Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ik stem op...

3.140 stemmen | Geplaatst op 18 november 2023 | Website

een linkse partij
15.4%
een rechtse partij
54.7%
een middenpartij
15.6%
niemand
14.3%

Reacties (52)

wispelhuis 5 maanden geleden
Dat zal hier weer een hoop geblèr geven zeg! :) Mijn stem stond al lang van te voren vast en dat is niet verandert.
dutchy71 5 maanden geleden
Rechtse partij.
Karel33 5 maanden geleden
zo rechts vmogelijk. moet er niet aan denken dat iemand met 13.000 wachtgeld per maand aan de macht komt. die kan beter terug gaan naar brussel.
DIYA 5 maanden geleden
Een uiters Rechtse partij. En zeker niet op die linkse waaibomen Partij Van De Armoede.
Zeevonk 5 maanden geleden
Ik was 2 weken geleden in een grote stad en begreep toen wat er gaande is. We zijn nu al zo ver dat er een krijsende heks van de Vvd met 2 paspoorten hier vermoedelijk onze nieuwe president gaat worden. Daarom ben ik wat meer naar rechts opgeschoven. Geen Vvd meer maar Wilders gaat het worden.
No summer this year 5 maanden geleden
Rechts uiteraard. Links maakt Nederland helemaal kapot en zeker de werkende Nederlanders.
Alles stroomt 5 maanden geleden
Natuurlijk links voor mijn kinderen. Geen huizen. Falend klimaatbeleid. Uitgekleed peperduur zorgsysteem. Grote studieschuld. Falende belastingdienst. Geen bus meer om in te rijden. Geen brievenbus te vinden. Ene schandaal na het andere schandaal. Groningers die in de kou staan. Zou nog wel even door kunnen gaan.Zou mijn kinderen graag weer een gezonde toekomst gunnen. Voel mij het meest thuis bij de partij voor de dieren.
heul 5 maanden geleden
Verwacht van mij geen stemadvies, iedereen is vrij in de keuze voor een partij. Persoonlijk luister ik niet te veel naar al die verkiezingsbeloftes, die zijn er alleen om zieltjes te winnen. Aan het eind van de rit zal iedereen wat water in de wijn moeten doen om tot een coalitie te komen. Terug kijken is beter, wat is er de laatste kabinetten goed en verkeerd gegaan en waar heeft het ons gebracht en wie zaten er aan de knoppen. Zo probeer ik mijn keuze te maken, maar een ieder mag het op zijn eigen manier doen. We zijn soms net mensen.
pappajesse 5 maanden geleden
Kartel lijkt te slagen pvv vvd bbb nsc. Zijn nog andere mogelijkheden voor wef ook. wilders ......met zn prikje wilders met zn nieuwe kijk op islam. wilders die klapte voor zelensky wilders die voor uitsluiting stemde tijdens covid/19 Dat willen we? Deze wil het niet en wordt nou vervolgd...........https://www.youtube.com/watch?v=rBtF4tu8mgg NEDERLAND!
Mieppio 5 maanden geleden
Dat gaat niemand wat aan maar de PvdD, Ja21, VVD, CDA, NSC, FvD, SGP, BBB en nog meer van dat tuig mogen van mij de bout hachelen
pappajesse 5 maanden geleden
Moet zeggen dat de media deze keer echt de gelederen heeft gesloten door fvd buiten beeld te houden.(das best goed gelukt) OK het opzetje om thierry te laten struikelen bij NPO faalde maar toch leuk geprobeerd voor de kijkertjes. De onafhankelijken zeg maar hahahahahahahahahahahhah
ierist 5 maanden geleden
Een rechtse partij, omdat ik geef om de toekomst van dit land.
Peritum ? 5 maanden geleden
Op één partij stem ik zeker niet, een partij die heeft laten zien dat liegen en bedriegen de basis is voor hun partijprogramma en beleid. Neen, nimmer stem ik VVD !
