Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Er moet een rechts kabinet komen

2.579 stemmen | Geplaatst op 20 november 2023 | Website

Eens
73.6%
Oneens
26.4%

Reacties (45)

Karel33 5 maanden geleden
zo rechts mogelijk--het liefst wilders als president.
ierist 5 maanden geleden
Als rechts een meerderheid haalt tijdens de verkiezingen lijkt me dat niet meer dan logisch.
Tim#14 5 maanden geleden
Nee natuurlijk niet! Voor alle mensen met het hart op de juiste plaats hoop ik op een progressief kabinet. En voor al die braunangehauchte schreeuwers hier: vertrouw die blonde dollie voor geen cent! Let op, is een beweging met 1 lid, die kan dus alles bepalen, geen interne democratie. Dan gaan toch al je haren overeind. Ken je feiten, laat je niet in de maling nemen door al die schreeuwers en onderbuik-bespelers. Zal voor Zeeuws-Vlaanderen wel weer te moeilijk zijn, maar doe je best!
divar 5 maanden geleden
wat betekend links en wat betekend rechts , er mensen die vinden de vvd links
Farmer. 5 maanden geleden
@Tim#14. Ook rechtse mensen kunnen het hart op de juiste plaats hebben, net als de meeste linkse mensen. Rechts is wat anders dan extreem rechts, net zoals links wat anders is dan extreem links. De heer Wilders is geen blonde dollie net zoals de heer Timmermans niet te dik is. Mensen op uiterlijkheden aanvallen is kinderachtig en niet meer van deze tijd. Rechtse mensen zijn niet per definitie racistisch. De kleur is niet het issue, maar wel de cultuur en de opvattingen, daar worden mensen door rechts (en links) op beoordeeld. Kritisch zijn over het asielbeleid en de voortschrijdende islamisering en dientengevolge daarvan toename van de intolerantie jegens de LHBTI gemeenschap, de westerse samenleving en de positie van vrouwen en joden is een is alleszins te rechtvaardigen. Nog maar te zwijgen over de andere negatieve gevolgen van de extreme toename van de bevolking gelet op de woningnood, de kosten en de ruimtelijke ordening.
jacobo 5 maanden geleden
Links, rechts, midden, ultra, extreem. Probeer de problemen gezamenlijk eens op te lossen voor een gezonde samenleving.
Mieppio 5 maanden geleden
Moet niets maar dat krijgen we toch. De kans dat het niet zo is, is heel klein. Dan maar kiezen wat het beste is. Links ka maar dan moet de SP mee doen maar die nemen geen verantwoording, willen alleen maar oppositie voeren en voor de rest niet.
fiat124sport 5 maanden geleden
500 procent ja. Ik ga pvv stemmen hoewel FvD meer bij mij past. Maak Wilders de grootste. We gaan stoppen met het brainwashen van klimaat stikstof en verduurzaming en we gaan stoppen iedereen binnen te laten niet uit discriminatie maar vol is vol en klimaat en stikstof heb ik nu dagelijks gehoord en ben het kotsbeu. Stem pvv . Tot slot 130 maar stem rechts
ierist 5 maanden geleden
Laatste jaren hebben we alleen globalistische "progressieve" middenkabinetten gehad die economisch meer een rechts beleid voerden en cultureel links. Ik hoop op een kabinet die economisch iets meer de linkerkant opgaan en cultureel rechts. En minder globalistisch en meer voor de soevereiniteit van dit land zullen strijden.
ierist 5 maanden geleden
@Tim#14: Wat is braunangehaucht en wat heeft Zeeuws Vlaanderen met je vage verhaal te maken?
