Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Doet u vrijwilligerswerk?

2.377 stemmen | Geplaatst op 26 september 2023 | Website

Jazeker
32.3%
Nee, niet meer
24.9%
Nee, niet
42.8%

Reacties (22)

GeelHesje 7 maanden geleden
Waar gewerkt wordt dient loon betaald te worden. Even uit eigen beweging iemand even helpen met iets is ok. Maar als het op werk begint te lijken (en helemaal als het voor een bedrijf is of je "collega's" krijgen wel loon betaald en jij niet) dient er loon betaald te worden incl alles erop en eraan.
TCB 7 maanden geleden
Nee, ik ben in loondienst.
TCB 7 maanden geleden
En dat is al zwaar genoeg op je 60ste na 45 jr. arbeid.
Karel33 7 maanden geleden
Ja, en meteen gestopt want "ze" widen dat ik naar lokaties moest gaan die "ze" aanwezen. En dan minstens 4 uur / dag. Meteen vaarwel gezegd.
Ron625 7 maanden geleden
Ja, ik doe wel vrijwilligerswerk. o.a. het testen van website op het juist gebruik van HTML volgens de W3C standaard. Het testen van overheidswebsites op de verplichte standaarden. Daarnaast help ik ook mensen die een probleem hebben met hun computer. En dat allemaal op mijn 70'ste :-)
Mieppio 7 maanden geleden
En Ron625 vanwaar komt u
Mieppio 7 maanden geleden
Ik bedoel Ron625 welk eiland
wispelhuis 7 maanden geleden
Vroeger wel gedaan. Wel tot tevredenheid moet ik zeggen.
wispelhuis 7 maanden geleden
Als vrijwilliger kun je een vergoeding krijgen. Als je een baan wilt moet je bij het UWV zijn.
pappajesse 7 maanden geleden
Ja betaal hiervoor vrijwillig. https://www.zeelandnet.nl/nieuws/bouwbedrijf-schrijver-krijgt-subsidie-voor-vergroening Lol onze kids kunnen geen huizen krijgen maar bouwbedrijven wel geld voor tegelwippen.... whahahahahahahahahahahaha................managers en vrinden.
Danny..... 7 maanden geleden
Laat die asielzoekers die hier zijn vrijwilligers werk doen, in plaats dat ze hier alles voor niks krijgen, gewoon die handen laten wapperen en werken voor de kost, net als ons.
Mieppio 7 maanden geleden
werk vrijwillig maar dat is nog geen vrijwilligers werk
Howy Cues 7 maanden geleden
Heitje voor karweitje, stage, werk, vriendendienst, mantelzorg en vrijwilligerswerk. Van hard werken ga je niet dood, pappajesse. Dus als je kinderen zingen (oh, papa, ik lijk steeds meer op jou), geef ze dan een schop onder hun luie kont. Huizen krijg je niet, daar moet je voor werken.
Howy Cues 7 maanden geleden
@Danny, als je iets suggereert, trek dan die bewering na. Laat je handen eens wapperen over het internet. Net als ons.
B Tender 7 maanden geleden
Voor deze maatschappij, in de huidige vorm steek ik geen poot meer uit.... Hulp aan familie ten alle tijden..... M'n leven geven voor deze rotzooi......tsal niet wezen en zal niet zijn. En.....jawel, dat is ooit anders geweest bv. toen we de dam in A'dam schoonveegden en de fluwelen handschoentjes nog niet in de uitverkoop waren. Nu, inmiddels verlost van dergelijke idealen en wakker geschut......bekijk het maar, deze wereld is de mijne niet meer.
pappajesse 7 maanden geleden
Staat dat allemaal in je lalaland bijbel? Jij blij dat je daar BOVEN staat lol Was tegen verkoop van ONZE sociale woningen. Maar hier geven we alles weg voor rust. Wie heeft die huizen betaald en wie krijgt dat geld? Vieze financiele spelletjes. wat tender zegt.........
ierist 7 maanden geleden
Ja, in een sportvereniging.
Nofeltje 7 maanden geleden
Ja, voor De Zonnebloem, is heel leuk en nuttig.
ST DEKEN 7 maanden geleden
Wel gedaan maar werd te duur. Moest er geld bij leggen , vind het allemaal prima maar als je voor de job in aanmerking wilde komen was je te oud en te duur. Maar als vrijwilliger was je opeens niet te oud,
Peter Arnolds 7 maanden geleden
Ik ben een deelnemer van een team die een begraafplaats onderhoud . 1 dagdeel per week schoffelen en snoeien. We zijn allemaal 75++ in het team.
Howy Cues 7 maanden geleden
Samenleving. Het woord zegt 't al: samen leven. We kunnen de samenleving een handje helpen door elkaar de hand toe te steken. Het tegenovergestelde, geen poot uitsteken, komt voort uit onmacht en frustraties. Veelal staan zulke brompotten niet sterk in hun schoenen en zijn ze ontevreden over alles en nog wat. Vaak hebben zij onbedwingbare hang naar vroeger, want vroeger staat voor de goede oude tijd waarin idealen en verwachtingen nog in spontane bloei konden ontkiemen. En nu, achteraf, zijn alle niet behaalde idealen en verwachtingen begraven. Zelfs de hoop is zoek. Totdat uiteindelijk het besef komt dat de lat al die jaren te hoog was gelegd. Boos, verdrietig of gedesillusioneerd gaat de ouwe mopperaar door 't leven. De wetenschap van eigen-schuld-dikke-bult blijft knagen. In plaats van over zijn schaduw heen te stappen, blijft de knorrepot in zijn ontkenningsfase hangen. Het is zijn wereld niet meer. Vroeger was alles beter, toen kon je als marinier ongestraft hippies aftuigen.
wispelhuis 7 maanden geleden
Duimpje omhoog!
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.