Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Betalen voor Facebook om zo geen reclame te krijgen

2.494 stemmen | Geplaatst op 9 november 2023 | Website

Handig!
2.5%
Ligt eraan hoeveel het kost
5.7%
Nee, ik betaal niet
91.8%

Reacties (27)

wispelhuis 5 maanden geleden
Nee.
xjxjxjx 5 maanden geleden
Dag huis, dag tuin, dag opbergschuur....... https://twitter.com/ThierryBreton/status/1722291616654766485?s=20 Ow, enne uh, Freakbook is voor zieke narcisten, normale mensen komen daar niet.
D.M. 5 maanden geleden
Never nooit niet
xjxjxjx 5 maanden geleden
Iemand vroeg, wat als mensen weigeren de digitale ID te gebruiken waarover Europarlementariër Rob Roos ons gisteren vertelde? Hier is mijn laatste gedachte, die ik letterlijk al jaren zeg. Ik voorspel dat je bij ELKE transactie je digitale ID moet laten zien, of het nu gaat om een aankoop of een verplaatsing (binnenkomst in of vertrek uit een gereguleerde faciliteit, en na verloop van tijd zal bijna alles gereguleerd zijn). Verder voorspel ik dat de blijvende geldigheid van je digitale ID zal afhangen van een aantal dingen, met name of je up-to-date bent met door de WHO aanbevolen "vaccinaties" (daarom installeren ze het pandemieverdrag, zodat regeringen kunnen zeggen: "Wij zijn het niet, het is de WHO & we zijn wettelijk verplicht om ervoor te zorgen dat je voldoet". Helaas zullen de "vaccins" gebaseerd zijn op mRNA, wat de reden is waarom er overal ter wereld fabrieken worden gebouwd die miljarden doses produceren en waarom onze regeringen voldoende hebben ingekocht om elke burger nog eens tien keer te injecteren. Niemand zal tien injecties van deze duivelse stoffen overleven, die door hun ontwerp giftig zijn, zonder twijfel opzettelijk. Dit is het tirannieke totalitaire controlesysteem op steroïden, dat 1984 en Brave New World tot een wandeling in het park maakt. Meld je niet aan voor digitale ID. Ik weet dat ze degenen die weigeren zullen straffen, maar bedenk wat ze zullen doen met degenen die zich wel aan de regels houden.
xjxjxjx 5 maanden geleden
Rob Roos https://streamable.com/dt174h?src=player-page-share
havma 5 maanden geleden
Ik heb geen Facebook, die optie staat er niet bij
DIYA 5 maanden geleden
Nee, never nooit nie.
Karel33 5 maanden geleden
facebook? whatsapp enz? al die dingen zijn niets voor mij--een desktop--en vaste lelefoon, en geen mobieltje; meer heb ik niet nodig.
Peter Arnolds 5 maanden geleden
Heb geen Facebook. Dus maakt mij niet uit.
fiat124sport 5 maanden geleden
Nee ik betaal niet net zoals ik voor youtube en dergelijke niet betaal. Betaal al genoeg. Tot slot stem rechts stem niet op een partij die uitsluit zoals Pieter en stop de klimaat en stikstof onzin voor 130 stop verduurzaming. Net als dat onzin verhaal van gisteren van gas is slecht... stop de brainwashing.
GeelHesje 5 maanden geleden
Betalen om nooit meer reclame te zien? ... LOL ... Hebben mensen dan echt nog nooit van een adblocker gehoord? Helemaal gratis en niet alleen geen reclame meer op dat Faceboek maar geen reclame meer op heel het internet! Tis erg: Betalen om niet lastig gevallen te worden. Heeft dat niet iets weg van chantage?
Howy Cues 5 maanden geleden
Eigenlijk is het geen vrije keuze. Zodra je gekozen hebt, controleert Meta je privacy. Betalen of ok met reclame is geen acceptabele keuze. Want je moet privacy tegen commercie afwegen. "Wil je je abonneren of wil je onze producten gratis blijven gebruiken met advertenties," luidt de vraag. Take it or leave it is geen marketingfilosofie maar een keus uit twee kwaden. In navolging van Arjen Lubach heb ik Facebook verbannen.
