Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Komt u wel eens bij de McDonalds?

4.803 stemmen | Geplaatst op 5 januari 2024 | Website

Regelmatig
2.7%
Zo af en toe
33.1%
Nee, nooit
64.2%

Reacties (29)

dasy 3 maanden geleden
ooit eens geprobeerd maar na een hap in de afval emmer
Peritum ? 3 maanden geleden
Nee, nooit geweest en slechts bij de aanblik van het ‘ voedsel ‘ wat dit concern durft te verkopen, verging mij de lust tot eten en kwam de neiging tot vomeren boven. Hoe slecht moet je kunnen koken of je smaakpapillen bedorven hebben, om dit ‘ voedsel ‘ lekker en eetbaar te vinden ? Velen vinden het een genot om er te eten, ik persoonlijk bedank hier voor.
dutchy71 3 maanden geleden
Vroeger met mijn kinderen toen zij nog klein waren, Maar zelf kom ik er nooit ik zou niet weten waarom, Of gaat iemand mij nu zeggen dat je daar smakelijk kan eten.
DeWaarheid 3 maanden geleden
oh dit is een leuke stelling, die ga ik even volgen vandaag. Eens kijken hoeveel haatreacties de Mcdonalds krijgt ondanks dat het altijd stervensdruk is.
Peter D? 3 maanden geleden
Dit is helemaal geen stelling, maar het zoveelste consumentenonderzoek. Met een absoluut onrepresentatieve uitkomst.
Kaiser 3 maanden geleden
alleen zomers voor een milkshake ,de rest is aan mij niet besteed
pappajesse 3 maanden geleden
Nee geen tijd. Er gebeurt teveel op de wereld om me hier mee bezig te houden. Maar er zullen er genoeg zijn wie dit niveau aanspreekt en er wat over melden.lol Hou ze simpel.
Farmer. 3 maanden geleden
Ja hoor, zo af en toe komen wij daar ook of we rijden langs de drive-in. Waarom deze fastfood not done is begrijp ik niet. De friettent op de hoek is toch ook ingeburgerd in Nederland en wat is het verschil tussen een hamburger en een home made bal gehakt (om maar even wat te noemen). En natuurlijk is gevarieerd eten belangrijk, dat weten we allemaal. Het wordt pas problematisch als men meer dan 1x per week de hoofdmaaltijd inruilt voor een bezoek en met kinderen is dat helemaal uit den boze lijkt mij.
Uisge 3 maanden geleden
De afgelopen jaren vijf keer, de mac zit vlakbij het covid spuitgebeuren, altijd lekker zo'n liefst driedubbele mcchicken.
Peter Arnolds 3 maanden geleden
IK ben er een keer geweest om te ervaren hoe alles smaakte. Het is niet te vergelijken met het vlees van dieren die een paar jaar vrij hebben rondgelopen. Waar mogelijk koop je vlees direcht bij de boer en bak zelf je hamburgertje of stukje kip .
BaGj 3 maanden geleden
Af en toe wel eens lekker hoor. Gezellig voor de kinderen om er eens wat te happen en wat ik zo hoor is het een goede werkgever.
pappajesse 3 maanden geleden
Lol peter toen ik dat gisteren zei was het niet goed...lol Of begreep je me niet?
Zeeuwleeuw 3 maanden geleden
Deze hebben we hooguit enkele maanden geleden ook al gehad.
Zeeuwleeuw 3 maanden geleden
Neen! Natuurlijk niet! Wat zouden we moeten doen bij McDonalds?
Uisge 3 maanden geleden
@Zeeuwleeuw, Gezellig?
DIYA 3 maanden geleden
Ja hoor effe snacken / drinken op bv, een kinderverjaardag de buurt kinderen mee, een heel gezellige middag, allemaal voldaan moe naar huis.
Leo Vlaar 3 maanden geleden
McDonalds dat hoort bij The American way of life veel ongezond en vooral heel erg vet eten de goeden tijden van deze hamburgerketen zijn gewoon voorbij al hebben ze dat zelf nog niet helemaal door .
Leo Vlaar 3 maanden geleden
