Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Heeft u een tatoeage?

5.539 stemmen | Geplaatst op 28 december 2023 | Website

Ja, meerdere
13.6%
Ja, één
7.1%
Nee, die heb ik niet
79.3%

Reacties (43)

Zeeuwleeuw 4 maanden geleden
Vreemd dat de vorige stelling over het afschaffen van het verplichte "eigen risico" bij de zorgverzekering al na 12 uur verwijderd wordt. Alsof een tatoe zoveel belangrijker is... Bovendien is deze de afgelopen jaren ook al meermalen voorbij gekomen.
Zeeuwleeuw 4 maanden geleden
Neen, ik heb geen tatoe. En ik wil er ook geen! Bij sommige mensen vind ik het best leuk staan, wanneer het niet al te opzichtig is. Iemand die helemaal van tot tot teen onder de tatoes zit, of in zijn/haar gezicht, vind ik ronduit lelijk. Maar die persoon mag dat natuurlijk zelf weten. Daarnaast ben ik van mening dat die inkt in je lichaam erg ongezond is. Bovendien wordt het ook lelijk wanneer je ouder wordt en je huid rimpelig wordt. Dat valt dan veel meer op.
Peritum ? 4 maanden geleden
Gelukkig niet, ik heb een huid zoals met de geboorte bedoeld is en elke versiering hieraan doet afbreuk. Puur natuur. Sommige mensen hebben meer verf op hun lichaam dan ik op de voordeur.
No summer this year 4 maanden geleden
Gelukkig niet. Lijkt wel n hipe tegenwoordig. Hoe meer hoe mooier. Nu die dolfijn is na n paar jaar een Grote walvis. En dan janken ze want dan moet die er weer af. En in combinatie met vorige stelling. In sommige gevallen betalen wij er aan mee. En o ja Nexit.
iemand anders 4 maanden geleden
Ik heb in mijn dienstijd een tatoage laten zetten van het embleem van de "Huzaren van Boreel" Na 60 jaar is wel bijna onzichtbaar geworden.
Karel33 4 maanden geleden
ja--ca 70 jaar geleden laten zetten in singapore en japan.
Frank2 4 maanden geleden
Nee!!. En er zal er ook nooit eentje komen. Hoewel ieder dat voor zichzelf moet uitmaken natuurlijk. Een tatoeage KAN best mooi en leuk zijn, maar er zijn lieden die er met iedere extra tatoe steeds lelijker gaan uitzien. Soms denk ik. Tjeetje, wat doe je jezelf aan?. Verschrikkelijk.
Howy Cues 4 maanden geleden
Vaak schuilt er achter een tattoo schuilt een persoonlijk verhaal. Denk aan bijvoorbeeld verdriet, liefde of een levensvisie. Mooi of lelijk? Als non-conformistisch gedrag niet begrepen wordt, oordeelt men veelal met niet complimenteuze aanmerkingen. Nadenken is moeilijk, oordelen is makkelijk, daarom kleuren kleinburgerlijke personen overwegend binnen de lijntjes. Personen met tattoos daarentegen zijn niet zo vatbaar voor de hokjesgeest. Daarom geven zij aan hun gevoelens een zichtbare expressie; een tattoo wel te verstaan. Niets mis mee. Sterker nog, als mijn lijf zou kunnen praten, zou het zeggen: 'Deze tattoo is op mijn lijf geschreven.' Mensen, maak je liever druk over die voedingshypes, want die zijn niet bepaald bevorderlijk voor een gezond functionerend lichaam.
C.J. de Loof 4 maanden geleden
Nee heb ik niet en nee ik vind het ook niet mooi bij een ander. Als je bij me komt solliciteren en je hebt een tatoeage in het zicht dan neem ik je niet aan.
Zomervliegje 4 maanden geleden
@de.loof wat ben jij een eikel! Zou niet eens bij je willen werken! Iemand beoordelen op hen uiterlijk zegt iets over jouw bekrompen mind! Alsof iemand ineens incompetent is als die tatoeages heeft. In de grondwet staat letterlijk dat je iemand in zijn persoonlijke leefsfeer niet mag aantasten. Ik sta onder en heb een goede baan en veel contacten met diverse mensen met verschillende culturen en achtergronden. Echt typische scheinheilig gedrag van menig personen hier.Beter een tattoo zichtbaar en oprecht en eerlijk zijn dan zo'n achterbakse droeftoeter.
