Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Matthijs van Nieuwkerk terug op TV bij RTL 4

4.076 stemmen | Geplaatst op 9 december 2023 | Website

Fijn! Goed dat ie terug is
28%
Ik heb mijn twijfels
17.4%
Nee, vind ik niks aan
54.5%

Reacties (26)

Kaiser 4 maanden geleden
gelukkig kijk ik geen RTL 4 , hoef ik het ook niet te zien, was die kop met zijn z.g. verbaasde blik al lang zat + dat hij bij de VARA teveel verdiende
Karel33 4 maanden geleden
die arrogante grootgraaier hoef ik niet te zien. er zijn al teveel van die praat-programma's.
volijke 4 maanden geleden
Zag hem gisteren even op een bankje zitten praten. Zag er erg aangeslagen uit. Gaat niet goed met die man.
No summer this year 4 maanden geleden
Kijk al eeuwen niet naar RTL4. Poper zender. Zoekt alleen maar naar zinloze inhoudsloze programma's. Trek Jinek weg met idee dat dit de ommekeer is. ook niet gelukt. Nu poging met Matthijs. Keek vaak naar DWDD. Maar RTL4 is no go voor mij.
Zomervliegje 4 maanden geleden
Kijk eigenlijk zo goed als geen tv meer. Ik vind hem een arrogante zak, en met hem nog wel meer.
dutchy71 4 maanden geleden
Persoonlijk ken ik deze man niet, En wat hij allemaal uitgevreten heeft het zal allemaal wel, En wat hij verdiend dat zal mij ook een biet wezen, Maar ik moet wel toegeven dat ik er graag naar keek op tv, En als je eerlijk bent en je gaat graven zouden er niet veel meer over blijven die op de tv mogen komen.
dutchy71 4 maanden geleden
En dan nog wat kijk naar de politiek op tv, Sommige hebben helemaal geen blaam die blijf je toch ook zien, Terwijl je normaal voor een tribunaal moet staan om je te verantwoorden, Maar dit gaat toch ook allemaal maar door terwijl de burgers gewoon als dom zijn weggezet.
Mieppio 4 maanden geleden
wie zit er nu op zo een zakkengraaier te wachten met die arrogante rotkop van hem, niemand toch
ierist 4 maanden geleden
Interesseer me niet. Keek er toch nooit naar.
Howy Cues 4 maanden geleden
Fijn! Goed dat Matthijs van Nieuwkerk terug is. En gelukkig niet bij de kleffe, vooringenomen VARA-kliek. Dit laatste meurend uitwerpsel van het Vrije Volk en de PvdA liet haar beste presentator aller tijden als een baksteen vallen. Toegegeven: Matthijs is een gifkikker en driftkop, maar wel een ijzervreter die het hart op de tong heeft. Allicht was hij een arrogante 'baas' op de werkvloer, maar welke boegbeeld in de media is niet zelfingenomen of autoritair. Als Matthijs zich zou gedragen als een watje dan zou zijn bescheiden en nederige houding opgevat kunnen worden als laks of onverschillig. Met slecht leiderschap nemen ondergeschikten een loopje met je. Trouwens de zelfde NPO die hem aan de schandpaal genageld had, wilde hem weer in hun gelederen sluiten. Typisch achterbaks VARA: links lullen, rechts vullen. Van Nieuwkerk heeft persoonlijk en in publiek deemoedig zijn excuses aangeboden. En daarmee is de kous af. Op het koeien-met-gouden-hoorns-onderzoek staat inmiddels geen enkele zender meer te wachten. Vandaar dat RTL-4 zijn slag geslagen heeft. Kijkcijfer-kanon Matthijs van Nieuwkerk is terug op TV en wel bij RTL-4. Hulde. Beoordeel Matthijs op zijn journalistieke vakkennis en vaardigheden en niet op zijn salarisschaal of uiterlijk. Tenslotte er is geen koe zo bont, of er zit wel een vlekje aan. Of in de kerstsferen te blijven: 'wie zonder zonde is werpe de eerste steen'.
Tramper Kees 4 maanden geleden
Ten eerste is het absurd dat er mensen zoals hij voor 5 tot 8 ton bij een zender kan werken terwijl 60.000 meer dan voldoende is. uiten dat hij hij zich op grove wijze misdragen door b.v. woede uitbarstingen. Totaal ongeschikt voor deze functie dus. Je moet ten allen tijde empathisch zijn en je emoties de baas kunnen zijn, en niet schreeuwen tegen de bezoekers. En als iemand zegt Mathijs dan hoort er niet geschreeuwd te worden door het management: HET IS MENEER VAN NIEUWKERK VOOR JOU HE. Kleineren van bezoekers onderdrukken. Weg met die gast. Gelukkig komt hij ook voor een deel op een stream zender netflix of zo
D.M. 4 maanden geleden
Hm, de heer van Nieuwkerk terug? Het was niks, het is niks, en het wordt niks.
Tramper Kees 4 maanden geleden
@kaiser en @ no summer this year. Er is enorm veel goede programma's te vinden op RTL4: The jump, All against one, Can i see your voice, The masked singer, Bureau Rotterdam en Kopen of slopen. Deze inhoud hebbende programma's trekken enorm veel kijkers Zeker The masked singer en the jump
pappajesse 4 maanden geleden
kunnen we onze leegte en tijd niet beter besteden? absurd? brood en spelen worden goed betaald. Zie voetbal en unilever.(of aankomende foodhubs)(in nederlands digitaal gecontroleerd doorgeefluik) We hebben er zelfs een premier van gekregen. (manager van dienst) groot nl kijkbuiskinder nieuws het volk kan weer matthijs kijken......lol Wanneer komt assange vrij?
