Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Een extraparlementair kabinet is helemaal geen slecht idee

1.725 stemmen | Geplaatst op 2 december 2023 | Website

Eens
52.6%
Oneens
47.4%

Reacties (50)

Zeeuwleeuw 5 maanden geleden
Gezien de mogelijkheden lijkt mij dit best een goed idee. Zo kunnen uit diverse partijen en richtingen het goede gehaald worden waarbij voldoende oog is voor gezondheid en welzijn, sociale aspecten, armoedebestrijding, betere en betaalbare zorg inclusief afschaffen van het verplichte "eigen risico", afschaffen van die idiote "marktwerking" voor noodzakelijke levensbehoeften, respect voor al wat leeft, bescherming van dieren en natuur, inperking immigratie, meer betaalbare woningen, een prettiger en veiliger samenleving.
Peritum ? 5 maanden geleden
En wederom wordt de wil van de kiezer ( stemmer) genegeerd door de arrogante politiek die decennia afbraak heeft gepleegd in Nederland en gewoon door wil gaan met afbraak. Omtzigt blijkt slechts een judas te zijn die van de gelegenheid gebruikt gemaakt heeft een CDA gelijkende partij op te richten. Vernieuwing in de politiek? Vergeet het maar !
Karel33 5 maanden geleden
al die partijen die anti wilders zijn wilolen niet dat hij president wordt en dus ook tegen de wil van het volk ingaan. puur eigenbelang en sch**t hebben aan de verkiezingsuitslag. omtzicht daad met met jetske prima wat de toeslagaffaire betreft, maar zijn partij is puur cda gericht. een dwalende man die overal beren op zijn weg ziet. en die trol van de vvd is net een klein kind, ze zag zichzelf al in het torentje en nu dat niet doorgaat traineert ze de boel, ondanks dat veel vvd-ers op wilders stemden. de vvd kan haar beter een functie elders geven en achter de pvv gaan staan. dit doormodderen is EN slecht voor het land EN voor de nederlanders. die haagse kliek speelt een smerig spelletje. en die noemen zich "volksvertegenwoordigers"
Alles stroomt 5 maanden geleden
NSC, GroenLinks en BBB zijn (ook) winnaars van deze verkiezingen. Prima om te onderzoeken wat een zakenkabinet voor kans heeft. Doet recht aan het democratisch proces.
Pindakaas1983 5 maanden geleden
Weer 12 jaar ellende
gerrit v D 5 maanden geleden
Zolang er het nodige gaat veranderen aan de vervuiling van natuur en water mag van mij iedereen regeren. Auto's halveren en oude auto's slopen en vliegvacantie stoppen.Ook wat minder inwoners zal een goed idee zijn, helaas stuit dat op nogal wat weerstand.
velder 5 maanden geleden
Zag je al lang aankomen. Programma's zijn inhoudelijk niet te rijmen. Wilders belooft een mildere opstelling maar als het niet zint gooit hij gelijk Twitter weer vol. Tja, Das niet handig als je anderen moet verleiden om met jou in zee te gaan. En...... Wilders heeft 37 zetels omdat Nederland heeft gekozen. Volgens mij heeft Nederland dan altijd nog met 123 zetels op een andere partij gekozen.
pappajesse 5 maanden geleden
We gaan krijgen wat we verdienen. Dit waren voor mij de meest achterlijke verkeizingen ooit. Een volk dat door media gestuurd kan worden zal zich nooit vrijmaken. Hoe zou men moeten weten hoe? We stemmen niet op wat ze gedaan hebben. We stemmen niet op wat ze niet gedaan hebben. We stemmen niet op verantwoording. We zoeken de weg van de minste weerstand. We zoeken dus eigenlijk niks. Jah een toffe manager met leuke perspectieven daar vallen we voor.(opnieuw en opnieuw en opnieuw en....) allaaf alaaf alaaf. OH jah en natuurlijk geloven dat nl politiek er voor burgers is.lol Er zijn wel 300 verschillende manieren om de burgers te betrekken en zo veel beter beslagen het ijs op komen bij verkiezingen. Maar dat laten we liever de managers en RIP-media uitzoeken dan we het zelf eisen/onderzoeken tja....... volwassenen.
