Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

PostNL wil post niet meer de volgende dag bezorgen

2.778 stemmen | Geplaatst op 27 februari 2024 | Website

Prima, geen moeite mee
43.8%
Nee, dat kan echt niet!
56.2%

Reacties (13)

Mieppio 8 weken geleden
Ze willen beter betaald worden. Dus meer betaald krijgen en de werkdruk is weg. Heel vreemd. En de rouwkaart moet maar wachten, begrafenis / crematie voorbij en de kaart valt binnen....
Karel33 8 weken geleden
mieppio--ja, met geld kun je ZELFS de uren korter maken. volgende week krijg ik bericht dat een bekende is overleden op 29 februari 2024.
heul 8 weken geleden
Persoonlijk heb ik geen probleem mee, gezien de weinige post mag het gerust 2x per week. Wel wil ik opmerken dat de 2 bovenstaande reacties puur gezwetst is , is duidelijk door Post.nl gezegd dat rouwkaarten altijd direct verwerkt worden. Eerst nadenken voor je wat roept, zo verspreid je nep-info.
2stroke4me 8 weken geleden
"PostNL wil post niet meer de volgende dag bezorgen". Dat beleid hanteren ze toch al jaren?
Peritum ? 8 weken geleden
Dat doen ze al jaren niet meer, veel van mijn post is nooit bezorgd en navraag bij Post.nl werd niet beantwoord. Immers, de ontvanger kan niet klagen, wel de afzender aangezien deze voor een dienst betaald. Vele zaken heb ik dus noodgedwongen moeten digitaliseren om zo alsnog mijn post te kunnen ontvangen, met als gevolg dat er minder ( wiens schuld) post verstuurd wordt en Post.nl minder winst kan maken. Ook werden aan mij gerichte brieven en poststukken door derden op straat of elders, soms geopend soms deels verscheurd gevonden en door eerlijke mensen alsnog aangeboden. En tante Post.nl zwijgt als het graf. De enige manier om nog fatsoenlijk post te kunnen ontvangen is het opnieuw in het leven roepen van de ouderwetse PTT Post ! Altijd op tijd en altijd bezorgd, maar tja…. die dikke bonussen voor de ceo’s van Post.nl houden alles tegen.
Mieppio 8 weken geleden
@heul je werkt zeker bij de post. Het is niet normaal 2 x in de week. Ze gooien de pakjes op de stoep of over het hek, en dan een kaartje in de als dat je niet thuis was. terwijl je thuis zit. Gemak dient de mens toch zo denkt heul er ook over.
the_street 8 weken geleden
@ Mieppio, dit gaat over postbezorging door de post bezorger, niet over pakketbezorging door de pakketbezorger. Het zijn 2 afzonderlijke poten binnen Postnl. En "ze willen beter betaald worden", is C.A.O. geregeld en heeft ook niets met het personeelstekort te maken. Daarbij blijft het aantal te lopen adressen groeien door woningbouw en nieuwe wijken, maar het aantal poststukken afnemen en is de postbezorger meer tijd kwijt aan minder post...
heul 8 weken geleden
Mieppio, je reactie is weer gezwets. Waar haal je de onzin vandaan dat ik bij de post zou werken, niet dus. En ik reageerde alleen op de misinformatie die je verspreidde dat begrafenispost niet direct behandeld zou worden. En verder heeft iedereen hier gewoon recht op zijn eigen mening , voor mij is 2x per week genoeg en het is zeker niet aan jou om mij hierover de maat te nemen.
Howy Cues 8 weken geleden
"Vandaag op de post, morgen bezorgd," was niet zo maar een reclameslogan. Nee, het was een belofte: een exclusief verkoopargument (unique selling proposition). Helaas gaat binnenkort deze vlieger niet meer op, want de nieuwe realiteit wordt gevoed met het schijnargument dat "vandaag op de post, binnen twee dagen bezorgd" de gewoonste zaak van de wereld is. Immers "in veel andere Europese landen gebeurt dit ook", beweert de topvrouw van PostNL. Dit argument lijkt aannemelijk, maar in feite berust deze redenering op een schijnwerkelijkheid, omdat óók in veel andere landen dit niet gebeurt. Wat mevrouwtje Post eigenlijk doet, is meer dan een leugentje voor bestwil. Zij manipuleert het publiek en de pers met een redenering die berust op een schijnwerkelijkheid en om die reden niet deugt. En het rare is: zij komt hiermee weg. Ook het argument "aansluiten bij behoefte consument" rammelt aan alle kanten, want een meerderheid is tegen het nieuwe plan. Maar deze waarheid past niet in het straatje van PostNL, dus voor de zekerheid wordt dooddoener "krappe arbeidsmarkt" als kanonnenvoer gebruikt. Inmiddels zijn er al zoveel konijnen uit de hoge hoed gehaald dat de goedgelovigen onder ons geen onderscheid kunnen maken tussen feiten en schijnargumenten. Missie voltooid!
Bikefun 8 weken geleden
Ze moeten eerst maar eens de bezem door het management halen. En niet alleen bij de post. Dit is het grote probleem in heel Nederland.
Alles stroomt 8 weken geleden
Niets zo leuk als een kaartje of een brief versturen.
Peter Arnolds 8 weken geleden
Mijn postbode is een topper, ze loopt haar beentjes uit haar lijf en is altijd vrolijk. Hier in ons dorpje is de post gewoon zoals het moet zijn doorgaans op tijd. Wij klagen niet over onze postbode, maar zij is er nog een uit een vervlogen tijdperk. Plichtsgetrouw.
Frank2 8 weken geleden
Post??? Ik ontvang gemiddeld 1 poststuk per week en soms wat brieven van de Gemeente en de Belastingdienst die ik ook al digitaal krijg. En de rest zijn reclamebrieven van loterijen of dergelijke. Dus maakt voor mij niet zo veel uit, kan er goed mee leven zo.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.