Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ik ga regelmatig naar de McDonalds

2.464 stemmen | Geplaatst op 28 juli 2023 | Website

Ja, regelmatig
2.4%
Zo af en toe
27.3%
Nee, nooit
70.3%

Reacties (21)

Karel33 9 maanden geleden
Nee merci--al die vette snacks--niets voor mij.
Kaiser 9 maanden geleden
nee, veel te kunstmatig ,en verhoudings gewijs veel te duur
mystiek56 9 maanden geleden
ook naar de luchroom daar is een hamburger over het algemeen lekkerder. Als zullen er nu wel weer veel wijsneuzen zitten met opmerkingen over een vette hap. Als ik op mijn fiets zit en rijdt Westkapelle door en ik kijk naar als die frietzaken staat het vol met van die vette hap liefhebbers. Maar je mag uiteraard een andere mening hebben maar wees aub niet zo belerend want daar zit heel Nederland vol mee.
Peritum ? 9 maanden geleden
Neen dank u, noch het eten noch de vorm van bediening kan mijn smaakpapillen kietelen. Eerder moet ik vomeren bij de gedachte hoe deze ‘ etensvormen’ worden gemaakt, bereidt en geserveerd. Ik denk dat echte gastronomen wel begrijpen wat ik bedoel.
Mr. Bean 9 maanden geleden
Bah, alléén al die kleffe broodjes, beste hamburger ooit gegeten was op de markt in Goes, helaas bestaat niet meer !!!
Zomervliegje 9 maanden geleden
Nee ik hoef geen plastic eten. Echter zitten in al ons eten micro plastics maar de M spant de kroon. Ik geef mijn kinderen dit niet te eten in ieder geval.
B Tender 9 maanden geleden
Nou, de winst, die ze in het tweede kwartaal geboekt hebben is naar het schijnt hoofdzakelijk te danken aan de omzet in de VS, ( zie 600 LB life ). VK, China en Duitsland. Over de omzet in Nederland zie ik niks. In Rusland heeft Mc D, zich teruggetrokken en heet daar nu Vkusno & tochka. (kan dus nooit lekker zijn). Zelf ben ik de leeftijd van het "happy meal", al jaren ontgroeit en is het dan ook al zeker meer dan 25 jaar geleden dat ik bij een Mc D of bij z'n rivaal BK, KFC of dergelijk m'n geld heb laten liggen. En ook het feit, dat je met je handjes mag eten en statiegeld moet betalen voor je bekertje, werkt bij mij zeker niet uitnodigend. En voor een dreigend gebrek aan Kcal, heb ik al jaren een alternatief.
GeelHesje 9 maanden geleden
Ik zou zeggen eet smakelijk. Maar voor mij geen broodjes hamburger die als je hem meer dan 10 jaar ongekoeld in een boekenkast laat liggen na al die tijd nog steeds niet beschimmeld is en er nog steeds even "eetbaar" uitziet als toen hij er meer dan 10 jaar geleden is neer gelegt ... Nee bedankt.
pappajesse 9 maanden geleden
Kan het risico niet nemen (slechte zorgverzekering)
Rippertje 9 maanden geleden
Als je een vergiftiging aan je smaakpupillen wil oplopen moet je daar naar toegaan , het is net geperst karton
Zeeuwleeuw 9 maanden geleden
Nee natuurlijk niet! Wat zouden we moeten doen bij McDonalds? Ik heb er al minstens 40 jaar niets gekocht en kwam er daarvoor sowieso ook hoogst zelden. Hebben ze nog steeds die veel te dure kleine porties dunne smakeloze frietjes in een kartonnetje met tegen extra betaling een veel te duur minuscuul bakje saus van matige kwaliteit? Toevallig kwam ik er enkele weken een keer langs en heb op het bord even gekeken naar de vegan producten die ze verkopen. Dat vind ik dan wel goed dat ze dit doen. Verder staan dit soort ketens net als KFC, Burgerking, enz. voor extreem veel intens dierenleed, heel veel vervuiling, heel veel afval en energieverbruik. Jammer dat zo veel mensen hun geld aan dit soort ketens uitgeven.
Uisge 9 maanden geleden
Vijf maal een coronaprik in Terneuzen vlakbij de Mac, vijf maal gecombineerd met allerlei lekkers daar. Voor de rest kom ik er nooit in de buurt.
ierist 9 maanden geleden
Heel af en toe. Maar ik vind het niet geweldig daar. Als ik zin heb in vet eten ga ik liever de friettent hier in het dorp.
Uisge 9 maanden geleden
John Cisna is een Amerikaanse leerkracht biologie uit Ankeny (Iowa). Hij heeft 90 dagen lang zowel ’s ochtends, ’s middags als ’s avonds alleen maar bij de wereldberoede fastfoodketen gegeten. De resultaten zijn op z’n minst verrassend te noemen. Cisna verloor bijna 17 kilo, zag zijn cholesterolgehalte zakken van 249 naar 170 en was in het algemeen veel fitter. Zelfs zijn lage dichtheid lipoproteïne (LDL), ook wel ‘slechte cholesterol’ genoemd, daalde van 173 naar 113.
Uisge 9 maanden geleden
Als zij liegen doe ik het ook, https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20140104_00912766#:~:text=John%20Cisna%20is%20een%20Amerikaanse,n%20minst%20verrassend%20te%20noemen.
Zeeuwleeuw 9 maanden geleden
@Uisge Dit zal dan wel door McDonalds in scène gezet zijn want iemand heeft een aantal jaren geleden als wetenschappelijk experiment onder permanente strenge medische begeleiding een maand lang alleen McDonalds gegeten en toen is hem door de artsen verboden om er nog langer mee door te gaan omdat het dan zijn dood zou betekenen. Hij was op het randje van wat nog mogelijk was, was enorm aangekomen en had zéér slechte waarden in zijn bloed, urine, ontlasting. Daarnaast leververvetting, hartvervetting, nierproblemen, depressieviteit, potentieproblemen, enz.
Uisge 9 maanden geleden
@Zeeuwleeuw, nee, was een expiriment met zijn leerlingen die een zo gevariëerd, gezond mogelijk dagmenu voor hem hadden samengesteld van de kaart.
Uisge 9 maanden geleden
@Zeeuwleeuw, jij bedoelt de documentaire "Supe Size Me", als aanklacht tegen de obesiteit in Amerika maar die vrat meer dan 9 hamburgers per dag en alle andere dingen op de kaart.
Zeeuwleeuw 9 maanden geleden
@Uisge Ok. Nou ja, als je heel gevarieerd en verstandige keuzes maakt zal het zelfs bij McDonalds wel mogelijk zijn om te overleven. Maar echt lekker is het nooit toch. Het is een ordinaire manier van snel iets naar binnen werken. Net zo iets als een hele zak drop, winegums of paaseitjes achter elkaar opeten.
peter Arnolds 9 maanden geleden
Nee nog nooit geweest. Ik ga liever voor vlees van eigen erf. 1 x per jaar mag er een schaap richting slachter en via de poelier een 100 kippen . de vriezer is goed gevuld.
Johan__ 9 maanden geleden
Als er iets smerig is dan is het dat wel.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.