Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Creëer een ministerie voor Gezondheid en Welzijn

1.056 stemmen | Geplaatst op 24 oktober 2023 | Website

Eens
67.2%
Oneens
32.8%

Reacties (17)

BaGj 6 maanden geleden
Er is nu toch al een Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Wat is het probleem?
B Tender 6 maanden geleden
Lijkt me nergens voor nodig. Al eerder haalde een ministerie van voedsel het ook al niet. naar ik hopen mag gaat dit nieuw op te richten ministerie er ook niet komen. Zeker al niet omdat het een stelletje buitenlandse bemoeials betreft, die hun zin door willen drijven. Hopelijk vinden die zeik lobbyisten geen gehoor bij het (nieuwe) kabinet. We doppen onze peultjes zelf wel.
pappajesse 6 maanden geleden
Eenzelvde als die van opsluiten ouderen vergiftigen kinderen chemours laten gaan rijkswaterstaat laten gaan. Die vaccinpushers die bangmakers. Er loopt bijna geen vrije volwassene meer rond allemaal gehoorzaam aan bang. bang voor de gemeentebelasting bang voor hypotheek bang voor te hard rijden bang voor verkeerd afval sorteren bang banger bangst. Op naar infantiele wef horige. Er zullen geen volwassenen meer zijn. hebben ze de 6 miljard van hugo al gehoord.
Karel33 6 maanden geleden
ze moeten op elk ministerie iemand installeren die ECHT kennis van zaken heeft, bv een top econoom op economie, een goede boer op landbouw enz. dan zijn ze stukken goedkoper uit want dan hoeven ze niemand in te huren die WEL kennis van zaken heeft, want wat er nu zit.............zucht.
pappajesse 6 maanden geleden
Waneer komt ministerie van welbevinden in openbaarheid? Die van de zuidas........want die werken wel voor hun opdrachtgevers. Hier zijn de burgers weer in hun schulp gekropen. Geen wensen geen visies alleen nog binnen lijntjes kunnen kleuren. Hugo mag ik van jou MIJN kaders voor omgaan met neppandemie? De burgers dichten elkaar onkunde toe terwijl hun zogenaamde kaderzetters (managers) fout op fout maken. Diezelvde managers schuiven het weer op burgers toe en hup bestaanszekerheid. En dan nog wil de burger zn eigen verantwoording NIET maar NOG een manager die het regelt lol. Lijkt gezondheidszorg wel.(oftewel medicijnpushers) Niemand beter altijd klanten. Maar dit is een leuke kop voor lalalanders om zich het hoofd over te breken blijven ze lekker bekrompen.
GeelHesje 6 maanden geleden
Ik ben wel voor een officieel Ministerie van Waarheid. Feitelijk is dat er al maar nog niet officieel. Maak het wel officieel zodat iedereen duidelijk weet hoe laat het is waar de maatschappij aan toe is en waar we als maatschappij heen gaan. Een Ministerie van Waarheid dat officieel bepaald wat de waarheid is en de rest is een leugen des of misinformatie enz. Net zoals in Noord Korea. Alle wetten om het legaal te maken zijn er reeds voor gemaakt of worden er op dit moment voor gemaakt. De NPO en NOS als officiele staats TV en de rest verbieden en alles dat niet in overeenstemming is met wat het Ministerie van Waarheid heeft bepaald dat de waarheid is is niet waar en verboden om het over te hebben incl het kompleet hacken van ieders telefoon en computer zodat alles dat niet overeenkomt met wat het Ministerie van Waarheid heeft bepaald dat de waarheid is nog voordat mensen het aan anderen kunnen schrijven of vertellen geblocked en verwijderd kan worden (op dit moment in de maak bij de EU) DSA is er al Pegasus is ook al in gebruik de échte Waarheid mag niet genoemd of besproken worden (steeds maar steverige serieuze censuur vanuit de EU gebeurd reeds al en veel ergere dingen waar de DDR Stasi niet eens van had durven dromen zijn in volledige voorbereiding) en allerlei regelrechte leugens worden als de enige waarheid gebracht. Dus een officieel Noord Koreaans Ministerie van Waarheid zou Nederland en de EU absoluut niet misstaan.
Howy Cues 6 maanden geleden
GeelHesje, je vertelt zoveel over je frustraties, plannen en verwachtingen dat het eens tijd wordt een crowdfunding in het leven te roepen. Wie helpt onze Gele Rakker zijn idealen in Noord-Korea te verwezenlijken? Elke financiële bijdrage is welkom om Kim Jong-un de schrik van zijn leven te bekostigen. Alhoewel migranten alleen in de Koreaanse taal mogen communiceren, is dit voor dyslecticus G.H. geen probleem. En we weten allemaal dat G.H. nooit t.v. kijkt, dus een schamel hutje in Pyongyang is voor wappiemagneet G.H. geen probleem. Als je de waarheid niet vindt waar je nu bent, vind je haar ook niet in Noord Korea. Ik heb je naar eer en geweten eerlijk advies gegeven, GH, maar jou kennende zal je wel probleem hebben met de realiteit.
