Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De komende verkiezingen gaan heel spannend worden!

2.256 stemmen | Geplaatst op 4 september 2023 | Website

Zeker! Spannende tijden
44.5%
Ik sla een keer over
7.5%
Gewoon zoals altijd
48%

Reacties (38)

Peter D? 7 maanden geleden
Zet alle reacties van de vorige Poll hiereven onder, dan hebben we dat ook wwer gehad. Volgende Poll..
Karel33 7 maanden geleden
we worden weer doodgegooid met mooie beloftes--ze beloven weer koeien met gouden horens maar dat blijkt zoals gewoonlijk geelgeverfd pisbakijzer te zijn. het gaat ze maar om EEN ding: aan de macht komen en daar hebben ze het stemvee voor nodig waarna alle beloftes weer vergeten worden. ik hoop dat er een rechtse regering komt, want onder dikke frans en co-----arm nederland.
copie 7 maanden geleden
Zoals altijd. Politiek valt eigen slechte beleid aan van 12jaar rutte! Partijen krijgen andere naam[NS[b]sorryC ]Bbb., met overlopers ,en het blijft het zelfde. Ik stem enige oprechte partij FvD.
Howy Cues 7 maanden geleden
Stop de uitstoot van loze beloften. Ga niet linksom, of rechtsom, maar middendoor. Evenwicht geeft stabiliteit. Dus niet balanceren op 't linker- of rechterbeen, maar met beide benen op de grond staan. Kortom: het realistisch midden.
Mieppio 7 maanden geleden
Wordt zeker spannend omdat je een politieke omwenteling krijgt.
Ron625 7 maanden geleden
Het kan zeker spannend worden, door de vele protest-stemmers, dat zullen er meer zijn dan in het verleden. Het wordt ook tijd, dat we de achterhaalde coalitie-democratie afschaffen, dan kunnen de partijen zich voor 100% achter hun eigen programma stellen en worden ze niet meer (terecht) van leugens beschuldigd.
pappajesse 7 maanden geleden
Vorige keer fvd gestemd de enige tegen de oorlog de enige tegen de anti testosteron (witte)(man) beweging (gendershit). De enige die de agenda van afgelopen 10 jaar voorspelde. En de enige die niet door media uitgenodigd wordt. De oorlog in oekraine verschuifd bijna niet behalve het aantal jonge mannen. #onzekeuze is van geen enkele invloed. En dat is maar goed ook anders kan je geen bedrijf runnen.
Borduurnaald 7 maanden geleden
Macht en geld .
Verzamelaar1978 7 maanden geleden
Het wordt pas spannend als gevestigde orde ziet dat ze weg gestemd worden en dan opeens blijkt dat het allemaal wel meevalt. Als Biden in Amerika kan winnen dan blijft D66 met haar kartelvrienden wel zitten. Er komt GEEN aardverschuiving. Wedden? Dit wordt de rode draad: klimaatproblemen, coronahype, lastenverzwaring, massa immigratie, mondkapjes, QR code, dwang en drang MAAR er komt verzet en links op de achtergrond hoor je dan in koor 'dat doe je toch niet, we hebben het toch goed samen', uitgeroepen door de moraalridders en rechts hoor je 'meeeeeeeeh' door een overgroot deel schapen. In in het midden zie een groep zelfstandig denkers die groter wordt maar beschimpt worden door de 'ridders' en de 'schapen' want die hebben elkaar nodig en vooral de 'iets' om in te geloven, namelijk de overheid.
pappajesse 7 maanden geleden
Mensen van nu ze gaven hun spoorwegen ze gaven hun sociale woningen ze gaven hun soevereiniteit (eu) ze gaven hun kids 23 miljard schuld ze gaven hun kids extra bewoners van buiten. Ze verwaarloosde opleiding/school,ze privatiseerde zorg. Ze gaven nutsvoorzieningen ze gaven het millieu weg En nu geven ze straks hun laatste stukje weg (hun keuzevrijheid) agenda 2100 wordt netjes afgewerkt.
pappajesse 7 maanden geleden
Ge moogt hier biechten. De aflaat zal u bevrijden:)
Farmer. 7 maanden geleden
Laat ik het nu toch in grove lijnen een klein beetje eens zijn met Howy Cues.......Maar ik blijf er bij, Nederland is klein en overbevolkt, het asielbeleid blijven uitvoeren zoals het nu gaat, gaat de spankracht van onze kleine land eenvoudigweg te boven. Jammer dat door de linkse gutmensch dit nog steeds niet wordt ingezien.
tiscrea © 7 maanden geleden
Veel van de nu nog steeds zittende politici (ook al zijn ze al 2x weggestuurd/weggevlucht) rennen nu weg voor de gevolgen van de nog wel al gemaakte afspraken, maar of je nu door links of rechts gebeten wordt - gebeten zul je worden. Al die riante subsidies, tegemoetkomingen en afkoopsommen voor de blunders moeten ergens van betaald worden. En wie is de sjaak? Juist!
