Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Krijgt u een kerstpakket?

2.529 stemmen | Geplaatst op 18 december 2023 | Website

Ja, die heb ik al gehad
20.5%
Ja, die krijg ik
17.7%
Nee, niet
61.8%

Reacties (13)

Zomervliegje 4 maanden geleden
Ja! Deze inhoud gaat gelijk naar de kinderen. Ze vinden dat super leuk. Uiteraard wat alcohol betreft niet.
Howy Cues 4 maanden geleden
Kerstpakket? Het gaat om 't gebaar. Ja, ja, dat geloof jezelf. Iedereen wordt steeds kritischer, dus een gegeven paard wordt wel degelijk in de bek gekeken. Als werkgever wil je niet als Scrooge bekend staan, dus een bonus of loonsverhoging is het ultieme kerstpakket. En niet zo'n kerstpakket met allerhande flutartikelen, waarvan de helft direct in de kliko verdwijnt.
xjxjxjx 4 maanden geleden
Kerstpakket? Met allemaal van die 'gezonde' dingen vol met e-nummertjes? Nee, dank u.
Peritum ? 4 maanden geleden
Neen, vroeger gaf ik m’n kerstpakket aan minderbedeelden maar indien ik er nu een zou ontvangen ging deze linea recta terug naar de gever/ schenker. Goedbedoelde rotzooi wordt je in de maag gesplitst en mist volkomen het doel. Maar gelukkig, ik krijg er geen en koop wel wat leuks of lekkers, betaald uit eigen knip.
famclaes 4 maanden geleden
Ben al 6 jaar gepensioneerd maar krijg nog elk jaar een kerstpakket van mijn voormalige werkgever en dat waardeer ik zeer.
pappajesse 4 maanden geleden
Ja lastenverzwaring oorlog klimaatdictatuur cbdc digitaal paspoort omvolking huizentekort zorginfarkt Het kan niet op van het jaar:) Zo blij met WEF kerspakket https://rumble.com/v41et5e-merry-christmas-from-our-supreme-leader-nazi-klaus-schwab-from-the-world-ec.html
gerrit v D 4 maanden geleden
Nee, geen pakket maar een eindejaarsuitkering .
energieverbruik 4 maanden geleden
Ben nu 2 maanden met pensioen, vroeg aan mijn ( ex ) teamleider, " krijg ik nog een Kerstpakket ? "Antwoord: NEE, WANT JE WERKT NIET ( MEER ) BIJ ONS.... :(
B Tender 4 maanden geleden
Al jaren krijg ik het mooiste kerstpakket dat er is.......Geen werkgever meer......Geen last van een kerststol meer, die ik ooit uit m'n handen liet vallen en waardoor een stoeptegel brak.....Geen last meer van kaviaar, die ruim over de datum was....Geen jaloezie meer tov collega's, die er soms wel drie kregen en een ander zelfs geen......Of die een gratificatie, in geheim, kregen omdat ze "zo goed" waren, omdat ze een potje bij de baas konden breken (ipv een stoeptegel)..........Nee...... helemaal perfect zo, zoals het nu is.........en vwb. hou ik dat nog jaren vol.
Mieppio 4 maanden geleden
@energieverbruik als jij geen kerstpakket meer krijgt omdat je 2 maanden met pensioen bent, moet die werkgeven een draai om zijn oren krijgen van hier tot tokio. Echt een asociaal figuur.
Kaiser 4 maanden geleden
aan de reacties te zien gun ik sommige mensen geen kerst pakket .
Chouffeke 4 maanden geleden
@Kaiser, idd en als je kerstpakket je niet bevalt schenk het dan aan de voedselbank...die zijn er blij mee!
Howy Cues 4 maanden geleden
Traditionele kerstpakketten zijn oubollig en niet meer van deze tijd. In moderne bedrijven, zoals in de bank- en verzekeringsbranche, kiest men vaak voor de cadeaubon. Soms laat een bedrijf het personeel zelf het cadeau uit een catalogus kiezen. Daar wordt de werknemer blij van. En de baas plukt hier de vruchten van. Gezien de reacties van veel oudjes weten ze niet meer waar Abraham de mosterd haalt.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.