Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Doet u mee aan loterijen?

3.883 stemmen | Geplaatst op 2 januari 2024 | Website

Ja
57.7%
Nee
42.3%

Reacties (27)

B Tender 4 maanden geleden
Ja, iedere dag in de "loterij des levens"......1x de hoofdprijs gewonnen (een mooie lieve vrouw). Al die andere rotzooi van loterijen is aan mij niet besteed.
famclaes 4 maanden geleden
Ja, niet geschoten is altijd mis.
BaGj 4 maanden geleden
Soms, maar ik schiet meestal mis.
pappajesse 4 maanden geleden
Ooit van mn ouders een BSN nummer gekregen. Kan u vertellen dat levert dus echt niks meer op. Beter op ander paard wedden.
Karel33 4 maanden geleden
ik heb al 2 hoofdprijzen gewonnen. een lieve japanse vrouw--en een fantasties leven en dat heb ik nu al 90 jaar. wat kan ik meer wensen? de loterij? dat moet een moet beginnen met een k.
fiat124sport 4 maanden geleden
De beste wensen voor 2024 allemaal. Hopelijk een jaar met Wilders als president, er minder links gezeur van klimaat en stikstofonzin zal zijn. We minder links verbieden, afschaffen excuses maken. We minder batterij auto's gaan kopen want daardoor moeten we met oliegevulde windmolens zetten en vol schadelijke stoffen zonneparken bouwen. We weer volledig voor gas en fossiel gaan of zo veel mogelijk. Maar goed ja ik doe mee aan loterijen en ja ik heb wat gewonnenn . 2 Handdoeken. Ach je kan maar hopen op het miljoen.... Fijne dag
henkthing 4 maanden geleden
paar keer straatje gekocht maar elke keer moest er geld bij. in het verleden bank/giro meegedaan en was hetzelfde ook de lotto en noem maar op. voor mij een grote oplichtersbende die rijk word van ons zuur verdiende geld. maarja we nemen zelf de gok en doen het zelf. mij nooit meer gezien.
Peter Arnolds 4 maanden geleden
Ja zeker heb ik iets gewonnen . 1 x 10 euro
TCB 4 maanden geleden
Is ook weer een vraag en geen stelling! Had moeten zijn: ik speel mee in één of meer loterijen. Begin het nieuwe jaar eens goed Zeelandnet!
Mieppio 4 maanden geleden
wij doen aan 1 loterij mee en nee dit is iet de postcode loterij dat is een chantage loterij. Ze maken je gek met Stel je voor dat de buren wat winnen en u doet niet mee, dat is jammer want dat wint u niets. En je moet nog 33% kans spelbelasting betalen. Dus bedragen die je op tv ziet zijn niet de echte bedragen. Ons niet gezien.
Mieppio 4 maanden geleden
Die wel winnen in de postcode loterij zijn de Bn''ers die reclame maken want die stoppen eind van het jaar een ton in hun zak, dat zijn de winnaars.
Ron625 4 maanden geleden
De loterijen willen geld verdienen, dus moeten ze meer binnenkrijgen dan wat ze kunnen uitkeren. De kans dat je verliest is dus groter, dan de kans dat je wint. De meeste zekerheid dat je niets verliest is dus niet meespelen !
GeelHesje 4 maanden geleden
@Mieppio: De grote "winnaar" van elke loterij is elke maand weer De Staat. Zij incasseren niet alleen elke maand 33% kansspelbelasting op elk winnend lot in elke loterij (!!!) Maar ook daarna "winnen" ze elk jaar opnieuw aan vermogensbelasting over het gewonnen bedrag en allerlei andere soorten belastingen als je wat met dat gewonnen geld gaat doen zoals btw accijnsen en tig andere soorten belastingen en als u na uw overlijden nog wat over heeft van het gewonnen bedrag en dat na wil laten aan uw kinderen ook dan staat namens De Staat weer de belastingsdienst bij u op de stoep om over uw eigen dood heen nog oa erfbelasting te komen heffen. Kortom: Er is elke maand opnieuw maar 1 Grote Winnaar en dat is De Staat en die wint niet alleen maandelijks altijd meervoudig maar dat ook nog eens zonder mee te spelen en zonder lot! De Maffia is er helemaal niks bij.
Kaiser 4 maanden geleden
wees blij dat er mensen winnen , en dan 33% kansspel belasting betalen, komt weer ten goede aan ons allen en doe je niet mee ook geen probleem ,je wordt er tenslotte niet toe gedwongen
Howy Cues 4 maanden geleden
Nee, met loterijen maakt men misbruik van de goedgelovigheid van de mens. Waarom doen mensen mee aan loterijen? https://www.wijzeringeldzaken.nl/platform-wijzeringeldzaken/publicaties/waarom-doen-mensen-mee-aan-loterijen.pdf.
GeelHesje 4 maanden geleden
