Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kap gewoon met al die docu’s over BN’ers en hun verslaving

2.914 stemmen | Geplaatst op 11 oktober 2023 | Website

Nee, juist interessant!
1.5%
Ja, stop ermee
84.8%
Het maakt mij niet uit
13.8%

Reacties (15)

B Tender 7 maanden geleden
Nou, die van mij hoop ik dat ze in stand houden, zou zonde zijn om zo'n talent te negeren.
Karel33 7 maanden geleden
BN 'ers: voor mij zijn het leeghoofdige arrrogante zogenaamd alleswetende figuren--verspil daar geen zendtijd aan.
ierist 7 maanden geleden
Ik ben de meeste BN'ers in tv programma's zat. Ook die geen verslaving hebben. Het grootste deel is sowieso verslaafd aan aandacht.
Mieppio 7 maanden geleden
De grootste verslaafde zijn die lui van de postcode loterij. Die zijn publieksgeil. Krijgen eind van het jaar een hoop geld toegeschoven dat wil je niet weten. En die lui die op de markt staan van de postcode loterij om je lid te maken die krijgen van ieder nieuw lid 15,00 euro, dus tel uit je winst. Dat geld moeten ze aan de mensen geven die lid zijn van die loterij, en niet uitdelen aan die lui die al zoveel verdienen. Chantal Janzen, Robert ten Brink, Jamai Lohman, en noem maar op.
velder 7 maanden geleden
Absoluut raar om een verslaving te commercialiseren. Wat voor bizarre prikkel gaat daar vanuit? Aan een verslaving geld verdienen.
wispelhuis 7 maanden geleden
Ik lees dit nu pas voor het eerst, maar je kunt toch zelf kiezen naar wat je kijkt?
pappajesse 7 maanden geleden
Blijkbaar zijn er nog genoeg tv kijkers. Heb het stukje even gelezen maar vrees dat ik slechte tv zombie ben ik weet niet waar het over gaat. Voor de kijkbuiszombies plezier met jullie topic.
Peritum ? 7 maanden geleden
Deze zielige karakterloze figuren een podium geven is wel het slechtste dat je de elke hype volgende jeugd kunt geven
Peritum ? 7 maanden geleden
Raar, tijdens het schrijven van vorig, werd dit zonder dat het af was niet door mij geplaatst.
Kaiser 7 maanden geleden
lekker de ellende van een ander bekijken, vergeet je even je eigen ellende, daar smullen de kijkers van, en de BN'ers spekken weer hun bankrekening
Bram Altman 7 maanden geleden
Zolang er genoeg dom kijkvee voor al het vuilnis op de Nederlandse televisie is zullen dit soort programma's uitgezonden worden. Gezien de achteruitgang van de verstandelijke vermogens bij het gros van de bevolking zullen adverteerders wel heil blijven zien in het aanbieden van hun producten in de reclameblokken rond dit soort beeldbuisvervuiling.
Zeeuwleeuw 7 maanden geleden
Ik ben hier niet bekend mee en kijk sowieso vrij weinig tv. Maar wanneer het een functie heeft en bepaalde mensen kan helpen om van hun verslaving af te komen lijkt mij dat het geen kwaad kan. Er zijn allerlei soorten verslavingen en veel mensen zijn er gevoelig voor. Juist in kwetsbare periodes na grote tegenslagen en/of ziektes zitten allerlei geraffineerde meedogenloze types te azen om je in hun val te lokken en je veel geld af te troggelen. Verslavingen zijn altijd destructief, slurpen heel veel tijd en gezonde levensenergie op en kosten veel geld. Alleen heeft de verslaafde zelf niet door dat hij/zij verslaafd is en denkt telkens dat hij iets doet wat nuttig, leuk, goed of belangrijk is. De hersenen maken hem/haar dit wijs, waardoor het vaak zo moeilijk is om er vanaf te komen.
Howy Cues 7 maanden geleden
Het maakt mij niet uit. Ieder zijn meug. Entertainment over liefde en leed én normen en waarden zegt iets over het morele kompas van zowel de BN-er als de kijker. Zo'n documentaire vervult allerlei oppervlakkige behoeften (roddel, achterklap, jaloezie, nieuwsgierigheid, aandacht, respect, zingeving, nut etc.). Het zit in de aard van de mens. Enerzijds willen we BN'ers begrijpen en anderzijds zeggen we eigen schuld, dikke bult. Sta je laag in de piramide dan schop je naar boven en sta je hoog in de piramide dan trap je naar beneden. En als 't je niet boeit, mag je jezelf gelukkig prijzen.
2stroke4me 7 maanden geleden
Stop making stupid people famous.
Mr. Bean 7 maanden geleden
vreselijk, de fam. Hazes komt met dat Dreetje ook weer meer terug, weg met al die lui, je ziet toch in ieder programma en spel dezelfde smoelen, weg ermee !
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.