Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De boodschappen zijn nu wel heel erg duur

4.392 stemmen | Geplaatst op 27 november 2023 | Website

Het valt mee
12.3%
Ja, niet te betalen
85.8%
Het lijkt wel goedkoper
1.9%

Reacties (51)

Wim Dreves 5 maanden geleden
Het wordt een stuk goedkoper, Wilders wil de BTM op boodschappen eraf, ik denk dat de inkomensbelasting dan 21% omhoog zal moeten, o ja dat wil hij ook niet
Howy Cues 5 maanden geleden
Vicieuze cirkel. Inflatie-bevorderende factoren zoals loonsverhogingen en prijsstijgingen van grondstoffen leiden tot meer inflatie. Helaas is het moeilijk om uit deze inflatiespiraal te komen, is vrijwel onmogelijk door schaarste op de markt. Oorlogen, mislukte oogsten en klimaatverandering dragen bij tot schaarste (de vraag is hoger dan het aanbod) in de wereld.
Howy Cues 5 maanden geleden
BTM er af? Hum, het btw-tarief wellicht. Je zou bijvoorbeeld het tarief op gezond eten kunnen verlagen en dit compenseren met tariefverhoging op ongezond eten. Door zo'n tariefverlaging op de schijf van vijf stimuleer je ook gezonder eten, dus het mes snijdt van twee kanten.
pappajesse 5 maanden geleden
Oorlogen, mislukte oogsten en klimaatverandering dragen bij tot schaarste. Dat zeggen de nos kijkers idd. Niks over klaarmaken foodhubs van wef:) lol zo makkelijk om schapen te leiden. Vorige keer mochten ze samen met rabobank de wereldwijde landbouw hervormen. Nu de volgende fase: https://www.wur.nl/nl/nieuws/Wageningen-verwelkomt-coordinatiecentrum-WEF-Food-Hubs.htm
Emmetje 5 maanden geleden
Het is duurder door inkoop uit het buitenland. NL dient toch te zorgen voor voldoende voedsel van eigenbodem of kunnen we dat ook al niet mee? Dan maar geen groente/fruit uit landen waar ruimschoots gif gebruikt wordt. En wij maar smullen van al dat "lekkers".
Peritum ? 5 maanden geleden
Supermarkten maken misbruik van elke gelegenheid de boodschappen duurder te maken. Of het nu over energie of oorlog, milieu of opwarming van de aarde gaat, de supers spelen hierop in en laten mensen geloven dat grondstoffen duurder worden en groenten en fruit minder voorhanden zijn en verhogen keer op keer de prijzen. Doch, er is genoeg eten en zijn genoeg grondstoffen voorhanden. De hebberigheid van de supers en discounters gaat over lijken en proberen zoveel mogelijk bij de consument binnen te harken. Ikzelf geloof, dat ondank dat het verboden is en controle nauwelijks aanwezig is, kartelafspraken hiervan de oorzaak zijn. Het geeft zelfs het disfunctioneren van de EU aan.
fiat124sport 5 maanden geleden
Ja nu zo veel mogelijk klimaatonzin afschaffen en het gaat weer betaalbaar worden. Nu moet links en de vvd stoppen zich te verzetten dan kan er zo een goede regering zitten. Tot die tijd koop ik zo veel mogelijk in België is veel goedkoper en geen statiegeld. Ter vergelijking Aldi kaas hier 4,59 in België zelfe kaas 2,89. Stop ook met de onzin stikstof. Wilders aan de macht en daarmee ook zo snel mogelijk terug naar 130 .laat het linkse brainwashen stoppen. Genoeg is genoeg
Janus B 5 maanden geleden
Met een boterham met spek en zuurkoolstamppot ben ik ook een gelukkig mens. Maar als ik zo om mij heen kijkt zie ik wel dat er grote problemen ontstaan . De aardappelen en suikerbieten enz liggen te rotten doordat er geen trekker het land opkan, gevolg is dat groente onbetaalbaar gaat worden. Ik denk niet dat het WEF nog de Rabobank hier iets mee van doen heeft maar eerder pluvius.
