Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Desnoods wordt er een kabinet met GroenLinks-PvdA gevormd

3.027 stemmen | Geplaatst op 29 februari 2024 | Website

Eens
23.3%
Oneens
76.7%

Reacties (37)

Beter een lach dan een traan 8 weken geleden
Met deze twee demonen gaat heel Nederland aan de Geeuwhonger ,zelfs in de EU hebben ze zijn kabouterplannen afgeschoten ,Deze partijen moeten levenslang uit gesloten worden om aan verkiezingen mee te doen
Karel33 8 weken geleden
als je wil dat nederland nog meer gelukszoekers toelaat--en als je nederland nog verder de afgrond in wil duwen dan moet je vooral voor die 2 idioten kiezen. met die klimaat paus voorop. voeg dan nog d66 toe en dan zijn de rapen echt gaar met hun klimaat waanzin. nederland wil een rechtse regering en niet de oude hap terug.
No summer this year 8 weken geleden
Nee die narcistische Vader Abraham moet vooral niet aan der macht komen, want dan gaan we als land echt naar de haaien en financieel kapot. Iedereen mag dan binnen komen en we betalen dit door belastingverhogingen. Dat zou een chaos betekenen in Nederland. Er lopen al veel te veel profiterende medebewoners rond, zonder enig respect (Voorbeeld Den Haag en klimadebielen) voor dit land. Nexit moet echt plaats vinden, want dit linkse brulboei clubje geeft ons weg aan die dictators in Brussel.
Mieppio 8 weken geleden
Met die twee partijen gaat nederland naar de haaien
Alles stroomt 8 weken geleden
Als de PVV er niet uitkomt ( wat ik stellig hoop) dan is de volgende democratische stap dat pvda/groenlinks aan zet is. Zou graag zien dat er een constructieve samenwerking over links komt.
ierist 8 weken geleden
Nee, ik hoop het niet. Ik vraag me af hoe stabiel zo'n kabinet zou zijn.
Ron625 8 weken geleden
Laten we eerst stoppen met de antieke achterhaalde coalitie democratie. Maak afspraken per onderwerp, dan is er snel een betere overeenkomst. In deze ICT tijd is dat een fluitje van een cent.
heul 8 weken geleden
Het is duidelijk dat de meerderheid van de bevolking dat niet wilt. Ik heb al van het begin gedacht , dat ze in den haag die kant op willen. Eerst wilders en de bevolking een nep vertoning laten zien, met veel ja zeggen en nee bedoelen. Oplossing is eenvoudig, nieuwe verkiezingen, deze draaikonterij zal zeker tot een andere stemuitslag leiden, maar daar willen ze niet aan, want dan worden ze nog eens afgerekend , de bevolking is niet gek. Na nieuwe verkiezingen is een formatie erg eenvoudig , vraag iedere partij , wie wel en wie niet samen met de grootste wil regeren . Dus ja of nee en geen gedraai van ja, maar of gedogen. Dan koppen tellen en van start. We zijn soms net mensen.
Frans Elenbaas 8 weken geleden
De partij van Geert Wilders is de grootste geworden. Dus denk ik dat Geert ook minister president moet worden. Geert verkleed als Prins carnaval, en aan zijn zijde Carolijn van der Plassen, en dat in Zeeuwse klederdracht. Het zou toch een prachtig zicht zijn, op het bordes bij de Koning. In een ver verleden hadden we de partij van boer Koekoek. Alleen zijn dieren hadden het niet breed, maar voor de rest niet veel problemen. BBB, boeren burgers en buitenlui. Met de PVV aan het roer, komen we eruit. Iedereen een speldje van de vrijheid van zijn vriend Poetin. Of......moeten we i.p.v. deze clowns toch voor iets anders gaan.
GeelHesje 8 weken geleden
Je mag bij de verkiezingen de poppetjes van de poppenkast kiezen. De poppenspelers van de poppenkast zijn echter niet verkiesbaar en de voorstelling staat ook reeds al vast. Dat heet "democratie" en iedereen die denkt dat wij als volk ook maar iets in dit land te zeggen mogen hebben gaat voor de zoveelste keer (!!!) recht in hun gezicht flink hard bedrogen worden.