Karel33 4 maanden geleden
ondanks mijn 6 tattoos heb ik er nooit last van gehad tijdens sollicitaties. en wat anderen er van vinden interesseert mij absoluut niet. tattoos verhinderen ook dat je crimineel wordt: ze hebben je zo te grazen...........lol. @ zomervliegje: je hebt gelijk wat C J de Loof betreft. een eikel first class.
Howy Cues 4 maanden geleden
Werken bij C.J. de Loof? Nee, dan solliciteer je naar problemen. De Loof is nog van de 'degeneratie' wie betaalt, bepaalt. Dit leeghoofd verkondigt het motto: 'wie niet werkt, zal niet eten'. Zo'n rotte appel in de mand maakt al het gave fruit te schand. Eigenlijk is zo'n openlijke zwart-op-wit-bekentenis van C.J. de Loof een overduidelijke overtreding op artikel 1 van de Nederlandse Grondwet. Een werkgever mag geen onderscheid maken tussen sollicitanten op basis van kenmerken als geslacht, leeftijd, nationaliteit of geloof. Dat is namelijk discriminatie. Ja, Zomervliegje, op zo'n hoop stront moet flink gescheten worden. Huichelaar De Loof pronkt wel met zijn veren, maar ondertussen doet hij goede zaken met getatoeëerde klanten. Daar is een prachtig woord voor: reetkruiper.
Allem 4 maanden geleden
Een werkgever bepaalt zelf wie hij aanneemt of niet. @cj de loof heeft 100% gelijk. Een zichtbare tatoeage hoort niet thuis bij een persoon met een representatief beroep.
Zomervliegje 4 maanden geleden
@Allem Ik heb een representatief beroep. Mijn tatoeages doen niets af aan mijn cognitieve vermogen. Ook mijn interactie met klanten is prima! Ja zeker vinden sommige daar wel eens wat van en dat mag zolang je respect hebt voor elkaar en niemand afzeiken war hedendaags op nummer 1 staat voor vele. Zeker wat hier altijd reageert. Glaasjes azijn zijn voor sommige echt toppunt van de dag.
Karel33 4 maanden geleden
ook polietagenten hebben zichtbare tattoos. en weer veel azijnpissers aanwezig.
C.J. de Loof 4 maanden geleden
Geweldig al die die gepikeerde reacties als iemand gewoon de waarheid verkondigd, maar helaas voor jullie wie betaalt bepaalt toch echt hoor en nee ik zal nooit als reden voor de afwijzing opgeven "omdat je een tatoeage hebt....." want zo gaat het in Nederland je mag nooit tere zieltjes kwetsen, dus lekker allemaal om de hete brei heen draaien. Medewerker met kortste dienstverband bij ons is 8 jaar langste 35+ ik geef het toe, ik ben waarschijnlijk een hele slechte werkgever. ;-)
Howy Cues 4 maanden geleden
CAO bepaalt sukkel. Je hebt letterlijk gezegd: "Als je bij me komt solliciteren en je hebt een tatoeage in het zicht dan neem ik je niet aan." Nee, jij verkondigt niet de waarheid, want jij komt er niet eerlijk voor uit. Met de achterbaksheid van een parasiet durf je het niet recht in het gezicht te zeggen van een sollicitant. En over 'tere zieltjes' gesproken, verklaart dat je zo verongelijkt reageert. Jouw opmerking (om de hete brei heen draaien = iets willen maar niet durven te zeggen) slaat als een tang op een varken. Immers waar jouw hart vol van is daar loopt jouw mond van over. Je kunt nu wel als "wij van Wc-Eend" een beroep doen op anonieme medewerkers, maar dit argument is niets anders dan een een drogredenering. Zoals eerder gezegd, ben je een rotte appel in de mand, waardoor je goedwillende, geëngageerde ondernemers in een kwaad daglicht plaatst.
B Tender 4 maanden geleden
Nee...geen zichtbare inkt tatoeages aanwezig hier.......Wel zijn er in de loop der jaren wat littekens op m'n ziel gekomen (en is er eigenlijk inmiddels geen plaats meer voor nieuwe)......Tellen die ook mee?
iemand anders 4 maanden geleden
@C.J. de Loof. Maar nu is de solicitant een donker gekleurde persoon of een dame met een hoofddoek ? Of een moslinm die iedere dag even in een hoekje op zijn knieen moet ? Of een persoon in een rolstoel .
B Tender 4 maanden geleden
Uhm...meneer de Loof (beste Cees)? Ik heb alleen littekens op m'n ziel.....Als ik solliciteer bij je, maak ik dan een kans?....Ik zeg er wel van tevoren bij, dat ik een 9 tot 5 mentaliteit heb en recht heb op een fatsoenlijke middagpauze, een schoon toilet kan gebruiken, overuren netjes betaald worden. Daar staat natuurlijk wel tegenover, dat je minder premie aan mij kwijt bent en ik dus een stuk goedkoper ben per uur.
