Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De formatie duurt nu toch wel erg lang

4.671 stemmen | Geplaatst op 20 januari 2024 | Website

Inderdaad, veel te lang
44.4%
Och, gewoon geduld hebben
55.6%

Reacties (49)

heul 3 maanden geleden
Is de bedenker van deze stelling soms vergeten dat de laatste formatie bijna 1 jaar duurde, dus ze hebben nog wel even tijd. Geduld is een schone zaak, hoewel ik bang bent dat het uiteindelijk op nieuwe verkiezingen uit zal draaien. NSC en VVD spelen dubbel spel , ze zeggen ja , maar bedoelen nee. Alleen kunnen ze nog geen uitgang vinden waardoor ze zonder gezichtsverlies kunnen vertrekken. Het zijn soms net mensen.
Alles stroomt 3 maanden geleden
Tijd voor nieuwe verkiezingen
Howy Cues 3 maanden geleden
Gaat niet, bestaat niet. Of zou 't bindingangst zijn? Ze hebben allemaal 'aan tafel' meerdere baantjes: partijleider, fractievoorzitter, Kamerlid en minister. Het land dienen heet nu 'deeltijdwerk'. En met genoeg ervaring op zak kunnen de hoge heren nadien een vaste baan zoeken. En de dame in kwestie krijgt een functie elders.
B Tender 3 maanden geleden
Het is nog veel te vroeg om te stellen dat de formatie van een nieuwe regering te lang duurt. De vorige duurde 299 dagen en verliep veel te stroef. Eigenlijk een klap in het gezicht van de kiezer toen, met kinderachtige houdingen van de partijen, zoals als hij meedoet, doe ik niet mee (he, mevrouw Kaag, over het premierschap van Rutte, de leugenaar). Uiteindelijk toch maar weer he? Ook nu, vind men dezelfde kinderachtigheid weer terug en lijkt het er veel op dat zeker een partij niet tegen z'n verlies kan en al kontendraaiend de boel zoveel mogelijk, zolang mogelijk en waar het maar kan de boel aan het draineren is......Jawel, ik heb het zeker over de VVD....Het komt ze natuurlijk prachtig uit om dergelijk te doen, want alle dagen dat er geen nieuw kabinet is, kunnen zij gewoon doorgaan met regeren.......Veel en veel te weinig wordt door de 2e Kamer controversieel verklaard, met het gevolg, dat de demissionaire regering gewoon z'n gang kan gaan.......Al met al, vuile smeerlapperij in mijn optiek en alweer een klap in het gezicht van de kiezer, die toch heel duidelijk in meerderheid z'n boodschap af heeft gegeven. En....die Joker, die Pippo......doet er ook geen goed aan en drijft alleen op resultaten behaald uit het verleden......En o, ja, laten we ook niet vergeten, dat Europa niet blij is met het resultaat en gratis zagen uitdeeld om aan stoelpoten te kunnen zagen.
B Tender 3 maanden geleden
Whoow, zo te zien heb ik mezelf weer overtroffen.
Emmetje 3 maanden geleden
Laten ze eerst maar eens beginnen om fulltime aan de slag te gaan. Hun andere functies/bezigheden kunnen eenvoudig daar iemand anders gedaan worden. Geef het goede voorbeeld: als je iets voor elkaar wilt krijgen ga er van volledig voor.
Tramper Kees 3 maanden geleden
Erg lang? soms duurt het een jaar. Het is nog maar 2 maanden. Maar ja als er partijen zijn die op voorhand zeggen: we willen niet met de grootste partij regeren, dan duurt het langer. De VVD die mede oorzaak is van Groningen, toeslagen affaire en afbraak van de verzorgingsstaat en die de stekker uit het asielbeleid hebben getrokken zegt nu: we willen offline meeregeren. Nee je moet gewoon afspraken maken met Wilders en hard aan de slag gaan. Met de door mij gekozen Mona Keizer als minister presidente
Walacra 1967 3 maanden geleden
Pers en media dingetje. Ik merk dat er in de pers en de media zeer negatieve berichten omtrent de de formatie worden gebracht. Deze toch ietwat links gerichte media (je weet wel, al die mensen die ‘geschokt’ waren door de PVV winst) doet er veel aan om deze formatie te ontwrichten. Ook deze berichtgeving omtrent dat het ‘zo lang duurt’ is er zo eentje. Ik vind persoonlijk dat als je het goed wilt doen dat je er dan ook best even de tijd voor mag nemen. Het gaat wel om de regering van Nederland hè ! Dan moet en mag je het ook goed doen.