Howy Cues 5 maanden geleden
Wil je niet een of andere engerd in het Torentje, stem dan strategisch. Zo haal je de wind uit de zeilen van xenofoben en racisten. Als in Nederland een extreemrechtse richting inslaat, gaan we decennia terug in de tijd. De rechten van vrouwen, lhbtqia+ en andere minderheden zal worden beteugeld. Om nog maar te zwijgen over het klimaatbeleid, waarvan het argument 'we doen het voor onze kinderen' verkracht wordt. Al 25 jaar lang is het gedachtegoed van de Denen in trek. Viking-cultuur opsnuiven omwille van de Nederlandse cultuur is een stok vinden om de hond te slaan. De kreet 'Nederland is voor de Nederlanders' is een fopspeen. Denk aan het woon-/-werkverkeer tussen onze buurlanden. Hier wonen en daar werken, terwijl België voor de Belgen is en Duitsland voor de Duitsers. Of gaat deze vlag ineens niet op?! De enige manier om een leugen te rechtvaardigen, is een andere leugen in het leven te roepen. De Deense asielpolitiek heilig verklaren, is struisvogelpolitiek. Het verleggen van het asielprobleem (van het ene naar het andere land) is geen oplossing, maar luiertje verwisselen. Als je deze vorm van 'afkoping' wilt rechtvaardigen, vind je altijd wel een excuus. Maar als de xenofobe geest eenmaal uit de fles is, krijg je hem er niet meer in. Je kunt je beter afvragen 'waarom de sociaaldemocraten in Denemarken deze afslag zijn ingeslagen?' Op die manier maakten zij rechts Denemarken monddood: de grootste leugen aller tijden om eigen bestwil. Eigen volk eerst is puur eigen belang.
wispelhuis 5 maanden geleden
Webmaster is lekker bezig. Maar er moet natuurlijk géén rechts kabinet komen. Denk aan de toekomst van de aarde, en denk aan de nieuwe generatie.
fiat124sport 5 maanden geleden
Ik zie het wel zitten Wilders minister president, hij verdient het. Samen met fvd, ja21, bvnl, bbb,sgp.dan zoeken we alleen nog een partij die hem op de juiste weg helpt. Vvd of omzigt. Maar dan moet vvd wel echt over rechts gaan. Stem in ieder geval
Howy Cues 5 maanden geleden
Moeten? Niets moet, alles mag. Laat ieder zijn eigen voorkeur uitspreken. O.Z. anticipeert alvast op het veilig stellen van 'toekomstige subsidie'. Een typisch gevalletje van 'wiens brood men eet, diens woord men spreekt'.
Rippertje 5 maanden geleden
Stem op links mee, dan zit je zo in de WW
pappajesse 5 maanden geleden
Vrouwenrechten worden ingeperkt door rechts stelt howy. lhbt zonder iq worden ingeperkt door rechts zegt howy. Deze schizofrene instelling zie je over geheel links. Blij dat vrouwelijke sporters steun krijgen van rechts. Ook sporters met vaccinschade. Die periode vergeet ik nooit meer. De uitsluiting de leugens niet willen afleggen van verantwoording over DADEN. qr code uitsluiting avondklok bedreigingen rechtzaken. En dat er maar 1 oppositie was. Nu worden we bezig gehouden met toekomstperspectieven van door media uitgekozen volksvertegenwoordigers. Waar geloofd u in?
C.J. de Loof 5 maanden geleden
De afgelopen jaren is het overwegend linkse politiek geweest, Rutte is veel te veel mee gegaan met die blonde heks van D666 dus tijd voor echt rechts beleid. Jammer dat FvD zijn kansen heeft verspeeld, alternatief Wilders en Ja21 maar eigenlijk zijn die niet rechts genoeg. We moeten af van die gelukzoekers (met terug werkende kracht) we moeten af van die hetze over Co2 en klimaat (ja het klimaat veranderd en nee dat heeft niks met Co2 te maken) en tenslotte heel kritisch kijken of nog wel mee willen doen met Europa en voorwaarden stellen!
Howy Cues 5 maanden geleden
Wilders? Altijd het zelfde liedje: willen we meer of minder. Oost-Indisch doof voor partij-vreemde argumenten. Als je zo'n Nexit-gerelateerde tunnelvisionair een vinger geeft, neemt hij je hele hand. Pas op. Een vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken.
