezien het cor...... geheel).
Howy Cues 8 weken geleden
De PZC kopt: "Modern meesterwerk’ Europapa troeft concurrentie af: in nog geen 24 uur al 2,2 miljoen keer bekeken." Dus of Nederland het songfestival (kleine letter; niet historische maar cultuur-maatschappelijke gebeurtenis) gaat winnen, blijft onvoorspelbaar. Uit nieuwsgierigheid volgt een breed publiek het nieuws van de dag (Europapa) op Spotify en YouTube. Dus niet alleen de Nederlandse, Belgische en Duitse fans, maar ook de criticasters, want zij twijfelen of de typische Hollandse hardcore sound ook aanslaat in de rest van Europa. Dat een koe soms een haas vangt, verbaast niemand meer.
Farmer. 8 weken geleden
Ja, Nederland is een topper in onnozelheid en wel op meerdere vlakken.
Leo Vlaar 8 weken geleden
Ze moeten direct de volledige selectiecommissie Eurovisie Songfestival AVRO TROS ontslaan de act Joost Klein met zijn nummer Europapa zal zero points opleveren de inzending van 2023 was ook al een compleet Disaster. Jan Smit was het natuurlijk niet eens dat de keuze op deze inzending viel en is toen opgestapt Maar beste Joost als ze ooit een nieuwe NewKids Turbo film gaan opnemen dan komt jou muziek vast stukken beter uit de verf .
C.J. de Loof 8 weken geleden
Het enige wat in me opkomt is schaamte...
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.