Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Max Verstappen is de sportman van het jaar

3.486 stemmen | Geplaatst op 6 oktober 2023 | Website

Eens
49.9%
Oneens
50.1%

Reacties (57)

dasy 6 maanden geleden
NEE AUTO RIJDEN IS GEEN SPORT
Emmetje 6 maanden geleden
Zet er ook de mening van Max even bij. Hij vindt het een "ongepaste" prijs, en terecht!. Er zijn heel veel sporters die een prima prestatie neerzetten. Enne..... dasy racen is wel een sport, topsport zelfs. :)
Peter Arnolds 6 maanden geleden
@dasy. En wat is dan wel een sport?
wispelhuis 6 maanden geleden
Ik ben het eens met @Emmetje Het is zoals Max het zelf ook al zegt.
Mieppio 6 maanden geleden
@dasy auto rijden is wel een sport maar omdat jij het niet kan en niet machtig bent is het geen sport. Ik weet niet welke sport jij beoefend maar dat is dan geen sport.
dasy 6 maanden geleden
mieppio vissen
tiscrea © 6 maanden geleden
Zelf ben ik niet zo'n fan van zijn persoon en zijn sport, maar door deze uitspraken heeft hij voor mij de prijs al verdiend, ook al wilt hij hem niet. Dan zet hij hem maar in de prijzenkast van zijn ploeg of veil de prijs voor een goed doel.
Howy Cues 6 maanden geleden
Eens. Sportman van het jaar is een eretitel. Sportjournalisten nomineren een aantal kandidaten en daaruit wordt een winnaar gekozen door Nederlandse topsporters. Mooi toch! Racen, deelnemen aan een snelheidswedstrijd, is een intensieve topsport. Weliswaar anticiperende waaghalzerij, maar geen laks rijgedrag, zoals menig automobilist dagelijks ervaart. Op de vraag van Mieppio antwoordt Dasy bevestigend met vissen. Conclusie, vissen is geen sport. En daar kan ik mij in vinden. Vissen is dierenmishandeling. Uit steeds meer onderzoeken blijkt dat vissen intelligente dieren zijn die wel degelijk gevoel hebben en pijn, angst en stress ervaren. Over dierenmishandeling zegt de psychiatrie dat het personen betreft met psychopatische trekjes, waarvan mishandelen en verwaarlozen van dieren vaak het eerste overduidelijke symptoom is.
heul 6 maanden geleden
Verstappen, topvoetballers ed. zijn geen sporters meer , maar werknemers van miljoenen bedrijven . Het gaat om zoveel geld, dat je je kan afvragen of het nog iets met sport te maken heeft. Wie er graag naar kijkt, prima Maar gaat nu om het spel of om het geld???? Doordat er zo grote financiële mee gemoeid zijn, komt dat de sportiviteit niet ten goede. Wie wint zal cashen, het zijn soms net mensen.
mystiek56 6 maanden geleden
Hij kan geweldig auto rijden, racen. Ik zou het hem niet nadoen maar om het nu een sport te noemen. Heeft te maken met concentratie vermogen en dat is knap. Ik rij regel matig op mijn scootmobiel, vind dat ook sportief maar als ik daar het hardst mee kan is dat dan ook een sport? Vissen is daarmee vergelijkbaar, heeft ook met concentratie te maken evenals kruiswoord puzzelen. Er zijn er die dag en nacht reageren, zelfs vele malen als ze een stelling hier moeten verduidelijken. Soms erg irritant maar moeten we dat ook een sport gaan noemen.
Mr. Bean 6 maanden geleden
van mij mag ie hem hebben, heeft hier jaren naartoe gewerkt, in ieder geval vermoeiender dan hele dagen deze mening van de dag volgen !!!
Tramper Kees 6 maanden geleden
Als autorijden geen sport is dan is dammen dat ook niet en schaken. Autoracen is dat absoluut wel. Het kost enorm veel energie en kracht en je valt per race 3 kilo af. Tijdens de kwalificatie moet je je adem inhouden om een correct rondje neer te zetten. Het vergt enorm veel mentaal en fysiek van je. En Max kan dingen die geen enkele coureur kan. Als je Max en Hamilton zijn ronde naast elkaar legt zie je grote verschillen. Laatst met Lando Norris en Max. Max stuurt al in terwijl Norris vlak voor de bocht hard remt en dan pas het stuur omgooit. En max neemt alle snelheid mee. Dat is zo fenomenaal. Ook praat hij met de ingenieur en geeft hem technische feedback. Hij weet alles van motoren. Max heeft ook in de fabriek van Aston Martin samen met zijn ingenieur aan de Valkyri gewerkt en ontwikkeld. Hij heeft er zelf ook een.
