Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bent u de zomervakantie al aan het plannen?

3.315 stemmen | Geplaatst op 12 januari 2024 | Website

Ja
24.3%
Nee
75.7%

Reacties (15)

B Tender 3 maanden geleden
Ja, we hebben geboekt.....We blijven thuis....En aangezien we zeker de enigen niet zijn kun je nooit vroeg genoeg boeken.
Karel33 3 maanden geleden
ja--dat hebben we. paar maandjes naar de familie van mijn vrouw in japan.
Peritum ? 3 maanden geleden
Ja, rolstoelreis door Zeeland, maar zeer weinig behoorlijke accomodaties voorhanden, dus het zal wel weer Zuid-Frankrijk worden.
Kaiser 3 maanden geleden
wel weer geprobeerd , maar als alleen staande betaal je haast overal voor 2 personen , en voor 1 persoon een huisje huren lukt ook haast niet want de parken hebben liever een gezin (die besteden meer )
Farmer. 3 maanden geleden
Veel mensen realiseren zich niet dat het een voorrecht is, en verre vanzelfsprekend, dat je in januari al je vakantie kunt plannen. Los nog van de financiële mogelijkheden die er kennelijk zijn, zal men zich in de regel ook geen zorgen hoeven te maken over de lichamelijke conditie tegen die tijd of andere problemen die zich kunnen voordoen. Sterker nog, het merendeel zal daar niet bij stil staan omdat meestal en gelukkig daar geen aanleiding voor is. Maar het blijft natuurlijk een luxe en een voorrecht op de schaal die wereld heet.
Mieppio 3 maanden geleden
Wij hoeven niet te boeken gaan met de caravan naar Drenthe naar de camping daar hebben we een vaste sta plaats. En dat is tegenwoordig een luxe, want op veel campings wordt je weg gestuurd omdat er luxe huisjes op moeten komen. Nou op onze camping niet hoor.
Peter Arnolds 3 maanden geleden
Eerst met de camper 2 weken naar denemarken en daarna weer even thuis kijken of alles goed gaat en daarna richting familie in Frankrijk lekker genieten op een ouderwetse boerderij met de kleinkinderen..
volijke 3 maanden geleden
Nee
dutchy71 3 maanden geleden
Zeker van de zomer 13 dagen Griekenland, Hard voor gewerkt.
C.J. de Loof 3 maanden geleden
Ja die is gepland maar zomervakantie is nog zo'n eind weg voor die tijd wil ik ook nog wel even opwarmen in het zuiden.....
Peter D? 3 maanden geleden
Volgende stelling: de webmaster weet niet wat een stelling is. Antwoordenkeuze: ja/nee/heb zelf ook geen idee.
Mieppio 3 maanden geleden
tijd voor een andere stelling, waarom staat de enen stelling 1 dag en de andere 3 dagen of nog langer, is die dikke duim nog niet leeg waar de stellingen uit gezogen moeten worden
volijke 3 maanden geleden
Beste webmaster, u heeft een rubriek op de zeelandsite met 'De Stelling". Waarom stelt u dan een vraag i.p.v het vermelden van een stelling. Een stelling kan zijn een aanname, een bewering, een hypothese etc. Maar geen vraag... Dus voortaan beantwoord ik met ja of nee, hoef ik het ook niet te beargumenteren. Bovendien gaat het niemand iets aan wat ik privé ga ondernemen.
pwverhelst 3 maanden geleden
Inderdaad: hoog tijd voor een nieuwe stelling! Ik lees net dat het WEF weer bij elkaar komt, lijkt me een prima onderwerp voor een nieuwe stelling. Ik verheug me al bij voorbaat op de toetsenbord terroristen!!
Kaiser 3 maanden geleden
reageren op de stelling of vraag of wat dan ook is niet verplicht , zeg gewoon ja of nee of doe een zinnige opmerking
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.