Howy Cues 6 maanden geleden
Karel33, 90 jaar oud en nog steeds seniele uitspraken doen. Heb je überhaupt de visie van Ministerie van Gezondheid en Welzijn geverifieerd? Je trekt de professionaliteit en deskundigheid van zoveel partners van de Caring Community schaamteloos in twijfel alsof je de enige, echte waarheid in pacht hebt. Nee, Karel, nee, niet vandaag. Je hebt de klok horen luiden, maar je weet niet waar de klepel hangt. Maar niet getreurd, Karel. Ik geef je graag een duwtje in de goede richting. Dus heb je een idee, vraag of opmerking? Mail dan naar [email protected].
Howy Cues 6 maanden geleden
Tender, de boeren kunnen niet langer hun peultjes zelf doppen. Vandaar de Caring Community (caringfarmers.nl). Zoals de website vermeldt: "De transitie naar natuur-inclusieve kringlooplandbouw doen we samen. Sluit jij je aan? Je aansluiten kan als boer, partner (ketenpartner, NGO, winkel, wetenschapper) en consument." Dus wat let je, Tender? Jouw persoonlijke bijdrage wordt ook op prijs gesteld. Doen hóór!
jansplinter 6 maanden geleden
Natuurlijk , en zo kunnen we er nog wel 10 ministeries erbij verzinnen. Bijvoorbeeld met ministerie van uitzetting voor afgewezen asielzoekers.
GeelHesje 6 maanden geleden
Zeg @Howy ben je hier echt alleen maar om mensen te beledigen en te proberen de grond in te trappen? Ga je je daar beter van voelen ofzo? Inhoudelijk reageren is er weer niet bij en maar liefst 3 berichten aan 3 verschillende mensen achter elkaar waarin je je uiterste best doet ze alle 3 tot in het uiterste te beledigen kleineren enz. Dat zegt veeeeeel meer over jou dan alles wat jij over anderen schrijft bij elkaar!
B Tender 6 maanden geleden
Gewoon niet op reageren. HET... is in het verleden veel gepest en heeft veel te lang in een luier rondgelopen en is tot op heden 's nachts nog niet droog.
Karel33 6 maanden geleden
GeelHesje en B Tender : denk aan wat sonneveld ooit zei: "niet op reageren lena, waterverf" het kind zwelgt van genoegen als je op hem reageert. doodzwijgen, meer verdiend het kind niet.
pappajesse 6 maanden geleden
Howy die had je toch al minister ollongren. Die ging misinformatie aanpakken huisartsen die niet luisterde en complotzender (als je de media geloofd) ON Hugo wilde deur voor deur iedere arm prikken. Hoekstra draait inneens 180 graden Rutte gaat via zn geitenpaadje toch oorlog steunen voor zn baas,en veegt in de loop ook nog even 15.0000 medelanders van de kaart. Nieuwe baan hugo de grote ook fantastisch sucses. Omtzicht is nep Net als wilders. timmermans komt met nieuwe religie die ons gaat sturen. EU haalt voor nl burgers 400.000 sites weg. En wij mogen zeggen of we netflix kijken lol. Sucs met stemmen he. Onwetenden
RobvdZande 6 maanden geleden
zo kriebelig wordt je van dit soort stellingen....Kijk welke post de Jonge nu weer heeft gekregen...Rutte wordt continu naar voren geschoven...hij is zelfs naar een concentratie kamp geweest..terwijl zijn grootouder de gene was die mee hielp om het op te zetten...en voor de nee schudders.. dit is bewezen geschiedenis...WEFmet claus Schwab is 1 groot nazi gebeuren...alles wordt weer gestuurd naar hoe het de laatste jaren ging...Pim Fortuin is vermoord om zijn eerlijkheid....en nu komen je met dit... EERST RECHTS....grenzen dicht...huizen voor onze eigen jeugd en niet die buitenlandse zooi.... Timmermans is list en bedrog..... Nee rechts kiezen en dan pas kijken welke posten er moeten komen... ga eens de waaheid hier neerzetten en vraag daar reactie om.. WEF...Brussel,...de mensheid verradder Gates...dat is wat nu gaande is...linkse media..wordt er kots misselijk van
Corporation WB 6 maanden geleden
Gezien voorgaande reacties veel poppenkast en vaak afwijkende reacties aangaande de bedoelde stelling. Het is niets meer of minder dan luchtfietserij van Caring Movement die graag haar keutel kwijt wilde en zoals mag blijken aandacht vond bij de op sensatie beluste media, kortom niets aan de hand en alweer media aandacht voor een opgestaan zweverig en drammerig type...........
ierist 6 maanden geleden
We hebben al een ministerie van Volksgezondheid, dus ik zie niet echt het nut van een ministerie voor gezondheid en welzijn. Je kunt wel overal een ministerie voor oprichten, maar daar los je geen problemen mee op.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.