@Kaiser: Natuurlijk leuk als je de hoofdprijs wint en het is zeker niet dat ik het niemand gun. Maar! In het overgrote deel van de gevallen hebben mensen eerst vele jaren betaald en niks gewonnen. Vervolgens win je wat (meestal ook niet de hoofdprijs) en dan moet je meteen 1/3de afstaan en over de rest veelvoudige keren belasting betalen zodat je blij mag zijn van het gewonnen bedrag 1/3de te "mogen" houden (2/3de van wat iedere maandelijkse van kleine tot grote winnaar/winnares wint gaat dus vrijwel meteen naar De Staat) wat overigens bij een hoop mensen ook nog eens voor (grote) problemen kan zorgen ivm toeslagen enz enz. En in de meeste gevallen is die 1/3de die je uiteindelijk zelf "mag" houden lager dan de meestal jaren lange inleg om te mogen winnen! Beter goed gokken en maar 1 keer meedoen met een volledig lot. Win je wat dan is de kans op "winst" groter dan jaren lang inleggen en dan een keertje 25 euro winnen. Maar zoals ik al zei: Er is elke maand weer een en dezelfde grote winnaar en dat is De Staat. En om heel eerlijk te zijn: Die gun ik geen enkele prijs want zij "winnen" niks zij jatten grote delen van wat de winnaars winnen! En dat is dankzij diezelfde Staat nog legaal ook. Echt: Crimineler kan bijna niet!
ST DEKEN 3 maanden geleden
Wij gaan stoppen met het spekken van de postcode loterij. De reclame van deze geeft aan dat van Groningen tot Zirkzee er winnaars kunnen zijn. Wij wonen in Zeeuws-Vlaanderen dus vallen naast de boot. Wij vroegen ons al af; al die jaren meespelen en nooit eens iets om vrolijk van te worden. Oja je krijgt chocolade in de bus wat totaal al aan brokken ligt, ook lekker gezond die chocolade, en maar klagen dat de Nederlanders zo dik worden. Maar niet op de bankrekening dat is slechts voor een kleine groep weggelegt
Frank2 3 maanden geleden
Niet meer. Vroegere jaren af en toe wel een keertje. Maar zelden of nooit iets gewonnen. Het is net al regen, de meeste druppels vallen er naast.
Zeeuwleeuw 3 maanden geleden
Neen! Ooit jarenlang aan de Staatsloterij meegedaan en héél af en toe won ik 5 euro of 7,50 of een gratis lot. Toen ik ging uitrekenen hoeveel honderden euro's ik al had weggegooid ben ik er mee gestopt, want dat geld bespaar je dan in ieder geval. Die zekerheid is 100 %. Iedereen hoopt op dat miljoen en psychologisch maak je je zelf wijs dat speciaal jij persoonlijk daar veel kans op maakt.... Daar speelt de geraffineerde reclame voor loterijen ook gretig op in. Het was bij de Staatsloterij zelfs zo dat alle niet verkochte loten ook meededen aan de loterij zodat de grote prijzen vaak op een niet verkocht lot vielen. Iedereen ging er vanuit dat de prijzen vanzelfsprekend zouden vallen op de verkochte loten, maar dat was dus een grote illusie! Pure oplichterij dus. Bovendien is de kans dat je echt een flinke prijs wint zo extréééééém klein. De kans dat je door de bliksem getroffen wordt schijnt nog groter te zijn. Dus ik besteed mijn geld liever aan leuke en zinvolle dingen.
pappajesse 3 maanden geleden
Ah zeeuwleeuw jij hebt dus jugend retted gesponsord en de nl boten die vee vervoeren voor slavenhandelaren....uit libie en EU. Geld goed besteed lol. Ag wat niet weet.
Zeeuwleeuw 3 maanden geleden
En inmiddels is hier voor de 3684e keer hetzelfde riedeltje van Fiat geplaatst....
Peter Arnolds 3 maanden geleden
Ik doe al meer dan 50 jaar mee met de staatsloterij met wisselend resultaat. Verleden jaar 10 euro + maar ik heb ook wel eens 5000 gulden gewonnen.
Zeeuwleeuw 3 maanden geleden
@Peter Arnolds Leuk dat u een keer 5000 gulden ( = 2250Euro) gewonnen heeft. Maar wanneer u al meer dan 50 jaar meedoet heeft u waarschijnlijk al vele malen meer geld er aan uitgegeven. Net als in een gokhal verleid een keer iets winnen mensen om vooral door te gaan in de hoop een keer die enorm grote prijs te winnen. Helaas is dit vrijwel altijd een illusie. Slechts een klein deel van al het ingelegde geld komt beschikbaar voor prijzen. Het staat iedereen natuurlijk vrij om te gokken of aan een loterij mee te doen. Maar wanneer je niet meedoet weet je zeker dat je het geld in je zak houdt, dus die winst heb je in ieder geval. ;)
Domoor 3 maanden geleden
Is het leven zelf al niet een grote loterij.
Peter Arnolds 3 maanden geleden
@Zeeleeuw. Heel het leven van een boer is een grote lotetij .Nu heb ik nog steeds 2 ha aardappels in de grond en deze staan onderwater en zijn verloren. Zo is het ook met een staatslot [ 2 vijfjes ] winnen of verliezen, het is altijd maar afwachten.
jgth 3 maanden geleden
Er is er maar één die iedere seconde, min ,uur, dag ,maand of jaar geld verdiend en dat is Den Haag en hoeveel breng het op aan belasting ,en je betaald inkomsten belasting ,dan ook weer kansspel belasting en wij trappen er vol in
Borduurnaald 3 maanden geleden
Ik ben zeer tevreden zonder mee doe aan wat voor loterij dan ook.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.