Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Hoe is het met het onderhoud aan uw huis?

3.296 stemmen | Geplaatst op 17 januari 2024 | Website

In perfecte staat!
22.7%
Wel goed
47.3%
Kan beter
25.6%
Ik woon in een bouwval
4.4%

Reacties (18)

Mieppio 3 maanden geleden
Ons huis mankeert niets aan. Als er iets is maakt mijn man het zelf. Niemand voor nodig, zelfs de woningbouw niet. Mijn man is super handig
Peter D? 3 maanden geleden
Eindelijk een vraag bij de rubriek stelling die een relatie kan hebben met een stelling.
Frank2 3 maanden geleden
Onderhoud is goed. Maar je moet er wel kort op zitten, want het is een oude woning en dat vereist soms wat extra aandacht. Gelukkig kan ik veel zelf, dus dat scheelt in de kosten en kan het doen op het moment dat het mij het beste uitkomt.
Peter Arnolds 3 maanden geleden
In uitstekende staat, laatste zomer alles weer laten schilderen en nieuwe dakgoten laten plaatsen.
fiat124sport 3 maanden geleden
Je kan weinig aan onderhoud doen als het leven zo duur is. Het is bijvoorbeeld in de trent van verduurzaming niet eerlijk dat de huurhuizen alles cadeau krijgen en de kopers dit niet kunnen betalen. Ik voorspel in de toekomst dat alle huurhuizen verduurzaamd zijn en de koophuizen blijven achter. Logisch want ik ga ten eerste niet lenen voor iets wat niet bestaat en ik ga niet een lening aan. Met het onbetaalbare leven is het gewoon niet mogelijk en dat is het eerlijke verhaal. Ten slotte stop verduurzaming, stop klimaat en stikstofonzin voor 130
GeelHesje 3 maanden geleden
De woning waar ik in woon heeft een A label maar de wind waait er gewoon voel en hoorbaar dwars doorheen de kookluchten van de buren zijn binnen met alle ramen en deuren dicht goed ruikbaar en de balkonrand is tijdelijk gestut zodat hij niet uit zichzelf naar beneden kan vallen en er zijn in het energielabel zonnepanelen aan mijn woning toegekend die er niet op zijn aangesloten en verder zit er nogal wat betonrot in dit pand waar men liever niet naar kijkt. En zeg je er bij de woningbouw wat van dan krijg je geen antwoord of doen ze of ze van niks weten en gaat de huur dubbel zo hard omhoog als ze beloofd hebben. Maar ja je moet als autochtone Nederlander niet zeuren want een andere woning huren is er voor jou opzettelijk niet bij en als je na jaaaaren wachtlijst wel ergens anders mag gaan wonen dan gaat jouw nieuwe huur meteen heel erg omhoog en of er daar dan geen oplichting met het energielabel plaats heeft gevonden is ook nog maar de vraag.
GeelHesje 3 maanden geleden
@Mieppio: Klopt! En binnenkort met de spreidingswet kan elke burgemeester elk pand in beslag nemen dat hij/zijmaar wil om niet autochtone Nederlanders in te plaatsen. En dat is inclusief alle woningen waar nu nog autochtone Nederlanders in wonen! Als je geluk hebt dan gaat niet je hele huis incl je gehele inboedel in beslag genomen worden en mag jij in de bosjes slapen maar gaan enkel een paar kamers van je huis in beslag genomen worden om niet autochtone Nederlanders in te plaatsen. Nadeel is dan wel dat je die mensen dan wel op jouw kosten full pension dient te bieden. En nee ik maak geen grappen!
B Tender 3 maanden geleden
De gebreken komen met de jaren, dat geldt niet alleen voor het huis, maar helaas ook voor mezelf......In m'n jonge jaren deed ik bijna alles zelf aan onderhoud en was het als een soortje hobby om m'n huis up to date te houden......Nu, inmiddels in m'n bonusjaren belandt, laat ik zo hier en daar steeds meer steekjes vallen....Uitbesteden zou geen probleem moeten zijn, ware het niet dat ze tegenwoordig niet zomaar een -twee-drie voor je klaarstaan, om je wensen te vervullen......Maar gelukkig kan door de huidige waarde (hypotheek vrij en ruime overwaarde), het huis wel een kleine onderhoudsverwaarlozing aan......Het verdwijnt uiteindelijk toch maar in verhogen van verzekeringen, opslokken door de overheid, hogere OZB en noem maar op.........Dus laat voorlopig maar even zoals het is, we zitten zeker nog warm en droog en die onzin van zonder gas....dat mag ooit de nieuwe bewoner doen, want met het vooruitzicht vwb de toekomst van zonnepanelen, heb ik met vertrouwen in de overheid al wel weer gehad.
Peritum ? 3 maanden geleden
Zoals te verwachten is van een woningcoöperatie is het onderhoud bar slecht. Na 23 jaar bewoning heeft men vrijwel geen onderhoud gepleegd noch vernieuwingen of veranderingen aangebracht. Slechts twee schilderwerken in deze 23 jaar en that’s all.
B Tender 3 maanden geleden
Ach, @GeelHesje, iedere asielzoeker, die mijn huis hier binnenhuppelt, wordt er binnen de minuut weer uitgeknuppeld......dus...
appeltje... 3 maanden geleden
ben al een tijdje aan het kijken voor een ander huis, maar alles wat ik zie op funda . helaas
appeltje... 3 maanden geleden
heeeeeeeeeeeeeeeeee, is er iemand die zijn huis wil verkopen op walcheren voor 350k , met een tuin , en een parkeer mogelijkheid, dan ben ik je vrouw.
B Tender 3 maanden geleden
En......waar zou de huidige bewoner dan naartoe moeten???
velder 3 maanden geleden
Nee hesje, je maakt geen grappen wel stemming.
GeelHesje 3 maanden geleden
@appeltje.. : Dus als iemand zijn huis aan u verkoopt krijgt hij 350K én u als vrouw erbij en kan dus na de in gemeenschap van goederen trouwerij gewoon in zijn huis blijven wonen? Ik ken u verder niet maar dat zou zomaar eens een hele aardige deal kunnen zijn ;-)
Zeeuwleeuw 3 maanden geleden
Wij wonen in een vrij jonge woning dus daar is niet zo heel veel onderhoud aan. De technische mensen die door de woningbouw ingehuurd worden doen hun best en doen hun werk naar behoren. Gelukkig maar, want bij Zeeuwland nemen ze het allemaal niet zo nauw en denken ze vooral aan heel veel geld binnen harken.
dutchy71 3 maanden geleden
Wat de staat allemaal wil daar kan je niet met meegaan als gewoon werkmens, Je kan bepaalde dingen aanpassen en er geld in steken, Maar als mens wil je toch nog een klein beetje leven, Ik ga daar al mijn geld niet in steken, Er bestaat meer in het leven dan een paar stenen.
C.J. de Loof 3 maanden geleden
Ja Geelhesje die energielabel markt is schimmig! ook niet vreemd als je ziet waarop ze alles baseren. Als je een woning verhuurd of verkoopt ben je het verplicht, dus vroeg of laat ontkom je er niet aan, maar als je een beetje weet hoe deze oplichting werkt kan je redelijk eenvoudig de uitkomst van je label verbeteren. Meten is weten maar dat werkt niet bij het bepalen van een energielabel daar gaat alles om cijfertjes, gelukkig is papier heel gewillig.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.