Karel33 7 maanden geleden
wie er aan de macht kom weet ik niet, maar een bindend referendum invoeren is broodnodig, net zoals een kiesdrempel zodat die splinterpartijtjes weg blijven. die kosten veel en leveren niets op.
ierist 7 maanden geleden
Nee, spannend vind ik het niet echt. Uiteindelijk is de coalitievorming beslissend. En daarna heeft de bevolking niets meer te zeggen.
maggicrissy 7 maanden geleden
Dat de komende verkiezingen spannend worden, aan m'n neus, er worden nu al suggestieve uitspraken gedaan door diverse media-geile figuren die ze nooit waar zullen kunnen maken. Het is allemaal een pot nat: list en bedrog zoals altijd en als ze er niet uitkomen, wordt er weer flink heen en weer geschipperd om de zaak gaande te houden of uitgesteld om een kapitalen kostende commissie er nog eens naar te laten kijken. Ook zijn er inmiddels al een aantal figuren die uit hun clubje zijn gestapt, waarschijnlijk omdat ze nattigheid voelen. Door al dit geschuif in de Haagse gelederen zal de spanning wel oplopen, de in het verleden gigantische, gecreëerde problemen, zullen door gebrek aan doorzettingskracht en gebrek aan kl(o)ten niet aangepakt en opgelost worden.
fiat124sport 7 maanden geleden
Zeker spannend ik hoop dat men goed kiest en niet links want dan gaan we door met die verduurzaming, klimaat en stikstofonzin, blijven de boeren gepest worden, ja ook met BBB want we gaan er dan links of rechts om toch nog aan en dat is heel slecht en onbetaalbaar voor ons land. Stem ook niet op een partij die een ander uitsluit en stem het liefst rechts BVNL, FVD of PVV Zou ik zeggen dat is ook goed voor de zorg en kunnen we hopelijk ook binnen kort weer normaal 130 rijden in plaats van een onzin fabeltje 100 te moeten rijden want het dient gewoon een andere agenda. Stem zeker niet PVV of groen links wat een ramp voor ons land als die klimaatpaus aan de macht komt.
Tony 7 maanden geleden
ik ga stemmen op een partij die geen andere partij uitsluit
B Tender 7 maanden geleden
Spannende verkiezingen ?? Ach wel nee. Het duurt nog een paar maanden en daar kan nog veel in gebeuren. Zijn de uitslagen bekend en gaan ze over op informeren / formeren, dan zijn we weer wel een tijdje verder. (een jaartje misschien, een nieuw record? ) Wat er tijdens de onderhandelingen tussen partijen gebeurt en wat er dan nog van hun oorspronkelijke programmapunten over blijft, lijkt mij veel spannender. (Wie doet het meeste water in de wijn en wie drinkt het dan nog op). En.....niet vergeten....alles onder toeziend oog van het door ons zo geliefd Europa.
Howy Cues 7 maanden geleden
Nagenoeg een kwart van het ontwikkelingssamenwerkingsbudget gaat op aan de asielopvang, omdat de kosten van de noodopvang de pan uit rijzen. En inderdaad, Farmer, wie goed doet, ontmoet niet per definitie goed. Ook linkse weldoeners hebben dit geconstateerd (zie standpunten PvdA), daarom dringen zij aan om het budget voor reguliere opvang te verhogen, waardoor de hoge kosten (het 10-voudige van reguliere opvang) van een veel te dure noodopvang te verwaarlozen is op 't totale ontwikkelingssamenwerkingsbudget. Nederland heeft ten opzichte van veel Europese landen al een heel streng asielbeleid. En hierbij merk ik op dat niet alle asielzoekers vluchtelingen zijn. Maar dit neemt niet weg dat dat de filter in de asiel-zeef-procedure verfijnd (geüpdatet) zou kunnen worden. Er is een grens, waar tolerantie en solidariteit ophouden 'weldoenerij' te zijn. Inherent aan deze stelling moet de politiek oog hebben voor nieuwe ontwikkelingen en zich daaraan aanpassen.
Frans39 7 maanden geleden
De oorzaak van de asiel crisis, in alle westers landen, is de oneerlijke verdeling van kapitaal en goederen. Zolang daar niet wezenlijks iets aan gedaan wordt, zullen mensen proberen om hun deel van de welvaart te zoeken. Alle grote woorden van partijen die wel eens voor een asielstop zullen zorgen, de grenzen willen sluiten, of asielzoekers terug te sturen, proberen de kiezers zand in de ogen te strooien. Een ongewenste asielzoeker zonder papieren komt Schiphol nog niet eens af, laat staan een ander land binnen.
B Tender 7 maanden geleden
Ergens in het verleden, was de PVV de partij, die faliekant tegen het verhogen van de pensioenleeftijd (65) was. Het was een gewild item, dat menig kiezer de streep overhaalde. Bij de onderhandelingen.....lieten ze het punt als eerste vallen. De SP, is ooit bij verkiezingen de grootste partij geweest, maar werden in de onderhandelingen niet eens betrokken. Volgens mij, gebeurde dat ook met meerdere partijen bij verkiezingen bv, omdat de ene partij beslist niet wilde samenwerken met die andere partij (arrogantie ten top)........Wat ik er mee wil zeggen, is dat het spannende niet (direct) bij de verkiezingen ligt, maar daarna.....en benadruk daar m'n vorige reactie mee.
