Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Nederland moet uit de EU

0 stemmen | Geplaatst op 15 september 2023 | Website

Eens
0%
Oneens
0%

Reacties (11)

wispelhuis 8 maanden geleden
Nee natuurlijk niet! Dat zou een Historische Blunder zijn!
Peter Arnolds 8 maanden geleden
Een goed plan, en dan gelijk de grenzen dicht. We weten nu zo onderhand wel dat ons landje word overspoeld met gelukszoekers met alle gevolgen van dien.
GeelHesje 8 maanden geleden
JA!!! En uit de VN de WHO de NAVO het IMF en het WEF en al hun reeds ingevoerde plannen en verdragen schrappen en verbieden die ooit nog op wat voor manier dan ook ten uitvoer te brengen en de landsgrenzen en de Gulden terug! Plus een verbod op politici die ook maar enige verbanden hebben of ooit gehad hebben met bovengenoemde organisatie's of de organisatie's bedrijven of personen achter de bovengenoemde organisatie's zodat Nederland weer van de Nederlanders gaat worden en politici weer volksvertegenwoordigers gaan worden!
pappajesse 8 maanden geleden
De EU heeft veel voor bedrijven gedaan. Alleen jammer dat het de burger zo veel kost........... Vrijheid cultuur millieu identiteit samenhang geld mensenlevens NU. volgens wispel een historische blunder om daarmee te breken. (whatever historische blunder ook betekend in zijn wereld)
Domoor 8 maanden geleden
De Europese landen die geen lid zijn van de EU (2023): Albanië Andorra Armenië Azerbeidzjan Bosnië-Herzegovina Faeröer Georgië Gibraltar IJsland Kazachstan Kirgizië Kosovo Liechtenstein Macedonië Moldavië Montenegro Noorwegen Oekraïne Oezbekistan Rusland San Marino Servië Tadzjikistan Turkije Turkmenistan Vaticaanstad Verenigd Koninkrijk Wit-Rusland Zwitserland. (En die zijn allemaal arm ? )
the_street 8 maanden geleden
@ GeelHesje En dan één dictator, de landsgrenzen dicht, een eigen munt, een nationale bank en zorgen dat de dictator en zijn/haar gevolg aanbeden worden ..?? Je post klinkt imho meer als het Noord-Korea van het Noordelijk halfrond.
Farmer. 8 maanden geleden
Nederland hoeft niet uit de EU, het was en is een goede zaak dat de Europese landen, en dan zeker op economisch gebied, samen werken. De EU is daarmee op wereldniveau een heel sterk economisch blok. Echter, op veel terreinen is de de huidige samenwerking doorgeschoten, een monetaire unie (euro) is niet in het belang van Nederland gebleken. Om maar te zwijgen over een gezamenlijke schuldenlast wat juist wel in het belang is van Frankrijk en de overige zuidelijke lidstaten. Ook zijn veel nationale bevoegdheden overgedragen aan de EU wat eveneens niet in het belang van Nederland is. Het streven naar een politieke unie, wat een partij als VOLT nastreeft, is natuurlijk voor Nederland desastreus omdat ons land gelet op het inwonertal en de grootte van het land een vazal staatje zou worden. Wat ook een groot punt van zorg is, zijn de grote reserves van de Nederlands pensioenfondsen die door verdere gaande Europese regelgeving verloren dreigen te gaan. Wat me nog steeds bij is gebleven, is de ophef in de media toen het Verenigd Koninkrijk had besloten de EU te verlaten. Het land zou afglijden naar een enorme economische crisis, bedrijven zouden massaal het land verlaten en de werkgelegenheid zou achteruit kelderen. Niets was echter minder waar. De crisis is uit gebleven, de financiële sector floreert en het land doet economisch niet onder voor een land als Frankrijk of Duitsland. Sterker nog, grote internationals waaronder Unilever en Shell hebben zelfs voor Londen gekozen als hoofdzetel. Maar het meest verbijsterend is natuurlijk als onze nationale bewindslieden op bepaalde onderwerpen eindelijk eens willen doorpakken (of juist willen afschuiven) dan horen vertellen dat men gebonden is aan Europese afspraken en regels en men dus verder niets kan (klimaat, asiel enz.). Nederland is in het verleden te vaak op onnozele wijze akkoord gegaan met bindende Europese afspraken zonder zich vooraf te vergewissen of het belang van Nederland daarmee is gediend.
