Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gaat u vaak naar het theater?

2.910 stemmen | Geplaatst op 20 februari 2024 | Website

Ja, regelmatig
4.4%
Zo af en toe
17.8%
Nee, zelden tot nooit
77.9%

Reacties (13)

velder 2 maanden geleden
Met regelmaat. Cabaret of muziek. Kan me er prima vermaken.
Pindakaas1983 2 maanden geleden
Niet sinds de QR Code van 2020 en Niet sinds de Inflatie die daar op volgde
Peritum ? 2 maanden geleden
Ik leef in één groot theater, en heb een rol toebedeeld gekregen bij mijn geboorte.
C.J. de Loof 2 maanden geleden
We gingen enkele keren per jaar, maar toen we een paar jaar terug niet binnen mochten zonder QR code hebben we besloten dat we ook daarna niet meer gingen, het zelfde geldt voor winkels en restaurants die aan deze waanzin hebben mee gedaan.
Peter Arnolds 2 maanden geleden
1 tot 2 keer per maand, vooral het Ledeltheater in Oostburg maar ook naar de Doelen in Rotterdam staat regelmatig op mijn programma.
Howy Cues 2 maanden geleden
Ja, regelmatig. Denk aan cabaret, musical, blijspel en bioscoop. Trouwens, het leven is één groot theater, waarbij klucht en drama overheersen. Maar dit terzijde. Theater is voedsel voor de geest.
GeelHesje 2 maanden geleden
Nee ik kom niet zo vaak in de eerste of 2de slaapkamer. Ik heb er ooit als kind op een schoolreisje een rondleiding gekregen maar dat was de enige keer dat ik daar geweest ben.
Kaiser 2 maanden geleden
nooit, omdat de kaartjes veel te duur zijn ,ondanks de subsidies (toch ook ons belastinggeld) die de meeste gezelschappen krijgen
B Tender 2 maanden geleden
Nee, ik heb geen behoefte aan een of ander theater of wat dan ook.......Wel volg ik regelmatig het theater in Den Haag....Het voorziet zowel in lachwekkende voorstellingen, als in drama's (waarbij men menig traantje kan laten) en zelfs het uitvoeren van een soap is daar niet vreemd......Maar, je krijgt het dan ook niet voor niets. Het kost altijd menig duit, elk optreden weer. Maar daar staat tegenover dat je geen reiskosten kwijt bent en men er dagen later nog over kan praten......En de acteurs en actrices....die zijn heel goed....Zij staan te acteren alsof het echt is en geloven zelf zelfs in hun rol.
B Tender 2 maanden geleden
En....of dat geld, die subsidies aan cultuur nu werkelijk goed besteed worden, daar zal ik het maar even niet over hebben......Als ik hoor, dat men van plan is om 100.000 euro aan een maritiem evenement uit geven en onlangs nog een mevrouwtje zag, in een rolstoel die helemaal afhankelijk was van hulp, maar voor het verkrijgen daarvan door de gemeente heel moeilijk werd gedaan (er werd zelfs geadviseerd om, als ze niet voor haar kind kon zorgen, het kind maar uit huis geplaatst moest worden), dan zou ikzelf niet eens naar een dergelijke subsidie spons willen.
Uisge 2 maanden geleden
Nee, want al mijn artiesten zijn dood, of woke en niet leuk meer.
Zeeuwleeuw 2 maanden geleden
Onder theater versta ik bv. toneel, cabaret, musical. Daar gaan wij eigenlijk nooit naar toe. In het verleden heb hebben we veel klassieke concerten bezocht. De afgelopen 10 jaar niet veel meer omdat het leven steeds duurder wordt en ook de entreekaartjes aanzienlijk in prijs gestegen zijn. In de bioscoop komen we eigenlijk vrijwel nooit. Een museum met schilderkunst vanaf 1850 (met bv. Monet, van Gogh, Kandinsky) zou ik nog wel regelmatig willen bezoeken, maar helaas is er op dat gebied maar heel weinig in Zeeland.
Mr. Bean 2 maanden geleden
Wonen in Zeeland he, meestal kun je het eind van de voorstelling of concert niet meemaken, dank zij het SPOOR, je kunt namelijk na HET EIND V.D. VOORSTELLING niet naar huis, Zeeland is nog steeds een meelopertje, wordt tijd dat er hier eens wordt ingegrepen door de zogenaamde overheid !
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.