Howy Cues 5 maanden geleden
Niet rechts-populistisch, niet links-populistisch, niet rechts of links, maar een partij van het politieke midden. Als er een coalitie gevormd wordt, schuiven links en rechts naar het midden. Zo'n coalitie wordt dan centrumlinks of centrumrechts genoemd. De tussenvariant (het centrum), welke uiterste standpunten tussen links en rechts vermijdt, wordt de deugd tussen twee extremen genoemd. Oftewel de gulden middenweg. Weet je wat ook leuk voor de kijkertjes is, Pappa Jesse: https://www.youtube.com/watch?v=u1_3m-Zx54w
Howy Cues 5 maanden geleden
@Mieppio, over tuig gesproken. Onlangs opperde een vrouwspersoon van laag allooi op dit forum om 'demonstranten op de A12 met zoutzuur uit het waterkanon te gaan besproeien'. Tuig van de richel dus. En over bout hachelen gesproken. Is die reet van jou niet jaloers op al de bout die uit je mond komt?
B Tender 5 maanden geleden
Ze kunnen, wat mij betreft over een paar dagen weer zo'n stelling plaatsen wat ze willen, maar vooralsnog blijf ik bij mijn mening........Ik ga helemaal niet stemmen en schitter door afwezigheid.......Geen enkele partij voldoet aan mijn verwachtingen en bovendien is het bij het vormen van een coalitie nog maar de vraag, wat er van je oorspronkelijke keuzes terug te vinden is.........Om over de rest maar te zwijgen.
Mieppio 5 maanden geleden
@howy cues jij bent gewoon een asociaal figuur. En die reet van jou deugt van geen kanten o......o
fiat124sport 5 maanden geleden
Rechts natuurlijk FvD of pvv. Ik wil geen klimaat of stikstof onzin meer,. Niet meer alles afschaffen, verbieden of excuses stoppen met verduurzaming voor 130. Stop brainwashing hele dag vergroenen,vervuilende batterij auto.
pappajesse 5 maanden geleden
@howy yup mooie video Je ziet precies hoe het kartel werkt:) (als je wilt)
W.Melger 5 maanden geleden
FVD
pappajesse 5 maanden geleden
Onze kwaliteitsmedia:) : Deze robotstofzuiger kan alle soorten vuil aan (zelfs in hoekjes en randen) arm zeeland. Wat zeg je nou howy jij vind het leuk dat de staat mensen gaat vervolgen op basis van een algehele indruk?(dossiers worden al 3 jaar aangelegd) Dat zijn dictatoriale trekjes.......en laat mn bloed koken. Dat is niet leuk grappig.
Kaiser 5 maanden geleden
altijd uiterst links , maar voor het eerst in mijn leven blanco ,omdat er geen linkse partij meer is .
W.Melger 5 maanden geleden
pappajesse, dat youtube filmpje daar snapt Howy C. de ballen van, haha, ha.
jacobo 5 maanden geleden
Er wordt weer veel beloofd door de politici, maar als het er op aankomt worden veel beloftes in de ijskast gezet. Probeer wel te kiezen, voor mijn gevoel, op de juiste persoon.
onigo 5 maanden geleden
Politici besturen beter hun aanzien dan het land.
fiat124sport 5 maanden geleden
Ik wil ook zeggen ga stemmen, door niet te stemmen heeft een partij als fvd heel veel last van, de meeste willen wel maar denken ach het heeft toch geen zin. Maar zo maakt u juist het linkse blok groter want die gaan wel stemmen. Wilt u niet stemmen geef u stem dan aan een ander persoon die voor u rechts gaat stemmen. Ga stemmen en zorg dat links dik gaat verliezen. Genoeg is genoeg. Ik kan die onzin van klimaat en stikstof en verduurzaming niet meer aan horen. Laat het stoppen. Uw stem is belangerijk.
