Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ik heb allergie(ën)

2.242 stemmen | Geplaatst op 9 augustus 2023 | Website

Geen
57.4%
Een
15.6%
Enkele
20.2%
Vele
6.8%

Reacties (18)

Uisge 8 maanden geleden
Hooikoorts, huismijt en breedsprakige (herhalio's) stellingreageerders.
mikel2 8 maanden geleden
een maar,voor zeeuwen....
Kaiser 8 maanden geleden
alleen voor Friezen
Emmetje 8 maanden geleden
Belastingdienst.
xjxjxjx 8 maanden geleden
Vaccinaties
Zeeuwleeuw 8 maanden geleden
Hooikoorts. Gelukkig is het de laatste jaren weer veel minder geworden. Tegenwoordig krijgen steeds meer mensen en dieren allerlei allergieën, terwijl dat vroeger veel minder voorkwam. De oorzaak ligt vaak in slechte voeding en een ongezonde levensstijl, verslavingen, luchtvervuiling, chemische stoffen als PFAS en landbouwgif.
Howy Cues 8 maanden geleden
Ex'en. Hup, uit m'n allergiezone.
Veloci R. 8 maanden geleden
Ik heb zelf eigenlijk geen allergieën. Alleen wel in het verkeer voor asociale wielrenners, onnodige linksrijders en traag rijdende duisters.
Farmer. 8 maanden geleden
Ik heb gelukkig geen (lichamelijke )allergieën voor zover ik weet. En om ook nog even een kwinkslag te maken: ik heb wel een allerrgie voor politieke wegkijkers..........
B Tender 8 maanden geleden
Bij het eten van varkensvlees, krijg ik meestal een reactie (jeuk).... En bij het zien van blote vouwen, speelt er ook nog steeds iets op...... Van alle betutteling, door "wetenschapper a, b, c, etc" en idiote bestuurders die er op reageren, krijg ik telkens tranen in de ogen..... Voor de rest met al m'n bezondigingen aan voedsel en dergelijk, heb ik nergens last van.
Karel33 8 maanden geleden
alleen voor die klimaat en millieugekte door dat stel zogenaamde regeerders plus zeiklenski.
Zweistein 8 maanden geleden
Allergie..... niet voor pollen maar voor "de Poll"
mmuller 8 maanden geleden
Allergisch tegen de Pharma cq Chemische industrie die ons ziek maken om winstbejag.... een de regeringen die wegkijken met hun narcistisch gedrag.... Kanker blijkt overal al de winstgevendste ziekte te zijn, door het verziekte voedsel en water....
DIYA 8 maanden geleden
Milieuactivisten
Mieppio 8 maanden geleden
Veloci R zeer langzaam rijdende Belgen daar ben ik allergisch voor 60 waar je 80 mag, 80 waar je 100 mag. De eikels hebben hun rijbewijs gekregen toen ze het strikje van de Blueband los kregen.
mmuller 8 maanden geleden
Ben ook allergisch geworden door Statushouders die hier wonen en ons willen vertellen hoe wij ons moeten gedragen... voeden hun kinderen niet op, jongetjes mogen alles en toevallig heb ik al jaren een hond en word voor viespeuk uitgemaakt omdat ik een onrein beest in mijn woning heb... het wordt hier steeds gezelliger...!
fvanderha 8 maanden geleden
ongeveer 40 jaar geleden heb ik een kuur gevolgd voor hooikoorts die heeft ruim 3 jaar geduurd maar ben er nu volledig vanaf
Howy Cues 8 maanden geleden
De stelling schept Babylonische spraakverwarring. Veelal verwart men het begrip allergie met intolerantie, waardoor het onbegrip tussen forumleden toeneemt. Oftewel polarisatie. Trouwens, 'wie krijgt het strikje van 't pakje Blueband los,' mag de volgende stelling worden. Mieppio, jij mag 't startschot geven.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.