DeWaarheid 4 maanden geleden
Ik ken C.J. de Loof niet en weet ook niet welk bedrijf deze persoon runt. Maar het refomatorische druipt er van af. Het personeel weigeren met tatoages en de enorme lange dienstverbanden bevestigen dit. Ik kan het natuurlijk mis hebben, maar het heeft er wel alle schijn van. Zelf heb ik geen tatoages, maar ik zou voor geen goud willen werken voor een werkgever die zo bekrompen en kortzichtig is.
B Tender 4 maanden geleden
Ach.....ik ken hem wel, welliswaar van ver. Het is de kwaadste niet. En in hoeverre een werkgever....?? Maar al met al, komt het er bij mij op neer, dat werkgevers teveel eisen kunnen stellen ter aanvulling van "hun personeelsgebrek" en zich daarover beklagen, dit terwijl er voldoende capaciteit aanwezig is.......Ik zou dan ook tegen werkgevers willen zeggen....."stel je eisen eens wat bij en betaal eens wat meer/ dan wel voldoende" en richt je niet op alleen op de CAO zijde van de werknemer, maar hou je ook de verplichtingen van werkgevers kant (die er helaas tegenwoordig bij alle kanten bij inschiet)...............Helaas, er wordt dan liever maar uitgeweken naar arbeidsmigranten, al of niet met tatoeages, maar kennelijk werken als honing op de ziel van de werkgever.......En wat eventueel de naeffecten betreft......Dat zal hun een biet zijn!!
Frans Elenbaas 4 maanden geleden
Ik maak mij er niet al te druk om. Wel vind ik dat je terughoudend moet zijn, met het beschadigen van je huid. Want dat is het natuurlijk wel. Zoals ringetjes door je oor of andere plaatsen van je lichaam. En het zegt ook wel iets van de persoon. Als je dagelijks aan iets herinnerd wil worden, kies dan voor iets anders.
Mieppio 4 maanden geleden
Wel erg belangrijk voor jullie zeker omdat jullie willen weten wie er een tatoeage heeft. Tijd voor een andere stelling
Howy Cues 4 maanden geleden
"Het zegt ook wel iets van de persoon," zegt Frans Elenbaas. Van de persoon? Nee, het zegt iets 'over' jou, Frans. Als jij dagelijks aan niets herinnerd wil worden, kijk dan in de spiegel. "Ik maak mij er niet al te druk om," beweer je. Maar ondertussen neem je anderen wel de maat. Wederom zegt dit iets over jou, want je veinst je anders voor dan je bent. Je onoprechtheid spreekt boekdelen. De wezenlijke oorzaak van het verouderingsproces (huid, hersens) is oxidatieve stress. Daarentegen heeft een tatoeage een positief effect op het immuunsysteem, het geluksgevoel en het uiterlijk. Trouwens onderzoek wijst uit dat veel bedrijven een graantje meepikken van de associaties rondom tatoeages: hip en eigentijds. Hiermee wordt het imago opgepoetst naar de buitenwereld. Dus Frans, neem je eigen advies ter harte: "kies dan voor iets anders".
W.Melger 4 maanden geleden
Wie neemt wie de maat, haha, ongelooflijk.
TCB 4 maanden geleden
Al die vragen steeds behoren niet tot een stelling Zeelandnet! De stelling had kunnen zijn; Tatoeages zijn voor tokkies of Een tatoeage is ordinair. Daar kan men het dan mee eens of oneens zijn.
Frans Elenbaas 4 maanden geleden
Het zou verstandig zijn, dat mensen die overwegen een tatoeage te zetten, de medische artikelen hierop raadplegen. Bij de bloedtransfusie hebben ze liever geen mensen met tatoeages . Het tatoeages spul kan namelijk ook in de bloedbanen terecht komen. Bij hoge nood wordt dit risico wel genomen. Jammer dat mensen hierin niet goed over nadenken.
music man 4 maanden geleden
@Frans Ellenbaas. Ik heb hier nooit iets van gemerkt, ze zien mij graag 2 x per jaar komen. En ik heb heel wat plaatjes op mijn lichaam.
Mosk 4 maanden geleden
ik vind het zo ontzettend smerig. het is net of je een paar jaar jezelf niet hebt gewassen. wat bezield deze mensen toch? aandacht?? je bent toch geen indiaan zeg.