mmuller 5 maanden geleden
De Monopolisten hebben het voor het zeggen... Black Rock, Vanguard, State Street, Berkshire Hathaway inc. en nog vele anderen zorgen er wel voor dat zijn hun winsten kunnen optimeren... Vooral de chemische industrie in samenwerking met de voedselfabrikanten hebben nu in deze roerige tijden gouden vooruitzichten om nog meer macht en geld te genereren... Het meest wordt verdiend aan de machteloze Burger die notabene voor een corrupte regering gekozen heeft na sprookjes verhalen, om die dan met bijv. een BELASTING ZONDER TOEGEVOEGDE WAARDE op te zadelen... Spreek BTW, Accijnzen en andere belasting constructies die de geldbuidel aardig aantasten... Helaas is het niet iedereen gegeven om op een schoon lapje grond zijn eigen en zonder chemie, een moestuintje te exploiteren...Zolang er een Brussel bestaat en het WEF en andere hufterige instanties, hebben de Regeringen en Belastingen vrij spel... De wereld Elite kijkt waarschijnlijk met een grijnzen neer op zijn Onderdanen een zal nooit van plan zijn om enige empathie te tonen... Hun credo is waarschijnlijk : Met mij gaat het goed en met Jou ???
pappajesse 5 maanden geleden
Janus en pluvius Leuke combinatie:) Janus lees de inhoud eerst eff. Dan heb je mischien minder goden nodig:)
tiscrea © 5 maanden geleden
Iets wat ik niet snap: een winkel biedt een artikel aan 1 kopen en 2 gratis (voorbeeld, soms zelfs 2 kopen en 4 gratis). Dan krijg ik het idee dat ik voor dat eerste artikel sowieso al teveel betaal. Ook al is het een promotieactie: de mensen hebben zoveel voorraad dat ze makkelijk kunnen wachten op die volgende actie. Waar zit de winst dan voor de fabrikant, behalve dan in de te hoge prijs voor het eerste artikel. Wie is hier het commerciële genie, die me de logica uit kan leggen? Oh ja nog een voorbeeld: halfje bruin - 55 cent net voor de oorlog in Oekraïene, nu 99 cent.
GeelHesje 5 maanden geleden
Nee hoor niet als je een beetje oplet en weet waar je het kopen moet. Ik koop oa een heel Waldkorn brood 50ct een aardig stuk geitenkaasbrie 1eu 2 flinke stukken biefstuk 1eu 500gr aardappeltjes 50ct grote bak maaltijdsalade 25ct 1L goede yochurt of vla 50ct 40gr shag 5,40 knorr saus 10ct pakje noedles 20ct bak kipvleugels 1eu 1kg macaroni of spagettie 79ct enz enz enz. Maar nog goedkoper is natuurlijk altijd welkom!
ierist 5 maanden geleden
Is deze stelling niet al eerder geweest?
Zweistein 5 maanden geleden
Ze moeten de fabrikanten die winkelketens verbieden hun voorraden tegen lagere prijzen in het buitenland te kopen het land uit trappen. Opgeruimd staat netjes......