W. J. de Putter 3 maanden geleden
Linkse spelletjes om deze stellingen te plaatsen! 2 maanden, zijn we vergeten hoelang het duurde voor de vorige regering rond was door door spelletjes van D666? Hetzelfde doet nu de VVD!
Leo Vlaar 3 maanden geleden
Op 7 juli 2023 heeft minister-president Rutte aan de Koning het ontslag aangeboden van alle ministers en staatssecretarissen . Daarmee is het kabinet-Rutte IV demissionair. Op het laatste moment heeft de vertrekkende Demissionair staatssecretaris E van der B genoeg steun , een meerderheid in de Eerste Kamer voor de invoering van spreidingswet verovert . Dit is zeer goed nieuws voor alle mensensmokkelaars zolang Nederland geen grip krijgt op de grote migratie golf richting ons land verdienen zij €2500 >€5000 per persoon Het is een grote schande terwijl NL dak en thuisloze buiten in de vrieskou moeten slapen er illegalen asielzoekers opgevangen en gehuisvest worden in goed verwarmde COA Centra ,Hotels , sporthalen , Tenten. alle politieke partijen die hebben ingestemd met de omstreden spreidingswet zullen bij de volgende verkiezingen veel van hun aanhang , kiezers verliezen en de helft van hun zetels moeten inleveren .
Karel33 3 maanden geleden
vertraging door dilan. die zag zichzelf al in het torentje en nu dat niet doorgaat is madan zwaar teleurgesteld en traineert ze de boel. eerlijk was geweest: wilders steunen en het verlies van de vvd nemenen, maar daar heeft ze geen zin in. dus: dilan? functie elders. omtzicht deed het prima met de toeslag affaire. maar nu ziet hij overal beren op de weg en kan niet besluiten. beter is het om nieuwe verkiezingen uit te schrijven. tenzij de vvd dilan buiten spel zet en iemand neerzet die de pvv WEL steunt.
GeelHesje 3 maanden geleden
Nee joh dat gaat nog wel minimaal een jaar duren zodat Rotte & Co lekker kan blijven zitten en alle globale agenda punten gewoon doorgang kunnen vinden. Ondertussen zitten we tegen die tijd vol in WO3 dus dan kan Rotte (die reeds naar zijn baantje als NAVO chef kan fluiten) een permanente oorlogs noodtoestand afkondigen waarna hij nog een paar jaartjes Nederland flink naar de Klote kan blijven helpen gaan en tegen de tijd dat WO3 voorbij is is Nederland onder een dergelijke extreme volledige totalitaire controle gekomen van de WHO VN NAVO EU enz dat verkiezingen gewoon verboden geworden zijn. Rotte geniet er nu al van.
Weazle 3 maanden geleden
Meerderheid poll zegt “och gewoon geduld hebben “ blijkt maar weer wat een klootjesvolk t is. Niet te geloven dit bananenland
dutchy71 3 maanden geleden
Liegen en bedriegen, Het Nederlandse volk wordt gewoon voor de gek gehouden, De meerderheid heeft Wilders gekozen en gewoon luisteren naar de baas en geen strobreed toegeven, Het is al een zooitje op deze aardbol, Maar hier in Nederland zijn ze goed bezig om alles kapot te maken, Regeren is vooruit kijken en niet weglopen of functie elders bekleden, Hoe kun je als werkgever deze mensen aannemen, Dan heb je echt een bord voor je kop, Hoeveel misstappen moeten er nog gebeuren voor je inziet dat je deze mensen geen functie meer moet geven in Europa.
copie 3 maanden geleden
Aan GeelHesje U bent de enige ,met andere, die het juist zien.