Howy Cues 5 maanden geleden
Pappa Jesse, het verheugt mij te horen dat je de psychose-gerelateerde woorden van Doctor Hannus Zielknijper serieus neemt. Helaas loopt jouw geestelijke verwarring synchroon met leesblindheid. Daar is geen kruid tegen gewassen. Kop op, het kan erger, je hebt altijd goeroe Thierry nog voor leedvermaak
Ejan 5 maanden geleden
Graag een rechts kabinet ja. Als Timmermans premier wordt, maak dan je borst maar nat. Iedereen even rijk is een utopie, dat ziet hij zelf ook wel in. Dan dus maar met z’n allen de afgrond in. Iedereen even arm is prima haalbaar, zéker met zijn plannen en ideeën.
GeelHesje 5 maanden geleden
Links of Rechts maakt in praktijk niks uit. De mensen beseffen niet dat ze naar een schaakspel zitten te kijken tussen zwart en wit maar dat er maar 1 speler is die allebei de partijen bespeeld! De PVV is net zo "kartel" als NSC en de BBB. De enigen die (hoogst waarschijnlijk) niet met het spelletje meedoen zijn de partijen die overal buitengesloten en verketterd worden. Maar zelfs dat is niet zeker want wat absoluut zeker is is dat als je in de poppenkast mee wil spelen dat je ook akkoord gaat met de poppenkast voorstelling en akkoord gaat met het feit dat je een buiksprekend trekpoppetje gaat worden. Nederland is geen zelfstandig land en ook geen democratie meer! Minimaal 80% van alle Nederlanse wetten worden oa in de EU geschreven. Wat er overblijft om over te debatteren zijn de kleine details. Serieus het is allemaal vrijwel letterlijk een grote poppenkast. Wil je daar niet aan meedoen en dreig je te hoge ogen te gaan gooien bij verkiezingen dan eindig je zoals Fortuin! Eindig je niet als Fortuin dan ben je akkoord gegaan met de poppenkast voorstelling! Een paar verkiezingen geleden: Rechts tegen Links in de vorm van VVD tegen de PvdA. Veel mensen gingen zogenaamd "strategisch" stemmen met als eindresultaat dat ze beiden in de regering kwamen en de PvdA het schoothondje van de VVD werd. Trap daar nou ff niet nog een keer in! Het is één grote show vol met grote beloften en we weten allemaal dondersgoed wat er na de verkiezingen met al die beloften gebeuren! Stem op de partij waar je INHOUDELIJK achter staat ipv op een partij waar je niet inhoudelijk achter staat in de hoop op een "rechts" of "links" kabinet. De geschiedenis heeft meervoudig bewezen dat u dan heel erg bedrogen uit gaat komen!
tiscrea © 5 maanden geleden
Wat zal ik blij zijn als die verkiezingen voorbij zijn! Ik word niet goed van al dat geleuter van alle politici, met mooie praatjes en beloftes, net als anders. Als alle plussen en minnen met elkaar zijn verrekend zijn we rechtsom òf linksom sowieso de klos. Hopelijk is er snel een nieuw kabinet, zodat de heer Rutte naar het buitenland kan vertrekken. Want ik heb het idee dat hij het kabinet niet voor niks de nek heeft omgedraaid... er zat een leuke functie in het vat die vrij zou komen. Onder het mom "alles is voor Bassie" zal meneer Rutte een dubbeltje niet 3x om moeten draaien, heb ik het idee. En dat sommige lieden, zoals bv. Timmmermans, dan nog dui-zen-den euro's per maand vangen voor niksdoen is een schandaal. Ze zouden zich de ogen uit hun kop moeten schamen! Iemand met een bijstandsuitkering bijvoorbeeld mag bij wijze van spreken nog geen kamertje behangen voor 25 euro zonder hiervoor "gestraft" te worden. Iedereen is gelijk, behalve...