Verzamelaar1978 5 maanden geleden
Mensen die in sprookjes geloven, wijten de dure boodschappen aan oorlog, klimaat, schaarste e.d. Deze zgn. zoethouders voor de massa lukten bij velen altijd nog, wil het niet, dat een steeds groter deel van de samenleving 'wakker' begint te worden. Simpel voorbeeld is dat je bijv. voor een pak shag tegenwoordig bijna 20 euro betaald (omgerekend is dat 44 gulden) tegen 13,80 korte tijd terug). Stel nu dat je als land daadwerkelijk prijswijzigingen hebt die komen doordat de vraag naar voedsel hoger is dan het aanbod, dan is de vraag toch heel interessant waarom je dan als land jouw eigen sectoren van het AANBOD (visserij en boeren) dan leuk saneert door zieke regeldruk! (met stikstof als argument). Duurdere prijzen komt door 'graaiflatie', d.w.z. dat de fijne overheid graag nog wat meer centjes van de burger wilt zodat het haar linkse hobby's nog verder kan uitbreiden. Het maakt hen niet uit dat bejaarde mensen de kachel niet meer aandraaien of mensen in armoede gestort worden, zodra je maar achter de klimaatideologie aanloopt ben je een 'goeie'. Gelukkig is die tijd voorbij want NL heeft massaal de middelvinger opgestoken bij de afgelopen verkiezingen. Links is nu in grote paniek. Ik ben enorm benieuwd met welke leugens ze nu weer aankomen om het mogelijk te laten mislukken. Maar goed. We spreken nu over de dure prijzen van boodschappen! Heeft u het laatste nieuws al vernomen inzake energiekosten? Deze worden namelijk zo hoog dat een gemiddeld huishouden al mag rekenen op gemiddeld 2500 euro per jaar meer kosten vanaf 2024. Neemt u het nog serieus? Gewoon rustig blijven want dit stopt op den duur en hopelijk door gewijzigde politieke keuzes. Alleen 'wegkijkers' of hele domme mensen verklaren dit met als reden: oorlog, klimaat e.d. Simpel voorbeeld: als een gemiddeld gezin van 4 mensen te weinig 'freten' heeft, nodigen die mensen dan ook 10 mensen uit om mee te eten? Nu heeft u de 'clou' van het probleem. Het geld dat er veelvuldig is, geeft men liever weg i.p.v. dit te 'investeren' in de eigen samenleving. Er zijn hier genoeg armoedige mensen die een warm huis verdienen, eten op hun bord en een dak boven hun hoofd. Ooh ja, de ziektekostenverzekering gaat ook omhoog maar ik denk dat dit ligt aan de oorlog in Oekraïne (haha). Word wakker en blijf wakker!
jogi 5 maanden geleden
Geel hesje, als je zulke prijzen beweert te betalen noem dan ook de bron, want ik geloof, dat je in sprookjesland leeft.
B Tender 5 maanden geleden
Ditmaal, zouden de prijzen in de supermarkten stijgen zg. vanwege het feit, dat ze niet in het buitenland in zouden kunnen kopen. Nou, dat hebben ze in het verleden ook niet gemogen en gekund en toch hadden ze iedere keer een rotsmoes om de boodschappen duurder te maken. Producenten, oa boeren, ( vlees, eieren, kaas, melk, aardappelen, groenten enz), werden/worden het vel over de neus gehaald in de onderhandelingen over voorwaarden en prijs van levering. Sommige producten werden zelfs uit de schappen geweerd, vanwege onenigheid met de producent. Dit deden de supermarkten niet voor de consument, maar geheel voor hun eigen winsten.....Alleen dat is heilig voor hen en de consument is zoals altijd weer de Jan Doedel, de Kop van Jut enz......Linksom, of rechtsom, de prijzen zullen altijd verhoogd worden en een zielige smoes zal daarbij telkens worden betrokken........Maar..bij een dergelijke verhoging heeft de consument nog altijd de mogelijkheid, om een product al of niet te kopen.....helaas is dat bij vele andere dingen niet het geval en daar zou ik mezelf meer aan kunnen ergeren......ware het niet, dat uiteindelijk de soep niet zo heet gegeten wordt, als dat hij word opgediend........Maw. we kunnen ons bij voorbaat wel kwaad maken om die prijsverhogingen, maar wie weet, krijgen we er in Januari weer wel wat bij en zien we toch weer kans om ook dat jaar weer te overleven.....zoals we al jaaaaaren doen. En.....die aanbiedingen, acties en reclames??? Dat komt alleen, omdat we altijd teveel voor het product hebben betaald en ze dus uiteindelijk zelf betalen.
B Tender 5 maanden geleden
Gelukkig...heb ik het ditmaal weer kort weten te houden (lol).
