Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Boer zoekt vrouw weer op TV

2.122 stemmen | Geplaatst op 18 september 2023 | Website

Ik ga zeker kijken!
27.6%
Niks voor mij
58.5%
Ik weet het nog niet
13.9%

Reacties (18)

GeelHesje 7 maanden geleden
TV ? Wat is dat ? Is dat zo'n massa hypnose apparaat dat het onderbewustzijn vervuild met bergen aan onzinnige troep en mensen hersenspoeld met een stortvloed aan reclames en zogenaamd nieuws ? Nee sorry zo'n ding heb ik gelukkig al jaaaaren niet meer in huis. Wat een Vrijheid!
GeelHesje 7 maanden geleden
TV ... Is dat dat apparaat waar ze de mensen juist niet gaan vertellen dat de komende booster alleen maar op 8 muizen is getest ?
B Tender 7 maanden geleden
Je bent een boer, als je een vrouw op TV zoekt.
Howy Cues 7 maanden geleden
Boer zoekt vrouw is boerenbedrog. De media boeren goed. Melk voor elk. Behalve de boer. Hij wordt uitgemolken.
Pindakaas1983 7 maanden geleden
heb geen TV alleen internet
pappajesse 7 maanden geleden
geen tel a vision hier......... Das iets voor consumenten niet voor mensen
Farmer. 7 maanden geleden
Ach, we worden natuurlijk al jaren overstelpt met vermaak, zowel op de publieke zenders als op de commerciële zenders. Met af en toe enig vermaak is natuurlijk niets mis en kan een gezonde werking hebben op ons welbevinden. Het wordt natuurlijk anders als we elke avond en op elke zender worden overvoerd met vermaak en de inhoud met de dag onnozeler wordt, en die richting lijkt het wel op te gaan. Er moet natuurlijk plaats blijven voor objectieve en brede documentaires en voorlichtingsprogramma's. Van groot belang daarbij is, zeker gelet op de grote verantwoordelijkheid van de media, dat de kijker niet eenzijdig een bepaalde (al dan niet politieke) mening of visie wordt opgedrongen, maar met die verantwoordelijkheid schijnen de media toch regelmatig te worstelen.
B Tender 7 maanden geleden
Subsidie aan de publieke omroep.....cijfers van 2018 en 2019, maar ik betwijfel of het huidig minder zal zijn...............De Nederlandse publieke omroep wordt gefinancierd door het Ministerie van OCW. De totale OCW-bijdrage bedroeg in 2018 794 miljoen euro. In 2019 bedraagt de bijdrage 780 miljoen euro. Dit bedrag is inclusief eenmalige bijdrage van 40 miljoen euro vanwege teruglopende STER inkomsten.....Tsja, daar krijgt men dan ook heeeeel veeeel voor terug toch???? Een boer, die een vrouw zoekt bv, een vrouw, die aan komt waaien in een TV programma. Een boer, die ook een vrouw kan vinden, als ie met z'n luie kont zich wat meer beweegt richting sociaal leven.........Overal, overal, waar de meisjes zijn, waar de meisjes zijn. Overal, overal, waar de meisjes zijn, daar is het bal.........Maar, wees niet bang.....de diverse accijnzen gaan omhoog en de boeren verdwijnen vanzelf, met of zonder vrouw.
pietjepreies 7 maanden geleden
je bent toch een mongool als je daar naar kijkt
Zeeuwleeuw 7 maanden geleden
Nee. Ooit, in het begin zo'n 15 jaar geleden hebben we het nog wel eens leuk gevonden maar die Yvon Jaspers, die ogenschijnlijk onschuldig en poeslief is, is in werkelijkheid een enorm geraffineerde tante die enorme bedragen bij elkaar schraapt en tegen een extreme vergoeding volop door de grootste fabrikant van veevoer in Europa gebruikt wordt om hun imago op te vijzelen. Hier verspillen wij geen tijd aan. We kijken sowieso beperkt tv, één maal per dag RTL Nieuws, soms een mooie natuurfilm, wat goede humor, of een interessante documentaire. Al die eindeloze praatshows met vooral veel negativiteit en stemmingmakerij laten we aan ons voorbij gaan.
Howy Cues 7 maanden geleden