Mosk 4 maanden geleden
en voor politie agenten vind ik het helemaal onfatsoenlijk. zij hebben een voorbeeld functie, nou als je sommige erbij ziet lopen. vooral in die grote steden van ons land, daar kijkt helemaal niemand hoe of wat.
Zomervliegje 4 maanden geleden
Wat een onzin verhaal @Frans Elenbaas je mag gewoon bloed doneren als je tatoeages hebt, echter moet je tenminste 4 maanden wachten nadat je er één gezet hebt. @mosk lekker kortzichtige bekrompen opmerking weer. Hahaha. Gemiddelde leeftijd is toch allemaal al verschrompeld hier. Wat een mafketels! Waar een mens zich druk om kan maken. Wat ik eerder zei liever een oprecht en eerlijk persoon dan een scheinheilige droeftoeter zonder!
Zomervliegje 4 maanden geleden
@Howy Cues mooi beschreven! Zal voortaan eens vragen aan mensen of ze mij als persoon onbekwaam zouden vinden. Kijk of ik daar eerlijk antwoord op krijg daar het om levens gaat. Kijken of men nog steeds afwijzend is naar mij. Want hè als het wat over mij als persoon zegt prima maar help ik toch ook gewoon niet.
B Tender 4 maanden geleden
Nou, schrijf mijn naam dan maar alvast op....Ik hoef geen insecten aan m'n bed.
Frans Elenbaas 4 maanden geleden
Het UMCU geeft in haar onderzoek over het effect van tatoeages in bv MRI scans wel degelijk aan, dat er risico's aan verbonden zijn. Ook geeft zij aan dat in de inkt die gebruikt wordt, stoffen zitten die schadelijk kunnen zijn. Het is maar dat je het weet. Maar het is nog steeds iedereen vrij, om een tatoeage te plaatsen. Wat een ander er ook van vindt.
Mieppio 4 maanden geleden
waarom blijft deze stelling zo lang staan geef daar nu eens antwoord op. De 1 blijft 1 dag staan en andere onzin stellingen zoals deze 3 dagen. Ga eens wat anders verzinnen
Zeeuwleeuw 4 maanden geleden
Even off topic: De eerste dode is al weer gevallen door vuurwerk... Daar komen waarschijnlijk, zoals elke jaar, zo'n 1200 à 1300 gewonden bij. Ik hoop dat het er 0 worden, maar de werkelijkheid is helaas ieder jaar weer opnieuw een drama. Mensen die een hand kwijt raken, een oog, beide ogen, een verminkt gezicht, doof worden. Blijkbaar moeten we dat allemaal maar normaal vinden voor een "feestje" omdat er gewoon een nieuw jaar begint.
Zeeuwleeuw 4 maanden geleden
En inderdaad onbegrijpelijk dat soms een stelling binnen een paar uur al vervangen wordt en een andere onbenullige drie dagen blijft staan.
Zeeuwleeuw 4 maanden geleden
Omdat we over tatoes wel uitgepraat zijn hier nog even filmpje over een lekkere snuggere gast die een lading vuurwerk in Duitsland had gekocht en met zijn maatje in de auto een sjekkie ging roken, waarna alles in de fik vliegt en de talloze vuurpijlen tot ontlading komen en alle kanten opvliegen. Spectaculaire beelden. Maar dom dom dom. https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5426928/vuurwerk-auto-zuidwolde-brand-duitsland-video
BigF666 4 maanden geleden
Cees de Loof, je was vroeger bij de Bree al een eikel, blijkbaar nog niks verandert ,,,,
dutchy71 4 maanden geleden
Ik hou er wel van, Vindt je het niets bij mij dan kijk je toch de andere kant op, En mensen het zal mij ook een biet zijn!!!!!!!!!!!!!!!!!
Howy Cues 4 maanden geleden
Risico? Hum, een mogelijke kans dus. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) geeft aan dat het risico op kanker door tatoeages heel klein is. Het varieert van 1 op 10.000 tot 1 op 1 miljoen. Tatoeage-inkt bevat stoffen die kankerverwekkend kunnen zijn. Zoiets als de kans om het getroffen worden door een bliksemschicht. Het is maar dat je het weet. Zoek voortaan geen spijkers op laag water, Frans Elenbaas.
pappajesse 4 maanden geleden
nashi peer aan het stoven. vervolgens plakje ijs gestoofde nashipeer dan gesmolte chocolae en slagroom. Zelfgemaakte wijn topavond Samen oud en nieuw. Alvast heel veel sterkte komend jaaar. en fuch de agenda fuck wef
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.