JimmyH01 7 maanden geleden
Al die corifeen van weleer willen zich opnieuw profileren, het is nu aan het gezonde verstand om te zeggen oprotten met die lui.
Rippertje 7 maanden geleden
Stem op PVDA/Groenlinks mee dan zit je zo in de WW . Lekker socialisaties met een jaar salaris van drie ton en dan krijg je die die groene yuppen maffia er bij die alles kapot stemmen. Dus ze deden een glas , ze doen een plas en alles bleef zoals het was En volgend jaar om deze tijd hebben we nog geen regering
Tzalniewaarzijn 7 maanden geleden
De politieke poppenkast... En dan zijn er mensen die zeggen dat FvD de enige oprechte partij is??!! Dan heb je pas echt een bord voor je kop. In hun nek staat Made in China!
No summer this year 7 maanden geleden
Stem NIET op de narcist Timmergeval en zijn enge linkse clubje. Ook niet op de brulboei Marijnissen met haar clubje schreeuwers. Vooral NIET links stemmen want dan zijn we echt de sigaar. Dan mag er helemaal niets meer en wordt Nederland nog drukker met kansarme types. Ik zal vast SORRIE zeggen want dat hoort tegenwoordig ook zo. Linkse dwazen met hun dwaze ideeën.
Zeeuwleeuw 7 maanden geleden
Hopelijk zal er een flinke verschuiving komen met veel meer structurele, dus blijvende oplossingsgerichtheid en zal men er oprecht zijn voor de werkelijke belangen van mensen, dieren, natuur en milieu! Alles gericht op meer harmonie, vrede, gezondheid, geluk. Ook op lange termijn.
fiat124sport 7 maanden geleden
excuses ik heb PVV gezegd dat moet natuurlijk PVDA ZIJN. Stem alstublieft niet op linkse partijen als Nederland u lief is. Kost minder, minder klimaat, minder mensen binnen, minder excuses en verbieden dus wat wilt u nog meer. Sociaal is dit al lang niet meer
B Tender 7 maanden geleden
Ach, ik ga 22 november pas stemmen, neem m'n opkomstuitnodiging mee en m'n legitimatie. Bij mijn naam wordt een merkje geplaatst en krijg een stembiljet daarvoor terug. Hoe ik dat biljet invul, is geheel aan mij en deponeer het in een bus. So far so good?.....Nee....want hoe zit het eigenlijk met als je niet opkomt om te stemmen? Dan wordt er niets aangekruist of af gestreept, hebben ze ook geen opkomstuitnodiging van je en kan dus elk medewerker en wie nog meer op de lijst zien, dat je niet op bent komen dagen en niet gestemd hebt...........Kan en mag dat wel, dat menig een kan zien dat je niet gestemd hebt?..... Wat doen ze daarmee na de verkiezingen??...... Er zit toch op z'n minst een luchtje aan, dat later te zien is, dat je niet gestemd hebt?? ........Al eens over nagedacht??
Savage 7 maanden geleden
Gewoon weer hetzelfde...op naar de slachtbank....
Domoor 7 maanden geleden
De (overheids) baantjes jacht is weer geopend. Er zijn haast net zoveel politieke partijen als bewonners in dit postzegel land. Enne : veel beloven, weinig geven, doet een .......... in vreugde leven.
Pindakaas1983 7 maanden geleden
Niet spannend maar een puinhoop is wat het word
pappajesse 7 maanden geleden
welke patijen willen einde oorlog? heb er 1 https://fvd.nl/standpunten/buitenlandse-zaken zijn er nog meer?
jacobo 7 maanden geleden
Waarschijnlijk een keer een stap achteruit zetten, om eens goed vooruit te kunnen kijken.
pappajesse 7 maanden geleden
Nederlanders die onterecht op opsporingslijsten staan dienen dat ook zelf aan te geven. (vvd justitie) stelling:hoe vaak per jaar kijkt u de lijsten na a:0 b:4 c:50 d:365 echte VOLKSvertegenwoordigers
Howy Cues 7 maanden geleden
Hoe vaak, pappa Jesse? Degenen die zich aangesproken voelen. En in die kringen ben jij allicht een insider.
Howy Cues 7 maanden geleden
Zetelroof: Lilian Helder (PVV), Nicki Pouw-Verweij en Derk Jan Eppink (JA21) sluiten zich aan bij de BBB. Geoorloofd? Ja! In dat opzicht is zetelontvreemding of zeteltransfer een gat in de markt. De komende verkiezingen gaan héél menselijk worden.
Howy Cues 7 maanden geleden
Al eens over nagedacht, vraagt Tender. Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten. Gebruikte stembiljetten worden drie maanden nadat de nieuw gekozen leden van de Tweede Kamer zijn toegelaten vernietigd. Bij deze is het vermeende luchtje geklaard.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.