pappajesse 5 maanden geleden
En hup weer een paar honderd miljard. weg Elite bouwt stokje om te slaan. Loss and Damage Fund is born at COP28
pappajesse 5 maanden geleden
zeeuwleeuw blij :)
Christina Rouw 5 maanden geleden
Ik heb het al eerder gezegd dat stemmen is een wassen neus Ze laten ons stemmen om ons het gevoel te geven dat we nog iets te vertellen hebben Maar we hebben helemaal NIKS te vertellen Ze gaan gewoon door met waar ze mee bezig waren De EU in Brussel heeft de macht over Nederland en ze weten daar allang wie de minister-president gaat worden
Mr. Bean 5 maanden geleden
Als dit doorgaat hebben we een kabinet met de allerergste huichelaars aan het roer, Omtzicht zo rechtvaardig, mn hoela, steekt wel Wilders en een groot deel van bevolking mes in de rug , nog maar niets te zeggen van tutu hola, waar Turkije zo trots op is !!!!!!!!
Ron625 5 maanden geleden
Slecht idee, het is beter, om af te stappen van het verouderde en slecht coalitie systeem wat we nu hebben. Er zijn een paar mogelijkheden hiertoe: 1. Een coalitie per onderwerp (of per ministerie), waardoor standpunten kunnen worden gedeeld. 2. Vragen en antwoorden van te voren overleggen met de achterban en daarna pas het partij standpunt bepalen, een coalitie is dan niet nodig.
Howy Cues 5 maanden geleden
De burgers kiezen mensen die verstand van politiek hebben om hen te vertegenwoordigen. In zo'n representatieve (parlementaire) democratie bestaat niet de wet van de sterkste of grootste, want het mag niet zo zijn dat een bepaalde groep burgers van nature meer rechten of plichten heeft dan een andere groep. Ofschoon een democratie niet zonder 'vrije' media kan, ligt er altijd de beschuldiging van subjectiviteit op de loer. Niets menselijks is ons vreemd. Daarom ben ik geen voorstander van een extraparlementair kabinet, omdat de deskundigen (ministers) geen politieke achtergrond delen. Dit kan leiden tot verdeeldheid en conflicten binnen de regering. Wiens haan kraait koning? De eenheid en samenwerking zal dan regelmatig spaak lopen. En hier zit Nederland écht niet op te wachten.
pappajesse 5 maanden geleden
Tja......want het mag niet zo zijn dat een bepaalde groep burgers van nature meer rechten of plichten heeft dan een andere groep. whahahahah afgelopen jaren hebben we niks anders gedaan dan ons verdelen........... met als toppunt deze verkiezingen. vvd bedankt voor de eer na informatie dat omtzigt trucje wilde uithalen. OP1 en omtzicht bespelen de burgers door net te doen alsof omtzigt niet maandag met wilders gepraat heeft.RIP-media :"omtzigt wil weten wat wilders gaat doen" (lol heeft net met hem gepraat (spelletjes) Hebben we dit gekozen?
Mieppio 5 maanden geleden
Dat is een strak plan en het zou niet verkeerd zijn
waggel1 5 maanden geleden
Wat een ongelofelijk gezeik allemaal. Wat een ultieme fc knudde democratie is NED geworden.
heul 5 maanden geleden
Van mij mag een ieder stemmen op de partij van zijn of haar keuze, maar wat er hier gebeurt is niets minder dan de kiezers buitenspel zetten en alleen het eigen partijbelang voorop zetten. Nederland heeft grote problemen op veel gebieden, van woningnood tot asielbeleid. Er is maar 1 ding nodig een regering die dit weet aan te pakken en op te lossen en wie die poppetjes zijn dat maakt niet uit, ze mogen van mij uit alle gelederen komen. Veel partijen tonen zich slechte verliezers. Het allerbeste zou zijn nieuwe verkiezingen, dan kan de burger zich uitspreken over het gedrag wat hier te toon gespreid wordt. We zijn soms net mensen.
fiat124sport 5 maanden geleden
Als Wilders geen premier word stem ik nooit meer. Vieze spelletjes. Niks anders. Tot slot tegen klimaat en stikstof onzin voor 130 stop verduurzaming.
fiat124sport 5 maanden geleden
Of ik hoop dat ze er niet uit komen en straffen we ze af door op de linkse personen na allemaal op de PVV te stemmen. Dan komt er eens een democratie en niet schone schijn. Ze willen gewoon die klimaat en onzin agenda er door heen drukken maar daar trap ik niet in.
