Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Brengt de Sint u dit jaar een bezoek?

1.370 stemmen | Geplaatst op 1 december 2023 | Website

Ja
17%
Nee
83%

Reacties (16)

Janus B 5 maanden geleden
Ik ben een hulp sint, en heb het vrij druk. Al mijn kleinkinderen een bezoek brengen en als klapper een bezoek bij mijn moeder die op deze dag jarig is.
B Tender 5 maanden geleden
'k heb m'n schoen ook weer gezet -- met een wortel voor het paard. -- En een emmer onverlet -- voor eventueel afval van onder z'n staart..........Maar ik vrees dat ik niks krijg -- slechts een vermoeden, maar toch -- om reden die ik liever maar verzwijg -- maar ach, dan resteert mij altijd de wortel nog.
Peritum ? 5 maanden geleden
Wie ? Een nep Sint met dito nep Pieten? “ en rij dan heel stilletjes mijn huisje voorbij “, dag Sinterklaasje da aag.
fiat124sport 5 maanden geleden
Ja met echt zwarte pieten zoals het moet. Dat heeft niks met discriminatie te maken. Tot slot stop met dwars zitten PVV dus VVD, NSC BBB en PVV gaan samen een kabinet vormen. Stop klimaat en stikstof onzin voor 130 stop verduurzaming.
bie mina om de koffie 5 maanden geleden
Nee de Zak van Rutte komt langs ,gevuld met met allerlei verhogingen voor volgend jaar En Kaag deelt het lachend uit, jullie zullen betalen , inplaats van daar komt de goed heilig man
xjxjxjx 5 maanden geleden
Zwarte Piet mag niet meer maar met Halloween komt de Duivel tegenwoordig langs. Gij zult oogsten wat gij zaait, zei een wijs timmerman ooit......
Howy Cues 5 maanden geleden
Nee. Geen goede doelen, geen geloofsovertuigingen en geen flauwekul-tradities. Als de witte Sint zich nuttig wil maken, stuurt hij zijn verkenner-Piet naar Den Haag, alwaar de zwarte knecht billenkoek geeft aan stoute Geert. Waarom? Geert verdomde het te luisteren naar de goed raad van de Sint: "Geert, wees niet jezelf." Echter Geert dacht: "Ik blijf mezelf, want het origineel is beter dan het kopie." Zodoende twitterde Geert van God los. Hiermee zette hij als vanouds kwaad bloed. Vandaar een volgend advies van ons goed heiligman: "Stop toch eens met dat Trumpiaans twitteren, Geert." Ja, Geert, dat je veel aandacht wilt hebben, staat vast. Waarom volg je je eigen advies niet op en stap over je (narcistische) schaduw heen. Anders wordt het huilen met de rode baseballpet op.
Howy Cues 5 maanden geleden
X-j-eetje, doe je huiswerk eens: Mattheüs 5: 16 .
Johan__ 5 maanden geleden
hopelijk gaat tie bij KOZIP voorbij, geen uitkering en niet langs start.
Johan__ 5 maanden geleden
@Howy, wat lul je nou man? zit het zo hoog in je narcistische ik? Het gaat over Sinterklaas en jij zwetst over WIlders. En Trump? man man man, zielepiet. Het doet je echt zeer he dat er democratie bestaat!
Howy Cues 5 maanden geleden
Als er een in zijn narcistische modus blijft hangen dan is het Wilders wel. 150 minus 37 is 113, een mooi democratisch gegeven, nietwaar. Trump? Ja-zeggen en nee-doen! Ook een historisch gegeven.
Janus B 5 maanden geleden
Wat zitten er hier op dit forum een stelletje enorme eikels. We hebben het over een kinderfeest niets meer of minder. Zelfs een kinderfeest voor gebruiken ze om hun achterlijke hersenspinsels te ventileren . Wat een wanstallige eikels.
xjxjxjx 5 maanden geleden
Huiswerk Cowy? Begin hier eens voordat je weer g--gle bagger oproggelt.... The Bible Does Not Talk About God https://www.youtube.com/watch?v=nk35cGeKAdQ
Howy Cues 5 maanden geleden
Kinderfeestjes worden georganiseerd door volwassenen. Daarentegen is het Sinterklaasfeest een beloning voor goed gedrag: wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe. In een vroeg stadium van het 'kinderleven' wordt hebzucht en afgunst gekweekt. Ontaarde opvoeders brainwashen tere kinderzieltjes. Wie niet luistert, gaat in de zak. En pas op voor "zwarte" Piet, want die (.. vul de bedreiging in ..). De commercie, marketing en reclame spelen hier handig op in. Hebben, hebben en nog eens hebben. En die decadente ouders trappen er met open ogen in. Ach, we hebben het over een kinderfeestje; niets meer, niets minder. Maar niet iedereen heeft z'n ogen in zijn anus, Janus. En over wanstaltig gesproken, Janus. Als wanstaltig pijn doet dan red jij niet met een dubbele dosis pijnstillers per dag. Vanavond na tienen werden op verschillende zenders mijn ongenoegen over Wilders bevestigd. De Jekyll en Hyde van de Nederlandse politiek gedraagt zich niet als een vader des vaderlands. Integendeel. En dan druk ik mij eufemistisch uit.
Howy Cues 5 maanden geleden
X-j-eetje, als jij je vocabulaire uitbaggert, rochel ik een dikke fluim. Maar "oproggelen" is even onzinnig als vele van je reacties. Doe je huiswerk, jochie.
xjxjxjx 5 maanden geleden
https://prnt.sc/HMv1IbopeIMb
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.