Aviateur 6 maanden geleden
Nou Dasy, autoracen valt onder "autosport" en die bestaat uit verschillende categorieën dus is Max zeer zeker sportman in autoracen op het circuit wel te verstaan en heeft net zoals zijn voorgangers gevochten als een leeuw om de top te bereiken en vanzelfsprekend om die zo lang mogelijk te behouden en dat gaat niet vanzelf...................
xjxjxjx 6 maanden geleden
Geef het volk brood en spelen, Panem et circenses. Vroeger had je gladiatoren, tegenwoordig strijders in een stadion of op een circuit. Allemaal bezigheidstherapie voor de geest. De crashes vind ik wel spectaculair en mooi om te zien, voor de rest interesseert het me allemaal geen ene moer (meer).
Karel33 6 maanden geleden
Sport? Bestaat niet meer, het gaat alleen nog om het grote geld. Fair play is onbekend geworden.
Howy Cues 6 maanden geleden
@mystiek 56, als je op een discussieforum een mentale activiteit uitvoert, gaat het nadrukkelijk om elkaar van een bepaald standpunt te overtuigen (discussiëren). Volgens de definitie van sport is discussiëren, debatteren, puzzelen, schaken en dergelijke een denksport of denkspel. Sport? Ja, en spel. Want de forumleden meten zich met elkaar via discussie en poll (eens/oneens). Volkssport nummer één wordt eufemistisch 'klagen' genoemd. En wij klagen over alles en nog wat op dit forum. Zelfs dag en nacht. Is dit sport? Ja, want klagen is ook discussiëren, weliswaar zeurderig, maar toch. Klagen bevat alle elementen van sport en spel. Reageren om te reageren is babbelziek of praatgraag. Of allicht speelt hyperactiviteit een rol. Tijdens het debatteren - is trouwens een officiële sport - in de 2-de Kamer herkent men de kenmerken van sport (individueel, team, winnen, verliezen, spelregels, krachtmeting, treintje maken e.d.), dus óók reageren om te reageren, blijkt een sport te zijn onder onze bewindslieden. Trouwens, er is een officiële lijst (323 sportsoorten) van de NOCNSF. Helaas bestaat er geen lijst van 'sportief' rijden, anders had ik je wel een ereplaats gegund.
Mieppio 6 maanden geleden
@dasy jij vist, dat is geen sport, dat is net een blind date en wachten op iemand die je nog nooit hebt gezien en wachten tot je een ons weegt.
Allem 6 maanden geleden
Autoracen is geen sport idd, degene met de snelste auto wint. Mathieu v/d Poel zou de terechte sportman van het jaar zijn als wereldkampioen wielrennen.
jansplinter 6 maanden geleden
Eenmalig sportman / sportvrouw van het jaar , volgend jaar een ander.
ierist 6 maanden geleden
Autoracen is topsport. Max heeft een geweldige prestatie neergezet dit jaar, dus zou een terechte winnaar zijn van deze prijs. Hoewel ik vind dat Mathieu van der Poel hem ook wel verdiend.
dasy 6 maanden geleden
ja ik vis met een mercedes hengel en met een klontje brood, maar wel met beleg
dasy 6 maanden geleden
,
pappajesse 6 maanden geleden
Veel applaus onder ONZE asielzoekers na aanval hamas... Leuk zulks volk tussen ons in. OH jah MAX.........
xjxjxjx 6 maanden geleden
@pappajesse Allemaal gepland door degenen die de publieke poppetjes aansturen, wat een pestbende. https://ibb.co/Wzt3zFT https://ia601900.us.archive.org/16/items/albert-pike-letter-to-mazzini/Albert%20Pike%20Letter%20to%20Mazzini.pdf Maar we moeten wel naar Max kijken, anders hebben we niks om over te lullen maandag op 't werk.....
Mieppio 6 maanden geleden
blijft zeker weer staan tot maandag deze stelling
Peter Arnolds 6 maanden geleden
Wel bij de les blijven , we hebben het hier over de F1 .
pappajesse 6 maanden geleden
weinig les peter je bedoeld vermaak?
Peter Arnolds 6 maanden geleden
@pappajesse. Niet zo bijdehand zijn.
Borduurnaald 6 maanden geleden
Net gehoord dat hij gewonnen heb ,dus kan deze stelling ook weer opgeruimd worden .