B Tender 5 maanden geleden
Wij.....een democratie?? Ja,..an m'n zolen. Een lachertje en stemmen blijkt wederom slechts een farce........Een zaken kabinet, een kabinet dat wordt gedicteerd door een onderonsje van partijvoorzitter, lijsttrekker, partijleider (soms tevens de lijsttrekker) en fractievoorzitter......Leden betalen en zouden mee mogen bepalen, maar die worden al spoedig ingepakt op de leden vergadering, door de leiders van de partij......Om over de kiezers maar te zwijgen. Een keer in de zoveel jaar een vakje rood maken en daarna.....over en uit, bedankt en tot de volgende 4 jaar maar weer.......Als dat democratie heet, nou dan heet de dictatuur ook geen dictatuur en een eenpartijenstelsel, ook democratie...... Belachelijk, kinderachtig, zoals wat hier nu gebeurt. Volgend jaar voorjaar/zomer.....EU verkiezingen............Ja, daar hebben we echt iets te zeggen (not).......'t zal mijn zolen niet slijten !!
Corporation WB 5 maanden geleden
Tja, een extra parlementair cabinet betekend doorgaans dat zowat alles wat was zo zal blijven. Kat en hond gaan vaak niet goed samen en ook hier wordt het hoofd teveel in het zand gestoken. Doorgaans wordt er eerst gekeken op welke punten men elkaar kan vinden waarna de kantjes kunnen worden bijgesneden maar wat heden gebeurd dat is sollen met de kiezers die uiteindelijk bijzondere en rechtvaardige regelingen wensen waardoor de leefbaarheid op velerlei gebied naar voren worden gehaald en dat is momenteel zeer hard nodig. Miljarden naar het klimaat gedram, miljarden aan de strijd in Oekraïne, miljarden aan het asielprobleem maar nauwelijks geld voor de brave burger, dat lijkt mij onverkoopbaar............... Alles wordt alweer duurder en geen partij die het opneemt en zich afvraagt hoe het gesteld is met de noodlijdende bevolking en zo gaat het machtsspel de volgende ronde in.........................
pappajesse 5 maanden geleden
fiat pvv geloofd toch ook in die klimaatonzin? Daar komt de macht namelijk vandaan dat zien we nu toch allemaal? Er is geen klimaatoppositie...... Die hebben de media en stemmers net weggejorist. lol
Boefdeboef 5 maanden geleden
Als ik het goed begrijp, is Wilders tegen de Islam en Omhzigt is daar niet mee eens. Dus als Omhzigt de macht krijg kunnen voor de kerken weer schavotten verwachten, waar 15 jarige jongens worden opgehangen. Vrijdags kunnen daar markten krijgen waar jonge meisjes worden aangeboden. Nu verdwijnen er nog steeds jonge meisjes die in hun thuisland verkocht zijn. Dat zal Omhzicht dus niet meer tegen gaan. Omhzigt is geen zuiver Nederlandse naam, zou hij soms ook het geloof van de Islam bezigen? Zodat hij in de toekomst ook jonge meisjes kan bezitten. Ik praat niet over de meisjes die door de geloofspolitie dood geslagen worden of over vrouwen die verkracht worden en dan voor straf tot aan hun nek begraven worden en dan gestenigd. Natuurlijk krijg Omhzigt steun van de pers, zij kunnen hun kranten weer vullen met foto's van ophangingen en verkoop van de mooiste meisjes. Mensen die het NSC gestemd hebben, jullie tref geen blaam, Omhzigt heeft dat nooit bekend gemaakt, die heeft zich bekend gemaakt voor een sociaal inzicht. Terwijl Wilders door de linkse pers afgemaakt werd omdat hij tegen de sociale afbraak stemde van Rutte 2.
Karel33 5 maanden geleden
en met peperdure abvertenties die ze zelf niet betaald in diverse kranten wil trol dilan haar mening uitten en aantonen dat ZIJ het beste met NL voorheeft.. hahahaa, ze eigen vvd leden lachen je uit. ga maar uithuilen bij erdogan.