Wat er met je lichaam gebeurt een uur nadat je een Big Mac hebt gegeten. Na 20 minuten Het broodje van de Big Mac bevat grote dosissen maïssiroop en sodium. Beide ingrediënten zijn erg verslavend en doen je lichaam snakken naar meer. Bovendien kunnen ze obesitas, diabetes en hartaandoeningen veroorzaken. Na 30 minuten Je lichaam heeft de suikers en 970 milligram sodium opgenomen. De sodium bootst de symptomen van uitdroging na en dat is geen goed nieuws voor je nieren. De overdosis sodium laat je hart sneller slaan, wat leidt tot een hogere bloeddruk. Op termijn kan een te hoge bloeddruk leiden tot hartaandoeningen. Na 40 minuten Heb jij nog altijd honger na een Big Mac? Dat komt omdat je geen controle meer hebt over je suikerspiegel. Een maaltijd met veel calorieën zorgt ervoor dat het glucoseniveau in je lichaam daalt, waardoor je dus zin hebt om meer te eten. Na 60 minuten Normaal gezien duurt het 24 tot 72 uur voor je lichaam voedsel heeft verteerd. Bij hamburgers duurt dat veel langer, omdat ze veel vet bevatten. Het kan meer dan drie dagen duren om een Big Mac volledig te verteren. Het duurt bovendien ongeveer 51 dagen om transvet te verteren. Transvetten zijn vetten die zich in onverzadigde vetzuren bevinden en gelinkt worden met kanker, diabetes, obesitas en hartaandoeningen. Een Big Mac bevat 1,5 gram transvet.
xjxjxjx 3 maanden geleden
Uuhh, nee, Ik vreet geen troep. Nog effe over die loterijstelling van een paar dagen geleden, deze al gezien?? https://twitter.com/beek38/status/1110890253706059777 Wat een toeval toch, vind u ook niet? Blijf vooral in de lijkenkast staren, tandjes poetsen met fluoride, blijven gokken & slecht blijven vreten. Zo help je de wereld naar de kloten, hartelijk dank voor uw medewerking.
Peter Arnolds 3 maanden geleden
Kijk, xjxjxjx beschaaftheid is ook niet zijn sterkste kant, met zijn uitspraak "ik vreet geen troep "dit toont duidelijk aan met welk onbeschoft mens we van doen hebben.
xjxjxjx 3 maanden geleden
@PeterArnolds Eet smakelijk, neem er nog eentje.. https://www.independent.co.uk/news/world/americas/burgers-contain-rat-and-human-dna-study-finds-a7023661.html
xjxjxjx 3 maanden geleden
Deze wel eens bekeken @Peter Arnolds? Hamburger Left in a Closet for 24 Years https://www.youtube.com/watch?v=9DogejLMjjU EXCLUSIVE: Utah man unveils 20-year-old McDonald's hamburger https://www.youtube.com/watch?v=5hyGumsxN9c McDonald's Burger after 20 Years https://www.youtube.com/watch?v=UMyHzptn_JQ Eet smakelijk, neem er nog eentje..
Peter Arnolds 3 maanden geleden
@xjxjxjx. Ik lees dergelijke zooi niet, en de geloofwaardigheid van youtube is ondehand wel bekent. Wij hebben vlees van dieren en groente en fruit uit eigen tuin.
pappajesse 3 maanden geleden
Whahahahaha dat geneuzel hier over elkaar... De macht lacht. Wereldcoup agenda 2100 WHO gaat ongekende invloed krijgen op lichamen burgers. Maar de mac is is leuker topic. Hou ze simpel.
tiscrea © 3 maanden geleden
Je voelt je nogal verheven boven de rest @ pappajesse? Dat jij denkt dat er een groot globaal complot gaande is, wil niet zeggen dat de rest die dat niet vindt dom of simpel is. Die reacties van jou elke dag worden stomvervelend, vind ik. Heb je toch nog wel plezier in het leven of ben je zo geprogrammeerd dat er maar één weg op zit na alle paranoia? Nou ja, paranoïde zijn betekent niet dat je niet wordt gevolgd, nietwaar :-P
pappajesse 3 maanden geleden
LOL tiscrea ligt nog onder een steen (dat jij denkt dat) Kijk is wat anders dan NPO. Jij bent er zo eentje die afgelopen 10 jaar zei niks aan de hand als wij over een eiland begonnen waar wereldleiders gechanteerd werden met kinderporno... #eptein Blijf wegkijken he boomers:) En neem die booster
Tramper Kees 3 maanden geleden
Nee ik kom nooit op het obesiasplein bij de MC met het mortuarium er naast. Wel makkelijk trouwens als het eten niet smaakt kan je gelijk daar naar toe
Uisge 3 maanden geleden
We gaan de naam "Stelling" veranderen in de "Sjaggerijnige verzuurde ouwe zeveraars vraag van de dag".
Tramper Kees 3 maanden geleden
Maar op zich wel handig dat ze voor vegetariërs ook van dat namaak plastic vlees hebben. Het lijkt op een hamburger maar is van plastic gemaakt
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.