GeelHesje 5 maanden geleden
@Jogi: Ik heb van (extreem) bezuinigen een sport gemaakt. Ik koop vrijwel alleen maar aanbiedingen en niet alleen maar bij de standaard supermarkten zoals de Jumbo en de Lidl (die allebei bakken hebben waar dingen worden verkocht met de datum van die dag en dat ver onder de standaard prijs) maar ik koop ook bulk aanbiedingen (eten) bij de Action Prijsmepper Xenos Big Bazar en haal mijn dingen ook wat verder weg zoals bij de Budget Food in Zwijndrecht en zelfs uit Belgie en Duitsland. Alle dingen en prijzen vermeld in mijn bovenstaande bericht zijn echt en recentelijk gekocht. De lijst is feitelijk nog veel langer maar dit waren er zomaar even een paar die boven kwamen drijven in mijn geheugen.
pappajesse 5 maanden geleden
Na hitler kwam de chemische industrie goed op gang (meer mensen meer winst) Nu wordt alle industrie verheven boven mensen. Het volk als eindgebruikers meer niet. terms and conditions. zie omroepzeeland....ze verkopen het goed maar is gewoon fascisme. Want de regels zijn zo: wie hier thuiszorg krijgt, moet een half uur voordat de zorgmedewerker komt zijn of haar woning luchten politiek en bedrijfsleven tegen burgers. niet voor........ in bochten voor siemens shell en consorten:) Het kan verkeren maar wordt goed verkocht
GeelHesje 5 maanden geleden
@Jogi: Zo ben ik afgelopen weekend naar Duitsland geweest om geheel legaal 1kg Nederlandse shag te kopen voor 135eu en werd gisteren bij de Jumbo net voor mijn ogen de aanbiedingenbak aangevuld met allerlei super goedkoop lekkers. Ga ook eens kijken bij de Dirk van den Broek (echt de allergoedkoopste normale supermarkt van Nederland!) en ook de aanbiedingen van de Budget Food in Zwijndrecht kan ik zeer aanraden. Die verkopen normale A en B merken tot 85% goedkoper omdat de datum snel verloopt. Toen de Big Bazar failiet ging was het daar Groot Inslaan enz enz. Geen sprookjesland maar echte realiteit!
B Tender 5 maanden geleden
Whouw, @GeelHesje, doe je dat allemaal met de auto? met aanhangwagentje? De (bak) fiets misschien of de benewagen? Je moet (inmiddels) toch wel heel rijk zijn?.....En dat alles, toch niet allemaal op een dag?... D'r zit toch wel een overnachtingtje tussen in een budget hotelletje?...... En dat parkeergeld hier en daar? Dat betaal je niet, want met valse kentekenplaten komen ze er toch niet achter?....Lekker bezig!!....Er al eens over nagedacht om een tentje op te slaan in een supermarkt?... Schijnt enorm te helpen tegen stookkosten. Helaas jammer, dat het terugbrengen van een winkelwagentje tegenwoordig nauwelijks nog iets opbrengt....Maar zingen, bij de supermarkt, of net te doen of je een instrument bespeeld?. Wie weet.....Wat let je.
GeelHesje 5 maanden geleden
@B Tender: Nee met de trein. In 1 dag heen en terug. Ik heb een weekend vrij abo waarmee ik elk weekend van Vrijdag avond 18:30 tot Maandag ochtend 04:00 onbeperkt door heel NL kan reizen. Heen en weer naar Venlo kost mij 4,50. Afgelopen weekend op 1 dag meer dan 7 uur reizen. Bij het station Venlo rechtsaf en "immer gerade aus" 5km met de vouwfiets naar de Aldi Sud in Kaldenkirche. Voor de alcohol liefhebbers: Er zit daar ook een Trinkgut en daar is de Drankgigant helemaal niks bij. Een halve liter bier kost in in Duitsland 55ct en ook de brandstof prijzen zijn daar zeer aangenaam. Ik zou zeggen doe er uw voordeel mee!