Howy Cues 8 weken geleden
Zoals het bijwoord van causaliteit 'desnoods' in de stelling verklaart, duidt 'desnoods' op een situatie 'als het niet anders kan'. Dus in het uiterste geval kan het een kwestie van 'moeten' zijn, omdat rechts een slecht huwelijk is. In zo'n instabiele relatie (niet met en niet zonder elkaar kunnen) is het wachten totdat de bom barst. Ondanks relatietherapie van Putter zijn latente polariserende karaktertrekken niet te onderdrukken. Rechts bezint eer ge begint, is een waarschuwing die allicht tegen dovemansoren gericht is. Daarentegen denkt links wel vooruit. Immers 'als twee honden vechten om een been, gaat er de derde mede heen'. Trouwens, Geert Wilders kan dan wel zeggen dat hij afstand doet van zijn beledigende en onrechtsstatelijke plannen en teksten, maar iedereen weet dat een vos wel zijn haren verliest, maar niet zijn streken. Daarenboven loopt rechts te haaien en te draaien, waardoor een formatie bij voorbaat onmogelijk wordt. Als het land naar de haaien gaat dan word ik desnoods haai. Dit is gezonder dan 4 vissen in een kom die denken dat zij goudvis zijn.
2stroke4me 8 weken geleden
Een kabinet met GroenLinks-PvdA? Dat kunnen we ons finacieel niet veroorloven en wordt de natuur nog verder gesloopt.
Kaiser 8 weken geleden
alles is beter , als het maar zonder geert en de bbb is
Farmer. 8 weken geleden
Nog meer immigratie, zonneparken, windmolens, deugers, biomassacentrales en stijgende overheidsuitgaven en dientengevolge belastingverhogingen.
fiat124sport 8 weken geleden
als dat gebeurt stem ik nooit weer nooit meer een links kabinet. Weg met afschaffen , excuses en verbieden. Weg met dat klimaat gezeur wat nergens op gebasseerd is weg met die stikstofonzin stop verduurzaming. Er mag absoluut geen linkse partij meer aan de mact komen ben dat gebrainwash in elk reclame spotje beu om maar stil te staan om een vevuilende batterijauto en dure warmtepomp. Nee Wilders moet een regering vormen zonder deze partijen
BaGj 8 weken geleden
Volgens mij worden we flink in de maling genomen. Politiek is een smerig spelletje. Waarom kiest Wilders twee keer een informateur die lid is van PvdA-GroenLinks??
Wim Dreves 8 weken geleden
We moeten even niet uit het oog verliezen dat 75% NIET voor de PVV heeft gekozen, dat vergeet men nogal gauw, mag dan wel de grootste partij zijn maar NIET de hele bevolking wil dit
Howy Cues 8 weken geleden
Drie kwart van de ondernemers ervaart personeelstekort (*). Veel bedrijven (detailhandel, horeca) geven aan te vissen in branchevreemde vijvers, zodoende het schrijnend tekort aan personeel aan te vullen. In voorgaande jaren kon de ondernemer vaak een beroep doen op al dan niet gekwalificeerde arbeidsmigranten en studenten, maar helaas is de tendens in rechts Nederland om een radicale arbeidsmigratie- en studentenstop te realiseren. Hogere werkdruk voor het personeel is het belangrijkste gevolg van het personeelstekort. Daarnaast neemt de economische groei af en staat de serviceverlening op een laag pitje. Bovendien neemt in elke branche de wachttijden toe, omdat overal met halve kracht gedraaid wordt. Een kabinet met rechtse allures, standpunten en mentaliteit werkt bepaald niet probleem-oplossend voor het arbeidstekort. En van die vierhonderdduizend notoire Nederlandse werklozen verwacht ondernemend Nederland niet al te veel. Omscholing, premies en alle andere extraatjes bieden helaas weinig soelaas. Dus rechts Nederland kan de deuren wel willen sluiten, maar 'wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in'. Als rechts Nederland een recessie in de hand wil werken, moet zij vooral zo door gaan. In de groene industrie valt veel te winnen en veel te verdienen. Denk aan werkgelegenheid, innovatie en een betere toekomst. Inherent aan héél dit proces zijn arbeidsmigranten en (werkende) studenten de onmisbare schakels in de ketting. Trouwens, juist bij een slecht draaiende economie neemt de belastingdruk toe. Dus als we het met z'n allen beter willen hebben, zal er toch een mentaliteitsverandering plaats moeten vinden. Ietsje meer toleranter en flexibeler in onze gedragslijn zijn, is bepaald geen doodzonde, nietwaar.