oscar v k 5 maanden geleden
Iedereen even rijk, zegt Frans Timmermans, zoek maar eens even op waar hij woont(woonde). https://www.rtlnieuws.nl/economie/life/artikel/4730896/binnengluren-villa-frans-timmermans-te-koop-heerlen https://cultuurondervuur.nl/artikelen/het-huis-van-frans-timmermans-verduurzaming-afdwingen-in-europa-thuis-blijft-alles-energielabel-g Graag rechtsaf met Nederland!
wispelhuis 5 maanden geleden
Interessant: Kiezers willen een minister van digitale zaken. https://www.pzc.nl/politiek/kiezers-willen-minister-van-digitale-zaken-en-ethische-toets-op-kunstmatige-intelligentie~aa17a27c/
DIYA 5 maanden geleden
Als je de peilingen zie is het toch ongeloofelijk dat er nog steeds mensen op de VVD willen stemmen? Ik stem woensdag PVV. Moet er niet aan denken 4 jaar met zo,n Turkse Koerdische Heks.
Karel33 5 maanden geleden
timmermans wil geen kabinet met vakmensen , hij wil een kabinet met ministers die HIJ aanwijst. weer vriendjespolitiek dus. niet intrappen, want dan gaat het ouderwetse gelazer gewoon door.
No summer this year 5 maanden geleden
Rechts natuurlijk. Links kabinet met Timmermans(vader abraham) helpt ons naar de afgrond. Alles delen, alles voor de nieuwe medelanders. Werk je hard steelt die nog meer van je. Want ja we moeten gastvrij zijn voor iedereen waar we niets vanaf weten. Klimaatarrogantie wordt leidend of lijdend🙃😓. Zorgkosten nog hoger, huizen niet voor ons. En zo snel mogelijk NEXIT.
xjxjxjx 5 maanden geleden
https://i.ibb.co/Qnjps5V/politics-slaveclass.jpg https://i.ibb.co/vHLx0jk/Groucho-Marx-politics.jpg
W.Melger 5 maanden geleden
Stem op 22 november maar let op; veel partijen voeren een toneelstuk op Op 22 november zullen slechts weinig mensen in het stemhokje beseffen dat er bitter weinig te kiezen valt. De belangrijke beslissingen voor Nederland zijn allang genomen. De macht over Nederland is uit handen gegeven aan de WHO, de gezondheidsorganisatie die beslist over het leven van burgers.
Howy Cues 5 maanden geleden
Hup Holland hup. Daarom ging Wilders (ondanks negatief advies) winkelen in Gent. Kosten beveiliging voor gemeente Gent nagenoeg 15.000. Als je Nederland zo hoog in je vaandel hebt staan, kies je voor 'gezellig winkelen' in Nederland, zodat iedere inwoner van Nederlander overtuigd is van je ware liefde voor het vaderland. Maar nee hoor, Geertje verkoos Gent. En zo betaalden Gent en haar burgers mee aan de verspreiding van een gedachtegoed die zij in zekere zin verwerpen. Trouwens, elke keer dat Wilders namens zijn Partij de PVV een vergadering van de Haagse gemeenteraad bezoekt, draait de gemeente dik voor de kosten (10.000 - 15.000) van de beveiliging op. Onder het mom van vrijheid van meningsuiting (haat zaaien, beledigen, vernederen) roept Wilders door eigen toedoen gevaarlijke en gewelddadige personen op zich af. Als je van jezelf weet dat je te ver gaat, heb je twee keuzes. Gedraag je of betaal zelf de kosten. Simpel en duidelijk. In lijn der verwachtingen zal een kabinet met Wilders binnen de kortste keren exploderen, want zijn haan moet altijd koning kraaien. En dan kunnen we weer naar de stembus. Hup Holland hup.