GeelHesje 5 maanden geleden
Oh en nog even dit: Vergeet vrij verkeer van personen en goederen binnen die ××× EU. Er zijn grenzen aan wat je mee mag nemen uit een ander (nu nog) EU land. Overtreding daarvan levert je geen boete op maar je gaat meteen de gevangenis in. U bent gewaarschuwd.
pappajesse 5 maanden geleden
LOL bedankt omroep zeeland jullie staatspropaganda vandaag past precies in mn betoog. De woningbouwvereniging heeft geen concrete oplossing paraat, maar geeft aan dat de bewoners zelf wel iets kunnen doen, bijvoorbeeld als ze in de keuken staan. "We kunnen de bewoners nog bewuster maken van hun eigen gedrag en wat zij zelf kunnen doen om nodeloze brandmeldingen te voorkomen." transhumanisme is dit:)
Leo Vlaar 5 maanden geleden
De kosten Eerste levensbehoeften. Alles wat aan voeding, kleding, huisvesting, verwarming, huishoudelijke artikelen enz. onontbeerlijk is om te kunnen leven zijn voor vele families , jong & oud onbetaalbaar geworden . In anderen EU landen is het leven zoveel goedkoper dan in NL hier is het eerder overleven neem nu de hoge prijzen voor energie alle leveranciers hebben langlopende contracten tegen dezelfde prijs afgesloten . Maar laten hun klanten de veel hogere prijzen wat er gerekend wordt op de wereldenergiemarkt betalen dus als er ergens een oorlog uitbreekt dan heeft dat grote gevolgen en stijgen de kosten tot extreme hoogte . Voor de grootgrutters levensmiddelen iedereen kent deze supermarktketens wel ondanks dat daar een heel grote schare goedkope 14jarige jongeren , medewerkers rondlopen blijven alle boodschappen in deze winkels echt veel te duur .
Leo Vlaar 5 maanden geleden
De grote supermarktketens zijn gewoon inhalige Jakhalzen !! dikke winst maken daar draait het allemaal om . Helsinki beschuldigt Rusland van een hybride aanval, Moskou ontkent. In november zijn ongeveer negenhonderd asielzoekers uit onder meer Afghanistan, Jemen, Kenia, Marokko, Pakistan, Somalië en Syrië vanuit Rusland de grens met Finland overgestoken, terwijl het voorheen om gemiddeld minder dan één persoon per dag ging.
B Tender 5 maanden geleden
Per trein??? Nee, doe voor mij toch maar een (drank)winkel dichter bij huis, dan heb ik er, eenmaal thuis, ook nog wat aan ipv "tijdens de treinreis verdwenen". En....de dichtstbijzijnde Dirk is voor ons in Goes en Zwijndrecht ligt bij Dordrecht.. Geen van beiden dicht bij het station, dus.....Goedkopere boodschappen om de NS en andere OV in stand te houden? Schiet niet veel op volgens mij. Om maar niet te spreken, over hetgeen je gekocht hebt, ook thuis nog aankomt. Nee hoor, 'k betaal liever wat meer voor boodschappen en wat minder aan goede doelen bv..... Uiteindelijk komt het toch gewoon uit de lengte of de breedte.......en kan het over de kop, dan kan het ook over de staart.
GeelHesje 5 maanden geleden
Ja met de trein. Geen auto gaat goedkoper heen en weer naar Venlo rijden dan 4,50. En de Dirk in Goes is op loopafstand van het station en de Budget Food in Zwijndrecht is ietsje verder lopen maar aan de andere kant van het pleintje daar zit ook een Dirk. Grote rugzak en 2 big shoppers mee ;-) Maar goed dan betaald u toch gewoon minimaal het dubbele hier? Zelf weten. Moet niet. Ik raad het mensen alleen maar aan zodat ze daar wellicht voordeel bij kunnen hebben.
dasy 5 maanden geleden
aardappels bij de boer 80euro ent bij de aldi 45 cent
B Tender 5 maanden geleden
Ja,...betaal toch liever maar iets meer dan dat ik me rot sjouw aan "goedkopere" boodschappen. Nog beter......'k laat het gewoon thuiskomen, gewoon....aan de deur 2x in de week........Dan maar minder naar de nalatenschap......want meenemen is ook geen optie. ('t zou toch maar ik de fik vliegen).