DIYA 3 maanden geleden
VVD, staat voor. VOLK VAL DOOD
dasy 3 maanden geleden
uiteindelijk timmermans de premier als loop jongen van de vvd.
fiat124sport 3 maanden geleden
Wat mij betreft mogen er nieuwe verkiezingen komen zodat Wilders nog groter kan worden. VVD kan je niet serieus meer nemen en links moet verder afgestraft worden. Zoals die van Volt bijvoorbeeld die denkt dat we in Wilders een profeet zien. Nou ik zie in Wilders en andere goede rechtse partijen de waarheid. Minder europa, minder klimaat en stikstofonzin we kunnen terug naar 130 en minder mensen binnen liever niemand meer .
Alles stroomt 3 maanden geleden
Sneu en zielig zijn woorden die bij mij opkomen bij het 130 gedram.
Peritum ? 3 maanden geleden
Politici, het land niet regeren gaat ze beter af dan wel regeren.
Ron625 3 maanden geleden
Afstappen van de verouderde coalitie politiek en een nieuw en beter systeem opzetten. Sluit overeenkomsten per onderwerp en overleg meer en vaker met de de achterban, in dit digitale tijdperk is dat beter, simpeler en betrouwbaarder.
fiat124sport 3 maanden geleden
Gelukkig zijn veel mensen het met mij eens alles stroomt. Nederland is vol. Nederland heeft genoeg van die onbetaalbare en vooral zinloze energie transitie. Dat brainwashen de hele dag van batterij auto tot warmtepomp, naar isoleren. Lelijke wind en zonneparken overal om de batterij auto te voeden maar ons stroom netwerk kan het nog niet aan. Dus nog meer van die vervuilende troep want wind en zon is niet schoon we vergeten gewoon de maak en afbraak, dier en mensen leed . We rijden 100 om niks en 90 procent doet dit al lang niet meer. Er is geen klimaat probleem het is een natuurlijk probleem dat wij willen aanpakken als postzegeltje op de wereld. Genoeg is genoeg tijd voor een eerlijker en beter nederland en over vvd heb ik gelijk net zoals over volt stond vandaag in de krant. Eng he de waarheid spreken
mystiek56 3 maanden geleden
Tijd voor nieuwe verkiezingen. PVV naar 60 zetels, maar ze komen er niet die verkiezingen. Hoe zou dat toch komen. Leve de democratie die we al jaren niet meer hebben.
Ricardo76 3 maanden geleden
Er gaat niks komen en Geert gaat al helemaal niet aan de macht komen... Allemaal 1 groot spel... Je bent hersendood als je denk dat je stem je gaat redden terwijl je op je luie reet blijft zitten... We gaan gelukkig naar een oorlog toe dus we mogen elkaar binnekort allemaal afmaken. Heerlijk... Wat zullen die links woke gifkleurige pro-kindermisbruikers bang worden.... Heel wakker Nederland gaat op jullie jagen na t kapot maken van ons ooit zo mooie Nederland. Hebben jullie er al zin in? Niemand die je komt redden ;)
Kaiser 3 maanden geleden
in ieder geval duurt de stelling te lang , en hebben de reageerders er ook weinig zin in .