pappajesse 8 maanden geleden
beter dan de dictators van nu #banken #multinationals #beleggers #verzekeraars #ngo´s IMF WEF Of geloofd u daar democratisch wat aan te kunnen doen? lol mondkapjesplicht digitaal gezondheidsbewijs verboden toegang.......voor ongevaccineerde. Dat is uw lichtende voorbeeld van hoe het moet?
B Tender 8 maanden geleden
B Tender 5 uur geleden Ja, per direct nog eruit.... Maar ik ben bang dat de wortels zich al te diep hebben genesteld. Rutte en kornuiten hadden gehoor moeten geven, aan de uitslag van het raadgevend referendum van 2005, ipv z'n eigen draai er aan te geven.... Daarna, werd het steeds moeilijker om er uit te stappen. Eens 30 Oneens 15
B Tender 8 maanden geleden
B Tender een uur geleden De EU, is nooit goed voor ons land geweest. We zijn/waren alleen maar goed om te betalen. Niet alleen vanwege de "contributie" betalingen, (Nederland, is een zg netto betaler dwz we betalen meer dan we krijgen), maar ook van de boetes, (nabetalingen) die we regelmatig krijgen opgelegd. Dit leek nog erger in ons nadeel, toen F.T. er nog zat. Die persoon heeft eerder in ons nadeel gewerkt, dan in ons voordeel. (anders dan bv. Draghi, weliswaar in een andere functie, voor Italië heeft betekend). Veel van onze productie is van ons afgepakt en gegaan naar voordeel voor andere landen (landbouw en visserij). Mn. spelen Duitsland en vooral Frankrijk hierin een grote rol. (Frans -Duitse as). Van alle gemaakte afspraken, die er tussen de leden vanaf het begin gemaakt zijn tot op heden, die worden net zo gemakkelijk weer van tafel geveegd, dan dat ze tot stand zijn gekomen. (Bv. lidstaten, mogen andere lidstaten niet helpen met hun begrotingstekorten en bv. ook wie niet aan de begrotingsregels voldoet, krijgt een boete). We hebben gezien hoe het in Griekenland gegaan is en begrotingstekort van bv Franrijk is nog steeds hoger dan 3% BBP, maar een boete?? vergeet het maar. Alleen Nederland is de klos, telkens weer. Welk land kon het niet hebben, dat wij puls visten? Frankrijk dus. Dag investering visserij, bedankt Frankrijk. Er zal ongetwijfeld nog wel meer naar boven komen, als men verder gaat roeren. EU ?? Weg ermee, maar ja, die wortels he? Eens 8 Oneens 1
B Tender 8 maanden geleden
B Tender 7 minuten geleden Het pulsvissen, door Nederland, is in 2019, door het Europees Parlement verboden. Frankrijk heeft 79 zetels in het Europees Parlement, Nederland heeft er 29, (na de Brexit verdeling). .....En daar gingen we dan..........Bedankt Frankrijk. Als Nederland, hebben we ook weinig te zeggen en is er maar weinig, waarin we zelf mogen beslissen. Zeggen we ergens nee tegen en gebruiken we het vetorecht daartoe, dan krabbelen we binnen de kortste keren daarvan al weer terug, misschien in de hoop om er dmv. een compromis iets te hebben bereikt............Goed om te betalen...en meer niet......En hoe zou het toch komen, dat Turkije, geen lid zou kunnen worden......Zou het werkelijk aan de mensenrechten liggen of.......aan het aantal inwoners (zetels)?? Eens 0 Oneens 0
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.