Mieppio 5 maanden geleden
@dasy, wij hebben aardappelen bij de boer gehaald aan de lange heerenstraat, nou met recht niet te vreten, Er was gezegd dat het binten waren, nou binten koken niet af, en die wij gekocht hebben, PRUT en PAP, hoezo binten geen afkokers. De varkenswillen ze nog niet vreten zo slecht. Dus Riseeuw mag zijn aardappelen bij hem houden.
C.J. de Loof 5 maanden geleden
Nee B Tender meenemen gaat niet en wat je niet mee kan nemen neemt de staat wel voor fors deel van. Het is schandalig.... eerst inkomsten belasting dan vermogensbelasting en als je ondanks dat toch nog wat over kan houden dan pakken ze je met erfbelasting. Er zijn wel wat oplossingen maar dat is niet rendabel voor een paar ton en dan denken die linkse rakkers dat ze geld kunnen binnen halen met invoering van een miljonairs belasting, nou laat ik ze uit de droom helpen als het om zo veel geld gaat zijn er altijd oplossingen hoor!
GeelHesje 5 maanden geleden
@C.J.de Loof: U heeft helemaal gelijk. Belasting betalen is een ding. Maar meerdere malen belasting betalen over hetzelfde bedrag zijn naar mijn mening Maffia praktijken. Zo ook met bijv de vermogens belasting. Daar betaald u elk jaar weer dezelfde reeds betaalde belasting over hetzelfde geld. Om over btw over accijnsen betalen nog maar te zwijgen. En bedenk dan ook even dat de tuinkabouter de erfbelasting naar 45% wil verhogen en direct inbaar wil maken na het overlijden dus ook als van een getrouwd paar eentje overlijdt dan moet de overgebleven partner alles incl het huis verkopen om die 45% erfbelasting te kunnen betalen. Nee ik maak geen slechte grappen! De term Roverheid is hier absoluut van toepassing.
Zeeuwleeuw 5 maanden geleden
Heel veel (gezonde) voeding is erg duur! Sinds de oorlog in Oekraïne zijn enorm veel producten steeds duurder geworden en slechts een deel daarvan is de laatste tijd gedeeltelijk wat in prijs omlaag gegaan. Een pot mayonaise of een kuipje halvarine of margarine is zo'n 70 tot zelfs 125 % duurder ten opzichte van 3 jaar geleden. Veel klanten moeten gewoon erg opletten wat zij kopen om niet in de problemen te komen. Een deel van de mensen zit sowieso in de problemen omdat zij niet meer rond kunnen komen.
GeelHesje 5 maanden geleden
Das nog niks. Per 2024 gaat: En de gasrekening heel erg hard omhoog en de energietoeslag gaat weg. Hierdoor gaat een gemiddeld gezin alleen al vanwege de verhoging van de gasbelasting 2500 euro per jaar meer aan energie betalen en de lichte verzachting van de ramp in de vorm van de energietoeslag gaat verdwijnen. "Wees blij, koester dat probleem! Maak het groter. Dan kun je er nog jaren plezier van hebben!" Aldus de tuinkabouter die hopelijk geen pre-mier gaat worden.
Karel33 5 maanden geleden
nieuwste aanbod: 2 halen, 3 betalen. kijken os ze daar ook intrappen.
dutchy71 5 maanden geleden
De onderwereld zal alleen maar groter worden Een kat in het nauw maakt gekke sprongen, Als je werkt voor je centen moet je toch rond kunnen komen, Maar hier wordt wordt je overspoelt met de hoge belastingen die overal op zitten, Moet je eens kijken wat er allemaal op het eind van de maand allemaal af gaat, En probeer je dan als burger je hoofd boven water te houden met bijvoorbeeld wat meer uren te werken dan wordt je nog harder gestraft, In wat voor wereld zijn wij beland, En dan nog afvragen waarom mensen anders gaan stemmen tijdens de verkiezingen, Het roer moet om in Nederland dat is wel duidelijk.