Howy Cues 8 weken geleden
@Wim Dreves, u slaat de spijker op zijn kop. Driekwart van de kiezers huilt niet met de wolven mee in 't bos.
Pindakaas1983 8 weken geleden
Nee Volk heeft tegen links gestemd ga maar opnieuw stemmen dan
Allem 8 weken geleden
Zo snel mogelijk nieuwe verkiezingen. Definitief afrekenen met links. PVV en BBB samen 80 zetels minimaal. En Nederland is gered van de ondergang.
Kaiser 8 weken geleden
fiat 124 , kan me niet voorstellen dat u ooit links gestemd heeft , zou bijna daarom rechts gaan stemmen . hebben die PVV stemmers al eens gekeken wat heer Wilders allemaal heeft laten vallen ?zou daar als stemmer niet blij mee zijn
Howy Cues 8 weken geleden
Ja, hóór! Nieuwe verkiezingen. Als die witkop er ook zo over denkt, kan hij gelijk uitleggen waarom de PVV een elite-organisatie is. Eén elitair persoon die alle posities (partijleider, voorzitter, lid) inneemt, noemt men een despoot. En we weten allemaal dat despoten naar absolute macht streven. Helaas voor Geertje kan hij weliswaar veel beloven, maar niet waarmaken. De vrijheid van het échte volk is het recht om alles te doen wat de grondwet toestaat. En als je een beetje pindakaas van de geschiedenis gegeten hebt, snap je dat zondebokpolitiek niet in een democratie past.
Mr. Bean 8 weken geleden
Nooit met PVDA en GL in het kabinet, zijn de grootste nonsens partijen, als die gaan regeren kunnen alle Nederlanders beter emigreren !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
waggel1 8 weken geleden
Nieuwe verkiezingen. Dit politieke gezeik mot gewoon afgelopen zijn. Wat een kutland is dit geworden vanaf 2000.
Bon Bon 8 weken geleden
@ Wim Dreves @ Howy Cues 25% heeft op de PVV gestemd toch, dat is inderdaad geen 75%, maar meer als 50% van het volk heeft wel voor een rechts kabinet gestemd.
Serapis 8 weken geleden
Lachwekkend hier; na 13 jaar rechts Rutte en 8 jaar rechts Balkenende is het allemaal de schuld van links. Ben je dan dom en gehersenspoeld.
Tzalniewaarzijn 8 weken geleden
1 ding weet ik zeker...Als die tuinkabouter aan de macht komt gaat Nederland nog verder de afgrond in. En groen links? Serieus..... Samen gegaan om wat groter te worden maar uiteindelijk gewoon 2 verliezende partijen samen. Nee, Nederland heeft rechts gekozen dus moet er een rechts kabinet komen. Komen ze er niet uit, doe dan maar nieuwe verkiezingen. Dan gaan de kiezers van de sneue Omzigt naar PVV, VVD of BBB en is het ook goed.