Zeeuwleeuw 5 maanden geleden
We hebben al tientallen jaren het ene na het andere rechtse kabinet gehad en de meeste mensen zitten constant op van alles te mopperen. De meeste ernstige problemen worden helaas niet door hen opgelost. Het is altijd weer vooruitschuiven, ontkennen, bagatelliseren, wéér opnieuw een peperduur "onderzoek uit laten voeren" zodat men weer een paar jaar niets hoef te doen, smoesjes verzinnen, onzin vertellen, enz. Gisteren bleek weer dat VVD-ers Fred Teeven en Rita Verdonk in een groot schandaal verwikkeld zitten. Maar wanneer er dan verkiezingen zijn gaan de meeste wéér opnieuw rechts stemmen... Veel partijen weten precies hoe ze een groot aantal mensen kunnen lokken met allerlei mooie praatjes die slechts loze beloftes blijken te zijn. Veel mensen willen blijkbaar gewoon voor de gek gehouden worden en trappen elke keer liever in gladde praatjes en trucs dan dat zij kiezen voor betrouwbaarheid van integere politici met de beste intenties en die ook heel consequent zijn in wat zij zeggen én wat zij in de praktijk doen. En zo vallen we van het ene na het andere kabinet in de ellende en steeds verder oplopende armoede, onrecht, enorm tekort aan woningen, toenemende onveiligheid, steeds duurder wordende "zorg" waarbij het vooral draait om de zorgverzekeraars en "marktwerking", nóg verder afbraak en vernietiging van de natuur, doorgaan met honderden miljoenen dieren onder erbarmelijke omstandigheden geforceerd op te fokken, nota bene vooral voor export...
pappajesse 5 maanden geleden
w melger ik mag hopen dat dat niet klopt. Maar gezien zn reactie is of het niet snappen of fan van noord korea. Ze (justitie) gaan een giga presedent scheppen voor de EU/wef.(de burgers) En idd de meeste vinden het grappig. (todat ze zelf voor bankje staan) (toeslagaffaire) Ook weer framing van zogenaamde (slechte burgers..........). Want het waren wij die de staat meer controle gaven over onszelf. Zo zijn we hier gekomen.
Allem 5 maanden geleden
Stem rechts!!!!!!!!! Links maakt ons land helemaal kapot. En stort ons in de armoede met klimaatplan en die helemaal geen ene moer helpen. Op het moment dat ze daar achter komen is het te laat. @zeeuwleeuw heeft het in z’n linkse propaganda gezwets over armoede en woningtekort. Vergeet alleen te vermelden dat dat veroorzaakt is door het wijd openzetten van onze grenzen door zijn linkse kameraden.
W.Melger 5 maanden geleden
pappajesse, een wijs man spreekt. https://youtu.be/euiMCjKNkj8
Mieppio 5 maanden geleden
Zou het mogelijk zijn om Howy Cues niet meer toe te laten op dit forum, zou bij een heleboel mensen rust brengen.
ierist 5 maanden geleden
Gewoon niks van Howy Cues aantrekken en je niet zo uit de tent laten lokken door hem. Daar heeft ie alleen maar plezier van.
Karel33 5 maanden geleden
Mieppio--gewoon niet op die malloot reageren. hij geniet van de aandacht-- gewoon doodzwijgen.
Boefdeboef 5 maanden geleden
@ Fiat sport, Je kan alleen op de PVV stemmen. Dat heeft zin. Dat is de enigste rechtse partij die de VVD kan tegenhouden. De VVD staat nu nog voor bij de voorspellingen. Dus lieve mensen als men geen VVD wil dan heeft U maar 1 keus, juist de PVV. In Rutte 2 heeft hij tegen gestemd voor afbraak van de sociale zekerheid de gevolgen zijn bekend. U heeft hem toen dank zij de linkse pers laten vallen. Zorg nu dat U dit weer goed maakt.Als U toch wat anders stemt en de PVV komt 1 stem te kort om boven de VVD te komen dan is het U schuld.