Mieppio 3 maanden geleden
Andere stelling deze is al weer oud
Leo Vlaar 3 maanden geleden
Zolang er geen nieuwe regering is gevormd moet NL het doen met een demissionair kabinet-Rutte IV de leegloop van vertrekkende politici zet echter hard door voor goed betaalde jobs ergens anders . Het schip der Nederlanden verlaten nog voordat het gezonken is en gefaald hebben in hun werk dat staat niet zo mooi op je CV maar eigen schuld ! onthoud dit niet luisteren naar het gewone volk betekend ontslag. Volgens Peter Wijninga, militair expert van het Haags Centrum voor Strategische Studies (HCSS), zou een nieuwe termijn als president van de VS voor Trump verregaande gevolgen hebben voor de Europese NAVO-landen: zij zouden dan hetzelfde kunnen overkomen als Oekraïne. WASHINGTON (ANP) - De Verenigde Staten hebben in het boekjaar 2023 ruim 142.000 migranten zonder papieren teruggestuurd naar ruim 170 landen, dubbel zoveel als het jaar ervoor. Dat blijkt uit het vrijdag verschenen jaarrapport van de Amerikaanse immigratiedienst ICE, waar The Washington Post over bericht.
volijke 3 maanden geleden
Nieuwe stelling; In de zeelandhallen, 320 alleenstaande mannen.
Leo Vlaar 3 maanden geleden
Als je de instroom van asielzoekers wilt stoppen dan moeten er het liefst vandaag nog maatregelen genomen worden wat inhoud dat alle 320 alleenstaande mannen per boot terug naar hun thuisland gaan vertrekken .
GeelHesje 3 maanden geleden
@Volijke: Dat zijn 350 autochtone dakloze Nederlanders die vanwege de graaizucht van Den Haag & Co hun rekeningen niet meer konden betalen en nu gratis lekker warm worden opgevangen met oa gratis onbeperkt luxe eten en drinken een warme douche een luxe bed incl escort enz en die daarna met de grootste voorrang een gratis huis met gratis inboedel gratis energie gratis volledige zorgverzekering gratis alles gratis plus een zeer ruimhartig maandelijks zakcentje krijgen en dat voor de rest van hun leven? {sarcasm off}
Mieppio 3 maanden geleden
duurt wel erg lang voor er wat anders komt dan deze stelling, schiet eens op
Saga47 3 maanden geleden
Ook dit is een nutteloze stelling.
Leo Vlaar 3 maanden geleden
Alle politieke partijen , politici die hebben ingestemd voor de invoering van de omstreden spreidingswet bedacht door Demissionair VVD staatssecretaris E van der B hebben voor hun eigen ondergang getekend . Bij de volgende verkiezingen zal het aantal van hun Kamerzetels halveren of zelfs zover teruglopen dat deze Politieke partijen ophouden te bestaan er doet bij hun niks zoveel pijn als een groot verlies aan zetels ! . De gemeente Westland wil niet meewerken aan de uitvoering van de spreidingswet, waarbij gemeenten uiteindelijk gedwongen kunnen worden om asielzoekers op te vangen. Een meerderheid van de raad wil er alles aan doen om het proces te frustreren, schrijft Omroep West . De actie van gemeente Westland dwingt respect af en verdient navolg van alle gemeentes van Nederland samen staan jullie sterk ! er is echter niemand die zit te wachten op grote groepen illegale asielzoekers .
Howy Cues 3 maanden geleden
"In de Zeelandhallen 320 alleenstaande mannen" zegt iets over 't geslacht, maar niet iets over de geaardheid tot wie je je aangetrokken voelt. Er is een verschil tussen gender en geslacht, dus wie is wie in de Zeelandhallen.
volijke 3 maanden geleden
Of deze; Psycholoog merkt dat jongeren minder met tegenslagen om kunnen gaan: 'Bij het minste of geringste zijn ze van slag.