Serapis 8 weken geleden
https://pointer.kro-ncrv.nl/klimaattwijfel-zaaien-met-hulp-van-oliegeld-en-populistisch-rechts-netwerk
Leo Vlaar 8 weken geleden
Geert Wilders , PVV moeten hun poot strak blijven houden en geen water bij de wijn doen ! NL heeft niks aan een twijfelaar zoals Pieter Omtzigt hij en Frans Timmermans kunnen beter gaan voor een functie elders . De formatie van het nieuwe kabinet duurt echt veel te lang en kan de grote instroom van Illegale asielzoekers niet aangepakt of gestopt worden de enigste goede oplossing voor dit probleem is om ze direct te Deporteren .
velder 8 weken geleden
Sociale zekerheid, jeugdzorg, ouderenzorg, openbaar vervoer, onderwijs allemaal uitgekleed door de rechtse kabinetten van Rutte. Geen beleid op energietransitie, miskennen van Groningen, boeren aan het lijntje gehouden. Nivelleren van inkomen tegengehouden. Belasting op arbeid hoog houden. Belasting op winst dividend juist laag houden. Allemaal rechts beleid. Het is toch om te brullen wat hier gebeurd op dat forum? Nee lekker ageren tegen asielzoekers en daar naar wijzen als oorzaak van de problemen. Schei toch uit. En begin nu niet met het verhaal dat milieu beleid de boel vast zet want al die rechtse kabinetten wisten 15 jaar geleden al dat het eraan zou komen. Maar nee Bleeker kwam met het plan van een PAS meldsysteem. Ook weer een prima rechts idee. Regeren is vooruitzien maar dat is onder rechts beleid echt de laatste 15 jaar niet gebeurd. Tot slot: voor 100km , voor natuur klimaat en milieu en tegen oude fiats.
Kaiser 8 weken geleden
Leo Vlaar ,al gehoord of gelezen of gezien hoeveel Geertje al heeft ingeslikt ? of kijkt u niet verder
Karel33 8 weken geleden
ik zie nieuwe verkiezingen aankomen. omtzigt was goed met de toeslagaffaire--maar is niet in staat beslissingen te nemen. het gedogen draait uit op wantrouwen EN hij wil niet met de pvv samenwerken. funcie elders voor hem. de vvd vertrouw ik evenmin--madam dilan is een draaikont eerste klass. beter een andere die wel wil samenwerken. met nieuwe verkiezingen zal de pvv nog groter worden. al sdie zogenaamde onderhandelingen zijn verspilde tijd.
fiat124sport 8 weken geleden
Separis vvd is links beleid. Dat is de afgelopen jaren gebleken dus heeft niks met rechts te maken echt rechts is pvv, ja 21, fvd .
Karel33 8 weken geleden
Leo Vlaar: de EU vindt het niet goed dan NL een strenger asiel bleid wil. daarom: uit de politieke eu en weer baas zijn in het eigen land. de eu maakt teveel kapot met hun voortschriften voor boeren en klimaat.
fiat124sport 8 weken geleden
Velder klimaatbeleid is zinloos en nutteloos. Ik ben ook voor een groene wereld maar op een normale manier. Te denken dat een windmolen goed is het zit vol olie, slecht voor dier en mens, landschap vervuiling en vol schadelijke matterialen. Een zonnepark, vol schadelijke stoffen. Een batterij als groen verkopen terwijl er niks schadelijker is als batterijen om over het overbelaste stroom netwerk maar te zwijgen. Isoleren schimmel en andere ellende in de toekomst in huis. Warmtepomp staat in de kinderschoenen en is veel te duur en te veel lawaai. Windmolens op zee een ramp. Wees goed en blijf van mijn oldtimer en andere auto af stop met acherlijke en discrimerende lez of klimaat zone's wat voor land leven. 30 goed voor het klimaat nou een auto is niet efficient bij 30 . Stop met die linkse waanzin. Een stikstofverzinsel en we moeten 100 rijden. Welke idioot verzint dat. 90 Procent rijd harder kan ik u zeggen. Boeren pesten en de schuld geven. We kunnen niet bouwen om stikstof.......... zo kan ik door gaan. Om over excuses, imigratie, verbieden en afschaffen maar niks te zeggen.
volijke 8 weken geleden
Dat is grappig, Wilders gaat zijn rechts "extreme kantjes" wat bijschaven en dan gaan de linkse rakkers op dit forum ineens gemeen over hem spreken. Is het wéér niet goed. Man man wat een mafkezen zitten er hier op dit forum!
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.