Zweistein 5 maanden geleden
Jammer dat die busreis met de blinde chauffeur niet is doorgegaan. Had weer een hoop onzin gescheeld op dit forum.
pappajesse 5 maanden geleden
op d66 stemmen weistein die zijn ook voor endlosungen.
volijke 5 maanden geleden
Ik stem in ieder geval nooit op D66. In 2019 werd op de algemene ledenvergadering van de Jonge Democraten, de jongerenorganisatie van D66, een opmerkelijke motie ingediend over pedofilie. De volledige tekst: “Constaterende dat pedofilie een seksuele geaardheid is (volgens de jongerenbeweging), waar men mee geboren wordt, pedofilie niet standaard wordt behandeld bij seksuele voorlichting in het onderwijs, een gebrek aan een gedeelde groepsidentiteit pubers extra raakt, pedofielen een hoge kans hebben in een zware depressie te raken en veel pedofielen overwegen suïcide te plegen, zie artikel van de jongerenbeweging van D66. Inmiddels is hun motie, door de grote kritiek, van de website gehaald. Ik ben nog zwevende, wordt waarschijnlijk NSC en wat mij betreft met VVD en PVV.
jws1962 5 maanden geleden
Zo rechts als her maar kan .Klaar met die woestijnparels .En als je hier om wat voor reden niet mag blijven ,gelijk vertrekken .VANDAAG NOG
Boefdeboef 5 maanden geleden
O volijke toch, denk eens goed na. U stemt NSC dat is CDA. De VVD wordt dan de grootste die kiest weer voor het zelfde clubje. Dan wordt de volgende regering weer VVD, CDA( NSC) en D66. VVD kiest geen PVV. Dus goed nadenken voordat U stemt. Als U echt iets anders wil dan PVV.
Breen 's-Gravenpolder 5 maanden geleden
Gewoon SGP stemmen. Bewezen betrouwbaar
GeelHesje 5 maanden geleden
Ik stem op ... De tegenpartij! Voor jou en voor mij!
Zeeuwleeuw 5 maanden geleden
Heel veel mensen weten helemaal niet waar die NSC voor staat. Uit onderzoek is gebleken dat Omtzigt in de Tweede Kamer voor 80% met de SGP meestemt. Zonder daar een waardeoordeel aan te geven kan ik mij niet voorstellen dat zoveel mensen dat willen. Renske Leijten van de SP heeft samen met Omtzigt die toeslagenaffaire boven tafel weten te krijgen, maar om onduidelijke reden levert dit Omt
Zeeuwleeuw 5 maanden geleden
zigt heel veel stemmen op en de SP blijkbaar juist niet.
Zeeuwleeuw 5 maanden geleden
Helaas weten veel mensen helemaal niet waarop zij willen stemmen. Of zij laten zich door een enkele opmerking, een ingestudeerde oneliner of van tevoren bedacht grapje overhalen om op die persoon te stemmen. In de praktijk lijkt het wel een spelletje waarin de gehaaide, machtswellustige partijen die al tientallen jaren de dienst uitmaken heel goed weten hoe zij mensen moeten bespelen om maar hun stem te krijgen. Dit terwijl zij nooit beloftes waarmaken en allerlei ernstige problemen steeds verder uit de hand hebben laten lopen. Er wordt volop gesold met de burgers, de kiezers, maar men laat het steeds weer opnieuw gebeuren. Zo krijgen we straks weer min of meer hetzelfde kabinet, wat eigenlijk niemand wilt.
Ook ik. 5 maanden geleden
Als onze lieve heer niet in de kandidatenlijst staat moet je er ook niet op stemmen.
Boefdeboef 5 maanden geleden
De Westerschelde tunnel wordt misschien voor 2025 tolvrij, dank zij de CDA nu allemaal CDA stemmen. Als je het misschien wel over het hoofd ziet. Maar 1 dag voor de verkiezingen, je kan nooit weten. Toch maar PVV stemmen, misschien dat er dan geld voor is.
Karel33 5 maanden geleden
Boefdeboef: wat het cda zegt: zuiver verkiezingsretoriek. dat partijtje stelt niet meer voor. er is maar EEN partij die echt alles anders wil: de pvv.