"Je bent een boer, als je een vrouw op TV zoekt," beweert Tender. Dom en denigrerend! Dom, omdat de boer geen vrouw zoekt op TV. De boer selecteert eventuele kandidaten aan de hand van ingezonden brieven. Uit dit proces ziet de kijker een aantal fragmenten op TV. Denigrerend, omdat Tender met zijn woordkeuze (je bent een boer) de boer minacht en kleineert. Er zijn veel dating-shows op de televisie, maar er is maar één 'boer zoekt vrouw'. De slagingskans om een partner te vinden is bij laatst genoemde heel hoog. Vandaar dat deelnemers, veelal introvert en verlegen, in het diepe springen om hun geluk te beproeven. Daar is niets mis mee, dunkt me. Echter ik stoor mij aan het uitmelken van persoonlijke zaken (elk wissewasje weten) en het ontlokken van intieme uitspraken omwille van de kijkcijfers. Gun de naïeve kandidaten wat meer privacy, waardoor zij beter afgeschermd zijn tegen een te nieuwsgierige media. De kijker is getuige van de zoektocht van de boer om zijn droom - zijn toekomstige partner - te verwezenlijken. Daarom vind ik het vreemd dat de boer zich bij zijn keuze moet beperken tot een aantal ingezonden brieven, terwijl de boerinnen in spe een uitgebreide reportage voorgeschoteld hebben gekregen. Iemand vooraf in levende lijve zien, is essentieel in een dating-proces. Van dat aangaat, loopt de boer bij stap 1 al op achterstand. Boerenbedrog dus. Trouwens, als wij zo trots op onze boeren zijn, behoeven wij geen duimpje omhoog te doen voor neerbuigende opmerkingen als "je bent een boer als je een vrouw op TV zoekt'.
Zeeuwleeuw 7 maanden geleden
@Howy Cues Het zijn de koeien die letterlijk uitgemolken worden. Na een jaar of vijf à zes aan de lopende band zwanger gemaakt te zijn en telkens meteen na de geboorte van haar kalf wreed gescheiden te worden gaat een koe minder melk "produceren" en wordt zij respectloos naar het slachthuis gedeporteerd alwaar zij meedogenloos vermoord wordt, in stukken gehakt en in de winkels aan consumenten verkocht. Overigens wordt zo'n 80 à 90 % ook nog eens naar het buitenland geëxporteerd. Maar de zwaar vervuilende intensieve veeteelt die ook nog eens gigantisch veel land opslokt wordt koppig en hardnekkig in stand gehouden. Alles voor het geld.
Mr. Bean 7 maanden geleden
geen t.v., maar wel internet !!!??? kun je toch alles volgen niet waar en je mening iedere dag op deze site spuien, net zogenaamd als de oud griffootjes, mogen geen t.v., nou ik ken er die er wel één hebben hoor, alleen niet in de huiskamer !Goh, wat zijn we weer lekker bezig.
Karel33 7 maanden geleden
eens zien: heb mijn vrouw nu ruim 50 jaar, misschien inruilen voor een nieuw model?
B Tender 7 maanden geleden
Er gaat niets boven een lekker stukje vlees op de barbecue op z'n tijd...... Waar importeert Nederland vlees vandaan? Bijna een kwart van het ingevoerde vlees is afkomstig uit Duitsland. Op (grote) afstand volgen België, Polen, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk als belangrijkste vleesleveranciers. Samen zijn deze vijf landen goed voor 57 procent van de totale Nederlandse vleesimport........... Varkensvlees??.....komt bij ons niet op de barbecue. Kip....heerlijk, maar dan wel de borstfilet..... Een lekker wijntje erbij, wit voor wit en rood voor rood.......Heerlijk!!!!! En die taaie biefstuk in een supermarkt, onder het mom van 12 maanden gerijpt....die hadden ze veel beter misschien nog aan de koe kunnen laten zitten, want die mag van ons blijven liggen. Liever een stukje Black Angus beef, uit Schotland........ Waarom is Argentijns vlees zo lekker?................Misschien, omdat de boer daar geen vrouw zoekt en het te druk heeft voor met z'n werk, ipv TV ???
wispelhuis 7 maanden geleden
En we hebben ook maar 1 zender he?
Leo Vlaar 7 maanden geleden
Jongens daar kijkt toch geen hond naar ! als het kabinet zijn zin krijgt dan zijn er straks in Nederland geen Boeren & Vissers meer te vinden en moeten we ons eten uit anderen landen importeren . Het is beter om in alles zelfvoorzienend te zijn en de overheid begint met het opkopen van energiecentrales en windmolen / zonneparken dan bepaald NL zelf de vraagprijs voor energie zonder extreem hoge winsten . Ook de grote supermarktconcerns doen mee aan het opdrijven van alle prijzen voor levensmiddelen niemand kan echter zonder en de klanten met een kleine beurs vaak gezinnen ouderen en singles zijn dan de sigaar . Asielzoekers krijgen gratis onderdak ,eten en drinken alles wordt voor hun betaald maar ben je in dit land dak of thuisloos dan is de nachtopvang hun enigste optie , wel opdonderen bij het aanbreken van de nieuwe dag .
Alles stroomt 7 maanden geleden
Heerlijke TV.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.