GeelHesje 5 maanden geleden
@xjxjxjx: Het gaat nog erger zijn zelfs. Je e-ID moet wel geldig zijn om hem te kunnen gebruiken. Groene vinkje weten we nog? Awel dat groene vinkje krijg je alleen als je je aan de onderdrukkende regels blijft houden die ze hierbij mensen heel simpel op kunnen leggen. Ik noem een maandelijke max aan CO2 uitstoot een maandelijke max aan vlees consumptie stikstof uitstoot max aantal liters brandstof per maand max aantal Kwh elec en M3 gas per maand maar ook: Heeft u op fora sociale media in uw mail of whatsapp of via de gewone telefoon enz iets geschreven geplaatst of gezegt dat de roverheid niet bevalt of gaat u over het natuurlijk steeds lager gezette plafond aan wat u van de roverheid max per maand mag gebruiken? Rood kruis en geen geldige e-ID meer! En daarmee kan u dan meteen helemaal niks meer en zelfs geen eten en drinken meer kopen wat feitelijk gelijk staat aan de doodstraf! Ik overdrijf? Kijken we ff terug naar wat de roverheid aan dwang en straf maatregelen heeft gebruikt in de coronatijd? Juist! Als je dat nou eens zou kunnen afkopen zoals geen reclame op dat Faceboek ... Maar dat zal wel niet mogelijk zijn denk ik. Hoewel? Diplomaten paspoort? Hm ...
Verzamelaar1978 5 maanden geleden
Inkomstenbelasting Loonbelasting Erfbelasting Schenkbelasting Kansspelbelasting Vermogensrendementsheffing Omzetbelasting (btw) Accijns Belastingen op personenauto's motorrijwielen (bpm) Motorrijtuigenbelasting (mrb) Belasting zware motorrijtuigen (bzm) Overdrachtsbelasting Assurantiebelasting Verhuurderheffing Bankenbelasting Milieubelasting Invoerbelasting Uitvoeraangifte Oh ja, hier de nieuwe vormen van belasting: 'normaal mogen facebook-en belasting' en de normaal mogen youtube-en belasting'. Wat zijn we toch een 'slaafs' volkje geworden. Uitgeknepen tot het bot en het stopt niet! Nooit vanzelf!
xjxjxjx 5 maanden geleden
Armand - De Nederlander is een meelzak https://www.youtube.com/watch?v=x1YDpXNZ3CI&ab_channel=geenhokjesmens
Peritum ? 5 maanden geleden
Nee, geen Facebook dus niet betalen, maar ook geen Netflix, Instagram, Apple Music, Spotify etc. Ik betaal nergens voor en toch…..heb ik vrienden ( die tastbaar zijn)
xjxjxjx 5 maanden geleden
Moeder Aarde wordt vernietigd door de globalisten. Luistert/kijkt U even mee? https://twitter.com/Kees71234/status/1722509750821150731 Stemt U op de WEF-ratten? https://twitter.com/springfield1952/status/1722314594650132734?s=35 Wie stemt is medeplichtig!!!
xjxjxjx 5 maanden geleden
Het Teken van het Beest...! https://pomf2.lain.la/f/01tpxzv.mp4
jansplinter 5 maanden geleden
Moest minimaal 100€ per week kosten , dan stopt die onzin vanzelf.