Howy Cues 5 maanden geleden
Pappa Jesse, de NOS doet aan vrije nieuwsgaring. Journalisten verzamelen informatie en/of inlichtingen zonder bemoeienis van wie dan ook. Vrijheid van nieuwsgaring, wat velen onder ons normaal vinden, is vrijheid van meningsuiting. Gisteravond op POWNED (NPO3) heeft het kijkerspubliek weer kunnen smullen van de documentaire "Eigen volk eerst". In deze uitzending werd een aantal personen geïnterviewd en op de voet gevolgd. Zelfs een lesje rassenleer werd de kijker niet bespaard. Aan de hand van 3 paardenrassen werd een causaal verband getrokken naar 'soort zoekt soort'. En nog veel meer hoogst intelligente uitspraken passeerden de revue. Ook een Ku-Klux-Klan-achtig figuur, een kruisridder uit de orde van de Tempeliers, deed de amusementswaarde van de documentaire "Eigen Volk Eerst" naar grote hoogte stijgen. "Ik doe normaal," zei de ridder. "Alleen jullie vinden het gek," was zijn conclusie. Ik kreeg ineens een déjà vu gevoel. Zulke a-la-pappa uitspraken lees ik dagelijks op het Forum. Aha, van normaal doen, word je gek. En als je gek doet, ben je normaal. Vandaar dat de geïnterviewde personen beweerden: "Wij zijn niet extreem rechts; wij zijn normaal!"
Leo Vlaar 5 maanden geleden
Zeg nou eerlijk de boodschappen , energie , zorg , de tandarts nu is echt voor vele jong en oud onbetaalbaar gemaakt , geworden en moet weer terug in het basispakket > weg met het eigen risico < !! . Als de formatie van een nieuw kabinet mislukt dan ligt de schuld helemaal bij de VVD-leider Dilan Y-Z die helemaal uit eigen beweging tot een besluit is gekomen zonder de partij en achterban eerst te raadplegen . De VVD heeft 10 zetels verloren en flink op zijn donder gehad Dilan Y-Z heeft kenbaar gemaakt dat ze alleen bereid zijn tot het geven van gedoogsteun aan een centrumrechts kabinet , politici dat zijn slechte verliezers . Bij een eventuele nieuwe 2e Kamerverkiezingen zal de VVD opnieuw ruim de helft van hun zetels verliezen doordat zij geen contact hebben met het gewone volk zagen ze de 1e nederlaag 22-11-2023 al niet aankomen.
dutchy71 5 maanden geleden
Leo Vlaar, dat je dit mooi verwoord toppie 100 procent gelijk!!!!!.
pappajesse 5 maanden geleden
Ik heb het nog niet gezien howy. Heb in vlissingen al genoeg gekkies. OOk in de kamer veel dubbele kwaadaardige tongen. Maar howy zijn ze ook gevaarlijk net als ECHTE aanslag op baudet? Ja hoorde gisteren op NPO de nieuwe uitleg over rassen moslim bashen is rascisme LOL(ze logen gewoon) Howy weet jij wie die rassen maakt duidt? Het wordt tijd dat we onzelf naar ander denkniveau brengen.(niet meer klakkeloos geloven) Maar vele consumenten kinderen en gemakzuchtigen (nos kijkers) vinden het wel best.
pappajesse 5 maanden geleden
Ja als we dit al geloven....... Dilan Y-Z die helemaal uit eigen beweging tot een besluit is gekomen..........lol #nato #brussel. bepalen heeft geertje dat nog niet verteld:)
pappajesse 5 maanden geleden
Ag dat is maar eventjes. Straks kunnen onze kinderen wel rondkomen want geen vlees eten scheelt een hoop. We can use human engineering to make it the case that we're intolerant to certain kinds of meat. That's something that we can do through human engineering." Neem dat vaccin nou.........
pappajesse 5 maanden geleden
Moeten ze wel winnen straks. Waarom zouden al die zielige "asielfamilies" bestaan uit doorvoede, goedgeklede mannen van militaire leeftijd en postuur?
