Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ajax verliest van amateur club in de beker

3.517 stemmen | Geplaatst op 22 december 2023 | Website

Kan gebeuren
20.2%
Het is een schande!
32.2%
Het interesseert me niet
47.7%

Reacties (20)

ehietahoarn 4 maanden geleden
Lekker belangrijk!
pappajesse 4 maanden geleden
nou zeg!
iemand anders 4 maanden geleden
Ik als geboren Rotterdamer moet toch even glimlachen dat de godenzonen van v Gaal door het ijs zijn gezakt.
BaGj 4 maanden geleden
Dat komt er van als je altijd zo arrogant doet !
Peritum ? 4 maanden geleden
De wens “ een vrolijk kerstfeest en een goede jaarwisseling “ van de webmaster was ludieker geweest dan deze armtierige stelling, maar tja, ‘t blijft zeelandnet eej !
ierist 4 maanden geleden
Boeit mij niet. Alleen Feyenoord interesseert mij.
Mieppio 4 maanden geleden
Ze verdienen niet beter stelletje over het paard getilde jong. Ze denken dat ze heel wat zijn die van 020. "krijgen" miljoenen maar verdienen doen ze het niet. Ze zijn te sloom om de enen voet voorbij de andere te zetten. Als ze net zo hard naar de training rijden als dat ze "voetballen" komen ze er nooit. Stel lapzwansen.
B Tender 4 maanden geleden
Prachtig natuurlijk, dat een derde klasser in de voetbal de oren wast van een eredivisie club. Eentje die met hoogmoed in de bol, even dacht het varkentje te kunnen wassen, of was het zoiets van "die beker hoeven we niet?".. Het laatste zullen we maar gewoon in het midden laten dan.......Tenslotte hebben ze hem ook al 20x gewonnen en waren 8x verliezend finalist.......Maar al met al (deze keer niet) er gloort dus nog hoop, voor de enigste provincie in Nederland, die geen betaald voetbal speelt.....Na het prof avontuur van VCV, nooit meer van de grond gekomen in Zeeland en juichen we daarom kennelijk maar liever voor clubs van buiten de provincie.......En, ach, die beker mag je tenslotte niet zomaar houden he.... die moet je ook weer inleveren,........ want daar zit statiegeld op?
Kaiser 4 maanden geleden
ik doe er wel niks aan , maar nu heb ik toch een leuke kerst
Howy Cues 4 maanden geleden
Elke beroepsspeler was ooit een amateur. Soms wint de voldoening (sport uit liefhebberij) van het financieel gewin (sport uit geldzucht). Of je legt het uit als Cruijff: "Voetbal is een spel van fouten. Wie de minste fouten maakt wint."
patrik71 4 maanden geleden
Hercules speelt op hetzelfde niveau 3e klasse als Hoek en Kloetinge, daar heeft Ajax dus van verloren. Slecht spelen en ongemotiveerd zijn kan altijd in zulke potjes,vroeger won je zulke wedstrijden dan met 1-0 en niemand die er ooit nog naar vroeg. nu ben je lachwekkend en praten ze er over 20 jaar nog over.
Rippertje 4 maanden geleden
ik als ras echte Rotterdamert ( woonde vroeger in de Donkerslootstraat ) en als ik uit ik het raam van mijn slaapkamer keek zag ik de heilige grond en dan was de dag er goed. Het is nu stil in 020 ,en dat zal wel ook een poosje blijven. Arrogantie wordt toch een keer bestraft Ooh zo heerlijk
Karel33 4 maanden geleden
feyenoord?? het klompenkotje van ajax. nee--voebal is net als veel andere geen sport meer-alleen nog het grote geld. fair play en fatsoen zijn onbekende woorden.
Zeeuwleeuw 4 maanden geleden
Enorm leuk voor die club dat ze gewonnen hebben! Die zogenaamde topsport is bij bepaalde sporten helemaal doorgeslagen. Doordat er zo extreem veel geld (lees: hebzucht) mee gemoeid gaat ontstaan er allerlei zieke, destructieve mechanismen. Volkomen foute types komen er op af om hun zakken te vullen en macht te vergaren. De afstand met de gewone sporters en -liefhebbers wordt steeds groter. Bij het voetbal wil men nu zelfs een "Super" competitie opstarten waarbij nóg veel meer geld gemoeid is. Ook de talloze miljoenen in de Formule 1 is een ongezonde situatie.
Rippertje 4 maanden geleden
@karel020. Loser!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mosk 4 maanden geleden
ze moeten dat voetballen eens afschaffen. kost klauwen vol geld als de jongens weer eens gaan knokken. ze kunnen dat geld beter gebruiken voor goede doelen.
Howy Cues 4 maanden geleden
Rotterdamert? Teringslecht, geepekop. Een echte Rotterdamert is nooit ergens voor hij is overal tegen. Enne 020, pleurt op man, kommie uit een rolletje pleepepier gekropen? Zittten jullie op Zuid nog steeds te klooien met zo'n draaischijftellefoon. Boere! Feyenoorders zijn kakkerlakke. En de Kuip mag dan de Trots van Zuid zijn, maar Rottûrdam is 't Kasteel. Donkerslootstraat? Oh, Hillesluis, de Kaap, tomaierbuurt, de wijk van omhooggevallen roffa's. Trouwens, Rippertje, als je uit je slaapkamer keek, zag je alleen ontheiligde kuthoeren. D'r is maar een kluppie, Rippertje, en dat is Sparta.
Mieppio 4 maanden geleden
Andere stelling zou niet verkeerd zijn ipv de stelling over die 020 club die niet kan voetballen
Tramper Kees 4 maanden geleden
Dit gebeurt met matchfixing. Er zijn bewijzen dat de veel van de Ajax supporters heeft gestemd op Hercoles en ook op bepaalde eindstand en wie er zou scoren. Er zijn studenten en supporters die zo vaak ingezet hebben dat ze ruim 12.000 euro de man hebben gekregen. Als je per persoon voor 1000 euro inzet en de keeper doet een stapje opzij dan gebeurt dit. Dit is voor mij geen sport meer en hier haak ik af. Dit is bewust in gang gezet. Ook is er gezegd dat alle Amsterdamse supporters alle geld terug krijgen. Kaartjes en reisgeld. Bizar gewoon.
Alles stroomt 4 maanden geleden
Dat is juist het leuke van beker voetbal toch?
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.