Peter D? 5 maanden geleden
Heb geen facebook nodig. Er is al een leuke Poll bij Zeelandnet
B Tender 5 maanden geleden
Dergelijke "media", zullen van mij niet vet worden. Totaal geen behoefte aan op me op dergelijke rotzooi te exposen. En....ik mis daarmee totaal niks!! ......Alleen, jammer, jammer jammer, dat ik toch, zij het indirect, meebetaal aan de reclame, die bedrijven uittrekken voor dergelijk. Bedrijven weten dondersgoed, dat de meeste mensen een hekel hebben aan (hun) reclame, op welke manier dan ook...... Maar, ja ze mogen het aftrekken van hun winst en dat is toch o, ozo, jammer.......Jammer??? Ja, want we betalen in principe voor onze eigen ergernis.......en bij die "media", dan dus zelfs 2x??...............Ik zou toch wel gek zijn!!!
Howy Cues 5 maanden geleden
Facebook (Meta)telt meer dan twee miljard actieve gebruikers. Een kwart van de totale bevolking. Recentelijk werden 11.000 werknemers ontslagen wegens toenemende kosten, waardoor de winst daalde naar slechts 23 miljard euro. Mensen ontslaan is goed voor de winst en winst is weer goed voor werkgelegenheid. Of beter gezegd 'goed voor Mark Zuckerberg'. Forbes heeft onlangs uitgerekend dat Mark Zuckerberg per jaar zo een 23,5 miljard dollar verdiend. Omgerekend is dit maandelijks bijna 2 miljard dollar! Inkomsten uit reclame loont. Met het plaatsen van gepersonaliseerde advertenties wordt geld verdiend. Vandaar dat Meta de optie 'gratis-plus-advertenties' adviseert. Behoorlijk WC-eend-gehalte. En wel eentje met onhygiënisch hoge winsten.
pappajesse 5 maanden geleden
Facebook verdient genoeg aan privegegevens gebruikers. Maar snap dat als je gebruikers zo aan je gehecht hebt )verslaafd maken dat je dan probeert ze nog verder te knijpen want ze vinden zichzelf toch niks waard. Mooi dat facebook gebruikt maakt van data bijv van overleden mensen. Hebben ze namelijk goed gebruikt met vorige amerikaanse verkiezingen. Hun de overledenendata doorgeven en stromannetjes die dan stapels stemmen van overledenen gaat posten. Heb geen NAZIbook en wil er ver van weg blijven. Het is een gruwel voor vrije samenlevingen en democratie. Maar jah he terms and conditions tellen tegenwoordig zwaarder dan de staat.
Uisge 5 maanden geleden
Fl....r eens op met je feestboek.
Chouffeke 5 maanden geleden
Nu Facebook wil laten betalen als je geen advertenties meer wil was ik op zoek naar een manier om deze toch te kunnen ontwijken. Net de Fab Adblocker browser via de playstore getest.. Ik zie in deze browser geen advertenties meer op Facebook en is gratis. Deze browser is op de Android naast je bestaande browser te gebruiken.
Zeeuwleeuw 5 maanden geleden
Ik heb én wil geen facebook, instagram, twitter, tiktok, whatsapp en al die andere zooi. Dus ook nooit last van advertenties daar.
GeelHesje 5 maanden geleden
@Chouffeke: Doe dan beter even de Firefox Focus browser. Niet alleen overal geen ad's meer maar meteen overal https en elke keer als je de pagina sluit worden ook meteen al je cookies geschiedenis enz gewist. Cookies en je browser geschiedenis enz zijn voor dit soort bedrijven erg belangrijk want die vertellen hele verhalen over jou en dat is een groot onderdeel van hoe ze jou "persoonlijke" ad's kunnen aanbieden. Wil je nog meer privacy gebruik dan de TOR browser. Dingen zoeken doe je natuurlijk niet met Google zelf want die wil ook alles over jou weten en alles dat je op Google zoekt zegt heel veel over jou. Goed plan is ook om op Android heel veel dingen van Google en Android zelf internet toegang te weigeren met een Firewall. Maar dan moet je wel een beetje weten wat je doet en niet moet doen. En ververs je persoonlijke Google advertentie ID van je telefoon regelmatig. En er zijn vast nog wel meer goede suggestie's van andere forum leden hier waar mensen wat aan kunnen hebben ;-)
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.