Karel33 5 maanden geleden
oscar vk: timmerman denkt aan de animal farm: alle dieren zijn gelijk behalve die dieren die aan de macht zijn.
pappajesse 5 maanden geleden
Tijd voor een geuzenleger:)
mystiek56 5 maanden geleden
Iedereen die tegen Wilders is neemt een immigrant in huis. Zijn er veel problemen opgelost. Maar als men dat moet doen dan verandert het standpunt ineens. Dus eigen belang eerst, Zolang je er geen last van hebt is het makkelijk praten. Mijnheer Jetten koopt zijn brood in een landbouw winkel. Alleen daar geeft die al mee aan buiten de werkelijkheid te leven. Heb nog nooit een vluchteling in een landbouw winkel gezien. Wel overbevolking in de grotere steden die niets meer met Nederland te maken hebben. Laat Jetten mar een jaartje gaan wonen in Rotterdam Zuid of West. Ben benieuwd hoelang hij het daar uit houdt als die met zijn vriend over de Binnenweg in Rotterdam loopt. Het is zo makkelijk praten als je er geen last van hebt. Wat me opvalt is dat trouwens de reclame van D66 op televisie overstroomt. Komt zeker omdat het een linkse partij is die rechts vult . Of is het toch een elite partij voor de gewone man. Zolang ik Kaag ziet in een blousje van meer dan 400 euro en Timmermans ziet met zijn 15000 euro wacht geld per maand zal ik nooit meer links stemmen. Hypocriet tot en met. Stem Geert en Geert maak je niet druk dat ze wat over je haar zeggen horen want dan kan jij makkelijk wat zeggen over Timmermans dat die een onsje mag afvallen.
Tim#14 5 maanden geleden
Nu kom ik gvd al twee keert het woord 'heks' tegen als het over vrouwen gaat,. Moderator, doe wat aan die vrouwenhaat, dit pikken we niet, nu niet, never niet!
xjxjxjx 5 maanden geleden
Misschien moest ik toch maar eens op Baudet gaan stemmen......... https://twitter.com/KWinkelaar/status/1726643339066503559
Tramper Kees 5 maanden geleden
Rechts of links? Wat moet gebeuren per direct is de grenzen potdicht. Niemand meer toelaten. Reden? Nederland is barstensvol, en we komen zon 800.000 huizen tekort. Er kan volgend jaar nog wat gebouwd worden, maar vanaf 2025 niet meer omdat men ze dan niet meer kan aansluiten op elektriciteit. Er moeten dus eerst een paar kerncentrales gebouwd worden, en het elektriciteitsnet moet verdubbeld worden alvoor men verder kan met bouwen. Dat gaat zeker 6 jaar duren
Boefdeboef 5 maanden geleden
Howy Cues Dat je dom ben, daar kan jij niets aan doen. Maar dat er nog meer mensen zijn die jouw D66 onzin geloven, dat verwonder mij. Wat moet Wilders nu in de gemeente raad van Den Haag. De PVV heeft daar maar 1 zetel. Dus dat raadslid zal ook meer afwezig dan aanwezig zijn. Mensen geloof mij maar stem gewoon PVV, ze staan nu gelijk met de VVD, dus een paar stemmen meer zou voor U en voor mij wel aantrekkelijk zijn. Uit de EU bespaart U 1000de EURO's
Boefdeboef 5 maanden geleden
Howy Cues Goed nieuws voor je Baudet is in Groningen met een bierfles voor zijn hoofd geslagen. Nee sorry voor jouw, maar hij leeft nog. Baudet is ook eens in Gent voor zijn hoofd geslagen. Dus dat is niet Wilders. Weer een klein foutje van jouw. De zoveelste.
pappajesse 5 maanden geleden
Ik pleit nou ook voor klimaatverandering in nl. Dit is nou de derde keer dat een rechts politicus fysiek wordt aangevallen. VVD vind extra bescherming niet nodig na vorige baudet incident aanslag. En dat terwijl kaag 6 maanden cel afdwong voor fakkelmenneke. graag nieuw klimaat...........
Boefdeboef 5 maanden geleden
pappajesse zolang men toe staat dat figuren als Jesse haat mogen zaaien onder het mom van politiek bedrijven zal er niets veranderen. De partij D66 is altijd met behulp van de linkse pers bezig met haat zaaien. Als Wilders het over de Islam heeft gil D66 over Moslim. Ook onder de moslim is de Islam gehaat.
