Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ik heb zin in de zomervakantie!

2.305 stemmen | Geplaatst op 7 juli 2023 | Website

Ja!
54.7%
Nee!
45.3%

Reacties (30)

wispelhuis 9 maanden geleden
Ik heb zin in de zomer! Heerlijk!
Karel33 9 maanden geleden
Nee--ik vier 2--3 x vakantie / jaar--naar Japan en z.o Asia. Als gepensioneerde 89 jarige kunnen wij, mijn vrouw en ik, altijd weg wanneer we willen.
Verkoopt het toch nog 9 maanden geleden
Ik neem aan als je een een jaar hard gewerkt hebt JA AO wers Hebben een heel jaar vakantie ,mits de gezondheid het toelaat En voor schoolverlaters volmondig ja ,Maar er is ook een groep mensen die graag zomervakantie willen hebben ,maar door omstandigheden niet kunnen maar ik wens iedereen een fijn vakantie toe
Zomervliegje 9 maanden geleden
Heerlijk de vakantie behalve al die Duitsers vooral die Zeeland weer overnemen. Dat vind ik echt vreselijk!
Howy Cues 9 maanden geleden
Zomervakantie? Ja, daar heb ik zin in. Niks moet, niksen mag. Vakantie in Zeeland, oftewel een thuisvakantie. Zon, zee, strand, barbecue, terrasje, zonnebril, flip-flops, luchtige zomerkleding en genieten maar. Even 3 weken de boel de boel laten. Mooi Zeeland: voor elk wat wils. Daar kan geen 30-plus-celcius-land tegenop.
B Tender 9 maanden geleden
Nou, speciaal zin in de zomervakantie is een groot begrip. Onze zomervakantie is nl. al een paar maanden bezig. Af en toe onderbroken door een dagje regen, maar gaat voor de rest van het jaar gewoon verder. Alles bij de hand.... Af en toe een barbecue, met echt vlees, etc.... Lekker in de tuin, met een clac op de kruin, een baquette en smeer en nog veel meer. Met zicht op m'n druivenstruik (die inmiddels vol hangt met trosjes), wat lavendel onder de oksels, een Frans wijntje (uit de eigen voorraadkelder) en voor je het weet waan je je in Frankrijk........En.....als we er opuit willen, naar een ander land, nou dan gaan we met de eendagscruise Vlissingen-Breskens en zijn 's avonds gewoon op tijd weer thuis.
Farmer. 9 maanden geleden
Iedereen heeft zin of zou zin moeten hebben in een zomervakantie. Als dan het vakantiegeld ook nog voor die zomervakantie kan worden besteed dan is dat een voorrecht. Helaas zijn veel mensen gedwongen om het vakantiegeld voor andere doelen aan te wenden, en deze groep wordt steeds groter. Is het niet de extreme belastingdruk en gemeentelijke heffingen dan zijn het wel de noodzakelijke vervangingen voor b.v. huishoudelijke apparaten om maar even wat te noemen. Maar we zijn een rijk land roepen de meeste politici, en velen van ons geloven dat niet alleen maar ervaren dat ook en laten dat op dit forum ook blijken. Het is triest en verdrietig dat in dit z.g rijke land honderdduizenden beneden de armoedegrens leven en al jaren niet meer in de gelegenheid zijn geweest een vakantie te vieren, hoe bescheiden dan ook. Niemand zit daar kennelijk mee gelet op het verkeerde uitgavenpatroon van onze overheid.
Mr. Bean 9 maanden geleden
zijn net terug uit Frankrijk heerlijk rustig, scholen nog gesloten. Ben het eens met Zomervliegje, je wordt zelfs in je eigen land door de serveerster of ober in het Duits aangesproken, vooral in Kalzenkirchen aan zee. bah
Baltimore 9 maanden geleden
Heerlijk zomervakantie! Eindelijk weer eens naar de vakantie provincie Zeeland. Paar weken genieten van de rust en dan weer de bewoonde wereld in, helaas ...
pappajesse 9 maanden geleden
wat is vakantie? even geen huur even geen klimaat even geen transgender even geen boetes of aanmaningen even geen binnevallend asielleger even geen woningnood even geen zorgprobleem of toeslagenprobleem even geen groningse problemen. Tja knokken is natuurlijk zonde tijd. Nee met je badslippers naar lalaland #ontsnappen. Laffaards........ Geniet er nog van komende 2 jaar nu het nog kan....lol
B Tender 9 maanden geleden
Nee,....volgens mij heb je helemaal geen lol. Teveel bitterheid, teveel frustratie. Dat lost een vakantie niet zo maar op, daar is meer voor nodig, dan een luie ligstoel en 14 dagen niks doen.
volijke 9 maanden geleden
Neee geen vakantiegeld én voorlopig géén vakantie, als zelfstandige is dat niet zo simpel. Ga na een bak koffie gelijk weer aan de bak! Iedereen een beste vakantie gewenst!
B Tender 9 maanden geleden
