Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Wat voor soort auto heeft u?

2.229 stemmen | Geplaatst op 24 augustus 2023 | Website

Een benzine,- diesel auto
77.8%
Een hybride auto
10.3%
Een elektrische auto
1.8%
Ik heb geen auto
10%

Reacties (25)

wispelhuis 8 maanden geleden
Een kus-op- de- mond auto?
Mosk 8 maanden geleden
eentje met 4 wielen en un stuur.
wispelhuis 8 maanden geleden
En een benzine,- diesel auto? Bestaat dat?
DIYA 8 maanden geleden
Benzine auto 6 cil, heerlijk op super +. Tanken doen we al jaren in Belgie. Daarnaast doen we nog effe wat week boodschappen / echte vakslager voor vlees / Div, wijen / Belgische bieren / uitgaan. Dus geen 1cent voor al die Haagse belasting. Ja Mooi. ☺
wispelhuis 8 maanden geleden
Waarom ga je daar dan niet wonen?
onigo 8 maanden geleden
Ik heb een trapauto met 7 versnellingen
Allem 8 maanden geleden
@diya je hebt groot gelijk. Niets beter dan een benzineauto. Laat die groene linkse idioten maar elektrische auto’s kopen. En in België tanken en boodschappen doen? Natuurlijk. Ik woon jammer genoeg te ver van de grens.
Peter D? 8 maanden geleden
Een witte. Leuke link, webmaster was misschien ergens anders met zijn gedachten. Of een hint naar Seat.
Peter D? 8 maanden geleden
Een benzine- dieselauto zal wel een kampeerauto zijn. Rijden op diesel, benzine voor een aggregaat voor als de accu ver leeg is. En op de camping een plug- hybride.
havma 8 maanden geleden
De link naar de website komt uit bij de voorzitter van de Spaanse voetbalbond die een speelster vol op de mond kust. Vreemde link als je vraagt in wat voor auto iemand rijdt webmaster. En ik rijd in een vw Transporter, diesel dus. Werkbus
Karel33 8 maanden geleden
E.auto's wegen nogal veel. Ik heb het vermoeden dat zodra meer dan de helft electrisch rijd de wegenbelasting omhoog vliegt. En nee--ik heb geen auto meer--ben gewoon te oud ( 90- eind dit jaar ) voor het moderne verkeer. Plus dat ik diabeet ben en dus kans heb op een hypo zoals eerder gebeurde.
Howy Cues 8 maanden geleden
Tja, webmaster, stille waters hebben diepe gronden. Een idool stalken is geen doodzonde hóór! Wanneer je zo nu en dan uit je comfortzone ontsnapt, toont dit mededeelzaamheid. Tenslotte, waar het hart vol van is, loopt de mond van over. Over auto's gesproken: de Volkswagen ID4 is mijn bolide.
Ad Dop 8 maanden geleden
Beste luitjes van Zeelandnet, ik rij LPG maar dat staat er niet bij, dus dan heb ik zeker géén auto.
Tramper Kees 8 maanden geleden
Het valt mij nog mee dat er zoveel mensen nog op Benzine of diesel rijden gezien de prijzen die in januari alweer op 2 euro 50 gaan zitten de liter. >aar gelukkig komt er rekeningrijden en snel genoeg. Dan betaal je per kilometer. Veeel beter en eerlijk verdeeld. Dan is het ook klaar met in België tanken aangezien de prijzen dan zonder belasting zijn. Ik zie nu veel truckers die in Luxemburg tanken en naar Nederland brengen en hier in de auto gooien.
C.J. de Loof 8 maanden geleden
Gewoon weer nieuwe diesel gekocht, als je gaat rekenen is dat gewoon nog steeds het meest voordelig als je wat kilometers moet rijden, elektrisch is een mislukt project is nu al te duur en wordt in 2025 nog minder interessant.
Peritum ? 8 maanden geleden
Een benzine auto met vijf wielen en zes als je het stuurwiel meerekent. Bijna 25 jaar oud en loopt als een zonnetje, weinig kilometers op de teller en een gebruik van 1op 15/16. Deze auto kan mij nog jaren plezieren en ik vertik het een elektrische brandbom te kopen, temeer omdat dit veel vervuilender is dan een benzine auto. Daarbij is de prijs voor zo’n e-auto veel te hoog.
Peritum ? 8 maanden geleden
En daarbij als leuke optie, ik kan de meeste reparaties en onderhoud zelf doen zonder computer en ander uitlees apparatuur. Dus een stuk goedkoper dan zo’n e-mobiel. En ……. hij is betaald en niet geleased en dus mijn eigendom. Dus geen auto met drie banken.
leunis lensen 8 maanden geleden
Ik rij sinds anderhalf jaar elektrisch, bevalt heel goed.
pappajesse 8 maanden geleden
Van a naar b auto benzine. Gewoon simpel dingetje. In oekraine hebben ze vorig jaar een importrecord gehad met luxe auto.s heerlijk zo een oorlog alles vloeibaar.
chielvd 8 maanden geleden
trap niet in die electrische rotzooi. ze zijn zeker niet beter voor het milieu
Mieppio 8 maanden geleden
Ik rij een benzine auto en ga iet over op een hybride of elektrische auto. Die zijn veel vervuilender en veel zwaarder dan de gewone auto's. Zwaarder betekent ook meer wegenbelasting en ik ga de staat niet vet mesten dat kunnen ze mooi vergeten, die laaien lichters
Politieke 8 maanden geleden
Een Hybride op Waterstof dat lijkt me wel wat. Het hybride met benzine bevalt me goed, maar met waterstof zal veel schoner zijn! En als er voor waterstof genoeg tankstations zijn, dan zijn de lange routes sneller dan met alléén electrisch, want dat laden heeft veel tijd nodig.
GeelHesje 8 maanden geleden
@Tramper Kees denkt dat als rekeningrijden ingevoerd gaat worden dat dan de brandstofprijs naar beneden gaat ... LOL ... Echt waar Kees? Je geloofd ze ook nog joh? Bizarrr ...
marvi 8 maanden geleden
Ben blij met mijn benzine auto's. (H)eerlijk rijden zonder dat door mijn schuld 9 jarige kinderen de kobaltmijnen in worden gestuurd om als slaaf/slavin ervoor te zorgen dat de linkse deugers met een goed gevoel een EV kunnen rijden. Wel even slavernij excuses maken om te deugen toch??
GeelHesje 8 maanden geleden
En ff om mee te doen: Ik rij motor. Een 39 jaar oud werkpaard. 450cc staande twin. Loopt 1 op 26 en op de snelweg 1 op 30 met bijna een ton op de teller. Volgend jaar voor de 2de keer wegenbelasting vrij en hopelijk deze keer ook definitief. Geen files en geen parkeer problemen en kosten voor mij. En geen rekeningrijden straks. In de zomer een genot in de winter soms echt afzien maar dat hoort erbij. Vanaf 2024 nog maar 48 euro vaste lasten per jaar. Ik kan het iedereen aanraden!
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.