Uisge 5 maanden geleden
Mooi, ik rij zaterdag even naar de heimat om een zooitje lekkere dingen, vlees, worst, wijn, schnaps en bier te halen. Als ik om een uur of zeven wegrij ben ik rond tweeën weer thuis met een auto vol. Het is 152 km naar Selfkant.
pappajesse 5 maanden geleden
Kijk niet alleen burgers gaan verplaatst worden De provincie geeft daarom toestemming om de verblijfplaatsen van wezels, bunzings, steenmarters, dwergvleermuizen en hazen te beschadigen of te vernielen. ALS u er maar WEL rekening mee houdt dat dat alleen voor gemeentes staat en provincies geld. U moet gewoon nog steeds goed zijn voor natuur.lol #gelijkspeelveldAUB
GeelHesje 5 maanden geleden
@Uisge: Goed plan! Persoonlijk heb ik niet veel eten gezien dat veel goedkoper is daar maar de hier zwaar belaste dingen zoals alcohol tabak en brandstof zijn daar in verhouding tot hier lekker goedkoop. En het is meteen ook een hele dikke middelvinger naar Rotte & Co en alleen dat is het al waard om daar een dagje heen te gaan om even goed in te slaan ;-) Viele Spass!
pappajesse 5 maanden geleden
Rutte en co gehoorzamen BIS IMF EU duitsland is ook eu. U dacht er makkelijk vannaf te zijn:) Ben benieuwd hoe u dat in de 15min stad gaat doen straks. Maar u bent gellukkig al begonnen met schieten onze medelanders zijn tegen wapens en actie:)
Zweistein 5 maanden geleden
Pappajesse...ik hoop serieus dat u niet langer hoeft te wachten maar dat geestelijke hulp snel kan worden ingezet. Ik zou tevens de Zeelandnet Moderator willen adviseren wat kritischer te kijken naar de ingezonden reacties want u stelt wel regels op maar vertikt het tot nu toe om deze te handhaven, U lijkt onze regering wel.....
GeelHesje 5 maanden geleden
@pappajesse: Duitsland is inderdaad net als Nederland absoluut EU WEF BIS WHO IMF NAVO enz. Daar kan ik niks aan doen. Waar ik wel wat aan kan doen is minder betalen en ik weiger me door de Roverheid kaal te laten plukken en probeer legale en geweldloze manieren te vinden om dat voor elkaar te krijgen en ik probeer zelfs andere mensen te helpen en te stimuleren dat ook voor elkaar te krijgen zodat ook zij minder kunnen gaan betalen en daarmee hopelijk weer een wat betaalbaarder en daarmee menswaardiger leven kunnen krijgen en het liefst ze er de lol van te leren dat voor elkaar te krijgen want het voelt super goed om een dikke biefstuk van 50ct te eten terwijl Den Haag & Co dat nou juist onmogelijk wil maken. Ben ik ze toch even slimmer af geweest. Hehehe! Inderdaad als meer mensen dat nou ook zouden doen ... Maar die slikken en pikken kennelijk liever braaf alles dat ze door de strot geperst krijgen en accepteren kennelijk zonder protest alles dat Den Haag & Co ze aandoet. Zij gaan straks in een 15 minutenstad leven. Zij gaan straks niks meer bezitten en daar ook nog blij mee zijn ook. Zij gaan straks een totalitaire digitale slaaf worden. Ik niet!!! Waarom ik niet? Omdat ik het niet slik pik en accepteer! Onbetaalbare boodschappen? Niet voor mij! Onbetaalbare energie? Niet voor mij! Ik weiger dat te accepteren te slikken en te pikken!!! En doe er vervolgens ook wat aan zodat het geen effect op mij heeft. Enne ... U dan? Wat doet u om de opzettelijke vernietiging van uw menswaardig bestaan te ontwijken en er voor te zorgen dat die nul effect op uw leven heeft? Daar lees ik bij u erg weinig van. Vertel?
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.