B Tender 5 maanden geleden
Een grote schande.......hoe de kiezer, ook ditmaal weer geschoffeerd wordt, door de genomen macht van partijtoppen........De achterban geen zeggenschap heeft, en sommige partijen zelfs zo ver gaan, dat ze in dagbladen, hun dictatuur trekjes uit gaan leggen......Een NSC, (niet te verwarren met NSB), beter een naam had kunnen aanmeten als GOP, (Gemaskerde Omtzicht Partij) en met de hele gang van zaken een grote farce is voor een democratie....Nb. Nog voor hij begon, met een partij, gaven peilingen al aan, dat als hij een partij zou gaan beginnen, hij kon rekenen op een zetel of 20. Alleen maar vanwege het feit, dat hij zich (maar niet alleen) had ingezet voor de toeslagaffaire. Eenmaal een partij opgericht, geen kandidatenlijst openbaar maakte en evenmin standpunten, waarvoor z'n partij stond. Eenmaal de buit binnen, nu een grote mond heeft, van "ik doe dit niet en ik doe dat niet". Helemaal opeens...dat hij niet gaat praten met Wilders, zg. vanwege punten, die hem niet bevallen.....Een grote NUL in mijn ogen, door z'n handelen vooraf en heden....een aanfluiting voor een democratie.....Een democratie, waarin steeds minder en minder in geloof.........Marionetten van de EU.......Zonde, zonde van m'n stem, speciaal met rollator en veel moeite uitgebracht en inmiddels als verloren geacht.
pappajesse 5 maanden geleden
Ondertussen gaat het kwaad gewoon verder......Prof Angus Dalgleish presents data exposing that boosters are accelerating cancer.
gerrit v D 5 maanden geleden
@pappajesse. Nu even in het Nederlands en niet in een buitenlandse taal a.u.b. Niet iedereen kan een buitenlandse taal lezen en begrijpen.
Tramper Kees 5 maanden geleden
Als de grootste partij die gekozen is er maar in zit. Ik heb daar niet op gestemd maar steun de PVV ten volle. Zowel de PVV als de VVD en NSC geven aan dat de asielstroom exorbitant is, en dus drastisch moet worden ingeperkt. We hebben woningnood en kunnen niet elk jaar 100.000 tot 150.000 huizen extra bij bouwen voor asielzoekers. Er zijn al Nederlanders die 9 jaar op een huis wachten. Maar ook de toeslagen affaire moet volgend jaar snel opgelost worden. Mensen die b.v. een huis zijn kwijtgeraakt moeten dat terug krijgen. Alsmede Groningen. Nieuwe huizen voor die mensen. Plus het elektranet en de kerncentrales moeten rap uitgebreid worden om uberhaupt te kunnen bij bouwen.
pappajesse 5 maanden geleden
Sorry gerrit bij deze:"data wijst naar mrna-vaccin-boosters als boosdoener voor toenemende kankergevallen"
Leo Vlaar 5 maanden geleden
Geert Wilders , PVV hebben de 2e Kamerverkiezingen op 22-11-2023 eerlijk gewonnen 2.5miljoen kiezers kozen voor deze politieke partij uit onvrede over het beleid alle kabinetten Rutte na 13 rampjaren valt voor hen nu eindelijk het doek . De formatie van het nieuwe kabinet heeft de snelheid van een Slow Escargots langzame slak en ondertussen wordt de enorme tsunami golf aan instroom illegale asielzoekers in NL alleen maar groter .Voor hen wordt er snel noodopvang geregeld in hotels , vakantieparken enz. maar alle Nederlandse dakloze en thuisloze , eigen volk creperen van de kou en moeten zelf voor eten , opvang zorgen. Pieter Omzicht NSC blijkt een rasechte twijfelaar te zijn die heel erg moeilijk beslissingen kan en wilt nemen de VVD wilt eigenlijk ook wel in het nieuwe kabinet maar hun leider Dilan niet , grote fout D einde carrière !! . Iedereen die een hoge functie bekleedt bij de Europese Unie, ontvangt wachtgeld als hij aftreedt. Frans Timmermans , kabouter Plopmans is nu de leider van PvdA/GroenLinks en heeft daarom zijn werk als Eurocommissaris neergelegd . Zijn salaris uit Brussel, nam hij gewoon mee. Ook als hij in de Tweede Kamer aan het werk gaat. Volgens de regels van het Europees Parlement mag je gedurende campagnetijd niet voor de EU werken . "En dus wordt Timmermans in eerste instantie op non-actief gezet. Op dat moment treedt een overgangsregeling in werking.
