Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gordon en Gerard Joling terug als duo op TV?

3.224 stemmen | Geplaatst op 20 december 2023 | Website

Ja! ik ga zeker kijken
12.3%
Och, wel aardig
13.5%
Nee, niks aan!
74.3%

Reacties (7)

Zeeuwleeuw 4 maanden geleden
In het verleden heb ik hen wel eens gezien en omdat zij op allerlei onorthodoxe manieren en ook onverwacht van alles er uit flappen moest ik er best om lachen. Zij waren best ad rem en snel in reageren. De laatste jaren lagen zij blijkbaar enorm met elkaar overhoop en hadden geen goed woord meer voor elkaar over. Het lijkt mij dan nu een beetje ongeloofwaardig om weer als duo op te treden. Maar het is in vergeven dat we vergeven worden en er is al meer dan genoeg ellende in de wereld dus wie weet komt het toch weer goed en wordt het nog wat. Verder vind ik het niet zo belangrijk en ik zal er geen seconde minder door slapen.
Kaiser 4 maanden geleden
zulke nep figuren , maar er zullen genoeg hersenloze kijkers zijn
Peritum ? 4 maanden geleden
Deze twee gewetenloze en respectloze nepfiguren voor altijd verbannen van de tv. Er is al genoeg ellende in de wereld.
Howy Cues 4 maanden geleden
Als je van humor onder de gordel houdt, zit je bij Geer en Goor in het juiste hokje. Ieder zijn meug. We leven nu eenmaal in een wereld waar stompzinnigheid wordt gefiatteerd en intelligentie wordt genegeerd. Over klimaatonzin gesproken, fiat124sport. Als jij nu eens verandert, hoeft het klimaat het niet te doen. Ook politici zijn veranderlijk als het weer. Wilders: "Ik heb geen toverstokje," dus naargelang het uitkomt, verdwijnen of verschijnen zijn beloftes. Zoals de wind waait, waait zijn jasje.
B Tender 4 maanden geleden
Muffe zooi, gedreven door geldgebrek......Ook al stoffen ze eerst af....'t is niks, 't was niks en 't wordt niks, ook niet als " 't is niks " er een niet mee doet.
Howy Cues 4 maanden geleden
Zie het als een product. Wil je het niet dan schaf het niet aan. Hou je van platvloerse, dubbelzinnige of seksistische gekkigheid dan kijk je waarschijnlijk. Vorige edities scoorden hoge kijkcijfers, dus een volgend succes ligt in de lijn der verwachtingen. Kijkers blij, adverteerders blij, producenten blij en vooral het geld-minnend duo Geer & Goor blij. Smakeloosheid is kassa.
the_street 4 maanden geleden
Keuze 4 O ik kijk geen televisie
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.