Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Joost Klein voor Nederland naar Eurovisie Songfestival

3.185 stemmen | Geplaatst op 13 december 2023 | Website

Te gek!
3.9%
Geen slechte keuze
3.1%
Ik had iemand anders gekozen
18.7%
Joost wie?
74.3%

Reacties (15)

Zeeuwleeuw 4 maanden geleden
Ik had nog nooit van het mannetje gehoord maar hij schijnt op grote festivals opgetreden te hebben en op een bijzondere en ongebruikelijke manier veel mensen in een vrolijke stemming te kunnen brengen. Ik kan er verder niet over oordelen maar hoop dat het allemaal leuk uitpakt. Verder vind ik het songfestival niet zo belangrijk.
Kaiser 4 maanden geleden
ach rariteiten genoeg op zo'n festival, dus doen we daar ook maar aan mee
Karel33 4 maanden geleden
de uitslag is al bekend: nederland nul punten.
volijke 4 maanden geleden
Goed dat ze meer gaan controleren op het bellen met een mobieltje tijdens het rijden!!
gerrit v D 4 maanden geleden
Ik ken de man niet, maar erg snugger zag hij er in ieder geval niet uit.
dasy 4 maanden geleden
gerrit v d jij bijkbaar ook niet met dat lege cirkeltje
Frank2 4 maanden geleden
Ik ken hem niet en velen met mij zo te zien. Maar maakt me ook weinig uit, want ik kijk toch nooit naar die poppenkast.
Veloci R. 4 maanden geleden
Ik (her)ken Joost Klein. Maar ondanks dat ik zelf geen fan van hem ben, kan ik wel begrijpen dat anderen misschien zijn muziek wel leuk vinden. Is zeker een mooie mogelijkheid voor iemand die in de muziek zit om naar het europese songfestival te gaan om daar op te treden. Persoonlijk vind ik het wel jammer dat het songfestival zo'n politiek feestje is (geworden). Daarom volg ik het al jaren niet meer.
gerrit v D 4 maanden geleden
@Dasy. 2 jaar geleden heeft hij een liedje uitgebracht met de tekst " ik hou van Rusland" kort na de oorlog. Dit gegeven zegt mij meer dan genoeg. Eerste kennismaking zet toch de toon, en bij mij was dat niet best met die Klein.
Howy Cues 4 maanden geleden
Oh, Gerrit, je hebt de klok horen luiden, maar je weet niet waar de klepel hangt. Het nummer is ruim voor de invasie van Oekraïne gemaakt. De artiesten (Russian Village Boys) die daaraan meewerken hebben zich ook allemaal uitgesproken tegen de Russische invasie. "Joost maakt muziek met likeminded mensen. Hij houdt van het gebruik van satire, metaforen, absurdisme en hyperbolen om zichzelf uit te drukken, simpelweg spelen met taal," aldus een statement van AVRO/TROS. En over snugger gesproken, heeft Joost Klein wel gymnasium in de pocket. En jij? Nou het puntje weer gezet op de i gezet is, komt de stelling aan de orde. Ik had iemand anders gekozen, nl. de Marokkaans-Nederlandse zangeres Numidia, o.a. bekend van het programma "Beste Zangers'. Waarom? Ik ga voor de 'zangkwaliteit' en niet voor de 'zangkwantiteit'. Een mooie, zuivere stem beroert mij, maar ik krijg geen kippenvelgevoel bij de vocale inbreng van Joost Kleine. Voor mij gaat het niet om het spektakel, de show en de hele entourage rondom het Eurosongfestival. Het lawaai van commerciële activiteiten is louter en alleen leuk voor de bühne, maar ik luister liever naar mijn eigen innerlijke stem. En die zegt: 'Numidia, jouw stem is mijn favoriete geluid'. Nederland staat met 5 Eurosongfestival-overwinningen op een gedeelde 2-de plaats. Lang niet slecht, nietwaar?! Daarom bevreemdt het mij het niet dat de selectiecommissie populariteit boven stemkwaliteit stelt. Immers commerciële belangen wegen zwaarder dan 'pure' muzikale belangen. Uit onderzoek is gebleken dat vooral jonge stemmers hun stempel drukken op de uiteindelijke uitslag van het Eurosongfestival. Ook de selectiecommissie weet dat Joost Kleine ontzettend veel volgers en fans heeft in het binnen- en buitenland. En dan kiest de selectiecommissie eieren voor haar geld. Oftewel wat Joost qua stemgeluid (vocaliteit) mist, wordt ingehaald door populariteit en muzikale poespas. Een mooi staaltje marketing, nietwaar. U vraagt, wij draaien.
ierist 4 maanden geleden
Ken hem niet. Sowieso interesseert dat songfestival mij niet, dus maakt mij geen bal uit wie Nederland stuurt.
gerrit v D 4 maanden geleden
@Howy Cues. Ikzelf ben een simpele boer met enkel land en tuinbouw opleiding . Ik draag er zorg voor dat jij je patatje, uien, brood enz kan kopen voor een eerlijke prijs. Ook de wapens die Rusland gebruikt zijn ruim voor de oorlog gemaakt, dit even ter info.
Leo Vlaar 4 maanden geleden
De Nederlandse selectiecommissie voor het Eurovisie Songfestival is niet unaniem voor Joost Klein gegaan. Desondanks staat iedereen achter de keuze, zegt commissievoorzitter Twan van de Nieuwenhuijzen tegen het ANP. Had de volledige selectiecommissie tijdens het optreden van Joost K gabberpop en happy hardcore soms stront in hun oren ? dan hadden ze beter voor de artiesten en muziek van Son Mieux kunnen gaan .
Leo Vlaar 4 maanden geleden
Joost Klein Video https://www.youtube.com/watch?v=_nxkvJYi4BI
Howy Cues 4 maanden geleden
@Gerrit, als je je beklaagt over je simpele bestaan, poch dan niet over de uitoefening van je beroep. Iedereen draagt zijn steentje bij in de maatschappij. Wanneer je de plank misslaat, word je gecorrigeerd. Dus het zelfverwijt dat je een simpele boer bent, gebruik je maar in het programma 'boer zoekt excuus'. Trouwens er is geen causaal verband tussen het inzetten van vooroorlogs wapentuig door Rusland en de satirische tekst 'ik hou van Rusland, ik hou van Russische vrouwen'. Overigens hebben de simpelste boeren de dikste aardappelen; dit even ter info.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.