Mieppio 5 maanden geleden
dan zijn alle partijen vertegenwoordigd
pappajesse 5 maanden geleden
vvd-pvv en de rest van het kartel. Houden het volk bezig met niks............ Het ene contract is nog niet droog of rutte staat alweer bij nieuw contract. Dat waren de afspraken met WEF IMF nato brussel. En wij zijn bezig met de stoelendans...........alaaf......... Vrede Zorg huizen eten samenleving Het staat allemaal op pauze. Hoelang blijven we aan de kant staan? En wat is pfizer WEF wonderdokter hugo aan het doen?
pappajesse 5 maanden geleden
Nog even en dan hoef ik geen lichtjes meer op te steken dan gaan we het allemaal zien. WAAROM WERDEN POLITICI VRIJGESTELD VAN VACCINATIE ???? Niemand die zich dat afvroeg. Maar U MOEST anders geen QR Code en geen Uitje , Vakantie en zelfs geen werk. U werd gedwongen. De politiek hield zich stil. Piloten WEF Davos top MOESTEN ongevaccineerd zijn. Ja niet alle IMF boerderijdieren zijn gelijk. #gelijkspeelveld.
pappajesse 5 maanden geleden
Rutte is NU instructies aan het ophalen. NL techbedrijven in zn kielzog (iemand moet gaan uitvoeren) Bill Gates is Working With The CCP To Create a CBDC Social Credit System
Karel33 5 maanden geleden
pappajesse: wat die injecties betrweft: mijn vrouw en ik hebben ze niet genomen. want een echt werkend vaccin wordt jarenlang getest voor het wordt vrijgegeven en krijg je max. 2 x toegediend. deze shit? een prik, een booster--weer een nprik--booster--prik enz. die rotzooi willen we niet in ons lichaam --mijn vrouw is 80 en ik bijna 90--en we zijn nooit ziek geweest. den haag kan zoveel zeggen en willen, maar mijn vrouw en ik beslissen zelf wel.
Howy Cues 5 maanden geleden
Stand van zaken: 1 partijlid en 36 fractiegenoten willen het voortouw nemen. Over democratie gesproken: één partijlid staat gelijk aan dictatuur. Wie is de echte Wilders? Satiristen omschreven hem als Jekyll & Hyde, Moeder Theresa of een dwarsligger uit een Joods-Indische familie. Geert belooft van alles en nog wat in zijn speeches en verkiezingsprogramma, maar als het puntje bij het paaltje komt, legt hij al die 'kwade' beloftes in de diepvriezer. Met zo'n groot ego stijgt de macht al snel naar zijn hoofd. Despoot Geertje wil in zijn eentje (eenmanspartij) Nederland regeren. Ondertussen wordt Wilders in een adem genoemd met Le Pen, het Vlaamse Blok, Viktor Orbán, Javier Milei en Poetin. Terwijl de documentaire "Eigen Volk Eerst" veel onwetenden wakker schudde, kabbelt dit gedachtengoed van blanke superioriteit, xenofobie en antisemitisme gewoon voort op dit forum. Fascistische en ultranationalistische ideologieën steken als vanouds de kop weer op. En nu wil Wilders zijn Islam-haat naast de Iglo vissticks in de vriezer leggen. Ja, hoor, slapen doen we s'-nachts. Er zijn 3 geprezen winnaars (PVV, BBB, NSC) en 3 verguisde verliezers (VVD, D66, CU). Dan is het toch duidelijk dat de verliezers zich niet voor het PVV-karretje laten spannen. Twaalf jaar land is er hel en verdoemenis gepredikt over Kabinet Rutte, dus Wilders, als je het beter kan, moet je het beter doen; en wel zonder aartsvijand VVD.
jansplinter 5 maanden geleden
@ pappajesse , misschien is een enkele reis naar Mars iets voor u , dan zijn wij eindelijk van dat oeverloze gezeik van u af.
pappajesse 5 maanden geleden
OH jee jansplinter heeft de oplossing:) Geen onwelgevallige informatie geven. "Wir haben es nicht gewust" is hun heilig. #volwassenen.......... Maar blij dat de jansplinters op de hoofdzaken blijven letten.
velder 5 maanden geleden
Beste Pappajesse. Het gaat niet om onwelgevallige informatie. Het is dat uw informatie van buitengewoon twijfelachtige bronnen afkomt. U verwijt anderen dat ze niet "wakker" zijn of zich laten ringeloren door mainstream media. Van die mainstream media is overigens over het algemeen de bron te herleiden. Dat de info op die media u onwelgevallig is en niet in uw straatje past wil niet zeggen dat het onwaar is. U verwijt de ander zich niet open te stellen maar ook u bent niet gespeend van enige reflectie op de eigen visie/bronnen. Als laatste bent u vaak zeer suggestief. In deze poll geeft u bv aan dat Rutte instructies aan het ophalen is. Enige onderbouwing voor deze uitspraak is er niet. ik zie het dan ook niet anders dan opruiing.