Bekijk het ook eens vanuit een andere bril. Als je nog steeds op hetzelfde adres woont, waarover je in het verleden klaagde, neem dan ook eens in ogenschouw, dat tegenwoordig kleine huisjes worden gebouwd, (iets groter dan het huisje voor zoutwinning in Drenthe? Iets groter dan de slavenhuisjes op Bonaire) en dat ze er hier voor in de rij staan (ook al is het maar voor 5 jaar). Prijs je rijk!!! En dan die bekeuringen, waarover je het had? ....Die zijn toch gewoon aan jezelf te wijten? Ken je voorts een huisje zonder kruisje??? Kijk ook eens door de transparantie heen, dat ieder die met vakantie gaat en is geweest elkaar al jaren de loef probeert af te steken?? Kijk er toch doorheen, zet eens een andere bril op.
B Tender 9 maanden geleden
Helaas, sorry, mijn reactie gaat over de reactie eerder.
Howy Cues 9 maanden geleden
Knokken is topsport. Een kleine pauze is niet opgeven, maar op adem komen. Een héél jaar door in de turbo-modus lijdt tot een burn-out. Dus vakantie vieren, is opboksen tegen lichamelijk en geestelijk verval. Oftewel je verzetten tegen de sleur en dagelijkse bekommeringen. Het zijn niet de slimste, de sterkste maar de meest aangepaste personen die lachen met een reden. Gewoon blijven lachen, pappajesse. Want op een dag sta je echt nergens meer van te kijken.
C.J. de Loof 9 maanden geleden
Ja ik ben nu bijna 6 weken weg en bevalt me uitstekend, nog even genieten voor je het weet is het weer eind september.
pappajesse 9 maanden geleden
Niet mee eens howy soms moet je wat voor een ander over hebben. Maar dat is in deze consumententijd raar....#IKgenieten = hoogst haalbare lijkt het Toch gun ik mn kids wel een leuk leven. en dan kan ik niet op vakantie.....want er moet verzet gepleegd worden iemand moet het doen. Nou dan de aannames van tender........ Die kleine huisjes pik ik dus niet.(net als flexwonen das gewoon marteling) nee bekeuringen zijn onterrecht maar duurt 16 weken om recht te zetten ze lopen achter. Ik kijk er makkelijk doorheen zit namelijk weinig in:) fijn weekend allemaal.
B Tender 9 maanden geleden
Helaas,....... niks meer mee te doen, niks meer aan te doen. Teveel bitterheid, teveel frustraties. En het ligt allemaaaaaal aan de maatschappij.
peter Arnolds 9 maanden geleden
Ik heb nooit vacantie , maar wij reizen vrij veel met de camper. We zijn net terug van een rondje Noorwegen.volgende week wil mijn ega graag naar Tirool pakken we gelijk een stukje Italië mee.
pappajesse 9 maanden geleden
lol tender. is dat alles? wat een inhoud met u gaan onze kids er wel komen. lijkt me heerlijk lalaland.
B Tender 9 maanden geleden
Lol?......Kan veel zeggen, maar 'k zeg verder maar niks..... Fijne vakantie met de kids gewenst.
C.J. de Loof 9 maanden geleden
toch een klein lichtpuntje... kabinet is gevallen hopelijk nu snel een streep door alle klimaat en co2 waanzin.
Tzalnie 9 maanden geleden
Nou, ik ben blij als de zomerdrukte weer voorbij is. Kinderen weer naar school, iedereen die werkt weer aan het werk en de rust die weer terugkomt.
Jaap G 9 maanden geleden
Ik heb altijd vakantie - gepensioneerd. Het is niet alleen ja of nee !
Bram Altman 9 maanden geleden
Pappajesse wil even duidelijk maken dat de westerse samenleving op het punt van instorten staat door enorme onoplosbare problemen. Natuurlijk kan je naar Den Haag en Brussel blijven opkijken voor redding maar resultaten uit het verleden laten zien dat daar alleen maar zakkenvullende onbenullen bezig zijn. Dus boeken we weer lekker een vakantie, het kan zomaar de laatste zijn. Wie dit ontkent is een hersendode struisvogel. Goed verwoord pappajesse?
Peritum ? 9 maanden geleden
B Tender, zouthuisjes in Drenthe ? Ik denk dat u de huisjes van de turfgravers bedoelt. Zout wordt in de buurt van Boekelo/ Enschede dus Twente gewonnen maar niet in Drenthe. Of bedoelde u de zouthuisjes in Twente? Ach Drenthe en Twente klinken bijna hetzelfde maar verschillen in zeden en gewoonten. Slip of the mind?
pappajesse 9 maanden geleden
bijna bram mijn betoog was namelijk niet over mij maar mijn kinderen. Die moet ik daartegen beschermen. Liefst met zo groot mogelijke groep. Hebben we al vaker gedaan hier.
Dijsselbloem 9 maanden geleden
Zo, de rechtsen zijn weg, mooi zo. De linksen zijn ze al lang beu.
Kennie-L 9 maanden geleden
Ik hoef niet op vakantie want Zeeland zo mooi, ik heb eigenlijk altijd vakantie, lekker op de fiets, zucht gaap steun.
Kaiser 9 maanden geleden
Dijsselbloem , de rechtsen zijn weg ? er loeren veel gevaarlijke rechtse partijen op een plekje (pvv ,Fvd ,bbb, ja 21, van Hage, dus het kan nog erger ,
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.