Wat beklijft 6 maanden geleden
met een klontje brood...
volijke 6 maanden geleden
Weeral.... het knapst is dat hij nog steeds de uitdaging kan vinden om een handjevol coureurs, 22 of zoiets te verslaan. Kennelijk put hij veel meer voldoening en inspiratie om zichzelf te overtreffen en dat maakt hem een supersporter.
baba ali 6 maanden geleden
Ja pappajesse, er zou ook gejuich van U zijn als U één van hen was.
pappajesse 6 maanden geleden
Ik juichde ook vond moment om vrijheid te voelen wel tijd. En huilde voor de slachtoffers. En ben ik niet een van hun? 1e plaats zijn we mens niet?
Howy Cues 6 maanden geleden
Pappajesse, dat jij één van hen (de slachtoffers) bent, kan ik niet ruiken, maar wel raden. Niet iedereen is een mensenmens. En veel van die mensenmensen vallen na ontmaskering door de mand. Dus til niet te zwaar aan aan het teleurstellende begrip 'menszijn'.
baba ali 6 maanden geleden
Sprak eerst van "Leuk zulks volk tussen ons in?"
pappajesse 6 maanden geleden
Ja volk wat zonder naar grote plaatje te kijken staat te juichen die vind ik beetje eng.
pappajesse 6 maanden geleden
zelfde als de monkapjes gehoorzamen. beetje buiten de werkelijkheid.....
baba ali 6 maanden geleden
Het gevecht tegen de schaapjes. Zoiets als de dolende ridder.
Verzamelaar1978 6 maanden geleden
Iedereen weet inmiddels dat Howy Cues een erg 'sportief' iemand is (volgens zijn eigen definitie). De meest 'sportieve' oftewel twistzieke persoon van dit forum. Deze mensen hebben de basisbehoefte om gelijk te hebben, te willen beleren of superieur te lijken (vooral lijken) en staan niet open om het bij het verkeerde eind te hebben (u raadt al hoe 'klein' de kern van dergelijke personen dan is). De beste manier om met dit soort mensen om te gaan is door er niet zelf een te worden (vandaar dat ik niet meer steeds reageer). Niets zal dit soort van twistzieke personen meer ergeren dan reacties die hun kans om ergens een punt van te maken wegneemt, weigert hen serieus te nemen, en hen wijst op hun fouten.
Mieppio 6 maanden geleden
Andere telling deze is al oud en het is tijd voor wat anders. Stellingen nooit langer aten staan dan 1 dag en dan weg ermee. Flauwe kul om dit 3 dagen te laten staan.
tiscrea © 6 maanden geleden
Verzamelaar1978, dit is geen forum hoor. Het wordt alleen door sommige mensen zo wel gebruikt.
tiscrea © 6 maanden geleden
Overigens, waarom kun je op deze pagina niet uitloggen, maar moet je eerst naar een andere pagina? Onhandig!
Howy Cues 6 maanden geleden
@Verzamelaar, als jezelf niets kan bedenken, kopieer dan goed en vermeld de bron (https://nl.wikihow.com/Twistzieke-mensen-ergeren). De waarheid is Verzamelneuroot: of je spant anderen voor je karretje en/of je pleegt plagiaat. En zelfs die woordenroof gaat je niet goed af, want in eerdere reacties spreek je jezelf tegen. Doe waar je goed in bent, intrigant, namelijk hamsteren. Wanneer je jezelf het etiket van psychoanalist wilt opplakken, kijk dan eerst in de spiegel voordat je een ander beschuldigt van twistziek zijn. Oftewel zet je knabbeltandjes in je graaipootjes, want jatten van een ander en dan net doen alsof het van jezelf is, is een bevestiging dat je niet opgewassen bent tegen het gevoel van onmacht, welke jezelf opgelegd hebt. Hamsteraar, doe niet te veel aan hersengymnastiek, want die kronkel krijg je er toch niet. En als je aan woordenarmoede lijdt, knaag dan op een houtje.