fiat124sport 5 maanden geleden
Stem ook niet op partij die uitsluit en 50000 mensen is nog steeds een stad als Terneuzen. Er moet een assiel stop komen in Nederland wij zijn in 20 jaar tijd met 4 miljoen mensen gegroeid op een stukje land zo groot als een klein stipje op de wereld kaart. Dit kan niet. Gek dat er dan ook geen woningen zijn of het zo druk is op de weg. En dat maar gooien op stikstof om land te kunnen krijgen. Ook windmolens en zonneparken moeten worden gestopt. Ook op zee. Het verstoort het leven op zee en het is lelijk en niet klimaat vriendelijk. Die dingen zitten vol olie, zijn ook niet schoon om te maken en af te breken we moeten eens goed nadenken. We denken schoon en groen te doen maar ondertussen zie je Nederland lelijker en lelijker worden. Kijk hier in de buurt naar die lelijke zonneparken en die windmolens. Het landschap verkracht en totaal niet schoon om te maken of af te breken EN dan maar stroom vragen met onze schone batterij auto. Veel te zwaar en niet klimaat vriendelijk met dat BATTERIJ PAKKET! dan komen er overal laadzuilen en overal stekkers die maar stroom vreten en dan gek he het net is vol Denk toch na. Klimaat verandering dan dat is van alle tijden. Kijk documentaires en verdiep je . Tot slot kijk eens om je heen de natuur is prachtig ik zie niets verontrustend en dan die bangmakerij van de zeespiegel stijgt. Ja hij stijgt maar niet met die drastische cijfers die ons worden gezegd. Denk na en stem juist op 22 november dit wou ik nog even gezegd hebben voor de mensen die links gaan stemmen voor het klimaat en onze kinderen. Ik respecteer ieder zijn stem. Maar bedenk goed waar je op stemt. Fijne dag.
Howy Cues 5 maanden geleden
Mieppio 2 maanden geleden: "klimaat activisten die de weg blokkeren moeten ze met het waterkanon met zoutzuur weg spuiten, doen ze het nooit meer." Mieppio, heb jij je weer uit jouw dwangbuis gewurmd. Wanneer je gruwelijke verminking met zoutzuur adviseert, ben je rijp voor levenslange terbeschikkingstelling. Ook zou de samenleving beter beschermd moeten worden tegen meelopers van mieppiotische denkbeelden. En nu haal jij je het in je hoofd om te zeggen: "Zou het mogelijk zijn om Howy Cues niet meer toe te laten op dit forum, zou bij een heleboel mensen rust brengen." Ik laat mij niet de mond snoeren door jou, zoutzuurvrouwtje. Je hebt al meerdere malen gezegd 'links' te stemmen. Dus als jij het schoolvoorbeeld van links bent, is het niet vreemd dat meer dan 50% van de forumleden voor rechts stemt. Nu de Sint in het land is, kan jij van Zwarte Piet weer billenkoek verwachten. Pas op je tellen, zoutzuurvrouwtje, want ze lusten je rauw.
Howy Cues 5 maanden geleden
"W.Melger, pappajesse, dat youtube filmpje daar snapt Howy C. de ballen van, haha, ha." Spreekwoorden en gezegden (F. Stoet 1977): "Er geen bal van snappen, weten (en derg.) Er niets van begrijpen, weten enz. Ook de ballen. Dit woord heeft hier de bet. van teelbal, welk begrip veel gebruikt wordt in krachttermen en versterkende uitdrukkingen." Dus laaggeletterde teelbal, wanneer je leuk uit de hoek wilt komen, doe het dan goed, want nu zet je jezelf voor paal.
C.J. de Loof 5 maanden geleden
Het cliché van de dag .... Partij voor de dierenstemmer verwijt andere stemmers dat zij helemaal niet weten waarop ze willen stemmen.
Kenna 5 maanden geleden
Ik vind het zo lastig in eerste instantie wilde ik gaan voor NSC maar door het gewiebel van Omtzigt en zijn voorkeur voor de VVD ben ik gaan twijfelen, zo gek dat hij de mond vol heeft van verandering maar dan gaat voor de partij die er jaren lang een zooitje van heeft gemaakt. Daarnaast is hij voor kerncentrales die ik juist niet wil. Met dat laatste valt dan ook meteen de BBB af die op mijn de 2de plaats stond. Ik denk echt dat Nederland toe is aan verandering, veel strenger asielbeleid maar daar tegenover meer sociaal voor de burgers van Nederland.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.