Leo Vlaar 3 maanden geleden
DEN HAAG De Eerste Kamer heeft ingestemd met de spreidingswet voor asielzoekers. Bij een hoofdelijke stemming over de politiek gevoelige wet stemden 43 senatoren voor de wet en 27 stemden tegen. De wet moet zorgen voor een evenredige opvang van asielzoekers over gemeenten. De wet gaat in op 1 februari. Vorige week werd na twee dagen debatteren over de wet al duidelijk dat GroenLinks-PvdA, VVD, CDA, D66, SP, ChristenUnie, Partij voor de Dieren, Volt en OPNL met de wet van demissionair staatssecretaris Eric van der Burg (Asielzaken, VVD) zouden instemmen. Eén CDA'er, Hugo Doornhof, stemde tegen . De spreidingswet is totaal nutteloost iets en zou het COA opvangcentrum in Ter Apel moeten ontlasten Dat denkt men ja . Zolang er geen grip op de grootschalige migratie richting de EU waaronder Nederland is wordt ons land overspoeld en platgelopen door grote groepen illegalen mannen gelukzoekers veilige Landers , onruststokers enz. Deze nieuwe wet gaat bij het opvangcentrum in Ter Apel voor een grote aanzuigende werking zorgen zodat er nog veel meer illegale asielzoekers , figuren zich daar aanmelden en zich in ons land willen vestigen .
Kaiser 3 maanden geleden
mijnheer Vlaar ook de PVV heeft er mee ingestemd , was u zeker vergeten ? je zal er maar op gestemd hebben dan voel je je toch wel bekocht? die partij slikt alles in, straks verslikt hij zich nog
Mieppio 3 maanden geleden
Stellingen afschaffen ja of ja
dasy 3 maanden geleden
is toch nog niks lang vergeleken met deze stelling
Howy Cues 3 maanden geleden
"Psycholoog merkt dat jongeren minder met tegenslagen om kunnen gaan," is een onbewezen stelling. Naarmate de samenleving meer en meer digitaliseert, neemt de druk van sociale media evenredig toe. Met vallen en opstaan groot worden, was allicht in 't analoge tijdperk de gewoonste zaak van de wereld, maar nu moet je als jongere weerbaarder zijn dan voorheen. Vroeger werd weerbaarheid en assertiviteit met de paplepel ingegoten, maar nu kunnen ouders het zelf niet meer bijbenen. Dus bij gebrek aan ouderlijke steun staat de jeugd er alleen voor, Onder elkaar op sociaal media heerst veelal een anonieme, wrede hiërarchie. De macht ligt niet meer bij de sterkste of slimste, maar bij de best aangepaste opiniebepaler. In deze genadeloze wereld is het veilige groepsgevoel van weleer vervangen door onpersoonlijke aliassen. Dan lijkt het dat de jeugd van nu niet zo sterk meer in hun schoenen staat als menig doorgewinterde jongere uit de oude doos. Trouwens 'meten is weten'. Vandaar dat men in de psychologie zeer terughoudend is aangaande vergelijkingen tussen vroeger en nu. Immers data uit het verleden zijn incompleet of fragmentarisch, dus het alom bekende appel-peer-vergelijk.
tiscrea © 3 maanden geleden
Zijn de stellingen op?
GeelHesje 3 maanden geleden
@tiscrea: Nee dit is een test om te zien hoe ongeduldig mensen kunnen zijn. Ze zeuren kennelijk niet over een (bewust) te traag verlopende formatie maar als het naar hun gevoel te lang duurt voor er op een bijna niets zeggend forum een nieuwe stelling verschijnt waar ze verslaafd op zitten te wachten om slaafs op te kunnen reageren dan is het wel interessant om eens te kijken hoe lang het duurt voor de mensen gaan klagen over iets dat in de huidige wereld echt nul komma nul ter zake doet ;-)
jansplinter 3 maanden geleden
"om slaafs op te kunnen reageren" De pot verwijt de ketel...
tiscrea © 3 maanden geleden
Zeuren, ongeduldig, verslaafd... Moi?
GeelHesje 3 maanden geleden
@tiscrea: Het was niet persoonlijk bedoelt
DIYA 3 maanden geleden
Hoe lui kan een stelling maker zijn bij Zeelandnet. Of heb Mmm, buiten geschopt.
jacobo 3 maanden geleden
Om even serieus te zijn, dit duurt ondertussen ook veel te lang.
B Tender 3 maanden geleden
Daar waar oudbakken brood, inmiddels aan het beschimmelen is, neemt nieuwbakken bakken vers brood het over ?
Mieppio 3 maanden geleden
wat een ouwe meuk komt er nog wat anders
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.