Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Starbucks introduceert koffie met varkensvleessmaak

2.372 stemmen | Geplaatst op 21 februari 2024 | Website

Lijkt me heerlijk!
1.5%
Misschien toch eens proberen
4.3%
Niet te zuipen!
94.2%

Reacties (20)

Howy Cues 2 maanden geleden
Over smaak valt wel te discussiëren. Koffie met een toegevoegd (varkensvlees-)smaakje is een een kwestie van vraag en aanbod. Voorts zou ik zeggen s lands wijs, 's lands eer.
Alles stroomt 2 maanden geleden
Lijkt mij persoonlijk niks.
Peritum ? 2 maanden geleden
Ik drink koffie omdat ik de smaak van koffie en het aroma heerlijk vind, als ik varkensvlees wil proeven, koop ik wel een stukje bij de slager en voorzie in deze manier de behoefte. Koffie is koffie en vlees is vlees, zo was het altijd en zo zal het altijd blijven. Men weet van gekkigheid niet meer wat men moet bedenken om de klanten een hype aan te smeren.
Peter Arnolds 2 maanden geleden
Ik wil enkel van Nelle goudband koffie en niets anders. "graag een kopje varkenskoffie"dat gaat er bij mij niet in. Die koffie zal slecht verkocht worden in de moslimlanden denk ik, dus een slecht verdien model.
dasy 2 maanden geleden
is er al jaren, een slechtbakje koffie noem ik een bakje varkenszeik
fiat124sport 2 maanden geleden
Het moet niet gekker worden daarna koe, schaap en voor de klimaat ridders meelwormen. Tot slot stop klimaat en stikstofonzin voor 130 stop verduurzaming. Wilders voor president en nooit meer een links sloop kabinet.
Rippertje 2 maanden geleden
Speciaal voor moslims
Mieppio 2 maanden geleden
Wij drinken alleen maar Lavazza koffie en koffie wat mijn zoon in het restaurant serveert
Howy Cues 2 maanden geleden
Hoezo niet gekker worden? Nooit van marketing gehoord? Zoveel mensen, zoveel wensen. Wat dat aangaat is Starbucks trendsetter. Wie ooit een voet in Amerika heeft gezet, weet dat de koffie aldaar in verschillende smaken en maten verkrijgbaar is. Neem nu nitro cold brew. Oftewel ijskoffie met prik. Of wat te denken van affogato, ice cappuccino, cacaonibs koffie, gemberkoffie, anijskoffie, bulletproof coffee (koffie met boter en kokosmelk)of koffie met een rauw ei of kaas. Zulke creaties ontstaan niet uit het niets. Nu blijkt er een doelgroep te zijn die koffie met een vleesaroma prefereert. Aan de hand van marktonderzoek krijgt Starbucks een duidelijk beeld van de wensen en voorkeuren van haar doelgroepen, zodat zij voor ieder segment in de koffiemarkt de juiste koffie (smaak, aroma en wat tussen je oren zit) kan ontwikkelen. Zodra de Starbucks haar positie als trendsetter weer heeft bevestigd, kunnen de kat-uit-de-boom-kijkers uit de koffiebranche óók een graantje meepikken uit het segment koffiedrinkers. Voor geïnteresseerden: https://www.starbucksathome.com/be/nl-be/starbucks-koffies.
wij zijn het 2 maanden geleden
Ik had eerder van Knorr verwacht dat ze deze koffie op de markt zouden brengen.
TCB 2 maanden geleden
Vind de koffie van Starbucks sowieso niet lekker en veel te grote bekers ook als je halverwege bent met opdrinken, is je koffie koud. Typisch Amerikaans, small is formaat emmer.
B Tender 2 maanden geleden
Zal wel iets fout gegaan zijn, bij het malen van de bonen.........of misschien ergens anders in het proces.
B Tender 2 maanden geleden
Kan natuurlijk ook nog zijn, om de kwaliteit nog verder naar beneden te stellen en aldus de winst te kunnen behouden (soortje krimpflatie).
Uisge 2 maanden geleden
Zal morgen eens proberen met een bouillonblokje in de koffie.
Karel33 2 maanden geleden
voor mij is koffie: gemalen koffie--schepje buisman er bij--kokend water er over--het extract in je mok, hete melk er bij en suiker naar behoefte. zo deed mijn moeder het--en zo doe ik het en wie het anders wil--die gaat zijn / haar gang maar.
B Tender 2 maanden geleden
De koffiegrond, die bij ons in het zakje achter blijft, gebruiken we voor in de tuin....Goed als meststof....heel goed tegen katten(stront)....heel goed tegen slakken, luizen in planten en nog meer.....Een tip voor die koffietapper misschien, zodat ie het bij een gewoon bakje leut kan houden en toch meer winst kan maken?
Kaiser 2 maanden geleden
zolang we het nog niet geproefd hebben , kunnen we ook niet zeggen dat het niet te zuipen is.
Pieter48 2 maanden geleden
Starbucks koffie smaakt al jaren naar varkenszeik. Niks nieuws dus.
Uisge 2 maanden geleden
Starbucks het grootste koffiehuisbedrijf ter wereld met 32.660 vestigingen over de hele wereld, best knap met het serveren van "varkenszeik". Ze schenken meer dan zestig miljoen koffies per dag dus dat zijn dan zestig miljoen debielen volgens Pieter48.
Zeeuwleeuw 2 maanden geleden
Er staat "met varkensvleessmaak", maar helaas blijkt dat het echt met varkensvlees is. Hoewel het eigenlijk niet voor te stellen is zijn de omstandigheden voor dieren in de vee-industrie in China nóg erbarmelijker en gruwelijker dan in de westerse wereld, inclusief Nederland, gebruikelijk is. Eerst hoopte ik nog dat het de mensen die deze koffie drinken zo veel voldoening zou geven dat zij geen behoefte meer voelen om varkensvlees (of ander vlees) te eten. Ik verwijs ook even naar de boot met 19.000 runderen die vanuit Brazilië via Kaapstad naar Irak onderweg is om hen daar onverdoofd zogenaamd Halal te laten slachten. De dieren zitten op elkaar gepropt in erbarmelijke omstandigheden en zij zitten zelfs tot boven op hun kop volledig onder de poep. Een voorwaarde voor Halal is dat de dieren gezond zijn, voldoende ruimte hebben, dat zij goed behandeld worden, dat de hygiëne goed is. Zoals helaas gebruikelijk doen de belangen van de dieren er totaal niet toe wanneer men vlees wilt eten en er door totaal gewetenloze bedrijven veel geld bij elkaar te schrapen valt. Opgestelde wetten en regels worden structureel dagelijks eindeloos en onbelemmerd overtreden.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.