Verzamelaar1978 6 maanden geleden
Wat een goedkoop stukje tekst! (val in herhalling dus kennelijk zit er een kern van waarheid in). Ik zou anderen voor mijn karretje spannen en/of plagiaat plegen?! Wat een lulkoek dat ik anderen voor mijn karretje zou spannen en plagiaat, tja...... info opzoeken hoe om te gaan met twistzieke mensen, lijkt mij niet zo verkeerd want je bent toch twistziek? Je wilt toch slim zo graag slim overkomen en anderen steeds de maat nemen? De inhoud van hetgeen ik 'gejat' heb, slaat in ieder geval compleet op jou. 'Als je aan woordenarmoede lijdt, knaag dan op een houtje '(bla bla bla) Als je, zoals jou, twistziek bent, probeer je dan eens een tijdje in te houden meneertje Blablabla. Jouw berichten zijn zielig en zoals ik al vaker heb gezegd: je wilt graag steeds intelligent overkomen maar dat ben je helaas niet! Dat jij iemands zijn stukken al gaat googlen, betekent dat ik een gevoelige snaar heb geraakt (sad but true). Ik geef je een tip: gebruik CHAT GPT als je een antwoord typt; zo kun je nog enigszins slim overkomen. Voor de rest ben je niet meer dan irritant en je dicht je eigen psychische leegheid toe aan een ander. Denk dat je zelf wat kampt met leegheid anders bericht je niet op de wijze zoals je bericht. Er is 1 rode draad: steeds een ander corrigeren of de maat nemen. Dat is jouw 'modus operandi' . Voor de rest ben je 'leeg'. Wedden? (bij alle berichtjes: de maat nemen of corrigeren). Lachwekkend.
Verzamelaar1978 6 maanden geleden
bovenstaand berichtje is voor mijn grote, domme vriend Howy Cues.
Howy Cues 6 maanden geleden
'Wedden,' vraag je. Je weet het weer niet zeker, dus je waagt een gok over iets waarvan je niets van afweet. Op jouw kinderlijk niveau (.. alles wat je zegt, ben je zelf ..) mag je de primus inter pares spelen, maar in de grote-mensen-wereld is het voor jou pas op de plaats maken. Als de wens de vader van de gedachte is, past mijn rol als grote domme vriend in jouw gedragstherapie. Verzamelwoede en Verzamelaar zijn twee handen op een buik. Op die manier raak je de controle over 't leven kwijt raakt. Daarom adviseer ik jou - vriendendienst - professionele hulp te zoeken, temeer je strijdkreet 'hamsteren' reeds in de bla-bla-bla-fase zit.
Verzamelaar1978 6 maanden geleden
Hahahahahaha
Mieppio 6 maanden geleden
Het wordt tijd dat howy cues professionele hulp gaat zoeken, want die is geestelijk gestoord en gehersenspoeld door één of andere mafketel die zelf ook niet weet wat hij doet. En bij zeelandnet moeten ze eens een andere stelling zoeken want daar zitten ook een paar mafkoppen die niet meer weten wat ze moeten verzinnen.
Howy Cues 6 maanden geleden
Ach Mieppio, wat jij met zoutzuur in 't echt wilt doen, doet een ander met spot. Wie is dan gekker? Jij of ik.
Howy Cues 6 maanden geleden
Mieppio 3 weken geleden: "klimaat activisten die de weg blokkeren moeten ze met het waterkanon met zoutzuur weg spuiten, doen ze het nooit meer." Destijds waren 9 van de 10 forumleden het met je eens. Wie moet er professionele hulp zoeken? Negen van de tien, dunkt me.
xjxjxjx 6 maanden geleden
Wetiko.........
Mieppio 6 maanden geleden
howy cues is gestoord maar dat wisten we allemaal al dus niets nieuws
pappajesse 6 maanden geleden
stelling als mijn kind zich op zn 14 e om wil bouwen mag dat de samenleving best 200.000-400.000euro kosten.........(meer ombouwcentra's) a:Ja wel mijn kind b:Nee niet andere kinderen. c:Dit loopt de spuigaten uit.
baba ali 6 maanden geleden
Manipulatortje?
Zeeuwleeuw 6 maanden geleden
Sport is alleen wanneer je het volledig op eigen kracht doet, dus niet op een motor, in een raceauto of op een paard. Daarnaast vind ik het bizar dat sommige mensen tientallen miljoenen euro's per jaar ontvangen voor hun kunstjes. En dan gaan ze vaak ook nog ergens wonen waar ze nauwelijks belasting hoeven te betalen.
Zeeuwleeuw 6 maanden geleden
En vissen is natuurlijk helemaal geen sport maar een afschuwelijke domme sadistische manier om kansloze onschuldige dieren op een afschuwelijke manier te verwonden, mishandelen, intense stress en angst te bezorgen en vaak zelfs te vermoorden.
volijke 6 maanden geleden
Hey is Verstappen wereldkampioen?? Dat had ik even gemist..
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.