GeelHesje 5 maanden geleden
PVV FvD Van Haga en Samen voor NL als nieuwe regering? Weg uit de EU weg uit de VN NAVO WHO WEF enz enz en daarna alle grenzen dicht de gulden terug en geen centrale bank systeem meer boeren hun land terug vissers hun wateren terug geen klimaatleugens meer geen regenboog woke indoctrinatie en andere propaganda meer aan onze kids voeren zwarte piet terug XR tot terroristische organisatie bestempelen grootschalige gasboringen in de Noordzee (en dat niet of voor heeeel veel geld aan het buitenland verkopen) iedereen op straat verplicht Nederlands spreken enz en dan gezamelijk op naar een mooie oerhollandse toekomst waarbij wij weer echt zelf alles bepalen hier in NL. Dat zou geen slecht plan zijn!
Peritum ? 5 maanden geleden
Er moet een kabinet komen dat de wil van de kiezers respecteert en uitvoert, het moet integer en betrouwbaar zijn, open en informatief naar de burger. Een kabinet wat niet aan handjeklap doet om zogenaamd de democratische meerderheid vertegenwoordigt. Ergo een utopisch kabinet want iets dergelijks als boven zal in Nederland niet te vinden zijn. Helaas zullen we het weer met Jan Rap en z’n maten moeten doen. Democratie is niet meer dan een te vaak geventileerd woord zonder betekenis.
xjxjxjx 5 maanden geleden
https://i.ibb.co/4F6DN3x/wilders-spuit.jpg
Zeeuwleeuw 5 maanden geleden
Wat een bizarre "stelling" van Zeelandnet. Ze zouden neutraal moeten blijven en alle mogelijkheden in de stelling op moeten nemen. Het is eigenlijk sturend om maar rechts te stemmen. Wat wil je ook van een bedrijf wat onderdeel uitmaakt van het meedogenloze, zwaar vervuilende Delta met veel te hoge prijzen, een abominabele klanten"service" en groot fan van extreem gesubsidieerde kerncentrales? Zij willen natuurlijk enorm graag een (extreem) rechts kabinet. De wereld zal hen een rot zorg zijn, natuur, milieu, gezondheid van mens en dier, het interesseert hen geen biet. Geld, geld geld, daar draait het allemaal om. Hopelijk stemmen veel minder mensen rechts dan de peilingen nu suggereren. Alle problemen in Nederland hebben we aan rechts te danken en ook Wilders gaat dat echt niet oplossen. Alleen weet hij met veel valse beloftes wen mooie praatjes veel kiezers te lokken en misleiden. Triest en gevaarlijk voor ons land.
Zeeuwleeuw 5 maanden geleden
Door te denken in tegenstellingen als links en rechts wordt het nooit beter. We hebben namelijk feitelijk allemaal gelijke belangen, de rest is oppervlakkige schijn, meestal gebaseerd op egoïsme, hebzucht, machtswellust, onwetendheid en je allerlei onzin aan laten praten. Een samenleving wordt alleen beter met elkaar respecteren, iets voor een ander over hebben, gezonder leven, zuinig zijn op al wat echt van waarde is, zoals de natuur waar nu eenmaal al wat leeft 100 % van van afhankelijk is, of je dit nu wilt begrijpen of niet. Maar die wat idealere samenleving lijkt helaas nog ver weg. Bij iedere verkiezing laten veel mensen zich van alles wijsmaken door geraffineerde politici en hun spindoctors. een heel team dik betaalde psychologen zit voor hen klaar om hen te leren hoe ze zo veel mogelijk kiezers kunnen misleiden om hen veel macht te geven. Ik zie al tientallen jaren aan hoe ons mooie landje de dupe is van o.a. het neoliberalisme. Laten we kiezen voor een fijnere maatschappij zonder armoede, onrecht, vermijdbare gezondheidsproblemen, veel te grote verschillen tussen extreem arm en extreem rijk, ziekelijke "marktwerking", veel geschreeuw maar weinig daden, heel veel loze beloftes en sprookjes in verkiezingstijd terwijl we keer op keer heel erg teleurgesteld zijn.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.