Howy Cues 4 maanden geleden
Als jij het weet dan weten wij het snel genoeg, Pappa Jesse. Jij kent je pappenheimers toch. Of doe als vanouds. Je zuigt iets uit je duim. En dan noem je het verzinsel een feit. Zo maak jij van een hol vat een vol vat.
Zeeuwleeuw 4 maanden geleden
Ik vind het erg jammer dat tegenwoordig regelmatig mensen publiekelijk in de media aan de schandpaal genageld worden zodra er beschuldigingen worden geuit. Niemand weet dan nog wat er wel of niet klopt van de verhalen maar de conclusie is al meteen getrokken en er deugt dan ineens helemaal niets meer van die persoon. Het komt ook vreemd over dat die problemen blijkbaar 15 of 20 jaar onbelemmerd door hebben kunnen gaan terwijl hij enorm veel kijkers dagelijks plezier heeft bezorgd, voordat er een keer iets aan gedaan werd. Mij lijkt dat best onwaarschijnlijk. In deze tijd zijn medewerkers toch best wel mondig en pikken niet zo maar alles meer. Verder vind ik in het algemeen dat ieder mens een nieuwe kans verdient, al vraag ik mij af of dit de juiste weg is voor zowel Matthijs van Nieuwkerk, de omroep RTL, als de kijkers. Men had volgens mij beter eerst de uitslag van het onderzoek af kunnen wachten in plaats van hem nu overhaast geforceerd in het zadel te hijsen. Vermoedelijk zal hij ook nooit meer het succes en de populariteit kunnen hebben van voorheen. Wat meer terughoudendheid lijkt mij op dit moment nog op zijn plaats.
pappajesse 4 maanden geleden
Oh jee heb je Holle wijsneus weer. Met zn staatsTV complotmantra:) whahahahahahahahah
C.J. de Loof 4 maanden geleden
Hoe hij met zijn medewerkers om gaat weet ik niet en interesseert me nog veel minder, voor mij hoeft hij deze salonsocialist niet terug op TV met zijn linkse praatjes, maar de oplossing is simpel, als ik zijn kop zie zap ik naar een andere zender.
Alles stroomt 4 maanden geleden
Had m.i beter een nieuwe weg in kunnen slaan. Snap niet dat hij zo nodig terug moet op TV. Was ook al eens hoofdredacteur. Meerdere talenten.
No summer this year 4 maanden geleden
@tramper kees. Dat geeft dan helaas jouw niveau aan als jij dit goeie progrwmma,s vindt. RTL4 is een hersenloze zender die alleen gaat voor bral en rotzooi. Maar geniet er vooral van. Goed weekend verder
Mr. Bean 4 maanden geleden
als straks die fake lachende kop op t.v. komt..........zal het niet doen, kost me mijn t.v. toestel, laat ze juist al die ouwe koppen op t.v. maar eens vervangen, zoals Derksen etc., "vieze mannetjes zonder matteklopper", je weet wel !
dasy 4 maanden geleden
Tramper kees je vergeet de eindeloze reclame,s
Emmetje 4 maanden geleden
Je kunt iemands karakter niet veranderen. Zal misschien even goed gaan maar dan komt de ware aard weer boven. De vos .......................
Howy Cues 4 maanden geleden
Over "laten ze al die ouwe koppen op t.v. maar eens vervangen" gesproken. Zijn het aantal perverse presentatoren die dol zijn op seksuele insinuaties niet gewoon een afspiegeling van de samenleving? Hoe ouder, hoe seksueel gefrustreerder! En de aanhang slikt het als zoete koek. Derksen heeft heel wat op zijn kerfstok, zoals 't kaarsenincident. Hij liegt alsof het gedrukt staat en hij maakt de ene na andere verschrikkelijke blunder. En toch komt hij er mee weg, terwijl anderen al in de problemen komen door normale emoties (woede uitbarsting, boosheid, ruzie). Is het meten met twee maten of is het de 'misgun-factor'? De meest genoemde valse argumenten zijn arrogant (met een te hoge dunk van zichzelf), graaier (iemand die door middel van al dan niet legale inkomsten zichzelf verrijkt) en ( .. )kop (hoofd van een mens). Schrijf gerust alle frustraties van je af, maar laat je onderbuikgevoel niet de overhand krijgen. Wanneer je te veel op de man speelt, gaat het je een kaart kosten. En als het spreekwoord van de vos weer om de hoek komt kijken dan kan Wilders een functie elders gaan zoeken. Kan iemand echt veranderen? Ja. In de wetenschappelijke literatuur weet men feiten van fictie te onderscheiden.
Leo Vlaar 4 maanden geleden
Ex NPO-televisiebaas Frans Klein was na alle commotie rond de DWDD al eerder naar de commerciële RTL 4 zender overgestapt en kan straks weer gaan samenwerken met Matthijs van Nieuwkerk . Mariëtte Hamer, de regeringscommissaris seksueel grensoverschrijdend gedrag, sluit zich aan bij Van Rijn. "Het feit dat het rapport niet wordt afgewacht is pijnlijk voor alle melders die de moed hebben verzameld om hun ervaringen te delen. En het zal, vrees ik, de meldingsbereidheid verder verkleinen", zegt Hamer.
volijke 4 maanden geleden
Tip; Tegenwoordig niet zoveel televisie kijken is veel gezonder voor de geest!!
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.