pappajesse 5 maanden geleden
Ja velder ik snap dat het onwelgevallig is...... En dat het uw wereldbeeld en geloof in de weg kan zitten. Maar als u nog niet eens een vraag kan formuleren om wel de bron te achterhalen ben ik fout? Om vervolgens te zeggen dat NOS bronnen heeft om te zeggen dat vaccins besmettelijkheid tegen zouden gaan of mondkapjes.....of dat vaccins getest zouden zijn of uberhaubt veilig.(bronnen die bijna niemand checkt) Mischien is dat wel wat er fout gaat hier:) (mijn bron stond 8 dagen geleden voor duitse parlement) Maar u mag geloven wat u wilt.
jansplinter 5 maanden geleden
@ pappajesse we weten nu zo ongeveer wel hoe u over de maatschappij en de corona pandemie denkt ,blijf een beetje bij de vraagstelling en zet uw frustraties eens een keer opzij. Het is knap vervelend om telkens weer de zelfde tekst te lezen en al uw verwijzingen naar vage bronnen.
pappajesse 5 maanden geleden
welke bron was vaag? man en paard graag neuzelen doen er al genoeg.
velder 5 maanden geleden
U stelt dat uw prof dalgliesh zegt dat het mrna vaccin zorgt voor toenemende kanker. Ik citeer: "data wijst naar mrna-vaccin-boosters als boosdoener voor toenemende kankergevallen". Dat is een halve waarheid. Hij stelt dat bij reeds gediagnostiseerde gevallen met een melanoom aandoening uit remissiegeraken mogelijk door het mrna vaccin. U, Pappajesse, stelt dat er een toenemende kanker is. Dat is niet waar. kankerpatieneten komen uit remissie. Het is niet zo dat je er kanker van krijgt. Daarnaast zou dit moeten resulteren in verder onderzoek. Politici hebben toendertijd beleid moet maken met de gegevens die er toen waren. Het kan zijn dat er missers zijn gemaakt maar om nu te stellen dat dit opzettelijk is gebeurd gaat me veel te ver. Afijn voor mij nu einde discussie. Ik heb uw bron gechecked. U trekt halve conclusies en verbouwd deze, of erger nog dikt deze aan, zodat het verhaal in uw straatje past. Het voed vervolgens uw eigen waanidee wat mijn inziens gevaarlijk is voor uw mentale gezondheid. Pappajesse. Als uw bronnen aanhaalt, zorg er dan voor dat u het hele verhaal verteld. Afijn voor mij nu einde discussie. Mij is duidelijk dat u opjut, opruit en ophitst. de reden is me onduidelijk als dit niet voortkomt uit een waan.
velder 5 maanden geleden
excuses, taaltechnisch niet de sterkste reactie. ik ga er vanuit dat de inhoud helder is.
Kaiser 5 maanden geleden
een goed kabinet vormen is toch niet zo moeilijk ,je neemt gewoon een handvol reageerders op deze stellingen , en klaar ben je
xjxjxjx 5 maanden geleden
GOVERNMENT ADMITS: VACCINES CAUSE TURBO CANCER! - MILLIONS ARE DYING! https://www.bitchute.com/video/NMktGQiQkLUn/
pappajesse 5 maanden geleden
Het is geen woordspelletje voor hen die slachtoffer zijn. Die vaccins hadden nooit zo op de markt mogen komen. zegt EMA. zeker niet onder de 60. u weet dat we nog steeds iedereen volspuiten? Dat klopt toch niet?
xjxjxjx 5 maanden geleden
"NEW ZEALAND COVID-19 VACCINATION DATABASE ADMIN TURNS WHISTLEBLOWER AND REVEALS NZ VACCINE DEATHS" https://www.bitchute.com/video/PwHT4DoYCQPE/
Wim Dreves 5 maanden geleden
Wilders gaat op den duur echt niet zijn "oude" ideeen laten varen, dus als we dan de steun naar Oekraine stoppen kunnen we allemaal een cursus Russisch voor onze kinderen kopen. En ook maar hopen dat je alleen heteroseksuele familieleden hebt.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.